Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

günaydın kızlar

çağloşum gelinle alakalı bi başlık ya fark edip hemen buraya taşımışlar demek ki
yçneticilere mesaj attınız mı?

maşallah gelinciklerimin aşkına yaaa
çağlam fotoları unutma heee
buarada özgeme katılıyorum canım bende başlıktan olduğunu düşünüyorum.başlık değişebiliyorsa değiştirsek mi?belki ozaman taşırlar

Evet evet çok güzel bir duygu bitanemmm bizdede var bileğimizde Mutluluğunuz kocaman kocaman olsun dolsun taşsın

ya ben seni yerimmmmmmmmmmmmmmm

ben biliyorum kusummm seni merak etme... tebrik edeni de kıskananı da belli ediyor kendini nerede olursa olsun..

oyle bir askı bidaha yasayamıcaksın diye de bir sey yok lutfen belki daha da guzelleri cıkacak karsına ki eminim cıkacak

biz iiice cılgınlastık kuş.. dün annem nerdeyse beni terlikle kovalıyordu

yeter artık bıktım sizden bu nedir yahu! Nazardan catlayıp olmek mi istiyosunuz siz gostermeyin millete yapıcaksanız da belli etmeyin niye gelio iş yerine niye gondrio niye yapıo falan diye kadın artık korkmaya basladı milletin söylediklerini falan duyunca

ama napimmmm dün burayı karnavala cevirdi benim askım 40 yasındaki patronumu bile aska getirdi cocuklastırdı

o boyle bi adam işte o bu dunyadan diiiiiiiiiiiiiiil

sende benim dualarımdasın... mutu olmasını en cok istedigim temiz kalbini cok sevdigim insanlardan birisinnnnnn bebeğim

pelommmm yerim ben sizi masallah sizeeee benim balonlarda bugun ofisi gezio tavanda klima hava ufledikce ordan oraya savruluyo cok komik oldu

elifcim hosgeldin sen de gelen herkes hos geldi

özgiş evet sanırım öle oldu kusum

Hoşbulduk Çağlaaammm
Tam senlik bir başlık olmuş

Hani bu renk gitmiş sana derler ya, bu başlık sana gitmiş

tesekkur ederim kuzucannnn bizi yansıtan bişeyler olsun dedik 2013 gelinlerine bole bi baslık yarasırdı

ezgimmmmmmmmmmmmmmmm kuzummmmm yaa dun ben cc dekileri karıstırdım heeepp pelom nazom ve nurayıma gitmiş sadecene

size de atıyım simdik

Günaydınlar oleyy yarın haftasonu ki çok mutluyummmmmmm

Çağlomm çoook mutlu ol kuzu gözü kalanın gözü çıksın ama malesef etrafta çok nazar var ben sürekli hastaym her akşam dışarda olmam battı birilerine yüzüm gülüyoo ya battı işte hep hastayım malesef. NaZar canım aman dua et aşkınıza nazar değmesin böle şeleri yaşayamayanlar hissi olmayanların gözü kalıyooo canım

Senin adına çok çok mutlu oldum ama annende benm anniş gibi neden yapıyo neden neden die milletin nazarlarından korkuyorlar kiiiiiii

Bugün yağmurda ıslanmayı bile takmadım yarın çok güzel bir kaçamak yaşıcaz inşalllah yarın olsun

gunaydınn gizoooo eveeeeeeeet bir haftayı daha yedik

annem uveyik otu mu ne? onu yakmaya basladı kız dün yakmıs tencerede aldı basımdan gecirdi cok komiktiiii

o gelsin o var ya böörtlen midir ona da yapıcam siz cok oldunuz artık diyo ot da guzel kokuyodu ama heee

annem cadılıga soyundu

guzel bi haftasonu gecirin tatlımmmm bana da bidahaki haftasonu gelsin

Çağlam bende korkuyorum bazen bişi olcak nazardan die ki ben yataklara düştüm bu hafta alllahım sizi korusun siz mutluluğu haleden temiz insanlarasıjız inşalllah hep yüzünüz gülecek

Annnen nerelerden duyuyor helal olsun ahahaha yerim o anniyi ben annin korumakta haklı ama anam milletin herşeyde gözü kalıyooo yaaaa

Çok hoşsunuz yauuuu Annene bayıldım benimkide öyle anlatma kızım sakın söyleme gel bi okiiim seni sakın kimseye söyleme tamam mı? hep bu modda annecikim Uveyik otunu duysa evde dumandan boğuluruz

annem fenadır benimmm duymus yine bişiler... sirkeliyodu gecen gun de elinden zor kactım

amin tatlım insallh cümlemizz

Çağlaaa Buraya mı gelindi şimdide kafam karıştı bi girdim

aslında bulsuma haberleri aktivitelere gitmiştik ziyaretcili topik istemioruz diye ama tekrar gelin baslıgına tasıdılar

Çok hoşsunuz yauuuu Annene bayıldım benimkide öyle anlatma kızım sakın söyleme gel bi okiiim seni sakın kimseye söyleme tamam mı? hep bu modda annecikim Uveyik otunu duysa evde dumandan boğuluruz

cok duman cıkaran bisey degil kusum ates cıkarıo ama dumanı yok pek ates de tencerenin icinde kalıo ama bir ara sacım tutuscak diye tırstım

ne yapsın kadıncagız işte nazardan cok korkar her anne gibi allah hepimizi korusun insallah tatlım

Birşeye yaramadı yine buraya gelmek desene bize taktılar sanırım yaa neden yapmıyorlar kii aşkolsun adminlere kırıyorlar yaa bu kadar gelinciği..

Çok güzelmiş ki sizinki de

Bende yaptırcam inşallah en kısa zamanda Amin kuşum hepimiz çok mutlu olalım Elisoomm

Sağol bitanem Aynen hepimiz çok mutlu olalım.Aşk böcüğü olalım hepimiz

Amin kuzucum amin Yüce Rabbim cümlemizi korusun.Bende bazen resim koyuyorum korkuyorum kaldırıyorum sürekli böyleyim.Resimden nazar değer miki ??? değer diyen var değmez diyen var bazen kalıyorum öyle.Nazardan bende çok korkarım.Benim nazarım değmez ama yinede maşAllah diyip bakarım beğendiğim herşeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…