Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ezgicim mesajını şimdik gördüm, çok sevindim. En güzel gününde giyeceğin gelinliğine kavuşmuşsun. İnsanın hep yanında, gözünün önünde olması da ne güzeldir şimdi. Bakıp bakıp insan hayaller kurar

Niye kimse gelmiyor artık,niye iki satır bir şey yazmıyor ? Feyste,instagramda görüyorum ama neden buraya da gelmiyorsunuz ? Bir araya gelip konuşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki...

Koptuk mu biz ?

Aslında ben buralardayım ama kimse topice gelmeyince benim de sesim çıkmaz oldu.

kuzuuumm haklısın gerçekten herşey üstüste gelince çok darlandım inan, batıl olduğunu bile bile kurşun döktürdüm teyze bana sen ortadan çatlamadığına şükret dedi :/ psıkolojıkmı bilmiorum ama rahatladım

gelinliğini bulmana cok sevindim bebegım ben aslında çok seçici değilimdir ama gelinlik konusunda deli gibi aşık olduğum bi model çıkmadı pieerdekinde hala kafam ama kayınannişin krizi olmasaydı kadıköye gidicektik o biraz daha toparlasın diye bekliyorum kadıköyüde gezdikten sonra deli aşık olucaam bişi çıkmazsa karşıma ilk aşkıma geri dönüş yapıcam

Bu arada ben hayatımla ilgili cicik bi karar verdim uzun zamandır stresimin %70lik payı iş yerinin yoruculuğu ve stresiydi 2014'e kendim için yeni bişeyler yaparak girmek istedim ve istifamı verdim Hiç bir şey benden önemli değil kendimden başkaları için çok ödün verdiğimi düşünüyorum daha 25 yaşındayım hiçbirşey için geç değil 2014 lütfeeeeen bu sefer benim cicik yılım ol

Hepinizi çoook özledim ve seviyorummm

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız

Ben her gün giriyorum kk ya aslında ama genellikle çeyiz topikindeyim

Buraları unuttu evli kızçeler

Ezgitommm gelinliğin hayırlı olsun kuzum bu arada, bir an önce gelsin giyeceğin gün

Tatlım umarım yeni yıla girerken verdiğin en güzel karar olur bu karar.

Gerçekten insan iş-güç derken çok yıpranıyor. Ben de tam bu zamanlarda yıprandığımı hissediyorum. Her geçen gün insanlarla neden bu kadar iç içe bir meslek tercih ettim diyorum. Bir yandan da zevk alıyorum ama artık yıprandıklarım aldığım zevkin yanında küçücük kalıyor.

Bu cesurca kararın için tebrik ederim, umarım hiç pişman olmazsın

İyi mi dersiniz, kötü mü bilmem ama size hissettiklerimi diyeceğim.

Çeyiz hazırlığı, düğün hazırlığı hayatımın en mutlu dönemleriydi. O gün sayışlar, çeyizlere bakarken hayallere dalmalar...

Ama evlendikten sonra hayatımın en güzel günleriymiş diyemiyorum o günlere, çünkü bu günler daha güzelmiş

Ondan artık ev eşyalarına bakmıyorum sanırım

Biz atlattık, sıra sizde. Aşın bu günleri de kavuşun tez zamanda inşallah

Umarım Lavin'im... Benim işim inan hiç bitmiyordu şöyle düşün şuanda benim yerime 2 yeni kişi aranıyor ayrıca chip için şuanda çalışan bir arkadaş ayrı görevlendiriliyor. Aslında bu benim için üzücü oldu çünkü kendimi kullanılmış gibi hissettim , bi yandan da kendime kızdım 1 gün olsun gıgımı çıkartmadım KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum ama nerden başlicamı vee en önemlisi hangi alanlara geçiş yapabiliyorum bunları bilmiyorum :/

kesinlikle hak veriyorum sana lavinim, sevdiğin adamla geçirdiğin günlerin hiçbiriyle kıyası olamaz muhakkak

Ama biz biçareler hala çeyiz topiklerindeyiz şimdilik halimizden memnunuz bakalım gittiği yere kadar böyle gider

Evli kızçeler genellikle insatgrama sardılar bu ara, her gün orada paylaşımlar yapıyorlar ama burayı unutuyorlar, özellikle topikimizin sahibesi kurabiyeme bu isyanım

