- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
insallah babişkon razı olur tatlımmmmmhayırlısı hangisiyse o tarih olsun hakkınızda
ay cok tesekkur ederimmm bu bilgi içinnn peki bu kampanyaların süresi oluyor mu mesela bu ütü suan yarı fiyatında nerdeyse, ne zamana kadar bole kalıyo bir suresi var mı yoksa istedigimiz zaman alabilrmiyiz
insallah babişkon razı olur tatlımmmmmhayırlısı hangisiyse o tarih olsun hakkınızda
ay cok tesekkur ederimmm bu bilgi içinnn peki bu kampanyaların süresi oluyor mu mesela bu ütü suan yarı fiyatında nerdeyse, ne zamana kadar bole kalıyo bir suresi var mı yoksa istedigimiz zaman alabilrmiyiz
canım kamupanyanın en bilindik kampanyası hisar çkb ler ve tencere setleridir, yazdan beri aynı kampanyalar duruyor canım,
zihnimden geçen bu azur kampanyasının da böyle uzun uzadıya bir kampanya olacağı ama yine de kesin olarak birşey diyemiyorum canım benim, maddi anlamda zorlamayacaksa şuan alabilirsin ama bir ayda da kampanyanın sona ereceğini sanmamm
canım evet doğru 14 şubatta öle bişi olmuş detaylarda gördüm şimdi benmde 2 hat vadafon denesemmi ki bilemedim
hisarlar tam bir furya oldu asker topikinden çoğu arkadaş bu kampanyayla çatal tencere aldılar yarı yarıyaaa
Günaydın bebişkolar
Ben de aşk doluyum ama kitaptan dolayı,Jane Eyre okuyorum ve okumayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.Daha ortasındyım ama aşkın da tam ortası çok güzel
Bebeğim karar verdinmi derken :26: bileziklere falan karışmıcam setide ben seçerim ortada sorun kalmaz die düşünüyorumpamukcumm karar verdinmii takılarınaaa :)
bebeğim benim haberim yoktu tabi. .sen unut beni unutzehroşum senin habern yok muyduuu
kzılar mail atarkene zehroşa da haber verin bende maili yok dediydi sanırım pelin demişti
ben unutmuşumkendi adıma özür bebeğimmmm
hoşgeldinnnnn
farkındaysan ben 2 topiğe de yetiyom
Bebeğim karar verdinmi derken :26: bileziklere falan karışmıcam setide ben seçerim ortada sorun kalmaz die düşünüyorum
bebeğim benim haberim yoktu tabi. .sen unut beni unut
beni beniiii.. pambukprensesiii
Günaydın kızlarrrrrr
Blogu olan kızlar iki kere günaydın çekilişime beklerim
Bebeklerrr biz şimdi yaza nişan yapıcaz ya.
Ben annemle babam konuştumu acaba die hep düşünüyordum. Anneme de soramıyordum.
Dün akşam annemin amcası bizdeydi adam daha sözlendiğimi bile bilmiyormuş(başka şehirde oturuyor) Laf arasında öğrendi o da bizde şaşırdık
Neyse düğün ne zaman dediii.. Bende seneye inşallah dedim. Babam çocuklar bu sene nişan seneye düğün istiyorlar. Onlar herşeyin iyisini bizden daha iyi bilir dediOnlar planlamışlardır dedi..
günaydın lavicim. ben onu lisedeyken ingilizce olarak okumuştum.çok beğenmiştimm.yine bulsam yine okurumGünaydın bebişkolar
Ben de aşk doluyum ama kitaptan dolayı,Jane Eyre okuyorum ve okumayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.Daha ortasındyım ama aşkın da tam ortası çok güzel
özgemm güldürüyorsun kız benigünaydınnnnn
zehroş anında bihtere bağlamışsın seni tebrik ediyorum
çağloşummm benim medi ile bi derdim var bana yardım et yaaa
resmen hayal gücüm kısıtlanmış benim.. ne ormanda yürüdüğümü hayal edebiliyom ne de patika tepe falan
az biraz yürüyom sonrası boşluk dün medi yaparken rahatlayacağım yerde daha da gerildim
görmediğim bulunmadığım bi yerin de imgesini kuramıyom kafamda.. acaba bugün orman tepe çayır gezsem mi
Günaydıııınnnllaaarrr tüm kuzuulaaarrr..
Ezgim dün dönemedim işler yoğundu, ayy bayıldım resimlerinizeee
Çok yakışıyosunuz birbirinize maşAllah kuzuumm
sen unut beni bak daha nelere bağlıcamgünaydınnnnn
zehroş anında bihtere bağlamışsın seni tebrik ediyorum
çağloşummm benim medi ile bi derdim var bana yardım et yaaa
resmen hayal gücüm kısıtlanmış benim.. ne ormanda yürüdüğümü hayal edebiliyom ne de patika tepe falan
az biraz yürüyom sonrası boşluk dün medi yaparken rahatlayacağım yerde daha da gerildim
görmediğim bulunmadığım bi yerin de imgesini kuramıyom kafamda.. acaba bugün orman tepe çayır gezsem mi
Çekiliş miiiiiiiiiii
Hemen geliyoruuuuuuummmmmmm
günaydın lavicim. ben onu lisedeyken ingilizce olarak okumuştum.çok beğenmiştimm.yine bulsam yine okurum
özgemm güldürüyorsun kız benibişi diyimmi bende de sorun var bende korkuyorum tek başıma gezmeye yaa.hatta gece rüyama bile girdi kabus olarak
günaydın eliftoşşş.teşekkür ederim kuzumm
Zehracım babanında tepkisinide çok beğendim gözünaydın canımm
tüm gelinciklerime günaydınlaaarrrr
sen unut beni bak daha nelere bağlıcam
bak o olayı ben çok iyi yapıorum özgem ama daha çok kötü senaryolar yazarak bazen ağladığım oluyor. manyakmısın nesin diyorum sonra kendimee
acele etme bebeğim daha çok var çekilişeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?