Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

evim merkezi bi yerde olsa, etrafında kurs falan geçtim, minibüse güvenle gidip binebileceğimi bilsem başka semte falan da giderim. ama sitenin dışı nasıl köpek kaynıyo anlatamam. yanlış anlaşılmasın sakın sevmediğimden demiyorum ama çok korkuyorum. kocaman köpekler, arabayla geçerken bile saldırıyolar.
ben belediyeye mail atıcaktım şimdi iyiki aklıma geldi bilgisayar başındayken, yazıyım hemen.
bunun bi önlemi alınmalı bence. üst kattaki komşuyu ısırmışlar. kadın uzun bi sopayla gidip geliyo dışarı.
bense asla tek başıma sitenin dışına adım atamam.. gardiyanımın işten gelmesini bekliyorum akşamları :) onunla çıkabiliyorum sadece.

Ben öyle netten bakmayla yapamam gibi, bi gidip bakacağım belki başka kurslar da ilgimi çeker. Eylülde sanırım kayıtlar. Biz de buralarda kursiyer hatunlar olarak anılırız

sibelimikom ben de çok doğru bi karar verdiğini düşünüyorum ve inşallah hayallerindekinden bile daha güzel sonuçlar alırsın.

lavinkuşum ben de hatırlamıyorum hiç bu kadarını :26: aillerinizin anlaşamadığını bilmiyodum. eski eltini biliyordum da...
herkes aynı yollardan geçiyor bi şekilde.

oyyyy canlarımm benimm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm
sağolsun gittiğim pskolog yönlendirdi bi güzel beni bi yerden başla dedi nerde ne zaman nasıl olduğu önemli deği yeterki başlamaya karar ver dedi ilk işim kuaföre gidip yıllardır upuzun olan saçlarımı kısacık kestirmekle kendimi değiştirmekle başladım bişeyler yapmayı düşünmek bile üzerimdeki koca koca yükleri atmama sebep oldu pozitif enerjiyle doldum 3 hafta gibi kısa sürede şükürler olsun bunada tamamen hiçbişey unutulmaz silinmez tabiki ama en azından ben üzerini örtebildim şimdilik bi kenara attım hepsini
Allahım bida yaşatmasın kimseye dayanamayacağı kaldıramayacağı yük vermesin
evlilik ,aşk , meşk birazcık uzak artık bana rabbim yazmıştır bana zaten hayırlı zamanda hayırlı olanı çıkarsın karşıma yeter

Bende üniversitedeyken ahşap kursuna gitmiştim ama benim ki oymacılıktı kızlar iskarpela kaç kez elimden fırladı ama yılmadım ve bir rahle yaptım okulumda kaldı sergi için birde el sanatlarına gittim çiniler yaptım artım okuduğum bölümdü tabi.

Lavinim benimde eltimle aramda baya hoş olmayan şeyler olmuştu ben küçük gelin olduğum için onun için sonradan gelmeydim alttan alttan yapmaya çalışsada olmadı Rabbim herkesin yüreğine göre veriyor gerçekten...

Ama saçlarda süper olmuş yani hatun taş olmuş maşallah

saçların çok yakışmış sibelimm facede görmüştüm

kızlar birsürü ütü var napıcam yahu dün 'amaann yarın yaparım' dedim. bugün yapmalıym artık. yarın ben ezgitomitoma gidiyorumm çağlamm sana da kavuşmayı çok istiyoruuumm
kocimin ütülü gömleği kalmadı

dikerim tabi kuşummm ne cicikler yaparım ohoo bi ögrnsemm

hihihi sen benim bögürtlenimi görseeeen o daha beter mervosum yaaa... bize diyolar hep zaten siz cift olarak hiç yaslanmazsınız bu gidişle diye zaten öyle oluyo bi bakıma ikimiz de cocuk gibiyiz nufus kagıdı eskiyo ama icimiz yaslnamıyo aksine daha da mı kuculuyo ne anlamadım . Markete gidişimizi falan gorsen patatesten sogandan once "hani nerde bu bonibonlarrrr??? ben süpriz yumurtaları almaya gidiyorum sen cips reyonuna koş.." şeklindeyiz

eve gelen "gercek" cocuklar evden gitmek istemiolar o yuzden

ah kuzum ya hemen arayı sikayet edin o zaman.. ben de buyuk kopeklerden korkuyorum valla

evden cıkamıcaın kadar sıkıntı yaratıyorsa hemen haberdar edin belediyeyi

Ben öyle netten bakmayla yapamam gibi, bi gidip bakacağım belki başka kurslar da ilgimi çeker. Eylülde sanırım kayıtlar. Biz de buralarda kursiyer hatunlar olarak anılırız

aynennn

evet kusum mailime yanıt geldi simdi 5 eyluldeymiş bizimki...

