• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

canım zaten iyi şeyler çıkacaktır valla kuzguncuk çok güzel bir yer çekilen fotolarıda beğendim ilham olur senin içinde :))))))klasik arabayla harika olucaktır vallla nurayım onu günlükmü kiraladınız yoksa sadece foto içinmi

kız berfo benmde öyle dümdüz asfalt yol gibi ayyy çok kötü durumlar bende

6 saatlik kiraladık bebeğim. 2 den 8 e kadar..

berfo erosu dusunnn sen :23::23:

elifimmm 404 le de olur ama saglam olmayabilir silikon daha garantiii :27:

Haklısın Çağlam:16:
Foto çekiminin sonuna kadar dayansın barii:9:

elifim sadece orda veya o civarlarda varmış zaten. çileyle satılıyomuş evet. oy nişanda telli bi gelin olacak desene 30 mart günü :16:
.

Aaa tarihimi nasıl hatırladın kuzuuuuumm:17::16:

Haklısın Çağlam:16:
Foto çekiminin sonuna kadar dayansın barii:9:

Aaa tarihimi nasıl hatırladın kuzuuuuumm:17::16:

niye unutayım şekerim.
nişanımız var 30 martta. sen nişanlanıyosun işteeee :52: yüzük seçtiniz mi kuşum? ya da aklında bi model var mııı?
nişanlığında mavi galiba. görmedim ama sanki öyle bi konuşma geçmişti.

Elifim kıyafetini görmüştüm yanılmıyorsam.. :17:
Toz pembişi değil miydi?

Ben gelinliklere çiçeklere falan hep instagramdan bakıyorum süper fikirler veriyor. :16:

Yeni bişiler bulursam paylaşırım canım :54:

Evet kuzum toz pembişiiiii:16:

Bende nereden bulursam oradan bakıyorum:9:
Bi facebok alasım var sevdiceğim kıskançlığı bırakırsaaa:97:
Oradan da takip edecem:9:

Ama paylaşırsan çok sevinirim:17:
Hatta bende paylaşırım bulabilirseeemmm:77::77:

niye unutayım şekerim.
nişanımız var 30 martta. sen nişanlanıyosun işteeee :52: yüzük seçtiniz mi kuşum? ya da aklında bi model var mııı?
nişanlığında mavi galiba. görmedim ama sanki öyle bi konuşma geçmişti.

Ayy inşAllah kuzum ya, çok heyecanlıyıımm daha şimdiden:77:
Kalbim duracak gibi oluyo düşündükçe:17:

Şimdi şöyle yaptık biz, eveett seçtik kiiii:16:
Biz söz zamanı aldık beğenip:1::1::17:
Resmi yanımda yok galiba, flashta varsa ekleyeyim kuzum
Yok kuzum toz pembişi benimkiii:17:
Göndereyim maille sana:16:

çağlaaa senin meditasyon maili gelmediiii yahuu aceba sorunmu var yaaa maililermde nurayımdanda geçen hafta gelmemişti ezgi bide senin nişan fotolaırnı istiyorummm

Günaydın ballı tatlı bebiş suratlı gelinciklerim:16:Gününüz şans dolu,bol kahkahalı geçsin.Süppperrr geçsin süpperrr:52: Paylaştığınız ayakkabılara baktım hepsi mükemmel.Pelinim bitanem dolgu topuk gerçekten çok iyi bir fikir.Çünkü dolgu topukta ayaklar yere paralel basıyor.Yük ayaklara eşit dağılınca ağrısı sızısıda az oluyor bilimsel girdim olaya :9:Çağlaaammmm mediye daha başlamadım bu akşam yattığımda kulaklığı takıp ruhumu dingil sulara bırakıyorum :32: Kızlar buarada film çok güzeldi çok eğlendim gerçekten.Topiği baştan sona okudum cevap vermiştim herkese ama otomatik çıkış yapmışşşşşş :26: Çok yoğun işlerim var bide :31: birsürü proje, fiyat teklifi beni bekliyooorrrr.Bide bide sizi çok seviyorum :16::16::16:

sen dogrusunu yapmısın gulibigimm ben de ole yapmaya zorluyorummm iki gundur basarılı da oluyorum :16::16:

bu ayakkabılara bayıldımm iştee bundan istiyorumm beeeennn ve buna uycak bi gelinlik :35::35::35:

yuksek-topuklu-platform-beyaz-puanli-yavru-agzi-kurdeleli-ayakkabi.jpg

Ayyyyyyy bunu aynı tonlarda gelin çiçeği ve fiyonku ile hayal ettim süper oldu:16::16::16:

Çok sevdimmmmmm.

kolay gelsin eliscannnnnım :54::54:

evet lavimmmm ben de direk öle hayal ediorum... ucus ucus bir gelinlik bu ayakkabı ve aynı renk cicek ve fiyonk cok tatlı olurrr

bakalım gelinligim lolita gelinligi mi olcak yoksa dantelli falan bi katedral gelinligimi...

