- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #6.121
Sağolasın Elisim, sana da çok geçmiş olsun tatlım.
Muhakkak biliyorsundur belki ama uykusuzluk, kafein, peynir ve kokulu şeylerin migreni tetikleme olasılığı yüksektir...
teşekkür ederim hatuncuklarım fikirler için... herkes konuşmam yönünde fikir beyan etmiş ama bilemiyorum annemi o psikolojiye sokmak zor gibi.. Eşimle de konuştum bu konuyu o da "anlıyorum biliyorum babamla aranızda farklı bir bağ var ama kimse bunu öyle görmez babama yaparsak kardeşler de anneler de herkes bekler... Bunu sadece annen degil kimse aranızdaki bağa yormaz askım," dedi.
Haklı sanırımBen herkesten benim gibi düşünmelerini istiyorum ama zor
Belki böyle çok ses getircek büyük bir şey yapmam ama illaki yapıcam biseyler cok tepki almadanbikere de ben onu sasırtıyım mutlu ediyim istiyorum neden bu kadar zooor
hasta gelinciklere gecmişler olsun... nazar gibi pis bir sey yok Allahım esirgesin benim de en korktugum seylerin basında düğün uzeri az buz sey yasamadım... Sorun cıkmayan sey cok azdı yani ama neyseki atlattık... Dikkat edin kuzucuklarım
Özlusum merak etme cakarsın civi falan bizim kiracı deliklerini kapama zahmeti bile gostermeden kevgir gibi duvarlarla bıraktı bize evi hiçbişey diyemedik
Misafirlerim de geldik her sey cok guzeldi... Bahsettigim kisiler degildi tabi gelenler baska arkadasları geldi esimin... Bir de minicik kırkı yeni cıkmıs bir bebekcik vardı kiii sormayın güzeller güzelihasta oldugum icin yanına yaklasamadım ama olsun evimizde o mis kokusunu duymak bile güzel oldu
diğer bahsettigim kişi sanırım gelmeyecek bize hicbir zaman.... baskalarıyla da takısmıs bu sebepten herkesten elini etegini cekmişler ailecek en son boyle bir duyum aldık
teşekkür ederim hatuncuklarım fikirler için... herkes konuşmam yönünde fikir beyan etmiş ama bilemiyorum annemi o psikolojiye sokmak zor gibi.. Eşimle de konuştum bu konuyu o da "anlıyorum biliyorum babamla aranızda farklı bir bağ var ama kimse bunu öyle görmez babama yaparsak kardeşler de anneler de herkes bekler... Bunu sadece annen degil kimse aranızdaki bağa yormaz askım," dedi.
Haklı sanırımBen herkesten benim gibi düşünmelerini istiyorum ama zor
Belki böyle çok ses getircek büyük bir şey yapmam ama illaki yapıcam biseyler cok tepki almadanbikere de ben onu sasırtıyım mutlu ediyim istiyorum neden bu kadar zooor
hasta gelinciklere gecmişler olsun... nazar gibi pis bir sey yok Allahım esirgesin benim de en korktugum seylerin basında düğün uzeri az buz sey yasamadım... Sorun cıkmayan sey cok azdı yani ama neyseki atlattık... Dikkat edin kuzucuklarım
Özlusum merak etme cakarsın civi falan bizim kiracı deliklerini kapama zahmeti bile gostermeden kevgir gibi duvarlarla bıraktı bize evi hiçbişey diyemedik
Misafirlerim de geldik her sey cok guzeldi... Bahsettigim kisiler degildi tabi gelenler baska arkadasları geldi esimin... Bir de minicik kırkı yeni cıkmıs bir bebekcik vardı kiii sormayın güzeller güzelihasta oldugum icin yanına yaklasamadım ama olsun evimizde o mis kokusunu duymak bile güzel oldu
diğer bahsettigim kişi sanırım gelmeyecek bize hicbir zaman.... baskalarıyla da takısmıs bu sebepten herkesten elini etegini cekmişler ailecek en son boyle bir duyum aldık
Tatlım ben markafoniden almadım, oturduğum semtteki bir züccaciyeden aldım hem de markafoni ve diğer sitelerdeki fiyattan daha uyguna. Bazen piyasayı iyi araştırmakta fayda var, bazı şeyler dışarıda daha ucuza bulunabiliyor kuzum
İşte bunun için de piyasası olan bir yerde olmak lazım kuzum
Burda ne arar cupcakeli tabak filan
Geçen ikeanın internet sitesinden alayım dedim bir sürü istediğim şey var.Ama hiçbiri stokta yoktu çooooook üzüldüm...
İstanbulda olmak çeyiz aşamasında çok daha güzel
kızlarım nerdesinizz
Kimsecikler gelmiyor artık
Ben buralardayım, biraz yoğunum ama her zaman kk'ya giriyorum.
Kızçelerim günaydınNerelerdesiniz??? bakıyorum bakıyorum kıpırtı arıyorum nerdesiniz nerdeeeee bal küpücüklerim
hayırlı cumalar bebeklerim.
mis gibi huzur dolsun kalplerinize
çağloşkom çok yoğun çalışıyomuş yine ondan gelemiyo sanırım. izin bile kullanmamış 3 haftadır. lavin kuşta yoğunum demiş. nazlışta yoğun. allahım kolaylıklar versin.. mervem sana daderslerinde kolaylıklar.
ben de artık ders çalışmaya başlasam çok iyi olcak, sınavıma az kaldı. 23 kasımdaydı aslında ama ertelendi 14 aralığa, hala bekliyorum. sanırım yumurtanın gelmesini
çok tembel oldum. kahvaltı sofram duruyo hala. kalkıyım toparlıyım biraz mutfagı. sonra biraz başlıyım inşallah mervem
çok tembel oldum. kahvaltı sofram duruyo hala. kalkıyım toparlıyım biraz mutfagı. sonra biraz başlıyım inşallah mervem
Çok çalışkan gördüm bizi
Okulda işler çok yoğun gidiyor, çocuklaar 28-29 kasımda sınava girecek de sanki ben de gireceğim öyle bir tempo var.
Pazar günü de veli toplantım var.
Pazartesi tüm iş arkadaşlarım gelecek, 20 kişiHaftasonu temizlik+hazırlık modunda olacağım.
Eve bile yeni geldim akşam da arkadaşıma yemeğe davetliydik.
Karman çorman yaşıyorum, bu saate kalmam mucize 9'da uyuyakalıyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?