• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Benimki de yemek yemeği çok sever de dışarda kaçamak yapıp yemiş bir şeyler, ondan fark etmemiş.

Ben de son zamanlarda iştahsızım biraz, hele ilk birkaç gün sanki bizim evimiz değilmiş gibi içimden hiç yemek yemek gelmedi.

Zamanla iyice benimsiceksin lavinim.Hatıraların biriktikçe,güzellikler yaşadıkça evinde kopamıcaksın evinde.zamanla annenin evinde sanki sen hiç yaşamamışsın gibi hissediceksin evini özliceksin biz gidelim diceksin,ama herşey zaman heleki başlıcaksınız arkadaşlarınızı çağırıp toplaşıp sohbetler etmeye dahada sıcak gelicek yuvan emin ol...

Zamanla iyice benimsiceksin lavinim.Hatıraların biriktikçe,güzellikler yaşadıkça evinde kopamıcaksın evinde.zamanla annenin evinde sanki sen hiç yaşamamışsın gibi hissediceksin evini özliceksin biz gidelim diceksin,ama herşey zaman heleki başlıcaksınız arkadaşlarınızı çağırıp toplaşıp sohbetler etmeye dahada sıcak gelicek yuvan emin ol...

Öyle güzel yazmışsın ki, gerçekten de öyle zaman lazım.

Aslında ailemin evini de özlediğim yok, çok mekana bağlanan biri değilim oraya da çok bağlı değildim ama şimdi gerçekten kendi evim olunca bir başka oluyormuş ya:16:

Öyle güzel yazmışsın ki, gerçekten de öyle zaman lazım.

Aslında ailemin evini de özlediğim yok, çok mekana bağlanan biri değilim oraya da çok bağlı değildim ama şimdi gerçekten kendi evim olunca bir başka oluyormuş ya:16:

Kesinlikle.Mesela ben ilk günler uyuyamıyordum yatağımızda.Sağ sol sağ sol yok uyku sıfır.Birgün eşim gececi oldu annemlere kalmaya gittim yatağıma yattım nasıl uyumuşum sabah zor kalkmıştım.Şimdi aynı durum evimdeki yatak için geçerli.Zaman geçtikçe herşeye ısınıyosun,benimsiyosun.Rahatlıyosun.Özellikle daha önce yazıdığım gibi evimize sevdiğimiz insanlar geldikçe dahada ısındım evime.Ki her ayrıntısıyla ilgilenen ben bile ilk başlarda garipsedim.Şimdi komşuluk bağlarımda güçlendikçe etrafta dahada iyi hissetmeye başladım çünkü annemlerin orda indiğim yerden eve kadar elim aşağı inmezdi alışmıştım bu duruma7 de iniyosam otobüsten 8 de anca eve toplanırdım arkadaşlarla ayaküstü sohbetleri şimdi olmayınca yabancı hissettim kendimi ama şimdi aşmaya başladım bu durumu.yeni dostluklar arkadaşlıklar kurmaya başladık yeni yuvamızda...:52:

:9::9: ay hakkaten bizim tersimizsiniz ben aynı senin sevdicek gibiyim bana su versinler hiç yemek aramam ama adamım doymak bilmiyor mübarek :60:

sen kilo aldırcan enişteye evlenince desene :23:

Valla kuşum öyle olduğun fiziğinden de belli maşallah.:nazar: Ben eve geldim geleli 2 kilo aldım.:30::1: Sanmıyorum kurabiyem,daha da zayıflayacak bence çünkü yemek yapmasını hiç bilmiyorum ben.:14: İşin garibi o çok güzel yemek yapıyor.:56::9:

Valla kuşum öyle olduğun fiziğinden de belli maşallah.:nazar: Ben eve geldim geleli 2 kilo aldım.:30::1: Sanmıyorum kurabiyem,daha da zayıflayacak bence çünkü yemek yapmasını hiç bilmiyorum ben.:14: İşin garibi o çok güzel yemek yapıyor.:56::9:

