• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Emin misin Nazlimummmm ? :27: 2 yıldır kpss illetine çalışıyorum,boyumun iki katını geçen sayısını bilmediğim kadar kitap bitirdim ama hala çalışıyorum.:95::95:

mervem. ben de geçen sene girmiştim kpss ye.
tabiki çalışmadan. bi halt bilmeden.
78 aldım eğitim bölümünden.
benim atanabilmem için 88 den yukarısı lazım. 92 ile tunceliye falan gidiyosun öyle bi bölüm :(
çalışsam yapabilirim belki. senin azmine hayranım :nazar:
gönlündeki gibi sevdiceğinle birlikte atamanız gelir ve bir an önce kavuşursunuz inşallah canım.

bu arada o ses'i izliyorum.
hülya avşar bi şarkıyı söyleyemedi. zaten kendi şarkısıydı. sanki repertuvarı çok genişte. her yerde aynı şarkıyı söylüyo. sözleri unuttu. abuk suğuk yüz ifadeleri. müzik nakaratı çalarken şarkıya girdi falan.
komik kadın :9:
ama ününe ün, zenginliğine zenginlik katıyo. napsın.

Aynen yahu ne rezillikti:27:

Murat Boz'un da yarışmacısı neredeyse kendisinden daha iyi:1:

bu arada o ses'i izliyorum.
hülya avşar bi şarkıyı söyleyemedi. zaten kendi şarkısıydı. sanki repertuvarı çok genişte. her yerde aynı şarkıyı söylüyo. sözleri unuttu. abuk suğuk yüz ifadeleri. müzik nakaratı çalarken şarkıya girdi falan.
komik kadın :9:
ama ününe ün, zenginliğine zenginlik katıyo. napsın.

ben utandım resmen unutunca canım ya :9:
o ses de bitiyo hee ben seviyom müzik programlarını böle
bunu da hep izledim

huu hu parmaklarını yediğim kurabiyeeem
o ses başladı gidiyorum :9:
yazarsan reklamlarda gelip bakıcaam :10:

mervem. ben de geçen sene girmiştim kpss ye.
tabiki çalışmadan. bi halt bilmeden.
78 aldım eğitim bölümünden.
benim atanabilmem için 88 den yukarısı lazım. 92 ile tunceliye falan gidiyosun öyle bi bölüm :(
çalışsam yapabilirim belki. senin azmine hayranım :nazar:
gönlündeki gibi sevdiceğinle birlikte atamanız gelir ve bir an önce kavuşursunuz inşallah canım.

Hiç çalışmadan 78 mi ? :53::53::53: Çalışsan çok rahat kazanırmışsın kuzucum ama hayırlısı.:31: Teşekkür ederim canım.:17:Beni de heyecan,kaygı,stres mahvediyor onun için de ilaç kullanıyorum.:30:

Emin misin Nazlimummmm ? :27: 2 yıldır kpss illetine çalışıyorum,boyumun iki katını geçen sayısını bilmediğim kadar kitap bitirdim ama hala çalışıyorum.:95::95:

hahaha tamam tamam okadarda cok ıstemoorum :1: ama popii buyutmekk ıstoorum resmen su araa :9:

ay benım has adamım mustafaa yaa! 1. olsuuuunnnn yüffeeeennn yüffeeeennn :69:

merhabalar hayırlı uğurlu olsun....tüm gelinlerimize de tabii ki bana da benin düğünüm haziran :))))) herşey kağıt üzerinde tamam çok şükür, gelinlik pronovias!!! mekan fransız bahçesi... davetiye ve şekerlerim Kate Aspen ürünlerinden bonbonmarket ten çok çok orijinalim gerçekten:)))) hatta alışveriş listem bile öyle ama onu sonra paylaşabilirim resimlerle de ...arabam klasik bir playmounth konseptim oranj bu renk enerji dolu gerçekten ve bana çok uyuyuyor. Organizatörüm de damat bey de herkes aynı fikirde

hülyaaa yaaa nasıl bir kadındır arkadaş herşeyi şov için yapıyor hatun

aydayı ne kadar beğensemde murata gıcığım arkadaş ben mustafayı tutuyorum adam işi ciddiye alıyor içlerinden en düzgün karakterli ben onun arabasını bilirim murat felan bilmem gıcık yaaa

ben utandım resmen unutunca canım ya :9:
o ses de bitiyo hee ben seviyom müzik programlarını böle
bunu da hep izledim
ben de hep izledim özgem bu yarışmayı. takip ettiğim tek tv programı hatta

