Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

yavrucumm ben de aveaya geçicem. çok avantajlı bi paket gördük, sevdiceğimde geçicek hatta. yeni numaran hayırlı ugurlu olsun. hep cici, mutlu haberler al
kayınbabikine yapacağın süpriz harika. arkadaşım sevgilisine buna benzer bi evlilik teklifi yapmıştı.annenlere gelince ben de ezgito gibi düşündüm. annenle konuş, kayınpederim sağolsun hep bana karşı çok anlayışlı çok düşünceli, kızı olsam anca bu kadar severdi. doğum gününde ben ona bi süpriz yapmak istiyorum. sevinmesini istiyorum. verdiği değeri bildiğimi bilmesini istiyorum gibilerinden...

Çağla kuşumKayınbabacığın hakediyor bunu süper olur walla yaaa, adamcağız nasıl da mutlu olur dimi Ezgi nin dediği gibi önce annene sanki birşey planlamamışsın gibi konuyu aç anne ne sürpriz yapsam ona, kayınbabam bana çok şey yaptı benimde birşeyler yapmam gerekiyor gibi birşeyler söyle, sonra da sanki bu fikri sana başka birisi vermiş gibi davran falan filan Bence önce annene danışırsan annen de plana dahil olacağı için o da mutlu olur, sorun yapmaz gibi geliyor.

Son düzenleme:
melekleriiim öperim siziiii

Çağla pastaaammm gercekten cicik ama stresli bi süreç keyfi tadında aşkı sonundaaa yaniiii

bu pazar gelinliik bakiciiimm ben model olarak en azından bişiler otursun istiyorum detaylı aramaya günü aldıktan sona başlarız

kayın babişş için süpriiz cok guzel kuzum annikolar biraz daha alınıo böle durumlarda benım kurbamaa içli köfte yaptıgımı duydugunda bile öyle bir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! demesi vardı kii evlere şenlik

Yaşasın herkescikler burdaymış ben nerdeymişim işteymişim tempolu tempolu hakediş çıkarıyomuşum Çağloom bende çok severim (kayın) babamı kafalarımızda çok uyuşur.Kesinlikle çok güzel bir sürpriz olur kusum birine özellikle çok sevdiğin birine sürpriz yapmak hem çok eğlenceli hemde çok heyecan verici.Annenlere daha önceden durumu izah edebilirsin.Senin için ne kadar kıymetli olduğunu sana verdiği değere karşılık böyle bir sürpriz düzenlediğini...Sanırım anlayışla karşılayacaktır annenler.

Vaaayyyy benim pufingoma bak düğün hazırlığıda yaparmış.En önce en hayırlısı olsun kuzum benim.İnşAllah herşey gönlünüzce olur.Bugünlerin keyfini çıkarın doyasıya yorucu ama çok zevkli.Bidaha olsa aynı heyecanla yapardım eminim.Tatlı koşuşturmacalar aayy aayyy süper arkişim ya

Kızlarrr hepinizi ballı ballı öptüm

Son düzenleme:

kuzuşuuummm beniiimm inşallah olur valla kuzuum stresten zayıflayıp sivilcelenmeye basladım bile ben

kuzuşuuummm beniiimm inşallah olur valla kuzuum stresten zayıflayıp sivilcelenmeye basladım bile ben

Evet bende biraz zayıflamıştım ama emin ol hemen alıyosun pufiiimmm balayında durmadan yemek yediği için insan ve de mutluluğun hatsafhada olmasıda ayrı

elisom çok özledik seni. fırsat buldukça gel. kolay gelsin bu arada.
pufişimm, kilo alıp vermesen bile çevren seni o psikolojie sokuyo. sanki bünyen buna mecburmuş gibi 'aaa sen kilo mu verdin, aaa bak evlendin tabi stres geçti toparladın sen'
sağlığına dikkat et kuzum, hasta düşme. birsürü koşturmaca tatlı tatlı telaşlar seni bekliyo.
ezgimi de
ve bekleyen, ,steyen herkesi inşallah

Nurayım bende çok özledim kocaman özledim Resimlerinize bakıp hasret gideriyorum gerçekten İnsan yüzyüze olmasada buradan yazışmak bile yetiyor.İşlerin yoğunluğundan eşimede arada yardıma gidiyorum iş çıkışları olsun haftasonları baya yordu.Ama toparlandı baya çok şükür.
Bizim evdede herşey çatlamaya başladı yavrular :18: Avizem bir gece eşimle otururken çatır çatır çatladı resmen Şok olduk neyse bir şekilde hallettik camlarını çıkarttık falan.Yinede hoş duruyor.Dünde elimde vitaminlerimin olduğu şişe çatladı çatlamadı patladı.Eşim bardak kırdı falan pifpifpif evde okuyorum ayetel kürsiyi.Nazar mı var acaba anlamadım.