bu arada inşallah düzelir aileler canım. Benim hiç umudum yoktu annem cok katiydi o konuda cunku. Ama yumusadı zamanla nedense. Kayınbabamın da cok etkisi oldu tabi, kaınvalidem de annem ona surat cevirse de aradı sordu falan hiç küslük yaratmadı
sonra bayramda kandilde gorusuldu derken annem de geri adım attı baktım. Allah bozmasın inşallah

belli olmuyor ne olacagı oncelikle size zarar vermesin aralarındaki tutum da en onemlisi o

Ben pazar günü hallettim nurayimom ama görsen sanki saunadan çıkmış gibiydim 1 gömlek ütülüyorum balkona kaçıyorum yazın ütü yapmak zor ama sende kocikonun gömleklerinle dans ede ede bitirirsin kuzum

teşekkür ederimm miniklerrr
yaa siz ne hamaratsınız böyle özellikle çalışanlar hem ev -iş hemde hobi ediniyosunuz kurslar falan maşallahınızz var

çağlamikommm blogundaa ne güzel şeyler paylaşıosun ölee ya o kuru kayısılı tarif bi harika ve çok basite benzio denemeliiiimmmm ilk fırsatta anca kolay şeyle yapabliorum zaten

bide öğleden sonra güneş evin içinde hep iyice sıcak oluyo elisom. yazın cidden işkence gibi ütü.
birazdan aşkı memnu da başlar 1032974.izleyişim karşısında ütü yapıyım bari. sonra da yemek.
hepinizi öpüyorum çokk çok

Ama ben de İstanbul'da olmak istiyorum. Hiç kıskanmadım.

Rabbim bu neşenizi,enerjinizi hiç eksik etmesin.

Ütüyü sevesim geldi bi anda.

Son düzenleme:

Çalışınca insanın o üzerindeki miskinlik kalkıyor daha dinç oluyorsun canım işten gelir gelmez mutfağa atıyorum kendimi enerji tavanda oluyor o zaman.Yemekler yapıcam ooh mis gibi yicez derken bitiveriyor. Evet bende gördüm Çağlomun mis gibi tarifini bende denicem inşallah bir haftasonu

Söyle Bihter'e fazla ortalığı karıştırmasın Nurayimom uslu uslu otursun oturduğu yerde senin ütüye yardım etsin kolay gelsin kuzum
Ama ben de İstanbul'da olmak istiyorum. Hiç kıskanmadım.

Rabbim bu neşenizi,enerjinizi hiç kesik etmeyin.

Ütüyü sevesim geldi bi anda.

Birgün ütüyü severken buhar olup uçucam

Nurayımm sofralarını pek bi beğendim kuzum, ne romantik olmuşlar öyle

Benim de gündelik yemek takımlarımdan biri bernardo romance serisinden, senin sofrada görünce daha bir hoşuma gitti

Sibelimm canım benim güzel bir başlangıç yapmışsın meslektaşımla, senin adına çok mu çok sevindim
İnşallah çok ama çok güzel olur herşey, bu arada bana face linkini özel mesajla yollasana, göreyim o saçlarının yeni halini, meraktayım epey

Çağlamiko, dikiş kursuna da gidersin sen herbişeyi yaparsın eminim

Sonra bakmışsın butik falan açmışsın

Sana maille dönüş yaptım bu arada, müsait bir zamanında bakarsın

Bu arada, Pelin nerelerde yaw, hatun karabatak gibi, bir battı çıkamadı hala tatillerdenn

Güya bana maille evinin fotolarını atacaktı hee

Öperim hepinizi bolcana

Canım benim düğüne son günler kala anlaşmamaya başladılar. Aslında görünürde anlaşamama yoktu, öyle ki bizimkiler onların yaptığı hiçbir şeyi beğenmez oldular, sonra maalesef aramızdaki görgü farklılıkları sebep oldu. Benim ailem onlara hiç yansıtmadı hep bana yansıttılar, bunlar şöyle böyle diye. Ben de ister istemez etkileniyorum. Bi taraftan haklılar biliyorum, bi taraftan da eşimin ailesine cephe alıp başımı ağrıtmak istemiyorum. Politik olmanın yollarını arıyorum açıkçası.

