Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hoşgeldinnn lokumcukk
çiçek bahçesi topiğimizde geziniyoruuz

senin aldığın lila babetin pudrası kalmamıştı ve varya çok uygundu özgem ben bambyi seviyorum yazın bir babet almıştım krem onun siyahındanda alıcam delikli delikli 3 tane beğendim gelsin yine kampanya alıcam

vallla seninki çok güzel piyasada uygunada bulamazdın rahatta bulamazdın özgem emin ol

seni öpebilirmiyim inanmıyorum cidden gözlüklerim olduğu halde körleştim ayyyy bujnu alıyorum senide öpüyorum inanmıyorum yaaaaa nurayyyyy cidden ben bunu görmemiştim ahahaha şimdi kahkahalarla gülüyorum sağol kuzum yaaa

öp beniii gizooom öp beniiiii
ben de seni

hoşgeldinnn lokumcukk
çiçek bahçesi topiğimizde geziniyoruuz

miisler gibi olmus zatenn kk resmeenn kk aşkım çoğaldıı gene bi ara ciddi soğumuştum çünkü ay yerım ben biziiiiiiiiii

kuzum bu arada uyguna bulmusun ebeet ben nilinkinden almıstım emınonunden cok uygun fıyataa bole tvde satılan urunlerı şark hanmıydı neydı orda felakeet ucuza bulabılıosun aklında olsun

beğenmene çok sevindim pufum

evet gizim ayakkabı da 29,90dı babet de aynı fiyata
bambi hem çok cicik hem de çok ucuz yaa
bakalım inşallah o gün ayacıklarım çok ağrımaz
bu arada morhipoda mı birinde bambi vardı bugün gördüm :26:

ben de aldım nurayım ailemin yoğun isteği dolayısıyla
delimanodan da bi sürü bıçak seti almıştım halbuki

özgişşşimmm gözüm kulagım rosylerde olur english home girdim mi kesin bakarım artık

inanmıyorummmmmmmmmmm yaa valla tam isabet oh iyiki de gitmioruz hee dedim su an yaniii kıskanclk damarlarım kabardı baaaaaaaaakkk uuuww cok feciii

ayrıca ayakkabılar ve cicege bayıldımmm!! bizim senle lila askımız vardıııı dugun salonlarımız ole diyee ama benimkini mahvettiler iştee! Bana simdi her yol paris illa lilaya gerek yok dekor ne renk onu bile bilmiorum gıcıklar

gizom o cupcakeleriii yerim ne cicilermiş yaa

bu arada meditasyonu isteyen kızceler, bergo, gizo, özgiş, eliscan, ve ezgottu degil miii

simdik maillerinize bakın atladıım olduysa haber virsinn

Beynim sulandı ders çalışmaktan. İyi akşamlar şekerlerimmm.

Özgemmm ayakkabıların çook cicik. Ben dolgu topukla bile zor yürüyorum o ayrı.

Gizott havlularını,bal kavanozlarına bayıldımmm.

o bakmış, bu yapmış bu minik hani bana hani bana demiiş

Benimki aynı performansı mutfakta da bekliyor.

ooouuuuu sen bide bizi gorseeeeeeennn yemek manyagı bi askım var bi de benim resmen adamın ikinci askı yemek kusumm ben de hiçbişi bilmiorum :101:

o bakmış, bu yapmış bu minik hani bana hani bana demiiş

yaa ben o dunyalar guzeli minigi yersem ne der pekiiiiiii

daha iyisin dimi kusummm o guzel basını agrıtmasınlar pufumunnn yaa

bu arada annem dugunde giyceklerini ayakkabısına varana kadar almıs! Benim daha gelinligim yooookk

Anneler öyle oluyor ya,komşulardan biliyorum. Senin gelinliğini çok merak ediyorum,çok titizsin çünkü o konuda. Aman öğreniriz yemeği yaaa,ben kaç bilinmeyenli denklemler çözüyorum.

benim lila çiçek ayakkabı fikir annem sensiz zaten kuzummm inşallah senin de gönlüne göre olurlar
medi için de teşekkür ederim yatarkene dinlicem

mervoşum senin de beğenmene çok sevindim

daha iyiiimm pastalar prensesssiiiiiimmm yemenedee aslaa hayır diyemıooruuummmm biloosun zaafımsın su yogunlukk kolay kolay geccek gıbı durmuyoo cok buyuk otellerlee calısmaya basladık adamlar tonlarla gonderıo malzemelerii resmeen neyseem herseyy guzel olcaak benım kurbik benden cok ısyanlardaa vallaa haftasonu gelsedee askımla berabeeer olabılsem keşkeee ama bıde telefonlarım hııııc calmasaaaa cokta mutlu olurum pekte mutlu oluruuumm

bugumm buguuummmmmm ders calısmayıı ozledım ınannnkııı gecen kurbamaada dıorum sımdıkı aklım olsaydı 2 senelık üniyi 2 senede bitirmek gibi bi sıpalık yapmazdım

teşekkür ederim minnakımmm

bu da hani bana hani bana dicekti ama önce olayı anlamaya çalışıyoo :)
önceden dileklerimizi yazıp dua etmiştik birbirimize. hergün aynı saatte. tüm kalbimizle.
bu değişik bişey mi çağlam? bana anlatır mısıınnn

Emin misin Nazlimummmm ? 2 yıldır kpss illetine çalışıyorum,boyumun iki katını geçen sayısını bilmediğim kadar kitap bitirdim ama hala çalışıyorum.:95::95:

bu arada o ses'i izliyorum.
hülya avşar bi şarkıyı söyleyemedi. zaten kendi şarkısıydı. sanki repertuvarı çok genişte. her yerde aynı şarkıyı söylüyo. sözleri unuttu. abuk suğuk yüz ifadeleri. müzik nakaratı çalarken şarkıya girdi falan.
komik kadın
ama ününe ün, zenginliğine zenginlik katıyo. napsın.

ÇAğla sana anlatırken ben de nasipleneyim, okulda yarım yamalak okuduğumdan forumu pek anlamamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…