- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
canım kuzguncukla pendik uzak baya...ben düğünde (başka daha iyi yer bulmazsam) burayı seçicem. çünkü makyajı gerçekten çok beğendim.tam istediğim karardaydı ne eksik ne fazla. mac in ürünleriyle çalışıyorlarmış zaten. saç içinde memnun kaldım. postişsiz olarak benim o incecik azıcık saçımı gayet iyi kabartabildizaten düğünde gittiğimde oranın sahibine yaptırıcam saçımı o adam süper. bide çalışma şekilleri çok hoşuma gitti.profesyoneller ilgi falan güzel adını burdan yazsam mı? link verebiliyor muyuz ki? dur msj atayım
berfocuukk, kargon bile yerinde duramıyo kız bi istanbul turu atıp öyle gidicek çorluya
ay bende heidiyi düşündüm bu kadar olur!!1ve sevdiceğimde yanımdaydı tek başıma korktum çünkü
gizim fotografcımız kuzguncuk u seçti.nurayım kuzguncuğun evleri meşhurdur ayrıca beykoz ve civarında foto çekimi için oldukça güzel yerler var örnek çok sevdiğim hidiv kasrııı :)))))))
ezgim nişan eğlencenizde gittin buraya dimi?
bayılmıştım sana zatenmaşallah maşallah bitanemeee
senden de onay aldı kuaför, biraz erken giderim madem napalım. burayı listeme alıyorum direk. başka yer önerisi olan olursa hepsini değerlendiririz birlikte dimi ezgimmm
kelin ilacı olsa basına sürer berfooooo ama haplara falan karsıyım işe de yaradıgını sanmıorum
gizom fotografçımıza güveniyorum. kuzguncuk olsun diye kendi söyledi bize zaten. bide klasik araç kiralayabilirseniz çok iyi olur dedi. kiraladık. onu da gelin damat fırsatı mı ne vardı, ordan çok uyguna hallettik(piyasaya göre yani)nurayım bu link işine yarıcaktır hatta bir çift özgem gibi düğün öncesi pozlar çektirmiş buyrunuz
KUZGUNCUK | Caravan Wedding Photography
komşummmevet nurayımm araştırıpta gittim ve ilk kez gitmiştim çok memnun kaldımm.beğenmene çok sevindimm fıstıklı lokumum
değerlendiririz tabii komşu olcaz kısmetsee
ay bayılıcamsen dogrusunu yapmısın gulibigimm ben de ole yapmaya zorluyorummm iki gundur basarılı da oluyorum
bu ayakkabılara bayıldımm iştee bundan istiyorumm beeeennn ve buna uycak bi gelinlik
gel kel sna çare buldum
bende hapa karşıyım. alcaktı 100tl ye aldırmadım
gizom fotografçımıza güveniyorum. kuzguncuk olsun diye kendi söyledi bize zaten. bide klasik araç kiralayabilirseniz çok iyi olur dedi. kiraladık. onu da gelin damat fırsatı mı ne vardı, ordan çok uyguna hallettik(piyasaya göre yani)
komşummm
ay bayılıcamharika.
peloooşşşş seninde özge için yolladıklarından ikincisine bi çığlık attımçok cicik.
çağlam kesinlikle uçuşan tüller.
gelinlik için bütçe sıkıntısı olmasa nişantaşı akay da neler var neler. banu akayın koleksiyonunda.
....
gülinimmm sen en iyisini yapmışsın çağlamın dediğine göre. ben de bugün peterpanı götürmicem işte
gizom fotografçımıza güveniyorum. kuzguncuk olsun diye kendi söyledi bize zaten. bide klasik araç kiralayabilirseniz çok iyi olur dedi. kiraladık. onu da gelin damat fırsatı mı ne vardı, ordan çok uyguna hallettik(piyasaya göre yani)
komşummm
ay bayılıcamharika.
peloooşşşş seninde özge için yolladıklarından ikincisine bi çığlık attımçok cicik.
çağlam kesinlikle uçuşan tüller.
gelinlik için bütçe sıkıntısı olmasa nişantaşı akay da neler var neler. banu akayın koleksiyonunda.
....
gülinimmm sen en iyisini yapmışsın çağlamın dediğine göre. ben de bugün peterpanı götürmicem işte
youtubeye
beyaz şow engin altan
çok komik yaaa
çağlaaaa çok tatlı yaaa o papuç bende bende bendee istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?