Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nurayım yüreğine sağlık uzun uzun anlatmışsın, destek oluyorsunuz çok sağ olun
Yemeklerin, sofraların harika kuzum maşallah
Yukarda kırmızıladığım yer işte benim elimi kolumu en çok bağlayan şey,onları kırmak, üzmek istemiyorum, rızalarıyla olsun istiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim. evet toz pembe olmayacağını biliyordum ama birkaç ay nişanlı kalışımıza bu denli bir tepki beklemiyordum.O askere gidecek kasımda bir aksilik çıkmazsa ne olacak ki Allah aşkına
babama bu konuyu ben açamam Çok çekiniyorum, korkuyorum, üzülmesini istemiyorum. Zaten kalp krizi geçirmiş bir insan ve ben ona bir şey olacak diye, Allah korusun beni düşünüp üzülüp rahatsızlanmasından çok çok korkuyorum. Annemler de beni böyle frenliyor.

Son düzenleme:
Canım benim babamda kalp krizi geçirmişti ve ne denli tepki verdiğini aklın hayalin almaz. Bişey olmadı çok şükür tekrar kriz falan geçirmedi. O zamanlar topikte yoktun sen ama kızlar iyi bilir. Ben bile aştıysam ve bugünleri görebildiysem, allahım da dilediyse sen de yapabilirsin.
Annenin bunu kullanması da çok acı. Bak baban zaten kalp krizi geçirdi diye girmesi olaya.. Tekrar babana kriz geçirtecek, onu üzecek ne yapıyorsun sen allah aşkına? Allahın emri değil mi bu? Alnının akıyla telli duvaklı gelin olmak istiyorsun.
Allah yardımcın olsun.

Ya Nurayım ben de yazacaktım aslında ama çekindim açıkçası. Gerçekten babanın rahatsızlığını kullanmaları çok acı. Namussuzluk mu yaptın,hırsızlık mı neyin krizi Allah aşkına ?

Ben de bunu diyorum Nurayım, biz edebimizle, rızalarıyla olsun istiyoruz ama aldığımız tepki öyle büyük ki... Nişanlanınca çok rahat olacakmışız,ben de uzaktaymışım, babamın aklı bizde kalcakmış.Nereye atanır kimbilir. Askere de gidecek inşallah hayırlısyla..Birbirmizi görebilsek amenna. Ama en azından hazırlığımızı yaparız, kavuşmanın mutluluğunu tadarız.Çok mu şey istiyoruz... Dualarını esirgeme nurayım nolur

nihantosumm kınalı kuzummm benimmmm ne oldu sanaaaa nedir bu üzerindeki negatiflik...

baksana bana sen.. sanıyormusun ki hepimiz güllük gülistanlık evlendik

nurayım yaşadıklarını anlatmış zaten bizde şahit olduk onunla beraber ne zorluklar yaşadı... ben buraya geldigimde bazı seyleri asıp da gelmiştim

ama öncesinde yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir... annemle aynı evin icinde küs kaldım annem sinir krizleri gecirip bayıldı hastanelere tasıdık

sevmek suc mmuydu? sadece sevmiştim ve evlenmek istiyordum sırf onun istedigi meslek gruplarına mensup değil diye... sırf memur diye ya da annem annesini sevmedi diye vaz mı gececektim???

tabiki hayır eger ki haklı bir nedeni olsaydı vazgecerdim o benim annem ailem canım onlar benim ama haklı bir nedeni yoktu sımarıklıktı yaptıgı

iyiki de vazgecmemişim iyi ki de direnmişim kabus gibi gunlar yasadım/yasadık esimle beraber ki annem dugunume 3 gun kala bile yaptı yapcagını yine beni kaybetme korkusuyla ayıldı bayıldı evde

ama şimdi... O istemediği damadına bir tanecik oğlum o benim diyo... kardeşimle bana aşkım der... şimdi damadına da aşkım diyo

damadı gelecek diye 1 saat icinde ziyafet sofraları kuruyo

kaynanamı dugun gunume kadar istemedi hatta dugun gunumde bile yapmadıgını bırakmadı surat bes karıs gezdi... ne annen gelsin evime ne de ben gelirim size dedi eşime dügünden bir hafta once

ama şimdi? en son telefonda haftaya sizde mi toplansak biz demi toplansak diye kıkır kırık gülüşüyorlardı

