Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bugun ikitane boydan elbise aldım
bitanede pardüse aldım kardeşimde evde deniyor şimdi. üşenmiyor yahu bide
giyme uleynnn onlar benim dimek istiyorum
sizde hayırlı olsun diyin:)

minnak senin nişanında giydiğin elbiseyi my friend çok begenmiş. nerden nasıl niçin almış diyor:44::44:

pabucumu yeeee pabucumuu yeee yok öle davaaaa

bu topik hepimizinnnn bikeremm herkes elini tasın altına koycekkk

işte o kaddaaa

benim elim minicikk onamı göz koydun hayin papatya bkz: tek yaprağı olmadıgından sevmiyor diye çıktı diye hayin papatya adını almıştır

bi ben konuşuyorum bigün siz konuşmak isteyeceksiniz ama o gün ben olmayacam

berfooooooooo seni yerim mıncırırımmm yogururummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gül gül catlattın beni yine

gule gule giy ciciklerii

ezggiiii nişan resimleriniz çok tatlııı hangisiydi favori pozunuz

senin arkaya oturdugun sür arabacı dediğinmii

hayırlı olsun berfom. yerinde duramıyosun kiii azcık dur kız

nurayy görüyorum sankii

nasıl oldun kuzum kv kp rahat duruyorlarmı
amaaann boşver onları. banane.

noldu bana bilmiyorum. meditasyon fikri bile enerji dolu yaptı beni.

hayırlı olsun berfom. yerinde duramıyosun kiii azcık dur kız

amaaann boşver onları. banane.

noldu bana bilmiyorum. meditasyon fikri bile enerji dolu yaptı beni.

meditasyonu bu akşam almıyayımm yoksam içimdeki canavar dışarı çıkcak

kızlar şaka bi tarfa
demin alt kata amcama indim.. yengem vefat etmiş.. kuzenim var 20 yasında.. babası camdan başını çıkarmaya bile izin vermiyor kendime aldıgım cicilerimi gördü yarın banada alalımmı dedi. bende yarın gel çarşıya alalım dedim.. babasına söyledi babası yarım agızla tamam demiş geldi ağladı sarıldım sabret dedim.güzel günler olcak dedimm
içim parçalandı.. annem yok dedi.. kardeşim beni bırakıp kocaya kaçtı dedi.. babam yüzümüze bakıp bizle konuşmuyo dedi
ben bunu neden yazdım.. 1 elimizdekilerin kıymetini bilelim.. yani herzaman kötünün kötüsü vardır.. bide aklınıza geldikçe kuzenime dua edersiniz
benim annem çok başkadır.. bu yüzden biz ailedeki kızlardan hep farklı olduk

Son düzenleme:

annemmm çok güzelmiş bunlar..
hani bunlar begenmezsem yenisini alırım para bende dediğin papuçlarmı
özge senden 2 adımıda yazmanı istiyorumm birinden biri silinir mutlakaa

ÇAğlacım ben bu meditasyon işinde çok amatörüm sen bunun olumlu sonuçlarını da görmüş bir insnsın o yüzden yararına senden dolayı inanıyorum.

Şu kronikleşen ve yer yer delileşen baş ağrılarına da aslında meditasyon öneriyorlar ama ben bilmiyorum ki nerden balşanır ve nasıl yapılır?

Bir de daha önce hangi topicte yapıyordunuz ki? Galiba geçen yıl yapıyordunuz ben bazı aralarda size katılamamıştım o zamanlarda hep olumlamışsınız maşallah

Ama şimdi bayılmak üzereyim,ekranı çift değil dört görüyorum ama mutlaka cevabını sabah okuyacağum kurabişim

Öptüm tüm gelin kızlarımı

hahahahhha fınndııııgııım ya cılgın mısın nesın seeen

kuzucuuum erdemmm dıyee bı magzadan aldım yaa hatta hep kıro seyler satıo dıye dalga gectıgım yerın ıcıne bı gırdımkı vıtrın resmen yanıltıomus ınsanıı cennete dustuuum resmeeen sımdı her ay bısı alıorum ordan

amiiiinnn fındık kurduuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…