:9::9: ikisi arasında gidip geliorummm

eger lolita gelinligi olursa kesin bu ayakkabıyı bulmam lazımmm :5::5: ama nerden :6:

Evet kuzum toz pembişiiiii:16:

Bende nereden bulursam oradan bakıyorum:9:
Bi facebok alasım var sevdiceğim kıskançlığı bırakırsaaa:97:
Oradan da takip edecem:9:

Ama paylaşırsan çok sevinirim:17:
Hatta bende paylaşırım bulabilirseeemmm:77::77:
Tekrar görsem ya üstünde. :17:
Paylaşırım canım merak etme online hemde :9:
opram, lavinim hoşgeldiniz :16:

pelinim senin ütü masana benzer bişey gelmiş peraya.(ne kadar sevmesem de yine de bakıyorum siteye :9:)
https://www.perabulvari.com/kampanya/evim-icin/2025/ahsap-dolapli-utu-masasi-utu-hediyeli/81245
bide ütü hediyeliymiş bu :53:

Nurayım bunun aynısı ve pembe çiçeklisi vardı mağazada. Ama gel görki o alt kapakları nasıl dandikti.. Anlatamam sana. Aybikin elinde kalıcaktı az daha :27:
Ben oyle çok beğenmiştim onları ama işte malzemesi kalitesizdi. Bizde sepetlisini aldık.
Önermiyorum ben dolaplısını şahsen kuşum :54:

Çağlayloomm kurabiyem ayakkabı çooook mu çok tatlı :17::16:
Bi de o tonlarda çiçek oldu mu oooh tadından yenmez :56: :16:

Fıstığım benim ne giyse yakışır :16:

Tekrar görsem ya üstünde. :17:
Paylaşırım canım merak etme online hemde :9:

Nurayım bunun aynısı ve pembe çiçeklisi vardı mağazada. Ama gel görki o alt kapakları nasıl dandikti.. Anlatamam sana. Aybikin elinde kalıcaktı az daha :27:
Ben oyle çok beğenmiştim onları ama işte malzemesi kalitesizdi. Bizde sepetlisini aldık.
Önermiyorum ben dolaplısını şahsen kuşum :54:

Çağlayloomm kurabiyem ayakkabı çooook mu çok tatlı :17::16:
Bi de o tonlarda çiçek oldu mu oooh tadından yenmez :56: :16:

Fıstığım benim ne giyse yakışır :16:

kuşum bu siteden bişey almam artık zaten.
bide rengi kötü bunun.
görünce göstermek istedim size.

bide kuşum sen özgeye bi ayakkabı göstermiştin ya o zaman dikkatimi çekmişti.
çağlam bak senin istediğin kadar güzel değil rengi de vizon ama böyle bişey gördüm
http://www.zizigo.com/steve-madden-lyons-16

Son düzenleme:
Özgeeemmm kuzumm koş çabuukk sana ayakkabi buldum :1:

Varan 1 :) Aynı bambi'den aldıgın platformlara benzio markasına nazaran fiyatı da çok uygun bebeğim işte bu :)

Numarası kalmamış ama gelir sanırım :26: Steve Madden - Wimzikul - Mor

Biiir diğeri de buu, ben modeline bayıldım rengi de çok şeker ama bunun da numarası yok :26:
http://www.trendyol.com/Mor-Bayan-Ayakkabi-613/UrunDetay/13452/2330728

:16:

hiiiiiii:52:
pelinim ikincinin özellikle rengini ne tatlı ne güzel yaaaa :52:
neden numara bırakmamışlar ki :25:

ben baska gizeme atmısım yeaa :27: g ye basınca direk atladım sanırım kuzum attım simdi sana :9:

ben de o gizemi bizim gizemin diğer adresi sanıp kişi listeme ekledim :27: :9:

Çok güzelmiş tatlışım ama tekerlekleri sabitleniyor mu? Sonra sen ütü yaparken kıpraşıp durmasın.Birde tekerlekleri kırılmasın sonra baskıdan falan.:26::26:

elisim bilemicem canım. ben almıyorum zaten. sadece peloşunkine benzettim, bir de ütü hediyeli diye gösterdim kızlara

oyyy özgem yettim gönderdim tupperlarını valla şirkette son 10 dakkadır katlara baka baka kargo çıkışı aradım kitliydi ama buldum kargocu gülüyoduuu öyle bir koştum kiii adam 10 dakka bekledi gidicek die korktum ama azmin zaferi

adresinde bir güzel yapıştırdım göndertttim

oyyy özgem yettim gönderdim tupperlarını valla şirkette son 10 dakkadır katlara baka baka kargo çıkışı aradım kitliydi ama buldum kargocu gülüyoduuu öyle bir koştum kiii adam 10 dakka bekledi gidicek die korktum ama azmin zaferi

adresinde bir güzel yapıştırdım göndertttim

sağolasın kuzum benimmm :54:

Back