Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

günaydınlar
nihanımm sabrının mükafatı sanırım bu güzel günler canım benim yaaa
güzel dileklerin içinde teşekkür ederimmmm hayırlısı herşeyinn

ezgitoo bileklik değişik güzel fikir olmuş
buralardayımm kiiiii artıkk bendee tatlı telaş içinde herkes ayyhh ne güzell

Ezgisim evet insallah az kaldi.Rabbim nasip etsin hayirlisiyla.Su an yoldayim annemlere gidiyorum.Yol aldikca heyecanim da artiyo.Dua edin bana bebekleriimm... Bu arada bilekik süper fikir

Canim insallah öyledir, ödüm kopuyor hala bi sey olcak diye. Bizimkiler filan da hep yolda, sevdicek de sali günü gelecek alısverise cıkacagız.Dualarinizi esirgemeyin olur mu?

fikri beğenmenize çok sevindimm instagramda paylaştığım o bileklikler kına için yaptıklarım.
siboşumm gell gell hep gell. biliyosun uğurludur topiğimiz sanada bulaşıcak bu heyecanlar
nihancım yaa inşallah çok güzel olacak, muradınıza ereceksiniz

biz dün mobilyalarımızıda aldık çok şükür. ne büyük rahatlıkmış yaa

Mobilyalarınız hayırlı olsun fıstıgım, biz de görelim ama merak ederiz sonra :) Güle güle kullanın insallah

Burda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin

minikk pufummm benimmm hayırlı olsun tarihiniz ve çabucakk geçsinnn zamannn sonnnaa :123::123::123::123::119::119::119::124::124::124:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Ben geldiiiiiiiiimmm.... Ben nisanlı bir hatunum artıııkk... Cok sükür Mevlama hala inanamiyorum.Nisanımız cook güzel gecti cok sükür. Yüzügüme, resimlerimize bakmaya doyamıyorum.Allah'ım daim etsin.Bütün bekleyen kızcelerimize nasip etsin.Nisanlı olmak harika.

Burda bi 24 mayıs gelini vaar kiiiiii nihayet alabildik tarihimizi coook mutluyuuuz suan tarihimizi kutluyooruzzz Ezgotumm bayıldım bilekliğe süpersin

Pufuum hayırlı olsun tarihiniz..Bir an evvel gelsin o tarih

Son düzenleme:

Nihayet,çok şükür....

cok cok sevindim nihancım cok sükür
sana özel msj attım bi bak istersen :109:

Canım nihayet hak ettiğin mutluluğa kavuştun, Allah tamamina erdirsin.

Çok tebrik ederim

Nazlııım hayırlı olsun düğün tarihiniz çok sevindimm
Nihancıııııııııııııııııımmm inanamıyorum yaaaaaa çok ama çok svindim yaaa süperr Rabbim dualarını kabul etti sabrının mükafatını verdii:119::119::119:

Son düzenleme:

Bu arada fotoğraffff istiyorum Nihancıııım görmek istiyorum o mutluluğunu

Canım, Nejlacım sevincini burdan hissettim inanki.Cooook tesekkürler tatlım. Darısı hayırlısıyla basınıza insallah.Cok istiyorum sizin güzel haberlerinizi de duymayı.Dualar ettim size.Ayagımızı sürümüs olalım insallah :) Tatlım buraya resmimizi eklememi istemiyor sevdicegim.Şu meshur sitede hesabın var mı kuzum oraya ekledik.Ceyiz topigime de tepsimizi, bohcamizi ekliycem eve gidince insallah.

nihanımmmm çoook şükür gerçektennn
fotolar harikaa maşallahhh
tekrar hayırlı olsun canımmmm
geç yazdım biraz ama k bakma tatlımmm

sanırım tek ben kaldım artık burda yuh banaa

öptümmm hepinizi biiirrr birrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…