- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #6.321
Giz, bu akşam 5 türkçe testi çözdüm ve tarih çalıştım. Keşke biraz daha çalışabilseydim ama bugün çok yorulmuştum pilim bitti Yarın akşam telefi edicem bu akşam ki az çalışmamı
Nazlıcım, verdiğin karar inşallah en hayırlısı olur senin için Seni de Kpss çalışanlar kervanına alalım şöylee hızlıcaaa
Nihancım, Yaşadıkların gerçekten çok üzücü ama dua et bol bol. Rabbim yardımcın olsun. Ailenin gölüne sevdiceğine karşı sıcaklık versin inşallah biran önce
Diğer bebikler size de iyi akşamlarrr
yılbasından sonraaa en hızlısından geliyorum tubikkooo
yaaaa gülümsettin beni yaa gerçekten ama gerçekten sımsıcak pozitifliğin hep yakalıyor beni özlem yaaaa cidden 2014 yılı içinse mutlu olacağna çok sağlam bir birliktelik yaşayacağına inaanıyorum bu güzel çeyizlerin gideceği damat bey şanslı olcak
nazlım tamamdır sen biz bir bildirim yappp biz anlarız valla ben baskılamakta gayet iyim sonra ıy mık sıkıldım yok yok deme
tubiii dövcem seni aşağdasın gördüm bak yaramaz seni hani ders hani ders
anlastık kpss canavarları bu iş bizimdir
Ne diyim bilemedim... Bitmesini istemiyorum
Ah kuzum ya Allah korusun şakası bile olmasın evlenin hemencecik mutlulukla inşallah fıstığım P. over çıktı canım ya, stresten ne düzen filan kalmadı bende. Mide bulantıları, ağrılar hat safhada
ah benim tatlımm yaa cok uzuldum stresın yarattıgı hastalıklar cok can sıkıcı oluyor ben diyet yaptıgında kilo alan biriyim stres ve üzüntüden yazın pelmiğin yanına gitmeden önce 1 bucuk haftada 7 kilo verdim karnım sırtıma yapısmıstı resmen ( iyi ol bebegım iyide düşüünn herşeey güzel olacaaakk