Ballı lokma tatlılarımm nasılsınız bakiim

Bayadır uğrayamıyordum bu topiğe, müsaitken yazayım dediim

Aslında okuyorum her sayfayı, hiçbişeycikleri kaçırmıyorum

Çağlam misafirlerini ağırladı geçtiğimiz günlerde, gördük yaptığı mamaları ig'den

Nurayıma da çok geçmiş olsun, o da yemekten zehirlendi bildiğim kadarıyla

Benim instagram hesabım yok ama internet üzerinden paylaştıklarınızı takip ediyorum kuzular, ikinizin de evine hastayımm :109:

Mervecim tatsızlıklar yaşanmış sevdiceğin babasıyla, sonra çözülmüş hamdolsun. İnşallah daha güzel olur herşey bitanem

Elisoo evde cam çatlaması kırılması falan iyidir derler, üzerinizdeki nazar çıkmıştır. Evine bol bol felak nas ihlas oku tatlım

Nihanımm senin durumunu da takipteyim ve duamdasın güzelim, geç olsun ama güç olmasın, herşeyde bir hayır vardır, Rabbimiz bizi bizden iyi tanıyor, hayırlısı neyse o olsun, inşallah sevdiceğinle teez zamanda kavuşursunuz balım :109:

Kızlar beni soracak olursanız

Ben iyiyim hamdolsun, geçen hafta ağır bir grip atlattım, bende faranjit olduğndan mütevellit benim soğuk algınlıklarım hem uzun sürer hem de sık tekrarlar. Ama hamdolsun bu seferki 3 güncük sürdü. Artık nasıl C vitaminleri nasıl beslenme yöntemleri uyguladıysam bağışıklık sistemim şaha kalktı anlaşılan

Şimdilik iyiyim, ofiste günler yoğun, bazen hafta hiç bitmeyecek gibi geliyor ama hamdolsun geçip gidiyor zaman bir şekilde :126:

Ben şu aralar gün saymaktayım :78:

Sevdicek doğum günüm için bilet almış benden habersiz

Aşkına yandığımm bana süpriz yapacak aklı sıra :90:

24 Kasımda doğum günüm pazar günü bizim günümüz olacak inşallah

Ver elini kasım 24

Evli hatuncuklar, bal köpüklerim size bir sorum var benim

Şimcik kirada oturan arkadaşlara aslında bu soru biraz da,

Ben şu ikea daki rafları çok beğeniyorum, bu raf ve türevlerini, aldığımız aksesuarları, tabloları kirada yaşadığımız evin duvarına asabiliyor muyuz:97:

Mesela o ikea rafı mutfağımda hayal ediyorum ama ev sahibi aklıma gelince pembe hayallerim kararıyor :100:

Bir fikri olan varsa beri gelsin hele, aydınlatın beni bu konuda deneyimli hatuncuklar

Öperim hepinizi kestane şekerlerim

Canımmmm okuyorum aklıma geldikçe aslında mevlüd okutmak vardı aklımda ama zaman zaman ah zaman işlerden yoğunluktan sanırım nisan ayına kadar zor gibi görünüyor.Aynen dediğin gibi bol bol evde kendimde olsa okumam lazım. Buarada sanada çok geçmiş olsun bu aylarda hastalıksız atlatmak zor gibi.Çok çok geçmiş olsun tekrar.uuuuuuuwww sevdicekli birgün desene mükemmel.Sağsalim geçsin gitsin o zaman 24 kasıma kadar bugünler. Canım ben kirada oturmuyorum ama sorun olacağınıda sanmıyorum açıkçası.Bu konuyu tutacağın ev sahibiyle konuşabilirsin.Ama sanmam engel olacağını :44:

elisimm nazar bence de. okumaya devam et canım sürekli. allahım kem gözlerden korusun. canınıza bişey olmasın.
özlemin söylediği gibi zehirlendim ben. üstelik kocam da.. hem de her zaman yaptığım yemekten. biber dolmasından. paza akşamından başladı kabusumuz, salı sabahına kadar öldük öldük dirildik ikimizde. çok şükür iyiyiz şimdi. eşim de bana bizim fotograflarımızı bu kadar koyma instagrama bak koydun hiç olmayacak bişeyden zehirlendik diyo :26:
eşine de allah kolaylık versin. işi gücü rast gitsin inşallah kuzum.

özlemim sana da çok geçmiş olsun. sağlık ne kadar değerli insan hasta olmadan farkına varamıyo gerçekten.
duvar rafları konusunda da sorun olacağını sanmıyorum canım. evi tuttuğunuzda bir kapora ödüyorsunuz zaten. evi aldığınız gibi teslim ettiğiniz taktirde kaporanızı geri alıyorsunuz. ama eve zarar verirseniz kaporanız yanıyo.. badanası temiz yani boyası yeni yapılmış şekilde teslim alırsanız çıkarken de boyatıp temiz bırakmanız gerekecek zaten. duvarda delinen yerler de alçıyla boya esnasında kapatılıyo.

