- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.281
Hayır canım aksi gibi hiçbir şey olmadı... Çok şükür bir ağız dalaşı, bir olay olmadı. İstemede de gayet güzel, güler yüzlü davranmışlardı... Diyorum ya çözemiyorum.İstemiyorlar sanırım.
Aa geçmiş olsun, Allah şifa versin. İyi olur senin için de kuzum.
.......
Öyle galiba canım... Ama keşke beni de görseler... Nasıl olduğumu, ne hissettiğimi... Gözden ırağım, telefonda da gaaayett iyi konuşunca hep böyleyim sanıyorlar. Ama o telefon kapanınca ve bize dair bir şey duymayınca yüreğimden düşen yaşları kimse görmüyor, anlamıyor. Ben onlar üzülmesin diye çabalarken... Sanırım hem kendime hem de onlara zarar veriyorum.
Giz'iiim canım beniiim aşkolsun hep yanımdasın bilmiyomuyum sankinazlı canım ben sana yazamadım mail atıvcaktım fırsatım olmadı ama burdan önce hayırlı olsun diyerek konuya başlayayım sıkma hiç canını bak iş yeri hep öyle cidden ben farklı bir alana geçeceğim istesemde istemesemde ama inan çalışmaktan yoruldum 5 koca yıl geçti daha 1 hafta önce kıdem ödülü aldım ama hiç mutlu değilim motivasyonumun olması lazım halbuki
inan kpss yi yapmak elinde biliyorum zor ama bir dershane yada evde çalışarak başarabilirsin istediğin konuda yardımcı olurum son 4 gündür akşamları ders çalışarak vakit geçiriyorum bu dönemde en iyi iş memurluk babam dedi işi bırak sözleşmeli çalış belediyede dedi bu hükümeti zerre sevmem ama 90 bin sözleşmeliyi memur olarak aldılar hemde herkesi kafamı duvarlara vurdum keşke çıksaydım işten diye ki işimin şartıda memuriyetten iyidir ama garanti değil beni doğudaki bölgelere gönderseler gidemem diyemem evlenip tazminatımı alsammı diyorum artık takatim kalmadı yol herşey yordu beni bilmiyorum
o yüzden bak ben sağlık sorunu yaşmamma rağmen böyle isem sen hiç durma derim kuzum ama özel sektöre güvenme kullanırlar 6 ay tek çalıştım ne oldu ne oldu başım göğemi erdi yok değer yok o yüzden evde olursan kpss ye çalış
hiç canını sıkma birşeye canım şükür ki aillerimiz var o yüzden tasalanma sen istersen herşeyi yaparsın nazlım
buraya yazmayalı aylar oldu sana bugün yarın derken mail atamadım şimdi yazmam iyi oldu o yüzden sen iste iyi bir gelecek için memur ol canım kimsenin kahrını çekme derim 5 senedir benim başım göğe ermedi üstelik maaş istemiyorum bişi istemiyorum sadece huzur istemiştim çekip gidesim var kurtlar sofrasında çalışıp onlara benzemek kişiliğimi kaybetmek oluyor
hiçbirşey ruh ve beden sağlığından önemli değil kendini bir kapatır dinlersen kendini bulman zor olur o yüzden canım Allah bin beterinden korusun hep
kuzuuum bence aılenden senı anlayabılecegıne ınandıgın bırıyle coooook ıyı bır sekılde konus derım ben içine attıkca yanlızca kendını kahredıceksın ...