:17: ayy utandımm

sana da maşallah bebişimmm ben de biraz daha olgun dolgun olmak istiyorum aslında ama aşırı sağlıklı beslenme şeklimle biraz zor... eve gidince genelde çorba yanında da fırında sebze yemekleri yapıyorum hep bi gun kabak bigun patlıcan...

eşim de et oburdur aksine ama ben eti çok sevmediğim icin oyle her gun her gun yapmıyorum

kuzum yemek yapmak da ne var ki ben de öyle çok bilerek evlenmedim ama tarife bakıp da yapamadığım bir sey olmuyor pek bikaç kez tarife bakıp sonra kendi usulumde uyduruyorum artık bakmıyorum bile kendimden bişeyler katıp değiştiriyorum mutfak çok eğlenceli bir yer :16:

ama gel gör ki yaptıgım seyi cok yiyemiyorum işteee :27:

benim bögürtleni görenler kilo almıssın esin sana iyi bakıyo diyolar ben de alakası yok benim yemediklerimi de o yiyo ondan böyle diyorum :60:

sana da maşallah bebişimmm ben de biraz daha olgun dolgun olmak istiyorum aslında ama aşırı sağlıklı beslenme şeklimle biraz zor... eve gidince genelde çorba yanında da fırında sebze yemekleri yapıyorum hep bi gun kabak bigun patlıcan...

eşim de et oburdur aksine ama ben eti çok sevmediğim icin oyle her gun her gun yapmıyorum

kuzum yemek yapmak da ne var ki ben de öyle çok bilerek evlenmedim ama tarife bakıp da yapamadığım bir sey olmuyor pek bikaç kez tarife bakıp sonra kendi usulumde uyduruyorum artık bakmıyorum bile kendimden bişeyler katıp değiştiriyorum mutfak çok eğlenceli bir yer :16:

benim bögürtleni görenler kilo almıssın esin sana iyi bakıyo diyolar ben de alakası yok benim yemediklerimi de o yiyo ondan böyle diyorum :60:

Annem de sevgilim de öyle diyor kuzum,yaparmışım.:1: Bana da öyle geliyor ama bi meslek sahibi olayım da önce hayırlısıyla.:31: Annem de diyor bazen kokusundan doydum diye,kıyamam.:56::25: İnşallah ben de senin gibi aşk dolu mamalar yaparım sevdiceğime,onunkileri de ben yerim.:56::9:

Mücver denedin mi hiç kurabiyem ? :44:

cnm ben 3. aydan sonra almaya başladım rahata eriyoruz galiba 3. aydan sonra:9:

Annem de sevgilim de öyle diyor kuzum,yaparmışım.:1: Bana da öyle geliyor ama bi meslek sahibi olayım da önce hayırlısıyla.:31: Annem de diyor bazen kokusundan doydum diye,kıyamam.:56::25: İnşallah ben de senin gibi aşk dolu mamalar yaparım sevdiceğime,onunkileri de ben yerim.:56::9:

Mücver denedin mi hiç kurabiyem ? :44:

yaparsın tabiki de ballı lokmaaaaam hem de ne mis yemekler yaparsın biz bilem şaşar kalırız...

eşim bana çok şaşırıyor mesela şu an... Valla aşkım evlenmeden önce hiç belli etmedin mutfakta bu kadar iyi olduğunu, mutfağa bu kadar da meraklı olduğunu bilmiyordum, hiç beklemiyordum şaşırtıyorsun beni her seferinde diyor

ben de bilmiyordum ki diyorum ben de :60:

mücver denemedim hiç bebişim ama annem çok yapar aklımda o da yapacağım en kısa zamanda dereotlu mis gibi ohh :52:

cnm ben 3. aydan sonra almaya başladım rahata eriyoruz galiba 3. aydan sonra:9:

Çalışan bayanlar için bazı şeylere alışmak daha zor olabiliyor ama sonuçta aşkla yapılınca eninde sonunda düzen kuruluyor işte değil mi :31:

bir seyi severek yapmak gibisi yok , cok yorucu olan seyler bile aksine dinlendiriyor insanı :31:

Son düzenleme:
yaparsın tabiki de ballı lokmaaaaam hem de ne mis yemekler yaparsın biz bilem şaşar kalırız...

eşim bana çok şaşırıyor mesela şu an... Valla aşkım evlenmeden önce hiç belli etmedin mutfakta bu kadar iyi olduğunu, mutfağa bu kadar da meraklı olduğunu bilmiyordum, hiç beklemiyordum şaşırtıyorsun beni her seferinde diyor

mücver denemedim hiç bebişim ama annem çok yapar aklımda o da yapacağım en kısa zamanda dereotlu mis gibi ohh :52:

Yeni geline melekler yardım edermiş kurabiyem,öyle duymuştum.:16::16: İnşallah ben de dediğin gibi olurum.:31: Çok severim ben de bayıla bayıla yerim.:56:

Çalışan bayanlar için bazı şeylere alışmak daha zor olabiliyor ama sonuçta aşkla yapılınca eninde sonunda düzen kuruluyor işte değil mi :31:

bir seyi severek yapmak gibisi yok , cok yorucu olan seyler bile aksine dinlendiriyor insanı :31:

aynen cnm ilk zamanlarda çok yoruluyordum ama şimdi büyük bir zevkle yapıyorum herşeyi hele mutfak benim için çok önemli bişiler yapmak bunu eşimin beğenmesi falan acayip mutlu ediyor beni:16:insan herşeye alışıyor valla işten gelip elimi hiç birşeye sürmeyen gamze şimdi 1-2 çeşitte olsa yemek hazırlıyor:9::9:

Yeni geline melekler yardım edermiş kurabiyem,öyle duymuştum.:16::16: İnşallah ben de dediğin gibi olurum.:31: Çok severim ben de bayıla bayıla yerim.:56:

ay o melekleri severim ki beeeeeen hep yardım etsinler o zaman bana hi hi hi :9:

inşallah kuzummm... yemeklerini yedi mi eşin sana bi tebessüm etsin "iyi ki evlenmişim seninle" desin bak gör ne yemekler yapıyosun o zaman. Emine Beder e taş çıkartırsın heheyttt :52::52:

aynen cnm ilk zamanlarda çok yoruluyordum ama şimdi büyük bir zevkle yapıyorum herşeyi hele mutfak benim için çok önemli bişiler yapmak bunu eşimin beğenmesi falan acayip mutlu ediyor beni:16:insan herşeye alışıyor valla işten gelip elimi hiç birşeye sürmeyen gamze şimdi 1-2 çeşitte olsa yemek hazırlıyor:9::9:

aynen öyle canım ya evlenince yaparsın dedikleri bu olsa gerek :9:

gerçi birçoğu bunu söylerken mecburiyeti kast ediyor oysa sevildiği için yapıldı mı yorgunluk falan vız geliyor maşallah sana da :nazar: Allah bozmasın

Allah nazarlardan saklasın :nazar:

ay o melekleri severim ki beeeeeen hep yardım etsinler o zaman bana hi hi hi :9:

inşallah kuzummm... yemeklerini yedi mi eşin sana bi tebessüm etsin "iyi ki evlenmişim seninle" desin bak gör ne yemekler yapıyosun o zaman. Emine Beder e taş çıkartırsın heheyttt :52::52:

Yaaa kurabiyeemm.:17::nazar: Ne güzel şeyler söyledin sen öyle yaa.:31: Gelsin hemen o günler.:16: Hatta bir-iki hafta içinde yanına gideceğim günübirlik,o gün deneyeyim bari bir şeyler.:56::17:

Nurayımmm çok geçmiş olsun,dedeciğine de size de...:50: Verilmiş sadakanız varmış,Rabbim korumuş.:14:

Kurs konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey var mı lokumum ?:34:

Nuraycım kesinlikle verilmiş sadakanız varmış diyorum, çok çok geçmiş olsun.