demem o ki ilk tepkilerine göre devam etmiyor cogu zaman hiçbir sey yani her zaman basta nasılsa oyle gitmiyor.. Sen söylemek ve kararırın arkasında durmak zorundasın sevdigin icin

inan bana ben kararımın arkasında durmasaydım

esim benişm arkamda durup senin annen bana sunu bunu yaptı deyip tavır alsaydı bana destek olmasaydı simdi hicbir sey boyle olmazdı

kenetlenmek kenetlenmek kenetlenmek

isin özü bu... sevdiceginden askından aldıgın gücle aşacaksın bunu

nurayımm ellerine saglık cok tatlı olmuslar... bloguma da koydugum bir LOVE yazım var benim gormussundur.. yurtdısından aldı onu eşim ama burdada senin bu ahsap blokları gormustum direk aklıma bu dekupajla yapılır o bloklara diye gelmişti özlüşa da soylemiştim hatta

sen fikrimi gercekleştirmissin

ay gecmise kacamak kacamak donunce bole oluyor...

ezigişimmmm bebişimmmm kusummm hayırlı olsunnn mekanınız istedigin gun ve yer olmasına coook sevindimmmm

mervosum senin de sevdicegin geliyormus nasıl gidecegim diye dusunuyorsun sanırım.. allah sevenlere yardım eder bir yolunu bulup gorursun insallah bi bahane uydurursun kusum ya :44:

arada kim kaldı atladım mı bilmiorum cok detaylı okuyamadım :44:

günaydın kuzularımm
biz biraz önce salonumuzu tuttuk şükürler olsun istediğim tarih ve yer oldu
6. yıldönümümüzde evleniyor olacağız Allah'ım nasip edersee

ezgitommmm ne güzel ve özel bi tarih olmuş sonunda seninde belli oldu hayırlı olsun bebekimm

nurayım ne güzel ciciklerr yapmışsınn sen öleee ellerinee kollarınaa sağlıkk

nihanımmm tez zamanda şu sıkıntılardan kurtulursun inşallahh canım benimmmm

bana geliince pskologa gittim bikaç kez bazı şeylerden saplatılarımdan kurtulmak için çok iyi geldi diyebilirim
4 ay oldu sözümü atalı kolay olmadı çok zor dönemden geçtim ..
ama artık iyi olduğumun yeni farkına vardım çevrem herkez öle uğraştı destek oldu ki ve sizler tabiki herkeze çok çok teşekkürler

bişeylere odaklanmam lazımdı hayatıma yön vermem lazımdı .. kpss ye çalışmaya başladım 1 yıl var özel derse başladım eksik olduğum derslerde iş çıkısındada kendim çalışıyorum dershane araştırdım saatlerim uymadı olur yada olmaz zamanımı artık bu şekilde geçiriyorum bende ..

Son düzenleme:

Çağlam, tatlı gelinciğim ne güzel yazmışsın yine öyle çok çok sağ ol.
Biliyorum herkes bu sorunları yaşıyor az çok... Benim en çok zoruma giden haketmediğimiz muameleler görmek, varsayımlar nedeniyle izin verilmemesi,babama bir şey olacak korkusuyla başbaşa bırakılmam. Bu çok ağır geliyor bana.Babam en ufak bir streste bile fenalaşıyor maalesef. Babamla aranın bozulmasına razıysan söyle deniliyor... Bu sözler tüm cesaretimi yerle bir ediyor benim
Sevdiceğim benden daha sakin karşıladı bu olanları... Çok şükür destek oldu, sakin olmamı, zamanla,sabırla üstesinden geleceğimizi söyledi. her şeyi iki aya sıkıştırmak da istemiyor, ben de hiç istemiyorum açıkçası. Çünkü bu bana hiç inandırıcı gelmiyor. Abimlerin bi nişan durumu olsa ya da ne bileyim başka bir şey hoop bir yıl daha erteleniriz biliyorum. Oyalanıyor muyuz diyoruz biz de bu durumda.
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyebiliyorum sadece
Siz de çok zorluklardan geçmişsiniz canım çok şükür ki güzel oldu neticesi...Bizimki de böyle güzel neticelensin inşallah.

