• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

maşallah ne şekersinn. o ayaklar hani 40 numara olan gerçkten sana mı aitt:52::52:
normalde nişanda kabarık peks evmem ama sana çok yakışmışş.. çok güzel olmuşsun

Son düzenleme:
sen sıkıntı yapmadınmı. arkadaşım baya takıyor kafaya:52:

ben gönderdim maili gelmedimii :30::30:

göndedinmi. ayy saol canımm

neden hep gizemden alıntı yapmışım:52::52::52: gizem aramızda bişeymi var yoksa:52::52:

pelinimm ütü masası çok güzelmiş:) sen bi kullan. memnun kalırsan evlendkten sonra bende alırım:1::1:

1. ben sıkıntı yapmadım kızzz memnunum halimden bide oram olsa tombik olurdum alt taraf var göbek yok göğüs var olsa iyice kötü olurdum hoş bölede sıkıntı büyük dümdüzz valllla düzzzz yaniiiii

2.mail geldi hayatım çok saol

3. gönderdim özgişeee

4. olamazmı olabilir kız belkimde aramızda bişi var vuuuu eros bize vurduuu ayolll :16::16:

Son düzenleme:
ay berfo kopuksun vallaaaa....

"o ayaklar hani 40 numara olan..." :9::9::9:

ayagı 40 olsa ne olur hatun güzel :9:

hem boyun uzunmus senin elifcim bence...

benim 164 cm uzun arkadasım 39 giyiyor valla :27: şok oluyorum her seferinde neeee 37 si 38 i olmadımı diyeee...

ama baktıgında ayakları 39 numara ayakmıs gibi durmuyo hiç

ayak yapısıyla ilgili bir sey sanırım biraz :34:

benim 164 cm uzun arkadasım 39 giyiyor valla :27: şok oluyorum her seferinde neeee 37 si 38 i olmadımı diyeee...

:52::52::52::52: bende 37 giyiniyorum. 160 boyundayım
bekarım :52::52:

pelincik sen gelinlik baktınmı:26:
hafta sonu akaşıma aysiradan baktım
ALLAHım yarabbim bi insana bukdar yakışamaz bi gelinlik. okdar güzel okdar güzel olduki.. peri gibi oldu benim dostum
bende ağla ağla durr:52::52: arkadaşımın o günlerine şahit oldugum için çok kötü oldum:5::5:
((gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun arkada çalan fon müziği))):52::52:

maşallah ne şekersinn. o ayaklar hani 40 numara olan gerçkten sana mı aitt:52::52:
normalde nişanda kabarık peks evmem ama sana çok yakışmışş.. çok güzel olmuşsun

evet benim kuzum:9:
Teşekkür ederim çok sevindim beğenmeneeee:16:

Di mi Çağlam ya:9:
Teşekkür ettim kiiii:16:
Spor ayakkabı giyerdim küçükken hep,yapıma işledi galiba:9:
Genişledi ayaklar:9:

elifcim nişanlığında sende nişanlında çok tatlısınız yaa:nazar::nazar:
benim ayaklarımda 38den 37 ye indi son 1 senede anlamadım nolduğunu:9:

kızlar kızlar ben çok işgüzarım sanırsam kankilerimden biri mühendis vee bir sertifika argesi içindeyken onun için araştırrken benimkinede musalllat oldum şirketlerin kontrol güvenliğiyle ilgili bir alan ve bende eğitime gittmiştim özenmiştim hatta imrenmiştim tabi uzman olamam neyse

işte uzman olanlar mühendisler arkadaşıma araştırrken benmkinede söledm arkadaşım şirket kurup kurumsal şirketlerle anlaşcak zorunlu presdör derken onada bu mesleği söledim :))))))))

veee şimcik benmkinin kurumunda böyle bir bölüm kurulcakmış bunada teklif etmişler

bingo daha 1 hafta bile olmadı ki benmki böle bir işi duymamıştı patronuna benden duyduklarını söledi artisss onun piyasasını ondan iyi biliyorum kiiiii

ahahahaha anacımmm cidden sevincimi ilk burda sonrada şirkettekileri öperek kutluyum yahuuu

allll sana enerji topiğiii işte benimki şansızım ben die totem yapıyordu adam rusyaya gşidicem yuppi die sevinç çığlıkları atıyor kızlar varmı böle bişi dün metrobüste dövcektim rusyaaa yaaa rusyaaaa yani

bide gülün bişi dicem şu sıraaa bu konular çok gündemde

benimkini arayan 2 şirket rusya ortaklı ve sürekli rusyaya orta doğuaya felan gidiliyooo

