- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.441
Ahhhh onu hiç sormaBelediye sınırları değiştiği için il içi eş durumu isteyemedik. Bu yıl yine perişanlık var yani, artık önümüzdeki yıl ben il dışı alınca o da ordan atamasını alabilecek.
Sevgili gelinciklerim hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.
Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz öyle
Benim gibi düğünleri hiç sevmeyen birine düğünümü sormuşsunuz, zor ve sonlara doğru oldukça sıkıcı geçti. Açıkçası birkaç tatsız olay da yaşandı. Arkamda bırakmaya çalışıyorum, ama eşimle evlilik güzelAllah mutluluğumuzu daim etsin. İsteyen her güzel kalpli topic kızımıza da nasip etsin.
Amin kurabiyeemm.Hepinizi kucak dolusu özledimm.
nası güzel bi aşk bu sizinki
hep böyle olun inşallah kurabiyeler kraliçesi
Sevgili gelinciklerim hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.
Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz öyle
Benim gibi düğünleri hiç sevmeyen birine düğünümü sormuşsunuz, zor ve sonlara doğru oldukça sıkıcı geçti. Açıkçası birkaç tatsız olay da yaşandı. Arkamda bırakmaya çalışıyorum, ama eşimle evlilik güzelAllah mutluluğumuzu daim etsin. İsteyen her güzel kalpli topic kızımıza da nasip etsin.
Yorgun bi nuray geldi, azıcık içini döküp gidecek
Bayram tatilinde annemlere gitmiştik kuzularım, pekte hasret gideremedik çünkü dedem çok hastaydı. Dönüş yolunda bide ufak kaza geçirdik. Yol ortasına koyulan levhalardan biri arabanın sol aynasına devrildi, sol taraftaki camda açıktı ve ayna içeri doğru patladıverilmiş sadakamız varmış ki bana bişey olmadı, eşiminde yüzünde ufak bi kesik oldu sadece. Yaşadığım şoku anlatamam. Allahım bidaha yaşatmasın. Ailelerimize falan söylemedik hiç
Bunun dışında yolculuğumuz iyi geçmişti
Yeni yerler görmüştük sevdiceğimle
Sibelimin memleketini ve yemeklerini hele çok sevdik
Haftasonu kursumuz başlıyo bizim ve uzaktan eğitim sürecindeyiz şu an, onları yapmakta bi sorun şu an başımda. 23 üne kadar yetiştirmem lazım ve hesapladım hiç uyumazsam 2 gün 15 saat sürüyo . Bu hafta bide kaynanam ameliyat olacak safra kesesinden. Yanında da olmam gerekir sanırım . Napıcam bilmiyorum hiç.
Özlemcim işin de evin de hayırlı olsun
Lavintoşum taptazecik gelinim herşey hep harika gider umarım
Hepinizi çok özledimmm ben de
Lavin hayırlı uğurlu olsun evliliğinboool bol mutluluk ve huzur diliyorum ben de düğünleri hiç sevmem, takı töreninde hele çok sıkılmıştım ve salon fotoğrafçısına konuklarla gülümsemekten yüzümü hissedemiyordum
tayin yolu mu gözleyeceksin? ben de gözleyeceğim sanırım ilerde, psikolojim bozuldu
kaza geçirmiş arkadaşınıza da geçmiş olsun diyorum, Rabbim korumuş
*
günaydın bu arada herkese
stresin çok olduğu günlerden biri, gerilmişsin demek ki canımher yer ve her şey uyaran oluyor bir anda, dile kolay
şimdi nasıl baban? umarım iyidir.
geçmiş olsun :26:
Yorgun bi nuray geldi, azıcık içini döküp gidecek
Bayram tatilinde annemlere gitmiştik kuzularım, pekte hasret gideremedik çünkü dedem çok hastaydı. Dönüş yolunda bide ufak kaza geçirdik. Yol ortasına koyulan levhalardan biri arabanın sol aynasına devrildi, sol taraftaki camda açıktı ve ayna içeri doğru patladıverilmiş sadakamız varmış ki bana bişey olmadı, eşiminde yüzünde ufak bi kesik oldu sadece. Yaşadığım şoku anlatamam. Allahım bidaha yaşatmasın. Ailelerimize falan söylemedik hiç
Bunun dışında yolculuğumuz iyi geçmişti
Yeni yerler görmüştük sevdiceğimle
Sibelimin memleketini ve yemeklerini hele çok sevdik
Haftasonu kursumuz başlıyo bizim ve uzaktan eğitim sürecindeyiz şu an, onları yapmakta bi sorun şu an başımda. 23 üne kadar yetiştirmem lazım ve hesapladım hiç uyumazsam 2 gün 15 saat sürüyo . Bu hafta bide kaynanam ameliyat olacak safra kesesinden. Yanında da olmam gerekir sanırım . Napıcam bilmiyorum hiç.
Özlemcim işin de evin de hayırlı olsun
Lavintoşum taptazecik gelinim herşey hep harika gider umarım
Hepinizi çok özledimmm ben de
Nurayimom kuzucum çok geçmiş olsun nazara geldiniz herhalde bebişim kesinlikle arkadaşlara katılıyorum sadaka verin fakir sevindirin. Lavinim çok geçmiş olsun babacığına Rabbim başınızdan eksik etmesin.
Bende dün d.k hapını başlangıçta perşembe hapını içeceğime çarşambayı içmişim dün baktım pazar hapını içiyorum aaa dedim unutmuşum birgün dedim içtim sonradan kafama takındı tekrar günlere bakınca şaşırdım kaldım meğer haplardaki günleri karıştırmışım birgünde 2 hap içmiş oldum neyse ki zararı yokmuş normal devam edicem ama 21 gün yerine 20 gün olarak sanki bende 2 tane birden içince acayip midem bulandı belki psikolojik ama neyseki şuan iyiyim.Hepinizi kocaman öptüm bebişkolar bal küpleri
elisom ne kadar oldu senin kullanalı bu kacıncı kutun?
ben sanırım bırakıcam artık bu ay icin de aldım ama bu son diyorum bidaha almak istemiyorum... :26: ben bu hapı kullandım kullanalı regl olmuyorum gibi bişey cunku... bıraktıktan 3 gun sonra oluyo biseyler ama cok kısa sürüyo ve daha cok kahverengi leke gibi
bunun dısında baska hiçbi sorunum yok hapla gayet güzel anlasıyoruz ama eskisi gibi güldür güldür olmuyorum deyim yerindeyse doktoruma sordum olabilir normaldir bazen vucut 6 aydan once hapa tam anlamıyla alısmaz dedi ama gerek de yok alısmasına zaten bırakıcam meretikorktum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?