Hiç çalışmadan 78 mi ? :53::53::53: Çalışsan çok rahat kazanırmışsın kuzucum ama hayırlısı.:31: Teşekkür ederim canım.:17:Beni de heyecan,kaygı,stres mahvediyor onun için de ilaç kullanıyorum.:30:
çalışırsam yaparım biliyorum ama çalışamıyorum işte bugum :14: bu da çok fena bişey. bi türlü motive olamıyorum.
ben sınavda bile görevliler bitiren çıkabilir dediğinde hemen bırakıp çıkıyorum okumadığım birsürü soru olsa da.
dikkatim hemen dağılıyo. hele o şeker kağıdını açma sesi falan :27:
görevlilerin dolaşması :50:

hülyaaa yaaa nasıl bir kadındır arkadaş herşeyi şov için yapıyor hatun

aydayı ne kadar beğensemde murata gıcığım arkadaş ben mustafayı tutuyorum adam işi ciddiye alıyor içlerinden en düzgün karakterli ben onun arabasını bilirim murat felan bilmem gıcık yaaa
ben murattaki küçük oğlanı tutuyom :9:
berkan kazansın.
mustafanınki ne ya. krocan. :9:
bazı şarkıları güzel söylüyo. hoş geliyo ama çok tanıdık bir ses.
onur da öyle. her ne kadar isminden ötürü bi sempati duysam da :16: taklit bir ses.
ayda desen ingilizcede güzel. türkçede sadece isyanı söyleyebildi bence. onun dışında çığlık atıp duruyo. ben sevmiyorum
ben buraya yorum yaparken ayda söylemiş bilee yahu. kaçırdım. nasıldı güzel miydi delikanlım performansı?
:9:

Son düzenleme:
Anneler öyle oluyor ya,komşulardan biliyorum.:27::27: Senin gelinliğini çok merak ediyorum,çok titizsin çünkü o konuda.:31: Aman öğreniriz yemeği yaaa,ben kaç bilinmeyenli denklemler çözüyorum.:27:

evet yaa benden cok telasına dustu anne benm gelinligim yok ortada senin gibi acele etmiorm diorummm

hanımcık gelin annesiymişşş en guzel o olmalıymıs... çimen gözlüm benim zaten dunya guzelisin sen dedimm :9::9: bi kabardı anlatamam :60:

ogrenilir kuzucummm yemek dedigin nedir ki yeaa :9:

bole cok titizlenenlerinki genelde sorunlu olur mervosum sakınan goze cop batarmısyaa

umarım öle olmam :9:

benim lila çiçek ayakkabı fikir annem sensiz zaten kuzummm :16: inşallah senin de gönlüne göre olurlar
medi için de teşekkür ederim yatarkene dinlicem

mervoşum senin de beğenmene çok sevindim :16:

rica ederim kusummmmm

amin insallah artık rengin onemi kalmadı bana bebişimmm ayakkabıya gore cicege de karar veririm diorum napim :32:

daha iyiiimm pastalar prensesssiiiiiimmm yemenedee aslaa hayır diyemıooruuummmm biloosun zaafımsın :1::1: su yogunlukk kolay kolay geccek gıbı durmuyoo cok buyuk otellerlee calısmaya basladık adamlar tonlarla gonderıo malzemelerii resmeen :14: neyseem herseyy guzel olcaak benım kurbik benden cok ısyanlardaa vallaa haftasonu gelsedee askımla berabeeer olabılsem keşkeee ama bıde telefonlarım hııııc calmasaaaa cokta mutlu olurum pekte mutlu oluruuumm :1:

bugumm buguuummmmmm ders calısmayıı ozledım ınannnkııı :1: gecen kurbamaada dıorum sımdıkı aklım olsaydı 2 senelık üniyi 2 senede bitirmek gibi bi sıpalık yapmazdım :1::1:

asklarrr her derde deva dimi meleimmmmmmmmmmmm :16: ah onlar olmasa napardıkk resmen kafayı yemekten kurtarıorlar biziiiiiii

ben mediyi sana da gondercemmmm hatta pelotada yolııyımmm... aksam yatmadan once dinleyinnn kafalar rahat olsunn :16::16::16:

ÇAğla sana anlatırken ben de nasipleneyim, okulda yarım yamalak okuduğumdan forumu pek anlamamışım.

nurayım ve lavimmmm

biz kişisel gelisim bölümünde enerjilerimizi birleştireli topiğinde birkac kisi toplanıp her aksam birbirimizin dileklerine dualar gonderiorduk yaaa

yine yapacagız o calısmayı ama bu sefer bi on hazırlık yapıoruz

enerji topiğinde genelde hepimiz dusuk enerjiden yakınıp duruoduk... Ben de dedim ki ARINMANIN VAKTİ geldi...

nazar dedigimiz sey bile kotu enerji sonucta onlar uzerimizdeyken elimiz kolumuz kalkmıyo... içimizi guclendirelim ki dısımız da guclu olsun bu yuzden de yapabilceimiz herseyi yapmaya karar verdik

meditasyon calısmalarıyla basladık... kızlara yolladıgım medi özel.. yeni baslayanlar icin

uyumadan hemen once yatagınıza uzanıp kulaklıklarınız takıp dinlemek ve sesin size solediklerini yapmak tek gereken

zamanla bu medi calısmalarına gunluk olumlama ve sukur calısmaları eklicez

sonra dilek calısmalarına baslıcaz

ardından topraklama vs gibi ust kademe yontemlerle hem arınmaya hem de pozitif dusunmeyi ogrenmeye calısıcaz

bir yandan da temizledigimiz enerjilerimizi birleştircez

durum budur......