çağlam gelsin de anlatsın, nasıl geçmiş mis gibi mamaların konukara sunulduğu o akşam

Okut elisim mevlüdünü ilk fırsatta, Allah kem gözlerden korusun sizi ve evinizi tatlım, kötü gözü olanı Allah bildiği gibi yapsın

Ev ile ilgili bilgim yok o yüzden sorma ihtiyacı duydum Elisim, nasip olur da evlenirsek 1-2 yıl kirada oturabiliriz gibi geliyor.

Kirada olunca çeyizime aldığım cicileri kullanamazsam çok üzülürdüm cidden

Hmmm bunu bilmem iyi oldu Nurayım, yani çivi çaksak bile sonra boyama esnasında o delikler doldurulabiliyor

Tekrar tekrar geçmiş olsun Nurayım, valla ben söylemeye çekindim ama eşin bence haklı, mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz ama içinden fesatlanan, kötülük geçiren birileri varsa nazar değer mutlaka... Allah muhafaza etsin kem gözden

lokumum gecmıs olsun ben görmemişim zehirlendiğiniziiii :/ Bencede koymayın ya vallahi gözlere geliyo insan instagramdan bile sogudum artık 3-5 güzel an paylasıosun ardından alakasız bişi yaşıyosun artık enerjı olarak mı cekıyorum anlamadım vallahi Enişcemiii dinlee bebeğim nazarlar uzak olsun hepimizden

Elis'im sende bolbol dua et bebegım aslında baska cisimlerden cıkmasıda iyidir nazarın

kuzummm doğum günümüz aynı güüünnn bakalım nası süprizler bekliyor bizii

Çilekli pufumm demek aynı gün doğmuşuzzz ne mutlu bize, çok şanslıyız bizzz

Nurayıııımmmm çok geçmiş olsun gerçekten sana ve eniştemize.İnanamıyorum ya çevremdede çok var zehirlenen Nurayım demek sizde.Annemde bayramda zehirlendi.Sapsarı kesildi annecimm 1 gün hastanede kaldık serumlar ardarda.Gıda zehirlenmesi dediler.Nazara mı geldiniz bebeim sizde Çok geçmiş olsun canımmm benimm.Bende 2 hafta ardarda hastanelerdeydim.İlk grip oldum ağır sonra hemen ardından migrenim cozuttu serumlar emarlar sonra durup dururken boyun tutulması evdeki camlar çanaklar :18: Kocacımda diyo nazara geliyoruz dua oku hayatım diye.Resimlerdende kötü enerjilerin geçtiğini duymuştum.Allah cümlemizi kem gözlerden kötülüklerden korusun bebiklerim.İşimiz gücümüz rast gitsin inşallah.

Amin canım.Kesinlikle okutmaya çalışıcam. Canım benim kullanırsın ona göre kira tutmaya çalışırsınız.Rabbim tüm isteklerini sana verir inşallah

Oy kuzular nolmuş bizim topiğin gelinciklerine....

Nuraycım bilmiyordum zehirlendiğinizi geçmiş olsun canım, nasıl oldu ki ne varmış ki biber dolmasında:18: Ben de nazara çok inanıyorum, bol bol felak, nas, ayetel kürsi okuyup avuçlarınıza üfleyip vücudunuzu ovun... Allah korusun hepimizi nazarlardan.
Bizim de istemenin olacağı hafta o kadar şey atlattık ki... Sevdiceğin dizi yaralandı, az kalsın yanıyordu, benim elim yaralandı falan filan..
Çağla gelmişti direk aklıma onların da düğün öncesi olmuştu ya.

Eliscim size de geçmiş olsun, nazar çıkmış derler... Evlerinizde mevlütler okutun kuzularım.

Özleeem daha sık gel lütfeeen
Geçmiş olsun sana da canım, salgın var bu ara. Ben de şu an gribim:2::2:
Topiğinde de gördüm benim sevdiğim cupcakeli, puanlı tabaklardan almışsın ben de markafoni de görüyorum ama kırılıyor kargoda diye duydum, cesaret edemedim. :26: Güle güle kullaannn....
Yarin ne güzel sürpriz hazırlamış sanaaa... Güzel güzel vakit geçirin inşallah , doğum günün de kutlu olsun canım şimdiden.
Duaların için de sağ ol tatlım, bekliyoruz bakalım Allah yardım eder inşallah.

Amin canım.Kesinlikle okutmaya çalışıcam. Canım benim kullanırsın ona göre kira tutmaya çalışırsınız.Rabbim tüm isteklerini sana verir inşallah

Sağolasın Elisim, sana da çok geçmiş olsun tatlım.

Muhakkak biliyorsundur belki ama uykusuzluk, kafein, peynir ve kokulu şeylerin migreni tetikleme olasılığı yüksektir...

Tatlım ben markafoniden almadım, oturduğum semtteki bir züccaciyeden aldım hem de markafoni ve diğer sitelerdeki fiyattan daha uyguna. Bazen piyasayı iyi araştırmakta fayda var, bazı şeyler dışarıda daha ucuza bulunabiliyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…