Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

sıkıcımııı :44: kendi düğünün şaşırdımm ama sevmiyomuşsun zaten kuzuuuu
tekrar tebrikler bi yastıkta kocayın inşallah
sondaki yazınada aminnnnnnnnnnnnn diyorummmm canımcımm

Amin kurabiyeemm. Hepinizi kucak dolusu özledimm.

ben de sizi özledimmm hepicimizi bir aradaaaaa

öperimm öperim doymam siziiiiiiiiii

nası güzel bi aşk bu sizinki
hep böyle olun inşallah kurabiyeler kraliçesi

inşallah bitanemmmmmm
darısı da başına tez zamanda masal gibi bi aşk bulsun seni de

taze geliniiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

evliligin guzel gitmesine coook sevindimmmm ay evlenip de evlilik guzel diye birilerini gordukce bidaha bidaha mutlu oluyorum

öyle ki ben copcatanlıga sardım iyice etrafta bekar kim varsa direk bi acabaaa? moduna geciyorum ki böyle seylerden hiç hoşlaşmazdım

çöpçatan teyze oliciiim başınıza yahu evlenmeyen kalmasın

tayin işiniz de hayırlısıyla çözülür inşallah lavitoşumm

Son düzenleme:
Yorgun bi nuray geldi, azıcık içini döküp gidecek
Bayram tatilinde annemlere gitmiştik kuzularım, pekte hasret gideremedik çünkü dedem çok hastaydı. Dönüş yolunda bide ufak kaza geçirdik. Yol ortasına koyulan levhalardan biri arabanın sol aynasına devrildi, sol taraftaki camda açıktı ve ayna içeri doğru patladı verilmiş sadakamız varmış ki bana bişey olmadı, eşiminde yüzünde ufak bi kesik oldu sadece. Yaşadığım şoku anlatamam. Allahım bidaha yaşatmasın. Ailelerimize falan söylemedik hiç
Bunun dışında yolculuğumuz iyi geçmişti
Yeni yerler görmüştük sevdiceğimle
Sibelimin memleketini ve yemeklerini hele çok sevdik

Haftasonu kursumuz başlıyo bizim ve uzaktan eğitim sürecindeyiz şu an, onları yapmakta bi sorun şu an başımda. 23 üne kadar yetiştirmem lazım ve hesapladım hiç uyumazsam 2 gün 15 saat sürüyo . Bu hafta bide kaynanam ameliyat olacak safra kesesinden. Yanında da olmam gerekir sanırım . Napıcam bilmiyorum hiç.

Özlemcim işin de evin de hayırlı olsun
Lavintoşum taptazecik gelinim herşey hep harika gider umarım
Hepinizi çok özledimmm ben de

Nurayımmm çok geçmiş olsun,dedeciğine de size de... Verilmiş sadakanız varmış,Rabbim korumuş.

Kurs konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey var mı lokumum ?

Nuraycım kesinlikle verilmiş sadakanız varmış diyorum, çok çok geçmiş olsun.

Allah bir daha yaşatmasın. Dedene de acil şifalar diliyorum, Allah sıkıntılarını, ağrılarını dindirsin inşallah.

Uzaktan eğitimin de gerçekten yoğunmuş, günde 3 saatlik periyotlar halinde tamamlayabilirsin aslında ama kayınvalidenin ameliyatı var arada. Ama bence mümkünse hemen başlamalısın.

Nuray'ımm çok geçmiş olsunn verilmiş sadakanız varmış cidden

Un, tuz, makarna bişeyler alıp başınızdan çevirip verin muhtaç birilerine :26:

Lavin hayırlı uğurlu olsun evliliğin boool bol mutluluk ve huzur diliyorum ben de düğünleri hiç sevmem, takı töreninde hele çok sıkılmıştım ve salon fotoğrafçısına konuklarla gülümsemekten yüzümü hissedemiyordum
tayin yolu mu gözleyeceksin? ben de gözleyeceğim sanırım ilerde, psikolojim bozuldu
kaza geçirmiş arkadaşınıza da geçmiş olsun diyorum, Rabbim korumuş

*

günaydın bu arada herkese

nurayımmmmmmmmmmmmmm Allahım korumuş resmen kuşum yaaa özleme katılıyorum sadaka ver bitanem hemen resmen nazarlara geldiniz

kötü enerji çıkmış bu şekilde öyle yoralım ve sadakanı ihmal etme bebeğim ayrıca mervoşa katılıyorum yardımcı olmak adına yapabilcemiz bişey varsa söylemen yeter

tayin yolu gözleyeceklere Allah sabır versin beklemenin adı ne olursa olsun çok zor.. Ben de bir nevi bekliyor sayılırım... İstanbuldaki karargahlardan birine gelse birdaha gemi görevi olmayacak ve ben bulutların üzerine fırlayacağım ama işteee

bu sene yine gemide kaldı tayini malesef gez babam gez

ama umudumu kesmiyorum bu işler belli olmaz imkansız dediğin oluverir bir anda

Ben de takı törenini hiç sevmedim, geleni gideni öp, el sık çok zor geldi. Zaten takıdan sonra enerjim kalmadı.