Giz'iiim canım beniiim aşkolsun hep yanımdasın bilmiyomuyum sankiÇok zormuş cidden özel sektör ilk işim değildi ama kendimi resmeeeen heba ettiğimi düşünüyorum çünkü kendi yerimden ayırmadım aslaa! patroniçemi ablam gibi , küçük annem diyerek sevdim.. Hala da öyle biliyorumki oda beni çok seviyor ama yanlızca ona olan sevgimle kendimden ödün vererek götürebileceğim bir iş değil kaldıki nişanlımcık beni kesin boşardı evlenince.. Bi pazar saat 10'a kadar uyuyamadım ben gece uyandırılmalarım hariç... 2 bucukta 5'te arıyorlar acmayınca nıye acmadın oluyo yada iş duruyo saçma bi düzen işte.. Kpss için başını yicem gibi gözüküyooo kuşum işin stresinden ürtiker gibi kaşıntılarım başladı, burnumda kanama oldu sabahları kahvaltıdan sonra mutlaka bi agrı kesici içiyorum ki ben böbrek sorunu olan biriyim cok ilaçta dokunuyo bana daha yasım kac ya yazık banaa vallahi canıma yazık genc yasta dert sahıbı olucam
Yani ortada birşey yokken sırf kendi nefisleri istemiyor diye seni üzüyorlar öyle mi
Allahım kalplerine muhabbet koysun tez zamanda kuzum, dayanmak zor biliyorum ama inşallah sabrının karşılığı mükafat olur
kuzuuum bence aılenden senı anlayabılecegıne ınandıgın bırıyle coooook ıyı bır sekılde konus derım ben içine attıkca yanlızca kendını kahredıceksın ...
Giz'iiim canım beniiim aşkolsun hep yanımdasın bilmiyomuyum sankiÇok zormuş cidden özel sektör ilk işim değildi ama kendimi resmeeeen heba ettiğimi düşünüyorum çünkü kendi yerimden ayırmadım aslaa! patroniçemi ablam gibi , küçük annem diyerek sevdim.. Hala da öyle biliyorumki oda beni çok seviyor ama yanlızca ona olan sevgimle kendimden ödün vererek götürebileceğim bir iş değil kaldıki nişanlımcık beni kesin boşardı evlenince.. Bi pazar saat 10'a kadar uyuyamadım ben gece uyandırılmalarım hariç... 2 bucukta 5'te arıyorlar acmayınca nıye acmadın oluyo yada iş duruyo saçma bi düzen işte.. Kpss için başını yicem gibi gözüküyooo kuşum işin stresinden ürtiker gibi kaşıntılarım başladı, burnumda kanama oldu sabahları kahvaltıdan sonra mutlaka bi agrı kesici içiyorum ki ben böbrek sorunu olan biriyim cok ilaçta dokunuyo bana daha yasım kac ya yazık banaa vallahi canıma yazık genc yasta dert sahıbı olucam
Amiiin canım, inşallah. Ama böyle hayal etmemiştim ben, hemen evet demezler diyordum ama bu derece beklemiyordum. İnsan ailesinin desteğini istiyor.Bu çok önemliymiş, çok güzelmiş. Bana çok güvendiklerini söylüyorlar ama bu konuda güvendiklerini hissedemiyorum. Ve ister istemez sorular ve korkular üşüşüyor zihnime. Acaba haklılar mı, acaba mutsuz mu olurum diye. İnanın düşünmekten harap oldum, gerçekten hasta oldum.
Konuştum pufum... Ama kimsenin sözü kar etmiyor...