Allah bir daha yaşatmasın. Dedene de acil şifalar diliyorum, Allah sıkıntılarını, ağrılarını dindirsin inşallah.

Uzaktan eğitimin de gerçekten yoğunmuş, günde 3 saatlik periyotlar halinde tamamlayabilirsin aslında ama kayınvalidenin ameliyatı var arada. Ama bence mümkünse hemen başlamalısın.

Nuray'ımm çok geçmiş olsunn verilmiş sadakanız varmış cidden :14:

Un, tuz, makarna bişeyler alıp başınızdan çevirip verin muhtaç birilerine :26:

nurayımmmmmmmmmmmmmm :53: Allahım korumuş resmen kuşum yaaa :50::50: özleme katılıyorum sadaka ver bitanem hemen resmen nazarlara geldiniz :nazar::nazar:

kötü enerji çıkmış bu şekilde öyle yoralım ve sadakanı ihmal etme bebeğim ayrıca mervoşa katılıyorum yardımcı olmak adına yapabilcemiz bişey varsa söylemen yeter :34::34:

tayin yolu gözleyeceklere Allah sabır versin :31: beklemenin adı ne olursa olsun çok zor.. Ben de bir nevi bekliyor sayılırım... İstanbuldaki karargahlardan birine gelse birdaha gemi görevi olmayacak ve ben bulutların üzerine fırlayacağım ama işteee :31:

bu sene yine gemide kaldı tayini malesef :43: gez babam gez :31:

ama umudumu kesmiyorum bu işler belli olmaz imkansız dediğin oluverir bir anda :1:

nurayımmmm çok çokk geçmiş olsun kuzucumm Allah korumuş sizi ya Allah beterlerinden saklasın kuzum
dedeciğinede çok geçmişler olsun allah şifa versinn kuzumm
demek beğendin burayı :16: :9: her zaman gelinn :34:
keşke görüşme imkanımızda olaydı sanırım geçerken uğradınız siz kalmadınız burda :31:

Nurayimom kuzucum çok geçmiş olsun nazara geldiniz herhalde bebişim kesinlikle arkadaşlara katılıyorum sadaka verin fakir sevindirin. Lavinim çok geçmiş olsun babacığına Rabbim başınızdan eksik etmesin.

Bende dün d.k hapını başlangıçta perşembe hapını içeceğime çarşambayı içmişim dün baktım pazar hapını içiyorum aaa dedim unutmuşum birgün dedim içtim sonradan kafama takındı tekrar günlere bakınca şaşırdım kaldım meğer haplardaki günleri karıştırmışım birgünde 2 hap içmiş oldum neyse ki zararı yokmuş normal devam edicem ama 21 gün yerine 20 gün olarak sanki bende 2 tane birden içince acayip midem bulandı belki psikolojik ama neyseki şuan iyiyim.Hepinizi kocaman öptüm bebişkolar bal küpleri:54::16:

canlarımm çok sağolun.
ders konusunda da videoları izleyip,sunumları okuyup, testleri çözmem lazım. yerim sizleriii ben, hemen yardımıma koşan meleklerim :16: hallediyorum, 48 ders var ben 7.dersteyim şu an. tek sorun süre. zaman koyulmuş, her derste belli bi süre geçirmek gerekiyo. başka sekme açınca süre duruyo, belli aralıklarla mause hareket ettirmezsem süre duruyo. çok sinir bozucu. kalakaldım sabahtan beri başında.
sibelim boluya yaklaşınca annemler dedi, gitmişken yedigölleri de görün diye.. o an karar verdik ve gittik. yolları çok kötüydü ama. normalde 20 dk sürecek bi kilometre 2 saat sürdü. onun dışında yemekleri de doğal güzelliği de harika... yine gelirim inşallah planlı programlı bi şekilde :)
...
ayy benim kocikom da yemekle aşk yaşayanlardan :9: çok iştahlı yer herşeyi. pasta börek atıştırmalık onun için :9: akşama da ne yemek var söyleyin bakıyımm, ne pişirceksiniz :)
..
merveemmm, evlilik bambaşka bi boyuta geçmek gibi :1: yemek yapmayı meğerse biliyormuşum ben diyeceksin :) evi öyle bi çekip çevireceksin ki kendin bile şaşıracaksın :16:

hapı bırakmayı düşünenler gördüümmm, doğru karar :46: kondomu tavsiye ediyorum :)

Lokumummm hoş geldiinnn.:16::16::16:

Tüh be yapabileceğimiz bir şey olsaydı iyiydi,bütün gün evde oturuyorum,bir iş yaptığım yok.:14::9:

Ahhh canım inşallah dediğin gibi olur.:31::54:

aynen öyle canım ya evlenince yaparsın dedikleri bu olsa gerek :9:

gerçi birçoğu bunu söylerken mecburiyeti kast ediyor oysa sevildiği için yapıldı mı yorgunluk falan vız geliyor maşallah sana da :nazar: Allah bozmasın

Allah nazarlardan saklasın :nazar:

amin cnm allah hepimizi nazarlardan saklasın:16::nazar:

Yaaa kurabiyeemm.:17::nazar: Ne güzel şeyler söyledin sen öyle yaa.:31: Gelsin hemen o günler.:16: Hatta bir-iki hafta içinde yanına gideceğim günübirlik,o gün deneyeyim bari bir şeyler.:56::17:

dene tabi fıstıkosummm :23::23: yorumları hemen de bizimle paylaş :16:

gelecek merak etmeee zaman su misali :31:

canlarımm çok sağolun.
ders konusunda da videoları izleyip,sunumları okuyup, testleri çözmem lazım. yerim sizleriii ben, hemen yardımıma koşan meleklerim :16: hallediyorum, 48 ders var ben 7.dersteyim şu an. tek sorun süre. zaman koyulmuş, her derste belli bi süre geçirmek gerekiyo. başka sekme açınca süre duruyo, belli aralıklarla mause hareket ettirmezsem süre duruyo. çok sinir bozucu. kalakaldım sabahtan beri başında.
sibelim boluya yaklaşınca annemler dedi, gitmişken yedigölleri de görün diye.. o an karar verdik ve gittik. yolları çok kötüydü ama. normalde 20 dk sürecek bi kilometre 2 saat sürdü. onun dışında yemekleri de doğal güzelliği de harika... yine gelirim inşallah planlı programlı bi şekilde :)
...
ayy benim kocikom da yemekle aşk yaşayanlardan :9: çok iştahlı yer herşeyi. pasta börek atıştırmalık onun için :9: akşama da ne yemek var söyleyin bakıyımm, ne pişirceksiniz :)
..
merveemmm, evlilik bambaşka bi boyuta geçmek gibi :1: yemek yapmayı meğerse biliyormuşum ben diyeceksin :) evi öyle bi çekip çevireceksin ki kendin bile şaşıracaksın :16:

hapı bırakmayı düşünenler gördüümmm, doğru karar :46: kondomu tavsiye ediyorum :)

seni yeeeeğrrrimmm seni yeeeğrrrimmm sonunda hasretlik bitti yuvaya döndün he heee :9::9:

biz de akşama kayınvalide var mönüde kuşum :9: kaynımın dogum gunu bugun aksama oradayız o yüzden :16:

dk hapı konusunda nuraya katılıyorum ilk zamanlarda bende yan etkisi olmadı (evlenmeden 1 ay önce) evlendikten sonra etkilerini gördüm malesef ve hepside evlenilince anlaşılacak etkilerdi:31: haziran ayındaki reglimden sonra bıraktım 1 hafta sonra tekrar regl oldum:31:temmuz da hiç olmadım şimdi tekrar regl olmayı bekliyorum:31::31:ilaçların vücudumuza zarar vermesini engellememiz lazım kızlar

