• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

özgem sağol vallla minik hiç beklemiyoruz biz hani cidden biz ikimiz kavroluruz derken o bana sn benigeçiyorsun derken giz seni geçtim die nanikl yapıyooo :)))))) aman zaten gçemiyim onu üzülür sıpaaaa başarsın özgem çok haret kaldı başarıya kendine güveni geldii .)

özgem senin kıskançlığın benimkine benziyooo aynı bak o rus derken ben diyemiğyorum mesela dedirtmez sinemada dedimki bu çocuğu herkes çok beğeniyor çıngar çıkartmadı ilk kez hani o herkes kim lermi sen neler konşyorsun giz kim bunu diyenlermi der der sinemayı zehir ederdi etmedi :)))))))))))))))))))

benimle dalga geçiyoooo yaaaaaa cidden dalga geçiyooo özgem son 1 haftadır inşalllah deliripte patlamam yoksa üzülücek hani psikoya bağlarsam üzülücek

ezom ezom saol canım yaaaaa cidden şu sıpanın işi gücü kesinleşssede atraksiyonsuz bizde söz yapsak hani hiç bişi kesin olmayınca atamıyoruz adımımızı

evet nurayımummm ben gecen yıldan beri azur alcam diye taktım cunku acaip ovuyolar... Kayınvalidem de phlips kllanıo ve eski model olmasına ragmen bicok markanın son modellerden iyi

azuru dusunemiorum nasıldır... Gercekten utunun mercedesi de philips yani ole diyim :9:

gizom masallah enisteyeee.... ouwww rus muhabbeti fena valla ben de direk cngar cıkarırım bana öle bişi dese... sakasını bilem yapamaz yani :27::27::27::27:

nurayım önce ütü kesinlklen azur tek kelimeyle ben neden hala çeyize almadım şaşırıyorum ama azur

alacağım modelde budur tavsiye ederim

Philips Azur GC4870/02 Steamglide 2600 Watt Buharlı Ütü (200g / dk) (Otomatik Kapanma Özelliği!!!) - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

nurayım sorma sormaaa ben safın önde gideniyim kuma diooo düşün dioo laaa dedim ben sana güveniyodum eşşşşek die şakası bile kötüüü vallla

gizikoo ben de hepsiburada dan inceledim çağla söyleyince.
şu an 300 tl.
anneler gününde kampanya olur diye beklemedeyim.
süpürge, tost makinası ve ütü kaldı benim elektronik.
süpürgede arnica bora 5000 alıcam. baya ödül almış. çağlanın topiğinde de gördüm hemen ona da sordum.
bide arnica merlin.süpürgeç çıkmış ama o da hepa filtreli mi bilmiyorum. benim toza karşı acayip alerjim var da.
tost makinası da korkmaz veya arnica tostit.
ütüyü de tefal alcaktım madem azur alıyım ben
...

nurayımm arnica alcaksan zaten kesin yanına dikey supurge almalısınnn

arnica biraz agır bi makine cekis gucu de cok yuksek oldugu icin biraz guc harcatıyor sana ole her gun acılmaz yani...

ben dikey supurge olarak arnica merlin alıcam... yengem aldı cok memnun

suan onda hep merlin hem bora var... genel temizlige borayı acıo gunluge merlini...

ikisinden de cok memnun.... :34::34::34::34:

ben de anneler gununu beklesem mi kii o zamana ceyizim gitmiş olur saırım ama olsun :9::9:

gizem ne oldu enişteye kaçırdım:26:

ben çok ütü yaparım:26: ütü istediğim gibi olmazsa kırarım herhalde ütüyü:52: annem bana arçelikten almış. denicem onu evlenmeden:1: istediğim gibi deilse almicam onu. azur alırım die düşünüodum bende. çok tavsiye ediyorlardı..

nurayım önce ütü kesinlklen azur tek kelimeyle ben neden hala çeyize almadım şaşırıyorum ama azur

alacağım modelde budur tavsiye ederim

Philips Azur GC4870/02 Steamglide 2600 Watt Buharlı Ütü (200g / dk) (Otomatik Kapanma Özelliği!!!) - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

nurayım sorma sormaaa ben safın önde gideniyim kuma diooo düşün dioo laaa dedim ben sana güveniyodum eşşşşek die şakası bile kötüüü vallla

