- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aşk sarhosuyum ask sarhosuyum ask sarhosuyummmmmmmmmmmmmmmmmm resmennnnnnnnnn
sırılsıklam ask doldum ask koktum bennnnnnnnn
topiğimiz neden hala burda amaaaa ziyaretcisiz alanda olmalıydı
Benimm aşkımm bileğine adımı yazdırdı
Akşam masada bileği gören kızlar eşlerine saldırdılar resmen
O benim canımm canımmm, bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdi ve bir kez daha anladım nasıl şanslı olduğumu
olan var olmayan var
çağlam sizin aşkınıza çok özeniyorummkıskanmıyorum:26::26::26: tebrik takdir ediyorumm siz hep mutlu olun..
bende eski sevgilimle öyleydim.. alırdı beni kucagına.. çocuk gibiydik.. ciddi değildik.. şunu yapcam bana kızar bişey der düşüncesi hiç yoktu.. koştururdu sahilde.. bi dahakine pantalon giy derdi sırtıma alcam daha rahat olur derdi..
hele şunu hiç unutmam.. bi gün künefe yiyordu dışarda çok kıskandım demiştim.. diyarbakırdan izmitteki künefeciyi bulup sipariş vermişti bizim şirkete..
bi gün yagmur yağmıştı.. ben koşuyorum sokakta.. beni alıp sokak lambalarının altına getirip öpmüştü.. sende benim ışığımsın demişti..
severdi beni çok severdi bundan hiç şüphe etmedim.. ama kısmet işte.. olmayınca olmuyor işte..:2::2::2:
Hoşbulduk Çağlaaammm
Tam senlik bir başlık olmuş
Hani bu renk gitmiş sana derler ya, bu başlık sana gitmiş
gunaydınn gizoooo eveeeeeeeet bir haftayı daha yedik
annem uveyik otu mu ne? onu yakmaya basladı kızdün yakmıs tencerede aldı basımdan gecirdi cok komiktiiii
o gelsin o var ya böörtlen midir ona da yapıcam siz cok oldunuz artık diyoot da guzel kokuyodu ama heee
annem cadılıga soyundu
guzel bi haftasonu gecirin tatlımmmm bana da bidahaki haftasonu gelsin
gunaydınn gizoooo eveeeeeeeet bir haftayı daha yedik
annem uveyik otu mu ne? onu yakmaya basladı kızdün yakmıs tencerede aldı basımdan gecirdi cok komiktiiii
o gelsin o var ya böörtlen midir ona da yapıcam siz cok oldunuz artık diyoot da guzel kokuyodu ama heee
annem cadılıga soyundu
guzel bi haftasonu gecirin tatlımmmm bana da bidahaki haftasonu gelsin
Evet evet çok güzel bir duygu bitanemmm bizdede var bileğimizdeMutluluğunuz kocaman kocaman olsun dolsun taşsın
Eki Görüntüle 633544
Çağlam bende korkuyorum bazen bişi olcak nazardan die ki ben yataklara düştüm bu hafta alllahım sizi korusun siz mutluluğu haleden temiz insanlarasıjız inşalllah hep yüzünüz gülecek
Annnen nerelerden duyuyor helal olsun ahahaha yerim o anniyi ben annin korumakta haklı ama anam milletin herşeyde gözü kalıyooo yaaaa
ÇağlaaaBuraya mı gelindi şimdide kafam karıştı bi girdim
Çok hoşsunuz yauuuuAnnene bayıldım benimkide öyle anlatma kızım sakın söyleme gel bi okiiim seni sakın kimseye söyleme tamam mı? hep bu modda annecikim Uveyik otunu duysa evde dumandan boğuluruz
Çok güzelmiş ki sizinki de
Bende yaptırcam inşallah en kısa zamandaAmin kuşum hepimiz çok mutlu olalım Elisoomm
annem fenadır benimmm duymus yine bişiler... sirkeliyodu gecen gun de elinden zor kactım
amin tatlım insallh cümlemizz
aslında bulsuma haberleri aktivitelere gitmiştik ziyaretcili topik istemioruz diye ama tekrar gelin baslıgına tasıdılar
cok duman cıkaran bisey degil kusum ates cıkarıo ama dumanı yok pek ates de tencerenin icinde kalıo ama bir ara sacım tutuscak diye tırstım
ne yapsın kadıncagız işte nazardan cok korkar her anne gibi allah hepimizi korusun insallah tatlım
adınıda öğredndim:1 elis çok güzelmiş
Evet evet çok güzel bir duygu bitanemmm bizdede var bileğimizdeMutluluğunuz kocaman kocaman olsun dolsun taşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?