- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
yaaa sizin bıdı bıdı konusmalarınızı yeriiimmmmm nası ozlemısım roman gıbı okumayıı ohhhhh beeee didim okurkene
berfoooomm! seni çok sevıyorum ve her duamda varsınn.. İlk zamanlarından berı bılıorum durumuu bende artık gorusmenızden yanayım ama o senın onu sevıp sevmedıgınden emın olmadan gelmıcek gibime gelıo.. Hoş nasıl bole bı duyguyu sadece tlefonda nette goruserek sağlamlaştırıcanızı düşünüoo bılemıorum. Yüzün hep gulsun fındıgııımmmmm
lokum nurayııımmmmmmm ay nası ınsanlarmıs kayınannınle babın yaaa! deliriooruuum ya bu kafadakı ınsanlaraEvlendıkten sonra nolur bulastırmayıın cok basın agrırr cıdden
ozgeem bayıldım kapilere çiçeeğee çok cicik duruoolaaarr
hepiciinizi çook özledimm bee naponuz bakiiimmm
evet gizom rosy istiyom hemen hemen herşeyini aldım ama minderim olsun istiyom çok
bulursan ne güzel olur yaaa
ayakkabıyı beğenmene aşırı sevindimmm
gizim ya lila ayakkabı bulmak imkansız resmen gezdğim hiçbi yerde bulumadım
özel yaptırsam da saten kaplıcaklardı saten de ben istemiyom
sevdicek görmüş bunu trendyolda haber verdi hemen aldım
ayağıma da oldu rengi de uydu mutluyum çok o yüzden
lila babet de aldım yorulunca hemen giycem
ay inşallah öyle olur nurayım yüksek topukla aram hiç iyi değil çünküüü
beğenmene de çok sevindim
canım ben alırken 41 adet vardı. dün aldım ben. bak link veriyorum
bonbonmarket - "Sweet As Can Bee" Tahta Aparatlı Seramik Bal Kavanozu
bir de yazısı meant to bee olan var, o henüz stoklarda yok. gelmesi mayıs ayını bulurmuş. dün mesaj atmıştım ben bonbona.
boyutları ufak ama olsunnn. gelince fotografını çekerim kuşuma
seni öpebilirmiyim inanmıyorum cidden gözlüklerim olduğu halde körleştim ayyyy bujnu alıyorum senide öpüyorum inanmıyorum yaaaaa nurayyyyy cidden ben bunu görmemiştim ahahaha şimdi kahkahalarla gülüyorum sağol kuzum yaaa
hoşgeldinnn lokumcukk
çiçek bahçesi topiğimizde geziniyoruuz
yaaa sizin bıdı bıdı konusmalarınızı yeriiimmmmm nası ozlemısım roman gıbı okumayıı ohhhhh beeee didim okurkene
berfoooomm! seni çok sevıyorum ve her duamda varsınn.. İlk zamanlarından berı bılıorum durumuu bende artık gorusmenızden yanayım ama o senın onu sevıp sevmedıgınden emın olmadan gelmıcek gibime gelıo.. Hoş nasıl bole bı duyguyu sadece tlefonda nette goruserek sağlamlaştırıcanızı düşünüoo bılemıorum. Yüzün hep gulsun fındıgııımmmmm
lokum nurayııımmmmmmm ay nası ınsanlarmıs kayınannınle babın yaaa! deliriooruuum ya bu kafadakı ınsanlaraEvlendıkten sonra nolur bulastırmayıın cok basın agrırr cıdden
ozgeem bayıldım kapilere çiçeeğee çok cicik duruoolaaarr
hepiciinizi çook özledimm bee naponuz bakiiimmm
senin aldığın lila babetin pudrası kalmamıştı ve varya çok uygundu özgem ben bambyi seviyorum yazın bir babet almıştım krem onun siyahındanda alıcam delikli delikli 3 tane beğendim gelsin yine kampanya alıcam
vallla seninki çok güzel piyasada uygunada bulamazdın rahatta bulamazdın özgem emin ol
benimki nicer dicer a takmış kafayı
şurda ucuza buldum alıyım bari
Orjinal Nicer Dicer Plus Genius Mutfaktaki En Hızlı Yardımcınız 100 TL Yerine 23,90 TL! (Tüm Türkiye
mervosumm hos geldinnnnn
calıskan gelin adayımıztütü masallahhh
özgişşşimmm gözüm kulagım rosylerde olur english home girdim mi kesin bakarım artık
inanmıyorummmmmmmmmmm yaa valla tam isabetoh iyiki de gitmioruz hee dedim su an yaniii kıskanclk damarlarım kabardı baaaaaaaaakkk uuuww cok feciii
ayrıca ayakkabılar ve cicege bayıldımmm!! bizim senle lila askımız vardıııı dugun salonlarımız ole diyee ama benimkini mahvettiler iştee! Bana simdi her yol paris illa lilaya gerek yok dekor ne renk onu bile bilmiorum gıcıklar
gizom o cupcakeleriii yerim ne cicilermiş yaa
bu arada meditasyonu isteyen kızceler, bergo, gizo, özgiş, eliscan, ve ezgottu degil miii
simdik maillerinize bakın atladıım olduysa haber virsinn
Benimki aynı performansı mutfakta da bekliyor.
o bakmış, bu yapmış bu minik hani bana hani bana demiiş
özgişşşimmm gözüm kulagım rosylerde olur english home girdim mi kesin bakarım artık
inanmıyorummmmmmmmmmm yaa valla tam isabetoh iyiki de gitmioruz hee dedim su an yaniii kıskanclk damarlarım kabardı baaaaaaaaakkk uuuww cok feciii
ayrıca ayakkabılar ve cicege bayıldımmm!! bizim senle lila askımız vardıııı dugun salonlarımız ole diyee ama benimkini mahvettiler iştee! Bana simdi her yol paris illa lilaya gerek yok dekor ne renk onu bile bilmiorum gıcıklar
bu arada meditasyonu isteyen kızceler, bergo, gizo, özgiş, eliscan, ve ezgottu degil miii
ooouuuuu sen bide bizi gorseeeeeeennn yemek manyagı bi askım var bi de benim resmen adamın ikinci askı yemek kusumm ben de hiçbişi bilmiorum :101:
yaa ben o dunyalar guzeli minigi yersem ne der pekiiiiiii
daha iyisin dimi kusummm o guzel basını agrıtmasınlar pufumunnn yaa
bu arada annem dugunde giyceklerini ayakkabısına varana kadar almıs! Benim daha gelinligim yooookk
teşekkür ederim minnakımmm
miisler gibi olmus zatenn kkresmeenn kk aşkım çoğaldıı gene bi ara ciddi soğumuştum çünkü ay yerım ben biziiiiiiiiii
kuzum bu arada uyguna bulmusun ebeet ben nilinkinden almıstım emınonunden cok uygun fıyataabole tvde satılan urunlerı şark hanmıydı neydı orda felakeet ucuza bulabılıosun aklında olsun
bu da hani bana hani bana dicekti ama önce olayı anlamaya çalışıyoo :)özgişşşimmm gözüm kulagım rosylerde olur english home girdim mi kesin bakarım artık
teşekkür ederim minnakımmm
bu da hani bana hani bana dicekti ama önce olayı anlamaya çalışıyoo :)
önceden dileklerimizi yazıp dua etmiştik birbirimize. hergün aynı saatte. tüm kalbimizle.
bu değişik bişey mi çağlam? bana anlatır mısıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?