Ben de bunu aldım kızlar çeyize,arkadaşım da bunu kullanıyor evde de denedim beğendim:16:

gizikoo ben de hepsiburada dan inceledim çağla söyleyince.
şu an 300 tl.
anneler gününde kampanya olur diye beklemedeyim.
süpürge, tost makinası ve ütü kaldı benim elektronik.
süpürgede arnica bora 5000 alıcam. baya ödül almış. çağlanın topiğinde de gördüm hemen ona da sordum.
bide arnica merlin.süpürgeç çıkmış ama o da hepa filtreli mi bilmiyorum. benim toza karşı acayip alerjim var da.
tost makinası da korkmaz veya arnica tostit.
ütüyü de tefal alcaktım madem azur alıyım ben
...

nurayım çağlanın süpürgesi gerçekten süper bende annişe almak istiyorum hattaha anneler gününde dikey süpergedede arnica ve fakiri tavsiye ederim çağla yine demiş haklıda elektirikli süprügeler ağır ve haftaiçi diyelim bişi yedin onun içinmi çıkarcan elektirkli sürpürge haftasonu büyük temizliklerde olmalı veeeee haftaiçi içinse dikey süpürge makbuldur ahahahha

temizlik anlayışım haftasonu ve haftaiçi die bölündüde biraz :))))))

ütü anneler gününde hatta normal zamanalrda ykm de bile giriyo internette 200 tl bile oluyooo geçenlerde düştüğünü gördük günlük olarak ykm de düşüyor ev aletlerinin fiyatları

nurayım anneler gününüüü bekleeeee bencede canım :)

nurayımm arnica alcaksan zaten kesin yanına dikey supurge almalısınnn

arnica biraz agır bi makine cekis gucu de cok yuksek oldugu icin biraz guc harcatıyor sana ole her gun acılmaz yani...

ben dikey supurge olarak arnica merlin alıcam... yengem aldı cok memnun

suan onda hep merlin hem bora var... genel temizlige borayı acıo gunluge merlini...

ikisinden de cok memnun.... :34::34::34::34:

ben de anneler gununu beklesem mi kii o zamana ceyizim gitmiş olur saırım ama olsun :9::9:
:54:
bizde şu fanton var dikey süpürge. ben süpüremiyorum onunla hapşurmaktan.
merlin hepa filtreliymiş yani tozu dışarı vermiyomuş. bu sebeple ben de onu tercih edebilirim.
bora, senin söylediğin gibi genel temizlikte çıkarılır. bide sulu olduğu için iki güne bir açamam onu yani, suyu doldur boşalt temizle falan filan. zor olduğunu okumuştum.
dediğin gibi ağırdır da.
çağlalaylooommmm :54:
her zaman anneler gününde iyi kampanyalar oluyo. inşallah şansımıza yine olur.

gizem ne oldu enişteye kaçırdım:26:

ben çok ütü yaparım:26: ütü istediğim gibi olmazsa kırarım herhalde ütüyü:52: annem bana arçelikten almış. denicem onu evlenmeden:1: istediğim gibi deilse almicam onu. azur alırım die düşünüodum bende. çok tavsiye ediyorlardı..
berfoo annemin şu an kullandığı arçelik. ama kazanlılardan. çok memnun. jilet gibi oluyo derler ya aynen öyle oluyo ütülediğin yer.

nurayımm arnicanın kac bin oldugunu hic bilmiorum yaa :26: 240 yada 260 lı biseye aldım kusumm

bizim beyaz esyacı hediye vercekmiş ne vercegini de bilmiorum o yuzden mikser ve tost makinesini bıraktım en sona

onun dısında sac kurutma, merlin bir de azurum eksik

cok varmıs daha yea prff :27:

neee 200 e mi dusuo :53::53: ay duserse bi yerde soleyin ben de 200 e falan dusse diye bekliorum azuruuu

lavim sen kaca aldın

nurayım çağlanın süpürgesi gerçekten süper bende annişe almak istiyorum hattaha anneler gününde dikey süpergedede arnica ve fakiri tavsiye ederim çağla yine demiş haklıda elektirikli süprügeler ağır ve haftaiçi diyelim bişi yedin onun içinmi çıkarcan elektirkli sürpürge haftasonu büyük temizliklerde olmalı veeeee haftaiçi içinse dikey süpürge makbuldur ahahahha

temizlik anlayışım haftasonu ve haftaiçi die bölündüde biraz :))))))