Ahh Nazlıcan sen bir de gülüyorsun ağlanacak haline
Kuzum kızarım bak sana ama, yaptığın yanlış daha eş olacaksın anne olacaksın,
Bu zorluklar bu yıpranmışlıklar senin enerjini sömürür eşine de çocuklarına da birşey kalmaz sonra
Hiçbir şey sağlığından daha önemli değil, o can emanet sana kuzu, emanetini iyi koru
demee ya nihanım( nasıl olucak şimdi pekiiii
yok kuzum aynen dediğin gibii emanetimi iyi korumak adına verdim istifamısayılı gunlerım kaldıı şu elemanlar bian evel gelsin bu minnaak inş 11 ocakta eyvallaahh der fabrikaya
ayyy sen ne diyorsun yaaaa sen ne yapmışsın kendine böyle nazlı yazıktır günahtır bak ben önlisantan gircem eylüle kadar dene çalış biraz dershane bile olabilir hani evde çalışmıyorsan onun sworumlluğunu dershane arttırır geleceğini düşünerek bilinlenmene yardımcı olur eylüle kadar geleceğin için sık dişini bak özel sektör bu işte kullanıldığımı hissediyorum artık
sen ki hasta oldun birde bunları yaşıyorsun geçen 2 gece uykularım bölündü nazlı öylesine uyaıyırm sebep stres işte
benim nişanlım asla asla memur olmak istemezdim işe girdi ilk 1 ayda dedi ahh ahhh hata etmişim ben belki memurlukta az maaş alıcam ama kafam rahat olcak dedi vallla ben öyle çok maaş alsın istemiyorum hzurumuz olsun adaya her gelişinde sistemler çöküyor resmen ne zaman adaya gelse yurtdışı sistemler çöküyor artık geyik yapıyorum sen deniz aşırı yol gidince datalar gidiyor diyorum hani düğün tarihinin konuşulduğu gün bile nişanlım saatlerce telefonda konuştu haftada belli günler evi şirkete yakın diye gece şirkette kalıp iş bitiriyor
eziyet resmen eziyet onunda telefonu susmuyor yaa aynı senin gibi ki boğazında birşey çıktı sandı oda doktor demiş ki psikolojik bu kafana birşey takmışsın demiş öyle korktum ki sana anlatamam nazlı
o yüzden aileden biri memur olsun bu sen yada nişanlın ikinizden biri göğüslesin varya benim arkadaşımı birim değişikliği için talep ettiler kız istemedi yönetici dediki evliymişsin sen işsiz kalırsın hadi kocanda işsiz kalsa bebeğinde varmış dedi düşün
ben bizim şirkette asla böyle muhabet duymam sanırdım yarı devletiz ama bugün ona yarın bana o yüzden başladım derse
o çeyiz bakan giz deli gibi ordan oraya alan giz yok artık odaklandım evlilik hazırlığımdan bile önce bu benim cumartesi halledicez işleri pazarları ders çalışcaz o izlediğim bütün diziler rafa kalktı
bu arada kpss için 2014 ihtiyaç konu anlatımlı modüler seti tavsiye ederim ek olarak x yayıncılık data ve yedi iklimden belli başlı kitaplar önerebilirim dana canım
sakın ama sakın strese girme çok kariyer delisiydim cidden 5 saat yol gitmem hırslı olduğumu gösterir belki ama benim pilim bu noktada 5 yılın sonunda tükendi nereye kadar gider böyle bilmiyorum
Amiiin canım, inşallah. Ama böyle hayal etmemiştim ben, hemen evet demezler diyordum ama bu derece beklemiyordum. İnsan ailesinin desteğini istiyor.Bu çok önemliymiş, çok güzelmiş. Bana çok güvendiklerini söylüyorlar ama bu konuda güvendiklerini hissedemiyorum. Ve ister istemez sorular ve korkular üşüşüyor zihnime. Acaba haklılar mı, acaba mutsuz mu olurum diye. İnanın düşünmekten harap oldum, gerçekten hasta oldum..
Giziiim valla bende deli olucaktım az kalmıştı Allah'ıma bin şükür ailemde nişanlımda bana destek bu konuda hatta çıkmam için beni onlar yüreklendirdi çünkü tüm stresimi onlardan almaya baslamıstım...
