- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
canım zaten iyi şeyler çıkacaktır valla kuzguncuk çok güzel bir yer çekilen fotolarıda beğendim ilham olur senin içinde :))))))klasik arabayla harika olucaktır vallla nurayım onu günlükmü kiraladınız yoksa sadece foto içinmi
kız berfo benmde öyle dümdüz asfalt yol gibi ayyy çok kötü durumlar bende
berfo erosu dusunnn sen
elifimmm 404 le de olur ama saglam olmayabilir silikon daha garantiii
elifim sadece orda veya o civarlarda varmış zaten. çileyle satılıyomuş evet. oy nişanda telli bi gelin olacak desene 30 mart günü
.
Haklısın Çağlam
Foto çekiminin sonuna kadar dayansın barii
Aaa tarihimi nasıl hatırladın kuzuuuuumm
Elifim kıyafetini görmüştüm yanılmıyorsam..
Toz pembişi değil miydi?
Ben gelinliklere çiçeklere falan hep instagramdan bakıyorum süper fikirler veriyor.
Yeni bişiler bulursam paylaşırım canım
niye unutayım şekerim.
nişanımız var 30 martta. sen nişanlanıyosun işteeeeyüzük seçtiniz mi kuşum? ya da aklında bi model var mııı?
nişanlığında mavi galiba. görmedim ama sanki öyle bi konuşma geçmişti.
youtubeye
beyaz şow engin altan
çok komik yaaa
çağlaaaa çok tatlı yaaa o papuç bende bende bendee istiyorummm
çağlaaa senin meditasyon maili gelmediiii yahuu aceba sorunmu var yaaa maililermde nurayımdanda geçen hafta gelmemişti ezgi bide senin nişan fotolaırnı istiyorummm
sen dogrusunu yapmısın gulibigimm ben de ole yapmaya zorluyorummm iki gundur basarılı da oluyorum
bu ayakkabılara bayıldımm iştee bundan istiyorumm beeeennn ve buna uycak bi gelinlik
Tekrar görsem ya üstünde.Evet kuzum toz pembişiiiii
Bende nereden bulursam oradan bakıyorum
Bi facebok alasım var sevdiceğim kıskançlığı bırakırsaaa:97:
Oradan da takip edecem
Ama paylaşırsan çok sevinirim
Hatta bende paylaşırım bulabilirseeemmm
opram, lavinim hoşgeldiniz
pelinim senin ütü masana benzer bişey gelmiş peraya.(ne kadar sevmesem de yine de bakıyorum siteye)
https://www.perabulvari.com/kampanya/evim-icin/2025/ahsap-dolapli-utu-masasi-utu-hediyeli/81245
bide ütü hediyeliymiş bu
Tekrar görsem ya üstünde.
Paylaşırım canım merak etme online hemde
Nurayım bunun aynısı ve pembe çiçeklisi vardı mağazada. Ama gel görki o alt kapakları nasıl dandikti.. Anlatamam sana. Aybikin elinde kalıcaktı az daha
Ben oyle çok beğenmiştim onları ama işte malzemesi kalitesizdi. Bizde sepetlisini aldık.
Önermiyorum ben dolaplısını şahsen kuşum
Çağlayloomm kurabiyem ayakkabı çooook mu çok tatlı
Bi de o tonlarda çiçek oldu mu oooh tadından yenmez
Fıstığım benim ne giyse yakışır
Özgeeemmm kuzumm koş çabuukk sana ayakkabi buldum
Varan 1 :) Aynı bambi'den aldıgın platformlara benzio markasına nazaran fiyatı da çok uygun bebeğim işte bu :)
Numarası kalmamış ama gelir sanırım :26: Steve Madden - Wimzikul - Mor
Biiir diğeri de buu, ben modeline bayıldım rengi de çok şeker ama bunun da numarası yok :26:
http://www.trendyol.com/Mor-Bayan-Ayakkabi-613/UrunDetay/13452/2330728
ben baska gizeme atmısım yeaag ye basınca direk atladım sanırım kuzum attım simdi sana
ben de o gizemi bizim gizemin diğer adresi sanıp kişi listeme ekledim
opram, lavinim hoşgeldiniz
pelinim senin ütü masana benzer bişey gelmiş peraya.(ne kadar sevmesem de yine de bakıyorum siteye)
https://www.perabulvari.com/kampanya/evim-icin/2025/ahsap-dolapli-utu-masasi-utu-hediyeli/81245
bide ütü hediyeliymiş bu
Çok güzelmiş tatlışım ama tekerlekleri sabitleniyor mu? Sonra sen ütü yaparken kıpraşıp durmasın.Birde tekerlekleri kırılmasın sonra baskıdan falan.:26::26:
oyyy özgem yettim gönderdim tupperlarını valla şirkette son 10 dakkadır katlara baka baka kargo çıkışı aradım kitliydi ama buldum kargocu gülüyoduuu öyle bir koştum kiii adam 10 dakka bekledi gidicek die korktum ama azmin zaferi
adresinde bir güzel yapıştırdım göndertttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?