Kızçelerim ben de katılıyorum sizlere, artık kimse uğramaz oldu, her gün sayfa sayfa okumayı özledim...
Dertleşmeyi özledim...
Ben bugün hiç iyi değilim kızlar, tam sorunlarımızı hallettik diyorum başka bir şey patlak veriyor. Ailemin ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum artık... Ben binbir hevesle şubatta nişan olacak diye hayaller kuradurayım, deli gibi bir aydır kıyafet arıyayım... Herkes nişana gelme planları yapsın... Bizimkiler şubatta gelmeyin desin... Olacak iş mi bu ya..İçlerine sinmiyormuş, emin değillermiş.Ya bir mevzu varsa oturun konuşun değil mi ama kendi nişanım, evliliğim, geleceğim hakkında kimse konuşmuyor benimle. Ailemi tanıyamıyorum. Beni o kadar şaşırtıyorlar ki.Ve ben o kadar... o kadar yoruldum ki... ne hevesim kaldııı, ne hayallerim, ne heyecanım...
İçimdeki her şeyi öldürdüler... İsteme zamanında olan olayları yeni yeni sindirip unutabilmişken içimde aşka tutunup yeni çiçekler açarken tutup koparıyorlar hoyratça. Ve o çiçekler, o hisler yerine gelmiyor kızlar, ne yaparsam yapayım gelmiyor. İnanın hiç hevesim kalmadı.

Pufum hayırlı olsun kararın, ben dışardan bakan bir gözle bile iyi yaptın diyebiliyorum. İş hayatı çok stresli çok, bu da insanı inanılmaz yıpratıyor kuzum. Evlilik hazırlıklarını yaparsın, evliliğinin tadını çıkarırsın sonra istediğinde kafana göre bir yerde başlayabilirsin.
Şu günlerde ben de mesleğimin çok zor olduğunu düşünüp duruyorum...

Lavin'im kesinlikle katılıyorum sana kuzum. Evet mesleğimiz çok kutsal ama günümüz şartlarında çok çok zor olmaya başladı... Ben de mutlu oluyorum evet ama stresi onu gölgeliyor malesef

Pufum yerine 2 kişinin aranması ne demek canım yaa.. demek ki kaç kişinin işini yapıyordun sen yazık sana da. Kararının doğruluğunu da kanıtlayan bir durum bu. Biraz dinlen, gözlemle, araştır öyle bir karar ver kuzum.
Bu arada Pelin nasıl, niye hiç gelmiyor artık, o da hepten unuttu burayı

Kuzumm çok üzüldüm ya ne diyeceğimi bilemedim şuan

Ailen niye bu kadar diretiyor ki, kafalarına sinmeyen nedir acaba :44:

Kuzumm çok üzüldüm ya ne diyeceğimi bilemedim şuan

Ailen niye bu kadar diretiyor ki, kafalarına sinmeyen nedir acaba :44:

Denilecek bir şey bırakmadılar ki...
Onların istediği biriyle evlenmeliydim ben sanırım. Sevdikleri memleketten, sevdikleri bir aileyle, sevdikleri biriyle...
Kimsenin dönüp sevdiğime, karakterine baktığı yok.

Son düzenleme:

kuzum neden oluyo bılmıyorum ama bu donemde aileler hep boyle sorunlar cıkarıyor. Senden ayrılmak istemiyorlar eyvallah ama senınde bır aıle kurman gerekıyor cok sevmenın yarattıgı bı bencıllık sanırım :/

Maalesef gercekten cooook fazla iş vardı üstümde keşke benı bu kadar son noktaya getırmeden farkedıp bişeyler yapsalarmış diyorum.. Peloş iyi kuzum kayınannişi ameliyat oldu ona bakıyodu işten çıkınca bikaç gün gidicem onlara şu iş arasında 2 dk telefonum susmadığından doyamadım hiçbir görüşmemizde minişime

Denilecek bir şey bırakmadılar ki...
Onların istediği biriyle evlenmeliydim ben sanırım. Sevdikleri memleketten, sevdikleri bir aileyle, sevdikleri biriyle...
Kimsenin dönüp sevdiğime, karakterine baktığı yok.