kariyer falan cidden umrumda değil azcık aşım kaygısız başımmm huzurlu olayımm yeter çok yıprandım 1 bucuk senelık ıs hayatım 15 yıla beden oldu personelin cehaletide ayrı bi konu ve ben işim yüzünden cok fazla erkekle muhattap olmak zorundaydım benım hallerimi bilirsin kibarcığımdır bildiğin erkekleştim ya hoop! ağğbiii heey falan diye bağran sinirlenince küfürler eden bi hatun oldum
sağlığım ve psıkolojım eskı haline gelene kdr dınlenıcem sonra deli gibi calısıcaaam bende berfonun verdıgı sıteler vardı onlardanda calısıcam bıde nişanlımcık evlendıkten sonra kursa yollarım senı falan dedı belkı gerek bıle kalmazda bakalım Allah bızım yardımcımız olsun bebişimm
Bilmiyorum pufum... Ablam kabul edecekler ama yaza sarkacak gibi her şey dedi... Uzataa uzataa ben bile sıkıldım bu mevzudan. Hayır işlerinde acele ediniz denilmiş. Böyle uzadıkça olacağı varsa da olmuyo işte. İstemenin üstünden 2 ay geçti ya. Artık yorum bile yapamıyorum
bu arada özlemcim iyi akşamlar cancağzım sanırım büşranın çeyizinde görüdm telefon değişince instagram açıcakmışsın bekleniliyorsun ona göre instagram hesabı açmanı bende bekliyorum
nihan canım ben hiç ama hiç anlamıyorum bu umutsuz tavır bu istememe neden okumuş ve öğretmen bir arkadaşın var sanırsam ailen neden beğenmiyor yani emin değilim öğretmen olmak için hazırlanıyorsa bile okumuş bir insan neticede sana layık görmüyorlarmı olay ne hani bahaneleri yok işi gücü belli olcak biri yani
ama ben anlamıyorum aileleri göz göre göre kızını neden üzsünler kızları akıllı okumuş insan neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veriyor eeee bırak üzülcekse de kendi bilir kimse senin ne yaşadığını ne savaş verdiğini umursamıyor mu bu bana zor gelirdi herhalde aç susuz kalırdım günlerce kendimi biliyorum kapatırdım dünyaya bu kadar kolay benim için birşeylerden vazgeçme seni takdir ediyorum yine güçlü duruyorsun bu duruşunun karşılığını alacaksın
içimden bir ses fısıldıyor güzel haberlerini çok yakında alcaz bilmiyorum hislerim böyle dedi sen sevgiline sarıl onla bir olun ama aileni ne yap ne et ikna et karşılarında dik dur ve karar benim kararım arkamda durun ben sizin evladnızım size yanlış yapmam kendi seçimlerimin sonucunu görebiliyorum de
bilmiyorum bana düşmez ama bu tarz konuş ahhh ahhh ben fazla cadıyım belki gemileri hemen yakıyorum bilmiyorum senin karakterin çok naif çok mülayim bunları asla söylemiyecek biri olabilir
ben aşık olana kadar kükremezdim ailemi kırmazdım ne zaman aşık oldum acı ve gülüşü aynı anda yaşadım ağlarken gülmeyi öğrendim aynı anda her iki duyguyu yaşadım üstelik dünyamda gözyaşına yer yoktu naiftim ne kırardım ne kırılırdım ama kırmayıda öğrendim af diledim özür diledim gönül aldım ama işte değiştim de
sen böyle olmayabilirsin o yüzden kendi yöntemin ile ikna et lütfen kendiniz için yap bunu
yok kuzum aynen dediğin gibii emanetimi iyi korumak adına verdim istifamısayılı gunlerım kaldıı şu elemanlar bian evel gelsin bu minnaak inş 11 ocakta eyvallaahh der fabrikaya
oyyy aman alllahım ne diyorsun ayyy nazlım yaaaa en ama en doğrusunu yapmışsın bana nişanlım diyor yoruldun usandın anlıyorum diyor sağolsun yaa cidden sağolsunlar
kuzu banada berfo çok destek sağolsun iyiki var sürekli hatırlatıyor çalışmam için bir psikolojik tranva adetakaçamıyorum tuğbada keza çalışıyor onalrı gördükçe gaz geldi 4 gün çalıştım bu arada bence tavsiyem evde olcaksan dikkatin dağılabilir kurslara git nazlım bak bütün gün evdesin ya nasıl olsa boşum diye sürekli gezeceksin birşey çıkacak kursa git kursa kafanı yor derim evde olsam giderdim işle idare edemem diye evde çalışıyorum ama kursa gitmeden de pekala olur
Pufum harikasın o zaman senden güzel haberler bekliyoruz
bu arada özlemcim iyi akşamlar cancağzım sanırım büşranın çeyizinde görüdm telefon değişince instagram açıcakmışsın bekleniliyorsun ona göre instagram hesabı açmanı bende bekliyorum
Ya yine başa dönücem kendi hikayeme ama değinmek istediğim ufacık bir nokta var;
Benim eski sözlümle de biz ilişkimizi ailelere açıkladığımızda benimkiler de cidden çok tepki gösterdiler, baya bir direttiler, babam istemeye gelmesinler diye 6 ay bahaneler üretti. Dönüp dolaşıp, yapamazsın onunla ve ailesiyle, seni çok üzerler, anlaşamaz ayrılırsınız bir yıla kalmaz vs diyordu ailem. Ama ben hep güzel taraflarını anlatıp durdum, biraz da inat ettim ve sonunda oldu.
