- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Günaydın güzelllikler
Gülçin canım ben 4 senedir izliyorum ilk vizyon tarihinden beri yaZında eski sezonları tekrar tekrar izliyordum en favori dizim yani şaşırmadım sana hızlıca izlemene dizi güzel bide damoncumusun ben
stefçiyim Özge damoncu ahahaha tellioğlu seferoğlu durumu var bende supernaturali hızlıca izlemiştim
Arnica merlin alayım bende morungüzeldi kızçeler
Aslında evet çok fark yok orada sanki çok inmiş gibi gözüküyor biraz daha beklenilebilir bana göre de...
Özge supernatural ı bir kaç bölüm izlemiştim ama net yok diye izleyemiyordum bilgisayarımda çok yavaştı şimdi tabletten izliyorum. Onu da listeme ekledim daha çok izlemek istediğim var.
Ben Game of Thrones ve Spartacus (fazla kanlı ve cinsel içerikli olsa da) izlemiştim. How I met your mother bunuda seviyorum. Sen The Walkind Dead i izledin mi peki o da güzel mi acaba?
Şunlarıda merak ediyorum izleyen var ise fikrini söylesin :)
-True Blood
-Arrow
-The Following (yeni dizi çok övüyorlar)
-Banshee
-Teen Wolf
Aslında evet çok fark yok orada sanki çok inmiş gibi gözüküyor biraz daha beklenilebilir bana göre de...
Özge supernatural ı bir kaç bölüm izlemiştim ama net yok diye izleyemiyordum bilgisayarımda çok yavaştı şimdi tabletten izliyorum. Onu da listeme ekledim daha çok izlemek istediğim var.
Ben Game of Thrones ve Spartacus (fazla kanlı ve cinsel içerikli olsa da) izlemiştim. How I met your mother bunuda seviyorum. Sen The Walkind Dead i izledin mi peki o da güzel mi acaba?
Şunlarıda merak ediyorum izleyen var ise fikrini söylesin :)
-True Blood
-Arrow
-The Following (yeni dizi çok övüyorlar)
-Banshee
-Teen Wolf
özgem oval sette kuru bakliyatlar saklanıyor benim yok şu anda mercimek nohut fasulye aklına ne geliyorsa koyabilirsin
kurabiyeler içinde ben su set aldım ona koycam :))))))
Canım bende kararsızım ya hangisini sevdiğimden elena gibiDamon'un onun için her şeyi gözünü kırpmadan yapması yanlış bile olsa hoşuma gidiyor ama stef daha masum seviyor sanki ya bir de ilk o sevdi şimdi o yüzden hani damonun kendini frenlemesi gerekiyor sanki :)
gizim sence tupper mı almalıyım bakliyat için yoksa cam kavanozlarda mı saklamalıyım
sen napçan?
Günaydıın ballı kaymaklarıımmmm
Özgişim dün akşam yazamadım sanaa ayakkabılarını yeriiimmm çok ciciklerrr
Ezgimm ben sizi göremedim ama
ahhh ahhh stef masum işte bende onun o masumluğuna vurulmuştum inan
4. sezonda stefım üzülsede elenasız daha mutlu ,
ayyy özgem walking dead ilk sezon izlemiştim inanmırısn bir ara korkuyordum yaa böle şeler olsa naparız ne ederiz dieee böle abuk sorularla boğuşuyordum kafamda
Özge, the walking deadi ofisten bir abimiz izlemiş rüyalarıma girdi izleyemiyorum dedi bana o yüzden gözüm korkmuştuTrue bloodı da izleyeyim o zaman.
Gizem pretty little liaries de çoook güzel ben onuda izlemiştim, uzun bir ara verdiler diziye sonra tekrar başladı, oda listemde benim. Game of Thrones ta çok güzel kitabınıda okumuştum ben.
Bir de revolution var oda güzel, kanal d de cumartesi günleri veriyorlar. Ben flashforwardı da beğenmiştim ama devam ettirmediler.
Tubimm faceleşelim senle eğer kullanıyorsan yoksa mail atarım kuzumm
ya özge gizo gülçin benimde canım çekti bende izliycem hiç bişey izleyemiyorum ne zamandır bi muhteşem yüzyıl var sürekli izlediğimsiz eski sezonları netten mi izliyorsunuz?
Özge, the walking deadi ofisten bir abimiz izlemiş rüyalarıma girdi izleyemiyorum dedi bana o yüzden gözüm korkmuştuTrue bloodı da izleyeyim o zaman.
Gizem pretty little liaries de çoook güzel ben onuda izlemiştim, uzun bir ara verdiler diziye sonra tekrar başladı, oda listemde benim. Game of Thrones ta çok güzel kitabınıda okumuştum ben.
Bir de revolution var oda güzel, kanal d de cumartesi günleri veriyorlar. Ben flashforwardı da beğenmiştim ama devam ettirmediler.
Bunu duyduğum iyi olmadı ya bende her bölümde yakınlaşıyorlar öp şu kuzu diye sinirleniyorum demek daha 4.sezon da böyle devam edecek, o zaman Damon ile mi yakınlaşıyorlar üzüldüm şimdi
Ezgicim evet internetten izliyorum eğer android telefonun yada tablet var ise HD Dizi İzle diye bir uygulama var yada DiziTv onları indirip takılmadan izleyebilirsin, kolay oluyor, ben ondan izliyorum.
ahhh gülçin ahhhh varyaaaa ben stefa üzülüp bir ara izlemedim 4 ten 8 e kadar izlemedim 4. sezonu ilk kez sinirlenip ara evrdim yediremedim kendime o derece bağlıyım bu diziye bütün arkadaşlaırmda damoncu tartışıyoruz hepiciğiylee artık bende oluruna bıraktım çok kaptırdım kendimi gülçin ben
sanki onlar gerçekmiş gibi stefa bunu nasıl yaparlar çok masum diyip yedim kendimi ahhh ahhh halada hüzünleniyorum ben onların çoğu sahnesinde ağlamışımdır bee zorunlu olarak lausun etkisinde oldğnda elenayı mecburen terkediş sahnesinde çalan şarkı felan
özge satıcıyım diye söylemiyorum ama fiyatı ciddn uygunsen bilirsin haber verirsin artık kuzum
nekaa yogunum yahu bugun
Canım bende sınırsız internet aldım, tableti de aldım beni kimse durduramıyor günde 4-5 bölüm bitirmeden uyuyamıyorum ya acayip sardı bana da bende o sahnede çok duygulandım yaaaa (hani onu ısırmak zorunda kaldı ya) çok mutsuz oldum şimdi bende galiba stefçiyim senin gibi o daha masum seviyor yaaa barışsınlar ya.
Pretty little liaries evet ya o dizide çok hoşuma gidiyordu benim arayı kapatmak için bir sürü dizim var benim ya iyi oldu bu :)
Bu arada kzılar biz dizi muhabbetine daldık bu konu bitmez, en iyisi kapatalım izlemeyenler sıkılabilir.
canım ben ağladım hatta 4. sezon elenayla stefın çatıda oturdukları sahnedede ağladım duygulandım hep aslında küs değiller gülçincim izlede gör bende günde 10 bölüm izliyordum hele birgün eve cuma girdim pazartesi sabah çıktıkm prettynin 1 sezonunu bitirdim
şimdi 1 bölüm bilem izleyemiyorum gülçin her akşam dışarda olmaktan dizileri özliceğim hiç aklıma gelmezdiiii
güle güle kullan tabletinide canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?