şuan için kondom en iyisi :31::31:

dk hapı konusunda nuraya katılıyorum ilk zamanlarda bende yan etkisi olmadı (evlenmeden 1 ay önce) evlendikten sonra etkilerini gördüm malesef ve hepside evlenilince anlaşılacak etkilerdi:31: haziran ayındaki reglimden sonra bıraktım 1 hafta sonra tekrar regl oldum:31:temmuz da hiç olmadım şimdi tekrar regl olmayı bekliyorum:31::31:ilaçların vücudumuza zarar vermesini engellememiz lazım kızlar

Ben epeydir kullanıyorum canım reglim düğünüme denk gelmesin diye 2 ay öncesinden baslamıstım kullanmaya yan etki yapmadı hiç çok şükür ama regl döngüm cok kısa sürüyor ve cok az oluyorum bu da bana sağlıklı gelmemeye başladı.

Zaten baslarken de yeni evliylekn bikaç ay diyerek baslamıstım. Bırakma zamanım geldi sanırım :1:

Kondom en mantıklı yöntem zaten iki tarafa da zararı yok sonuçta.... :31:

umarım bıraktıgımda da abuk subuk etkiler yapmaz:44:

Ben epeydir kullanıyorum canım reglim düğünüme denk gelmesin diye 2 ay öncesinden baslamıstım kullanmaya yan etki yapmadı hiç çok şükür ama regl döngüm cok kısa sürüyor ve cok az oluyorum bu da bana sağlıklı gelmemeye başladı.

Zaten baslarken de yeni evliylekn bikaç ay diyerek baslamıstım. Bırakma zamanım geldi sanırım :1:

Kondom en mantıklı yöntem zaten iki tarafa da zararı yok sonuçta.... :31:

umarım bıraktıgımda da abuk subuk etkiler yapmaz:44:

cnm evliliğin ilk aylarında da olmamıştı ama sonradan vajinada kuruluk ve isteksizlik yaptı bırakınca geçti:17:

benimde 5-6 gün süren reglim 3 gün sürüyordu :31:
senelerce nasıl kullanıyorlar merak ediyorum:53:

dene tabi fıstıkosummm :23::23: yorumları hemen de bizimle paylaş :16:

gelecek merak etmeee zaman su misali :31:

seni yeeeeğrrrimmm seni yeeeğrrrimmm sonunda hasretlik bitti yuvaya döndün he heee :9::9:

biz de akşama kayınvalide var mönüde kuşum :9: kaynımın dogum gunu bugun aksama oradayız o yüzden :16:

asıl ben seni yeriiim :29: canımın içi.
menün pek güzelmiş :9: k.valide dedin de aklıma geldi, bugün hastaneye yatmış k.validem. akşam gidicektik yanına ama ziyaretçi yasakmış. sabah 7 de gelsin yakınların demişler. ameliyatı kaçta onu da bilmiyo. sormamış doktora. sevdicekle birlikte sabah gidicez artık ben orda kalırım kaçtaysa ameliyatı beklerim. gece de kızı kalacakmış yanında.
evdekilere yemek falan yapmam icap eder mi ? k.validemin eltisi çok yakın oturuyo belki o yapar. bide hastaneden çıkınca tatlı yapıp götüreyim, geçmiş olsuna gelenlere ikram edilir diye düşündüm.
ay ne yapmam lazım başka bilemiyorum.

düzene girer inşallah bir an önce. regl olsa bi sıkıntı olmasa bi sıkıntı bizim için zaten. ben hala regl da sancı çekiyorum. hani evlenince geçecekti :9: gerçi eskisi kadar çok sancım olmuyo. ilaçsız dayanabiliyorum

Back