Ailemi karşıma aldıktan sonra ve söz olduktan sonra eski sözlümün ailesi bir tuhaf oldular, eften püften meseleleri sorun ettiler, maddi olarak karşılanması gereken masraflarda akıl almaz pazarlıklar yaptılar babamla, ve işin garibi o sevgilim gitti bambaşka biri geldi sözlenince, ailesinin dolduruşuna gelip gelip benimle atışıyordu, sürekli yok senin baban böyle yapıyor yok senin baban şöyle diyor vs diyerek babamın bir kızını verirken yapmak istediği en doğal şeyleri bile eleştiriyorlardı. En basit örnek; biz nişan yapalım istiyoruz, onlar ne gerek var masraf yaptırmayın diyorlar. Düğün ağustosta olsun diyor babam, ben o zamana toplarım kendimi, adamlar yok illa mayıs olsun diyor. Böyle saçma sapan meseleler yüzünden yedi bitirdi beni eski sözlüm ve sonuçta ben bir hamlede attım sözü.
Hoş benim durumumla seninkisi aynı değil ama aileler bazen öngörülü olabiliyorlar. Ben şuan onların rızasını almadan asla biriyle evlenmek istemiyorum mesela. Anladım anne baba rızasının ne demek olduğunu..
Nihancım ne olursa olsun, ne kadar üzülsen de sakın onların ahlarını alma, rızaları olmadan karar verme ve sakın aileni karşına alma.. Acısı sonradan çıkıyor...
canım benım canımmmmm lutfen pes etme gercekten acele etmek gereklı bak 1 seneyı gectı nişanlıyım annemi zar zor ikna ettim nişan için uzamasına eyvallah dedi ama şimdi o bile soğudu artık işin uzamasından şakayla karısık vermicem bile diyo arada sıkısıp kalıyorum bende :/ sen dınlen sımdı doktorda önemli bi durum yoktur inşallah dikat et kendıne tatlılar tatlısı
Gizcim çok teşekkürler desteğin için. Canım sevdiğim çok şükür öğretmen olarak atandı bu yıl. Ve gerçekten karakteriyle herkesin sevdiği, takdir ettiği biriZaten aman aman diyorum iyi ki atanmadan çıkmamışız karşılarına, yoksa ne olurdu halimiz bilemiyorum.
Açıkçası karşımdakini kırmaktansa susan biriyim malesef. Malesef çünkü bu da çook yıpratıyor insanı. Ama ben bile ilk açıkladığımda aldığım tepkiler nedeniyle kırmak zorunda kaldım birilerini. Ama sonra daha çok üzüldüm. Şimdi bile onları böyle üzdüğüm, strese soktuğum için üzülüp ağlıyorum. Böyle olması gerekmiyordu hiçbir şeyin. Fazlasıyla abarttıklarını düşünüyorum. Sevdiğim olmasa, onun dsteği olmasa napardım bilmem. Ama onun da sabrı bir yere kadar. Son olayda o da çok incindi, kırıldı haklı olarak. Ne diyeyim bilmiyorum ki. Çoook doluyum ama içimdekiler sadece gözyaşı olarak çıkıyor ayyuka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?