dünkü konuşmayı aynen aktarıyorum

aşk gizzz rusya diyorum
ben:eeee aşkım ne var bunda
aşk:kızım rusyayyya işşşşş için gidicem
ben:gelirken bana parfüm çikolota alırsın
aşk:okkk kumada alsam hatta kumaya gerek yok ben rusyada kalsam
ben: cidden safmışım yok len sana rusya musya alllah ne etmesin seni öyle güzel hatunlar senin koca göbeğnemi bakacaklar hıh kısa boylusun onlara
aşk : kızım kısa boylu göbeklilere bakmıyorlarmı görüyorum tv de
ben:çok konuşursan yakında tv dede göremicen kör edicem o gözleri oycam

ennnn son metrobüsten indim aman yaaaa oğlum kendime güveniyorum ben daha güzelim işte benim kendime göre bir karakterist özelliğim ve burnum var birkere varya hiç kıskanmıyorum seni die die kendimi rahatlatttım oda erol taş gibi gülüyordu

elifcim nişanlığında sende nişanlında çok tatlısınız yaa:nazar::nazar:
benim ayaklarımda 38den 37 ye indi son 1 senede anlamadım nolduğunu:9:

benim de böyle oldu sanki :9:
eskiden her ayakkabımı 37 alırdım ama şimdi 36 da alıyom mesela topuklu ayakabılar 36, converse, spor, babet falan 37 :26:
boyum da 1.65
bence ayak ölçüm iyi :27:

gizooo o upuzun yazında benim de tek dikkatimi çeken rusya oldu gözlerim böyle pörtledi :53: :9:
tebrike derim kuzucum enişte çok çok çok daha başarılı olsun inşallah :16:

gizooo o upuzun yazında benim de tek dikkatimi çeken rusya oldu gözlerim böyle pörtledi :53: :9:
tebrike derim kuzucum enişte çok çok çok daha başarılı olsun inşallah :16:

özgem biliyormusun dün onada söledim arkadaşlarma kızıyodum rus diyince sanırsam haklı sebepleri varmış antalya belek yok sana oda o zaman karadeniz kıyılaırna gider dürbün alır bakarım dio deli manyak yaaa bu kadar konuşmazdııı delirejemmmm yakındır hergün ruslar konumuz son 1 haftadırrr :))))))))

özgemmmmm vallla başarı hiç beklemiyordum cidden daha minik bu çocuk ama işte şaşırıyorum

Kızlar benimde ayak numaram 35-35,5 veya 36 numara giyiyorum. Kalıba göre değişiyor ne olcak şimdi?

Elif senin fotografını ben niye göremiyorum. Küstüm:19::59:

Son düzenleme:
gizim tebrik ederim enişteyi, nice başarılarına inşallah.
sen çikolata parfüm derdindesin adamcağız kuma getiriyor :9: huu hu. :9:
..
çağlam philips azuru sordum pelinin topiğinde.
sen tavsiye etmişsin.
ben de tefal alırım diyodum.
ütü de en iyi philips miş :26: hiç duymamıştım.
o zaman ben de philips alıyım :8:

özgem biliyormusun dün onada söledim arkadaşlarma kızıyodum rus diyince sanırsam haklı sebepleri varmış antalya belek yok sana oda o zaman karadeniz kıyılaırna gider dürbün alır bakarım dio deli manyak yaaa bu kadar konuşmazdııı delirejemmmm yakındır hergün ruslar konumuz son 1 haftadırrr :))))))))

özgemmmmm vallla başarı hiç beklemiyordum cidden daha minik bu çocuk ama işte şaşırıyorum

gizim enişteyi benim sevdiceğe benzetiyom maşallah ikisine de :nazar:
benimki de küçük yaşta güzel yerlere geldi, sevdirdi kendini şuan onun pozisyonda onun yaşlarında kimse yok
ikisi de meslektaş zaten
dilerim hep başarılı olurlar önleri hep açık olur :nazar:

seni kıskandırmaya bayılıyo enişte tatlı tatlı kıskanıyon ya
benimki hayatta bayılmıyo çünkü ben hiç tatlı kıskanamıyom :27: direkt çıngar çıkarıyom :9:

gizim tebrik ederim enişteyi, nice başarılarına inşallah.
sen çikolata parfüm derdindesin adamcağız kuma getiriyor :9: huu hu. :9:
..
çağlam philips azuru sordum pelinin topiğinde.
sen tavsiye etmişsin.
ben de tefal alırım diyodum.
ütü de en iyi philips miş :26: hiç duymamıştım.
o zaman ben de philips alıyım :8:

nurayım önce ütü kesinlklen azur tek kelimeyle ben neden hala çeyize almadım şaşırıyorum ama azur

alacağım modelde budur tavsiye ederim

Philips Azur GC4870/02 Steamglide 2600 Watt Buharlı Ütü (200g / dk) (Otomatik Kapanma Özelliği!!!) - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

nurayım sorma sormaaa ben safın önde gideniyim kuma diooo düşün dioo laaa dedim ben sana güveniyodum eşşşşek die şakası bile kötüüü vallla

Back