Ahh bu anne babalar

Aslında tanısalar kendi yaptıklarından utanıcaklar ama işte gel de anlat

Aa geçmiş olsun, Allah şifa versin. İyi olur senin için de kuzum.
.......
Öyle galiba canım... Ama keşke beni de görseler... Nasıl olduğumu, ne hissettiğimi... Gözden ırağım, telefonda da gaaayett iyi konuşunca hep böyleyim sanıyorlar. Ama o telefon kapanınca ve bize dair bir şey duymayınca yüreğimden düşen yaşları kimse görmüyor, anlamıyor. Ben onlar üzülmesin diye çabalarken... Sanırım hem kendime hem de onlara zarar veriyorum.

nazlı canım ben sana yazamadım mail atıvcaktım fırsatım olmadı ama burdan önce hayırlı olsun diyerek konuya başlayayım sıkma hiç canını bak iş yeri hep öyle cidden ben farklı bir alana geçeceğim istesemde istemesemde ama inan çalışmaktan yoruldum 5 koca yıl geçti daha 1 hafta önce kıdem ödülü aldım ama hiç mutlu değilim motivasyonumun olması lazım halbuki

inan kpss yi yapmak elinde biliyorum zor ama bir dershane yada evde çalışarak başarabilirsin istediğin konuda yardımcı olurum son 4 gündür akşamları ders çalışarak vakit geçiriyorum bu dönemde en iyi iş memurluk babam dedi işi bırak sözleşmeli çalış belediyede dedi bu hükümeti zerre sevmem ama 90 bin sözleşmeliyi memur olarak aldılar hemde herkesi kafamı duvarlara vurdum keşke çıksaydım işten diye ki işimin şartıda memuriyetten iyidir ama garanti değil beni doğudaki bölgelere gönderseler gidemem diyemem evlenip tazminatımı alsammı diyorum artık takatim kalmadı yol herşey yordu beni bilmiyorum

o yüzden bak ben sağlık sorunu yaşmamma rağmen böyle isem sen hiç durma derim kuzum ama özel sektöre güvenme kullanırlar 6 ay tek çalıştım ne oldu ne oldu başım göğemi erdi yok değer yok o yüzden evde olursan kpss ye çalış

hiç canını sıkma birşeye canım şükür ki aillerimiz var o yüzden tasalanma sen istersen herşeyi yaparsın nazlım

buraya yazmayalı aylar oldu sana bugün yarın derken mail atamadım şimdi yazmam iyi oldu o yüzden sen iste iyi bir gelecek için memur ol canım kimsenin kahrını çekme derim 5 senedir benim başım göğe ermedi üstelik maaş istemiyorum bişi istemiyorum sadece huzur istemiştim çekip gidesim var kurtlar sofrasında çalışıp onlara benzemek kişiliğimi kaybetmek oluyor

hiçbirşey ruh ve beden sağlığından önemli değil kendini bir kapatır dinlersen kendini bulman zor olur o yüzden canım Allah bin beterinden korusun hep

Son düzenleme:
Kuzum bir yemeğe 100 defa "Ya Vedud" okuyup üfleyip duanı ettikten sonra da iki muhalif tarafa yedirdiğinde bu iki taraf arasında muhabbet oluşuyormuş.

Bunu bir dua kitabında okumuştum, hatırlatayım istedim

Canım çok sağ ol... Dediğini duyunca aklıma isteme zamanı yaşanan tatsız bir olay geldi
Okunmuştur diye çikolatamı yememişlerdi de...
Espri bile olsa acıydı

Canım çok sağ ol... Dediğini duyunca aklıma isteme zamanı yaşanan tatsız bir olay geldi
Okunmuştur diye çikolatamı yememişlerdi de...
Espri bile olsa acıydı

Bu kadar önyargılı davranmalarını gerektiren tatsız bir olay mı yaşandı ki aralarında kuzum?

Kuzum bir yemeğe 1000 defa "Ya Vedud" okuyup üfleyip duanı ettikten sonra da iki muhalif tarafa yedirdiğinde bu iki taraf arasında muhabbet oluşuyormuş.

Bunu bir dua kitabında okumuştum, hatırlatayım istedim

Bu kadar önyargılı davranmalarını gerektiren tatsız bir olay mı yaşandı ki aralarında kuzum?

Hayır canım aksi gibi hiçbir şey olmadı... Çok şükür bir ağız dalaşı, bir olay olmadı. İstemede de gayet güzel, güler yüzlü davranmışlardı... Diyorum ya çözemiyorum. İstemiyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…