Sibelcim inşallah canım ya. İyi olmana çok sevindim, inşallah çok daha iyi olursun.. Kpssyi de iyi düşünmüşsün, düzenli çalışırsan başarırsın inşallah canım

aynen nihanım başladık bakalım işle beraber olurmu muallaktayım ama denicez elimden geleni yapıcam. en azından bişeylere yoğunlaşıyorum bu sayede kafam hep orda oluyo

Kurabişler prensesiii... Zaten söyledim anneme arkadaşlarım geliyor diye,yalan söylememene sevindim ama neden hiç kız yok bunların içinde dedi. Görüşeceğiz inşallah.

Siboşuumm. Matematik inan çok zevkli ve nankör olmayan bir ders.Yaptıkça daha çok seveceksin ve başarılı olacaksın inşallah.

nihanımm olacak insallah hayırlı iş bu Allah yardımcınız olsun... Sen söyle üzerine düşeni yap evlenmek istemek neden kalp krizi sebebi olsun yahu ne bu mantık...

siboşum böyle iyi hissetmen ne güzelll insan bi meşgale bulunca gerçekten kafası dagılıyor dimi..

ben de sanki mesgalem azmıs gibi kursa gitmeyi dusunuyorum. Herkes cıldırdın heralde diyo. Evde iş ofiste iş her yanımdan işe batmısken hala kurs pesindeyim... Napıyım tam sokagımın basına geldi dikiş kursu.. gitmeyeyim mi şimdi haftasonları bir-iki saatcikten bişey olur mu

Biri bana dur desin lütfen

mervosumm kuzum cok sevindimmmmmmmmmm enistacanı gorceksin yehuuuuuuuuuu

Dikiş kursu mu ? Ben de gitsem fena olmaz aslında bi sökük,düğme dikebilsem yine yeter. 1-2 saatcikten ne olacak kuzum,evine de yakınsa güzel olur bence.Ama çok yoğun çalışıyorsun bildiğim kadarıyla,çok da hırpalama vücudunu.

Evet kuzucum,yarın görüşmeyeli 2 ay doluyor.Sınırlı saatlerle de olsa görebilmek çok büyük bir şey bizim için.

canım allah gönlüne göre versin inşallah.
yalnız senin zaten sevgilin var. şimdi nasıl görüşüyorsan nişanlanınca da aynı mesafede görüşeceksin. hatta nişanlanınca daha bi düşünceli olacaksın, aileler büyükler işin içinde. onların yüzünü yere eğecek birşey olmasın diye. etrafta biliyo aman laf çıkmasın diye.
sen zaten nişanlanmasan da dilediğin gibi görüşeceksin. annen görüşmenizden falan çekiniyorsa ilişkine engel koymalıydı direk. 'hayır görüşmeyeceksin baban duyarsa kötü olur' gibilerinden.. ama annen diyorki 'hayır babana söyleyemeyiz ilişkini, duyuramayız, nişan yapamayız babanın aklı sende kalır'.. baban bilmesin, ondan gizli yürüt bu işi şimdilik diyor açık açık.

nişan yapacağınız vakit ne diyecek babana? 'kız iki gün önce biriyle tanıştı istemeye gelecekler 1 ay sonrada düğün var' mı diyecek. baban kabul edecek mi? 'benim kızım nerde, ne zaman tanıdı bu adamı, ne bu acele' demeyecek mi?' bi ben tanıyım, bi aileler gidip gelsin bakalım inler mi cinler mi' demeyecek mi?
açıkça oyalıyor annen ve sen de bunun farkındasın. ipleri ele al ve babanla baş başa konuş. kimseye söylemek zorunda değilsin babanla konuşacağını... babana da özel konuşmak istediğini, herşeyin aranızda kalmasını istediğini, tatlılıkla söyle. 'fikrini almak istiyorum babacım, böyle böyle bi durum var, sen nasıl uygun görürsün, bana yol göster' gibisinden. artık yaşın geldi, işin var. sonuçta bunlar olması gerekenler. sevdiğini, saydığını, sevildiğini ve sayıldığını hissettir.

kuşuummm bence de gitmelisinnnn. yani ben olsam uçarak giderdim ama şimdi sen çok yoğunsun tabi onu da bi değerlendirmen lazım :)
çok istiyorum ben de öğrenmeyi, hatta minik bi dikiş makinası bile aldım, kavanozlarıma kılıf falan diktim. cicik kumaşlarım var öyle bekliyo :)
yakın olsaydım anneme, öğretirdi bana. neden nişanlılık döneminde evde boş boş oturup öğrenmemişim ki diyorum şimdi.
bu arada love yazan cicişini gördüm blogunda benim yaptığım gibi olabilir cidden öyle bi yazı bulunup boyanabilir.

