- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
senin gelinlikli fotonu yerim been
bulursun pelom bulursun sen
özgem bana çok pahalı geldi.markayı bilmiyorum ama ben eve sinbonun katı meyve sıkacağını almıştım a101den 60 tl ye o bile gayet iyi çıktı
bebekleeeriiiimmmmm
çook bıdı bıdıcı olmuşsuuuzz siiizz yeeeriimmgelinliklerin hepiciiğiii süüppeerroovsskiii, lokumum nurayııımm annikonun ayılıp bayıldıklarıda süpeer kii Sanırım bi ben balık gelinliikk giyniiceemm yani bu popo göbek kombinasyonumla biraz zor gibi dursadaa çoook şişkooyum çoookkk nişanlıcıım sağolsun iyice besillii yaptı bu ara beniii haftasonu kaçamağımızda abartmıyorum size aksam yemegı ve kahvaltı dahıl 2li odun ekmeğinin tamamını ben yeedim bu çocuk beniim iştaaaamı açıo kaaarrşiiimm
tek deniz kızımız sensin
gerçi beniminki de yarım balık diye geçiyobasene kadar sarıyo vucudumu. sonra kabarıklaşıyo. sana göndermiştim galiba fotografını :26:
2 li odun ekmeği mi yiyosun sen minnakımgerçi sevdiceğimle kahvaltılarımızda ben de çok yiyodumm, yersin anacım çok normal ..
ay gelsin prensimmmm çok özledim
..
berfoo ?
iviit prenseess lokummumm gördüümdüü seninkiniidee
yaa bana hem büssürüde puflar alıyoo sonaa şişko şişko diyee dalgaa geçiiyooodiyete başlıcaam diyincede izin vermiyoo bence benim kurbaam deli
şimdi bu haftalık gündüze geçti benim sevgiliiim keşkeem hepp gündüzcüü olsaa daha çook görüşüyooruuz biiizz
eniştee ne kadarlık gelıyooo kuzuuuumm?
kalp yaka ben de cok seviorum pelossss ama onun icin gogus lazım azcık o da ben de gokk
ben su gelinligi gordugumden asıgım aslında dantel sevdamdan vazgecirdi diyimsaclarına varana kadar istedigim goruntu bu ama bu gelinlik Türkiye de nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anca diktircem onu da maymuna cevirirler
lokumummmmmm inşş bidaha hiiiç mi hiiiç ayrılmıcaksınızzson günler hıphızlıı akksııınn
bu arada kızlar etsden rezrvasyon yapmaya calıstıkca baglantıda sorun oldu yapamadım bi türlü 50 kere denememe raağmensona biri aradı benii etsdenmiş sistemlerini içineeee etmişiim, napmaya çalışıosanız biz yardımcı olalım telefondan halledelime getirdiler konuyu ayy becerıksızzdee olduuumm kurbaa fena dalgaa gecıyoo benleeee
deli orayıdamı elden geçirdim
-- hımm siz çok uslu duruyosunuz. burayı biraz karıştırmam lazım
Yaaaaaaaaaa çağlaaaaaa bu gelinlik çok harikaaa tam benim tarzım hatta pc de var buna benzer bayılıyorum bu yakaya ama ben asla böyle bişi giyemem:2: izin vermez bana neden mi bi kere abiye aldım kapalı sayılır dantel kollu bana dedi ki içine bi de body giyaman napim biz evlenelim de o bile yeter ama nolur sen böyle bişi bul ve giiiiyyyy
Caglam benimkide kiyafet konusunda cok karisir. Ama gelinlikte tercihi tamamen bana birakti. Ben straplez istemiorum isterseb straple giy bir kere giyiceksin icinde kalmasin hicbirsey demisti. Ask yaaa ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?