- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
hep senin başının altından çıkıyor dımı
beni muaf tutun nöbetçiliktenkimin düğününe az kaldıysa o olsun
pabucumu yeeee pabucumuu yeee yok öle davaaaa
bu topik hepimizinnnn bikeremm herkes elini tasın altına koycekkk
işte o kaddaaa
berfooooooooo seni yerim mıncırırımmm yogururummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gül gül catlattın beni yine
gule gule giy ciciklerii
şükr biri duydu sesimii bir adaya düşünce yanıma alcagım 3 şeyden biri olma hakkı kazandınn
hahahaha berfoo iyimisin kuşum
hayırlı olsun berfom. yerinde duramıyosun kiii azcık dur kızbugun ikitane boydan elbise aldım
bitanede pardüse aldımkardeşimde evde deniyor şimdi. üşenmiyor yahu bide
giyme uleynnn onlar benim dimek istiyorum
sizde hayırlı olsun diyin:)
minnak senin nişanında giydiğin elbiseyi my friend çok begenmiş. nerden nasıl niçin almış diyor:44::44:
amaaann boşver onları. banane.nurayy görüyorum sankii
nasıl oldun kuzum kv kp rahat duruyorlarmı
sen benim ayakkabıma çiçeeeme neden yorum yapmadın bakayım
hayırlı olsun berfom. yerinde duramıyosun kiii azcık dur kız
amaaann boşver onları. banane.
noldu bana bilmiyorum. meditasyon fikri bile enerji dolu yaptı beni.
görmediğim için olabilirmi
kuzularımmmm ben bambinin lila ayakkabısı bulup hemen almıştım trendyoldan
bugün gelmişler.. pek umudum yoktu renk konusunda ama acayip uydu yaa
bakım çiçeeemle foto çektim nasıl oldu sizce?
bi de tabanda pembe var ya çiçeğimin de kurdeleleri var arasında pembe de var ama ben daha canlı pembe bi kurdele daha eklicem
Eki Görüntüle 636462
evet yaa benden cok telasına dustu anne benm gelinligim yok ortada senin gibi acele etmiorm diorummm
hanımcık gelin annesiymişşş en guzel o olmalıymıs... çimen gözlüm benim zaten dunya guzelisin sen dedimmbi kabardı anlatamam
ogrenilir kuzucummm yemek dedigin nedir ki yeaa
bole cok titizlenenlerinki genelde sorunlu olur mervosum sakınan goze cop batarmısyaa
umarım öle olmam
rica ederim kusummmmm
amin insallah artık rengin onemi kalmadı bana bebişimmm ayakkabıya gore cicege de karar veririm diorum napim
asklarrr her derde deva dimi meleimmmmmmmmmmmmah onlar olmasa napardıkk resmen kafayı yemekten kurtarıorlar biziiiiiii
ben mediyi sana da gondercemmmm hatta pelotada yolııyımmm... aksam yatmadan once dinleyinnn kafalar rahat olsunn
nurayım ve lavimmmm
biz kişisel gelisim bölümünde enerjilerimizi birleştireli topiğinde birkac kisi toplanıp her aksam birbirimizin dileklerine dualar gonderiorduk yaaa
yine yapacagız o calısmayı ama bu sefer bi on hazırlık yapıoruz
enerji topiğinde genelde hepimiz dusuk enerjiden yakınıp duruoduk... Ben de dedim ki ARINMANIN VAKTİ geldi...
nazar dedigimiz sey bile kotu enerji sonucta onlar uzerimizdeyken elimiz kolumuz kalkmıyo... içimizi guclendirelim ki dısımız da guclu olsun bu yuzden de yapabilceimiz herseyi yapmaya karar verdik
meditasyon calısmalarıyla basladık... kızlara yolladıgım medi özel.. yeni baslayanlar icin
uyumadan hemen once yatagınıza uzanıp kulaklıklarınız takıp dinlemek ve sesin size solediklerini yapmak tek gereken
zamanla bu medi calısmalarına gunluk olumlama ve sukur calısmaları eklicez
sonra dilek calısmalarına baslıcaz
ardından topraklama vs gibi ust kademe yontemlerle hem arınmaya hem de pozitif dusunmeyi ogrenmeye calısıcaz
bir yandan da temizledigimiz enerjilerimizi birleştircez
durum budur......
bugun ikitane boydan elbise aldım
bitanede pardüse aldımkardeşimde evde deniyor şimdi. üşenmiyor yahu bide
giyme uleynnn onlar benim dimek istiyorum
sizde hayırlı olsun diyin:)
minnak senin nişanında giydiğin elbiseyi my friend çok begenmiş. nerden nasıl niçin almış diyor:44::44:
ayy bi gelincik bana iyi dilekmi dilemiş bana. bu yorumu kaçırcam diye ödüm kopuyoduu
minnakım öyle.. o zaten beni i lav yu yap öyle geleyim diyorben nasıl görmeden seveyim
saol fındıgım inşALLAH rabbim burdaki bütün gelinciklere nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?