Bi de babam diyabet hastası, düğünün sonuna doğru şekeri yükseldi, bi baktım babam yok. Anneme sordum dışarda biraz rahatsızlandı dedi. Tabii ben gelinlikle dışarı çıktım, beni orda bi ağlama tuttu. Millet başıma toplandı, gelin ağlıyor diye.

stresin çok olduğu günlerden biri, gerilmişsin demek ki canım her yer ve her şey uyaran oluyor bir anda, dile kolay
şimdi nasıl baban? umarım iyidir.
geçmiş olsun :26:

stresin çok olduğu günlerden biri, gerilmişsin demek ki canım her yer ve her şey uyaran oluyor bir anda, dile kolay
şimdi nasıl baban? umarım iyidir.
geçmiş olsun :26:

Çok teşekkürler krizcim.

Babam iyi çok şükür, hastaneye de gitmek istemedi o akşam. Sanırım o da sıkıldı , bunaldı düğünden ondan kötü oldu.

Lavincim çok geçmiş olsun canım babacığın biraz da fazlaca heyecanlanıp duygulandı belki de...

takı töreninde falan ben de cok sıkılmıstım ayrıca ayaklarım su toplamıstı en son aile fotoları cekilirken tamamen pilim bitmişti artık ayaklarımın üzerinde duramıyordum kınada da ayaklarım şiştiği için resmen işkenceydi bana ağlayacaktım neredeyse ayaklarımın acısından

milletin fotoğraf çekilmek için toplanmasını beklerken eşim yüüzümdeki ifadeyi görünce isyan etti sonunda... Kız ayakta zor duruyo geliyosanız gelin artık diye...

ki ben ayakabbı değiştirmiş nikahtan sonra dolgu topuk cok rahat bi ayakkabıyı giymiştim ama iflas eden ayakcıklara pek faydası olmuyor

Lavincim çok ama çok geçmiş olsun, babacığının rahatsızlanmasına çok üzüldüm

Neyse ki artık evlisiniz, şu tayin işleri de hallolur inşallah en kısa zamanda, çok daha mutlu olursunuz umarım

Zahmetsiz rahmet olmaz derler, sizinki de o hesap tatlım

nurayımmmm çok çokk geçmiş olsun kuzucumm Allah korumuş sizi ya Allah beterlerinden saklasın kuzum
dedeciğinede çok geçmişler olsun allah şifa versinn kuzumm
demek beğendin burayı her zaman gelinn
keşke görüşme imkanımızda olaydı sanırım geçerken uğradınız siz kalmadınız burda

lavinimmm babanaa çok geçmişler olsun canım yaa ee kız babası düğünde sıkılıp bunalmıştır üzülmüştür haliyle :26: çok geçmiş olsun canım

Nurayimom kuzucum çok geçmiş olsun nazara geldiniz herhalde bebişim kesinlikle arkadaşlara katılıyorum sadaka verin fakir sevindirin. Lavinim çok geçmiş olsun babacığına Rabbim başınızdan eksik etmesin.

Bende dün d.k hapını başlangıçta perşembe hapını içeceğime çarşambayı içmişim dün baktım pazar hapını içiyorum aaa dedim unutmuşum birgün dedim içtim sonradan kafama takındı tekrar günlere bakınca şaşırdım kaldım meğer haplardaki günleri karıştırmışım birgünde 2 hap içmiş oldum neyse ki zararı yokmuş normal devam edicem ama 21 gün yerine 20 gün olarak sanki bende 2 tane birden içince acayip midem bulandı belki psikolojik ama neyseki şuan iyiyim.Hepinizi kocaman öptüm bebişkolar bal küpleri

elisom ne kadar oldu senin kullanalı bu kacıncı kutun?

ben sanırım bırakıcam artık bu ay icin de aldım ama bu son diyorum bidaha almak istemiyorum... :26: ben bu hapı kullandım kullanalı regl olmuyorum gibi bişey cunku... bıraktıktan 3 gun sonra oluyo biseyler ama cok kısa sürüyo ve daha cok kahverengi leke gibi

bunun dısında baska hiçbi sorunum yok hapla gayet güzel anlasıyoruz ama eskisi gibi güldür güldür olmuyorum deyim yerindeyse doktoruma sordum olabilir normaldir bazen vucut 6 aydan once hapa tam anlamıyla alısmaz dedi ama gerek de yok alısmasına zaten bırakıcam mereti korktum iyice

Son düzenleme:

2. ayım Çağloomm benimde normalde hap kullanmazken 7 gün dolu dolu regl oluyordum ama hap kullanmaya başladım 3-4 güne düştü ve eskisi kadar yoğun değil.Normalde ağrım olurdu bu sefer pek olmadı.Benimde sorunum yok sabahları biraz mide bulantısı yaşıyorum o kadar ama o da geçici oluyor çok rahatsızlık vermiyor.Bende kontrole gidicem bakalım kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…