Benim eltim yok aslında canım, eşimin abisinin eski eşi. Sürekli bi yalaka, eşimin ailesinin muhteşem ötesi olduğunu söyleyip torun kisvesi altında tırtıklıyor bunları. bunlar da can-ı gönülden sevildiklerini sanıyorlar. Kayınvalidem çok iyi niyetli biri, görmüyor ne olduğunu. Boşanmışlar kadın bunların evine geliyor, kalıyor. Bıraksalar hep kalır. Zaten zamanında da kaçarak evlenmişler falan. Garip durumlar yanii. Nişanlıyken bunlar gelip bu kadını övüp durdular, Allah daha iyi bilir ama görgüsüyle terbiyesiyle benden üstün olduğunu düşünmüyorum. Benim de ailemin de zoruna gitti işte o zamanlar.

Gerçekten garipmiş lavinim.Yorum dahi yapamıyorum bu duruma.Herkesin farklı güzellikleri vardır.Gelipte eşinin ailesinin senin ailenin yanında özellikle tanışma zamanlarında bu tür övme girişimlerinde bulunması tabi ki hoş değil.Boşver lavinim sen saygından kusur etme eşinle yuvanla ilgilen.Çünkü yanına kalan yalnızca eşin...

nihanımm olacak insallah hayırlı iş bu Allah yardımcınız olsun... Sen söyle üzerine düşeni yap evlenmek istemek neden kalp krizi sebebi olsun yahu ne bu mantık...
Bi bilsem, bir anlasam çağlam Her şeyi abartıyorlar... ben sakin sakin usulüne uygun dedikçe de abartan taraf ben oluyorum onlara göre
Kursa da vaktin varsa git canım, ben de ebruya gitmiştim, çok keyifliydi...

ydiy

Dediğin gibi lavinim hasretlik de etkiliyor, bu süreçte doğru düzgün görüşemiyoruz, herkesin bilmesi kötü de oldu sanki
İnşallah bugünleri aşarız bir an önce. Bana da dediler daha iyileri olmuştu, mühendis vardı şu vardı... Hani yıllarca bize öğretilen şey. Hani önemli olan yüreğiydi, iyi bir insan olmasıydı... Bilmiyorum bize mantığı, doğruyu yanlışı öğreten insanlar neden bu aşamaya gelince başka şeylere odaklanıyorlar.
Annenin tavrına, eşinin ailesine karşı olan tutumuna üzüldüm canım ya. Bu seni nasıl üzüyordur. iki tarafı da idare etmek zorundasın maalesef. İnşallah zamanla atlatırsınız siz de kuzum. Annemler babamdan gizli yarimle görüşmeyi asla kabul etmez lavinim İnşallah babamın tepkisi dediğin gibi çok olmaz

Evet elisim kız çocuklarının kaderi bu maalesef dualarınızı eksik etmeyin

Son düzenleme:
kızlaar şööle üstenceneek bi geçmişe baktım hazır vakitliyken

Önceliklee Orkideecim evli mutlu kervanına girmişşsin Allah huzur dolu yuvanda bi ömür mutlulu versin sizee

Ezgootumm düğüün mekanını tuttmussunuzz cok mutlaandımmm

Nihan'ım Allah tez zamanda sıkıntılarını gidersin senindee Bugubugumm sede sevdiceğinee kavuş hemencicikk

Lokumum, pastam , sibooşuumm vee bizi unutmadan sormayıı eksik etmeyeenn eliiskooommm sizii çooookkk özleediiimm

Bizim kurbikle aramız coook sukurki tamamen düzeldi birbirimizin degerini kıymetini coook iyi anladık Bi daha yasatmasın kotu gunler Rabbim Haftasonu pelimimleyydikk minikcik bi tatil yaptııkk eriklidee keyfi yerinde maşallahh Allah hepimizi nazarlardan korusun

Hoşgeldin pufum teşekkür ederim inşallah diyorum.İyi olmanıza çok sevindim tatlım, Allah nazarlardan sakınsın, eskilerin deyimiyle Allah muhabbetinizi arttırsın

Babamla böyle bir konuşmayı yapacak cesaretim yok nurayım, yakın değilim bu konuları konuşacak kadar.
Ben de bunu diyorum yapacak olan her durumda yapar... Hem dediğin gibi iş ciddiye binince herkes biliyor, ayıp olmasın diye yine dikkatli olcaz. Üstelik bakalım tayini nerede olcak uzak olacağız belki. Hem yarim "kavuşmamıza, nişana izin versinler söz gelmem yanına nişanlıyken izinsiz" dedi... Bu bizim için ne kadar zor bir karar aslında. Ama umurlarında değil, samimi, inandırıcı gelmiyor onlara hiçbir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…