sanırsaaam Ahmet Kaya hayranlıgımdan daha bı sıcagııım ben mustiyee yaa hemde cok sevımlı bı adaaam :61: ayda tırtttıı kuzucuumm yaa çığırdı yırtındı dövündü durdu :1:

ahhhh saçlaarınaa yıldııız düşşmüüüş koparmaa annemm! ağlamaa!

ben de hep izledim özgem bu yarışmayı. takip ettiğim tek tv programı hatta

çalışırsam yaparım biliyorum ama çalışamıyorum işte bugum :14: bu da çok fena bişey. bi türlü motive olamıyorum.
ben sınavda bile görevliler bitiren çıkabilir dediğinde hemen bırakıp çıkıyorum okumadığım birsürü soru olsa da.
dikkatim hemen dağılıyo. hele o şeker kağıdını açma sesi falan :27:
görevlilerin dolaşması :50:

ben murattaki küçük oğlanı tutuyom :9:
berkan kazansın.
mustafanınki ne ya. krocan. :9:
bazı şarkıları güzel söylüyo. hoş geliyo ama çok tanıdık bir ses.
onur da öyle. her ne kadar isminden ötürü bi sempati duysam da :16: taklit bir ses.
ayda desen ingilizcede güzel. türkçede sadece isyanı söyleyebildi bence. onun dışında çığlık atıp duruyo. ben sevmiyorum
ben buraya yorum yaparken ayda söylemiş bilee yahu. kaçırdım. nasıldı güzel miydi delikanlım performansı?
:9:

aydayı beğenirim ama delikanlımı sanki ciyak ciyak söyledi gibi geldi ya
ben de ufaklık berkanı tutuyorummm
çok güçlü sesi önü açık o olsun

evet yaa benden cok telasına dustu anne benm gelinligim yok ortada senin gibi acele etmiorm diorummm

hanımcık gelin annesiymişşş en guzel o olmalıymıs... çimen gözlüm benim zaten dunya guzelisin sen dedimm :9::9: bi kabardı anlatamam :60:

ogrenilir kuzucummm yemek dedigin nedir ki yeaa :9:

bole cok titizlenenlerinki genelde sorunlu olur mervosum sakınan goze cop batarmısyaa

umarım öle olmam :9:

rica ederim kusummmmm

amin insallah artık rengin onemi kalmadı bana bebişimmm ayakkabıya gore cicege de karar veririm diorum napim :32:

asklarrr her derde deva dimi meleimmmmmmmmmmmm :16: ah onlar olmasa napardıkk resmen kafayı yemekten kurtarıorlar biziiiiiii

ben mediyi sana da gondercemmmm hatta pelotada yolııyımmm... aksam yatmadan once dinleyinnn kafalar rahat olsunn :16::16::16:

nurayım ve lavimmmm

biz kişisel gelisim bölümünde enerjilerimizi birleştireli topiğinde birkac kisi toplanıp her aksam birbirimizin dileklerine dualar gonderiorduk yaaa

yine yapacagız o calısmayı ama bu sefer bi on hazırlık yapıoruz

enerji topiğinde genelde hepimiz dusuk enerjiden yakınıp duruoduk... Ben de dedim ki ARINMANIN VAKTİ geldi...

nazar dedigimiz sey bile kotu enerji sonucta onlar uzerimizdeyken elimiz kolumuz kalkmıyo... içimizi guclendirelim ki dısımız da guclu olsun bu yuzden de yapabilceimiz herseyi yapmaya karar verdik

meditasyon calısmalarıyla basladık... kızlara yolladıgım medi özel.. yeni baslayanlar icin

uyumadan hemen once yatagınıza uzanıp kulaklıklarınız takıp dinlemek ve sesin size solediklerini yapmak tek gereken

zamanla bu medi calısmalarına gunluk olumlama ve sukur calısmaları eklicez

sonra dilek calısmalarına baslıcaz

ardından topraklama vs gibi ust kademe yontemlerle hem arınmaya hem de pozitif dusunmeyi ogrenmeye calısıcaz

bir yandan da temizledigimiz enerjilerimizi birleştircez

durum budur......

çağlam bana da yollarmısın
hemen bu gece başlamalıyım.
harika bişey bu !

berfoooomm! seni çok sevıyorum ve her duamda varsınn.. İlk zamanlarından berı bılıorum durumuu bende artık gorusmenızden yanayım ama o senın onu sevıp sevmedıgınden emın olmadan gelmıcek gibime gelıo.. Hoş nasıl bole bı duyguyu sadece tlefonda nette goruserek sağlamlaştırıcanızı düşünüoo bılemıorum. Yüzün hep gulsun fındıgııımmmmm:54:

ayy bi gelincik bana iyi dilekmi dilemiş bana. bu yorumu kaçırcam diye ödüm kopuyoduu:9::9::9:
minnakım öyle.. o zaten beni i lav yu yap öyle geleyim diyor:9::9::9: ben nasıl görmeden seveyim:9::9::9:
saol fındıgım inşALLAH rabbim burdaki bütün gelinciklere nasip eder

Back