- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #6.261
nuriscim hayırlı uğurlu olsun, Allah mesut etsin
pufum benimm geçmiş olsun, Allah'ım beterinden korusunn. canım bak bunları kendine bir dert olarak görme.sadece bazı şeyler üstüste geldi.ama geçicek inan geçicek. ben bundan 2 ay önce buraya yazmadığım, yazamadığım inanılmaz kötü şeyler yaşadım ama herşeye rağmen hayat devam ediyor ve unutuluyor yada alışıyor insan...bak düğünlerimize 5 buçuk ay kaldı.yakında 5 aylardanda düşücez. bugünlerin tadını çıkartmaya bak. mekan işini naptınız bi analt bakalım bize
bende geçtiğimiz cuma gelinlik bakmaya başlıyayım dedim vee gelinlik buldumm hiç hayal etmediğim bir modeldi ama giyince öyle mükemmel hissettimki..hani kızlar derdi ya doğru gelinliği bulunca Allah sana hissettiriyor işte bu diyosun diye tamda o oldu bende. ve fiyatıda inanılmaz uygundu. hemen cumartesi sabahı annelerimi ve ablamı alıp gittim.zaten onlar fotodan bile çok beğenmişti.gidip aldık hemen o artık benimmm şükürler olsun Rabbimee
Ezgicim mesajını şimdik gördüm, çok sevindim. En güzel gününde giyeceğin gelinliğine kavuşmuşsun. İnsanın hep yanında, gözünün önünde olması da ne güzeldir şimdi. Bakıp bakıp insan hayaller kurar
Niye kimse gelmiyor artık,niye iki satır bir şey yazmıyor ? Feyste,instagramda görüyorum ama neden buraya da gelmiyorsunuz ? Bir araya gelip konuşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki...
Koptuk mu biz ?
Aslında ben buralardayım ama kimse topice gelmeyince benim de sesim çıkmaz oldu.