Öncelile Nihancım, ara ara girip bakım hep yazdıklarına. Senin geçtiğin aşamalardan mutlaka bizlerde geçtik, ama seni yıpratan zorluklar değil de hasret bence. Birbirinizin yüzünü görseniz, elini tutsanız daha kolay aşılırdı bu zamanlar ama ne yaparsın ki sizin aşkınızın sınavı da bu. Zor ama kavuşunca çok güzel günlerle ödüllendirileceğin bir sınav.

Eşimin ataması olmamışken annem ne çok başımı yemişti, iyi kısmetlerini tepiyorsun diye. İsteme gününde bile akrabalarım 'Lavin çok daha iyilerine layık.' etiketini yapıştırmıştı. Ailem eşimin ailesiyle görüşmeyi de düşünmüyor. Bir de üstüne sürekli sevilip bayılınan bir eski eltim var

Ama umrumda değil yaşanan hiçbir şey, ailem eşimin ailesini sevmiyormuş, pehhhh, deyip geçiyorum. Sonradan Çağla'nınkiler gibi olurlar mı bilemem

Annem hala 'Kızım sakın gelmek istersen, pişman olursan çekinme' diyor.

Nihancım senin durumuna gelecek olursak, annen ve abinler ortalığı bulandırıyor gibi geliyor bana. Sanki baban aslında o kadar büyük bir tepki vermezmiş gibi? Ya da evlenmek niyetiyle sadece sevgilini ailene tanıtsan, araları ısınsa da sonradan alttan alttan işleri hızlandırsanız?

Sibelcim senin adına çoooook sevindim, gerçekten dibe vurmuşken o bir küçük adım bile çok anlamlı geliyor değil mi? Allah bir daha o zor günleri yaşatmasın sana.

Çağlam ben de ahşap boyama kursuna gitmeyi düşünüyorum bu yıl. Halk Eğitim evime 10 dk yürüyerek, değerlendirmemek olmaz

ben de beyime pantul, kendime entari.. ve olduğu zaman bebişime zıbın falan dikerim diyorum

ya işte cok yogunum benim de aklıma takılan o... ama biraz denerim baktım yetişemiyorum baska bahara artık derim diyorum

ah kuzuuum bilirim bilirim hem nasıl bilirim ben o halleri rabbim hiç ayrılmıcanız günleri tez getirsin inşallah

nurayımm inan simdi çalışmıyo olsam birden fazla kursa giderim valla... su halimle bile gozum doymuyo ki biliyosunuz ben evdede calısıyorum ofis harici ama evime yakın olması avantajı varr yolda saatim gitmicek 5 dakikacık dersler zaten 2 saat suruyo vakit ayırailirim gibi geliyo ama bilmiyorum eşim de gaz verdi sen öğren dikmeyi sana dikiş makinesini ben alıcam en iyisinden diye hoş koycak yer de mesele ama iş o noktaya gelsin bi...

kafamda bir sürü elbise modeli tasarladım onları bi diksem var yaaa fifuuuyt olur magazalara bakıyorum allahım herkes aynı seyleri alıp giyiyo her yer aynı seyi satıyo farklı versiyonla kendi giyceklerimi diksem yeter bana

lavinimmmm kursu evlerine yakın olanlar olaraktan haydi hep birlikte diyoruz o zaman... sen de git birbirimize gaz verelim ve kursları feth edelim bizim ordakinde de varmıs ahsap kursu ama onu netten bakarak yapabiliorum diye dikişe kaydı gönlüm

hemen evimin ilerisinde yaa bu fırsatı kacıramayız diiiy miiii

Son düzenleme:
Merhaba bebikcanlar İşlerimi hafiflettim geldim gibi gibi Nihancım dualarımdasın canım ben aşacağına inanıyorum hepimiz yaşadık sanırım kız çocuklarının kaderi bu.Çağloom gitsen güzel olur aslında hem hobi gibi kafanda yoğunluktan uzaklaşmış olur.Bizede cicikler dikersin

Yahu sen nasıl bir insansın,senin böğürtlen yaşlanmaz valla.

Öyle yap madem kuzum,baktın olmuyor bırakırsın. Haa bu arada bloğunu ben de ziyaret ettim,ne cicik şeyler yapmışsınız öyle.

İnşallah kurabişim hayırlısıyla.

Lavin,bu kadarını anlatmamıştın sanırım bize hiç.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…