ütü anneler gününde hatta normal zamanalrda ykm de bile giriyo internette 200 tl bile oluyooo geçenlerde düştüğünü gördük günlük olarak ykm de düşüyor ev aletlerinin fiyatları

nurayım anneler gününüüü bekleeeee bencede canım :)
gizz bu merlin el gırgırları gibi de kullanılabiliyo. yani o süpürme başlığı ve uzun tutma yeri çıkarılıyo. koltuga falan da bişey mi döküldü hemen süpür gitsin. bu yönden de güzel. fiyatları da iyice düşmüş zaten

kızlar ya benimde süpürge olarak hayalimde rowenta ro 8221 var. nasıldır bilmiyorum ama medaimrktte görmüştüm orda bayıdlım ona.inanılmaz sessiz ve güçlü. bilgisi olan var mı? bide fiyatı ancak 830 a falan inmiş:53:

nurayımm arnicanın kac bin oldugunu hic bilmiorum yaa :26: 240 yada 260 lı biseye aldım kusumm

bizim beyaz esyacı hediye vercekmiş ne vercegini de bilmiorum o yuzden mikser ve tost makinesini bıraktım en sona

onun dısında sac kurutma, merlin bir de azurum eksik

cok varmıs daha yea prff :27:

neee 200 e mi dusuo :53::53: ay duserse bi yerde soleyin ben de 200 e falan dusse diye bekliorum azuruuu

lavim sen kaca aldın

çağlam güle güle kullan şimdiden süpürgeciğiniiii :16:
ben saç kurutmayı geçen gün almıştım. philips o da.
umarım kettle dan da memnun kalırım. hiç duymadığım bir markaydı ama görüntüsüne bakıp aldım. gerçi markayı da araştırdım, iyiymiş. bakalım.
mikserim tefal benim. öyle çok ahım şahım bişey değil, ama ihtiyacıma cevap verecek cinsten. kart puanımızla almıştık. sonra onun blendr setini de aldık.
$tefal-smart-1-main.jpg

$1000103821.jpg

benim bide tupperware den şu ikisi var
$images.jpg

$Tupperware (3).jpg

Son düzenleme:
çağlam güle güle kullan şimdiden süpürgeciğiniiii :16:
ben saç kurutmayı geçen gün almıştım. philips o da.
umarım kettle dan da memnun kalırım. hiç duymadığım bir markaydı ama görüntüsüne bakıp aldım. gerçi markayı da araştırdım, iyiymiş. bakalım.
mikserim tefal benim. öyle çok ahım şahım bişey değil, ama ihtiyacıma cevap verecek cinsten. kart puanımızla almıştık. sonra onun blendr setini de aldık.
Eki Görüntüle 636962

Eki Görüntüle 636963

benim bide tupperware den şu ikisi var
Eki Görüntüle 636964

Eki Görüntüle 636965

güle güle kullan kusummmm :16:

ben blenderımı aldımmm braun patisserie hep onu istiodum ztn :9: onun cırpıcısı var ama buyuk ihtimal yeterli gelmicek... o yuzden ekstra isimi grcek bişey arıorum ben de

tefalin blenderı carrefour da faalan cok indirime girio denk gelirsem alayım olmadı

cok acil birincil ihtiyac degil zaten bazı ufak tefekler evlendikten sonra da olur :16:

ezgişim hiç bilmiorum valla ama cidden biraz tuzluymus o :52: ben marathon istiodum ilk baslarda ama sonra tv de bi doktor cıktı...

naparsanız yapın sulu supurge alın... gerisi hikaye dedi.. en saglıklısı sulu supurgelermiş

ben de hemen gidip bora aldım :9::9:

Rowenta RO 8221 Silence Force Extreme Cyclonic GittiGidiyor'da 72070288 burda daha ucuza buldum:9:
çağloşum benim için süpürge çok önemli çünkü yıllarca alerji tedavisi gördüm malesefki kendimi korumak zorundayım hep. bizim evde sulu süpürge kullanıyoruz çokta memnunum (ihlasın temizlik robotu) ama çok teferruatlı kurması kaldırması. o yüzden geçen sene başka süpürge aldım eve daha pratik olsun diye homend almıştım. bu rowentanın özellikleri çok hoşuma gitti ama bakalım arnicada düşünebilirim

güle güle kullan kusummmm :16:

ben blenderımı aldımmm braun patisserie hep onu istiodum ztn :9: onun cırpıcısı var ama buyuk ihtimal yeterli gelmicek... o yuzden ekstra isimi grcek bişey arıorum ben de

tefalin blenderı carrefour da faalan cok indirime girio denk gelirsem alayım olmadı

cok acil birincil ihtiyac degil zaten bazı ufak tefekler evlendikten sonra da olur :16:

ezgişim hiç bilmiorum valla ama cidden biraz tuzluymus o :52: ben marathon istiodum ilk baslarda ama sonra tv de bi doktor cıktı...

naparsanız yapın sulu supurge alın... gerisi hikaye dedi.. en saglıklısı sulu supurgelermiş

ben de hemen gidip bora aldım :9::9:

Bende arnica 5000 aldım kuzucum sulu süpürge diyolar başkada bişey demiyolar.Süpürücez heryeri tefal smart blender seti bana hediye geldi çokta iyi oldu :9: blender en çok kullandığım mutfak aleti nerdeyse özellikle çorba yaparken kocama çorbalar yapıcam yemekler yapıcam yesin koçum aslanım :16::16:

Rowenta RO 8221 Silence Force Extreme Cyclonic GittiGidiyor'da 72070288 burda daha ucuza buldum:9:
çağloşum benim için süpürge çok önemli çünkü yıllarca alerji tedavisi gördüm malesefki kendimi korumak zorundayım hep. bizim evde sulu süpürge kullanıyoruz çokta memnunum (ihlasın temizlik robotu) ama çok teferruatlı kurması kaldırması. o yüzden geçen sene başka süpürge aldım eve daha pratik olsun diye homend almıştım. bu rowentanın özellikleri çok hoşuma gitti ama bakalım arnicada düşünebilirim

bende ihlas aldım sonra iade ettim..
2000 lira almıştım eve geldiler tanıttılar doğal olaraktan hayran kaldık:9::9:
ama ben ilerde çalışcagım için onun bütün fonksiyonları kullanmak için vaktim bile olmayacaktu:9:
philisp maraton alırım die düşünüyorum bakalım ilerde ne düşüncem:46::46:
çok düşünceliyim sanırım:52:

Kuzucum arnica merlin güzel mi peki?Mutlaka dikey bir süpürgede almam lazım çünkü hergün süpürmeye takıntılı biri olarak çalışırken diğeri zor olucak

çağlam trendyoldaki çerçeveler geldi miniş beklerken harika bişi geldi yaniii ben bunu oturma odasında heryerde kulllanırım abajura mini mumlar almak daha iyi bu abajura göre büyük ayyy çok şaşkınım şirkettekler bayıldı bide örgülü çeçevelerimi arkadaşım çok beğendiği için ona vermiştim örgülülerinde ekrusunu alıcam abajurla kardeş olsunlar

:)))))))))))))))))))))))):16::16::16::16::16::16:

elisss canım sinemayı beğendiğinden bahsetmişssin bende çok meraklardayım yahuuu gideyim izleyeyyyim

çağlam trendyoldaki çerçeveler geldi miniş beklerken harika bişi geldi yaniii ben bunu oturma odasında heryerde kulllanırım abajura mini mumlar almak daha iyi bu abajura göre büyük ayyy çok şaşkınım şirkettekler bayıldı bide örgülü çeçevelerimi arkadaşım çok beğendiği için ona vermiştim örgülülerinde ekrusunu alıcam abajurla kardeş olsunlar

:)))))))))))))))))))))))):16::16::16::16::16::16:

elisss canım sinemayı beğendiğinden bahsetmişssin bende çok meraklardayım yahuuu gideyim izleyeyyyim

Trendyolaaaa hücuuuummmm:52::52::52: evet tatlım çok begendım cok eğlencelı bır fılm tavsıye ederım :34:

Back