• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bugün bizim Lavintoşumuzun düğün günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:52::52::52::52::52::52:
Dün kına gecendi inşallah güzel geçmiştir canım....
Şimdi çalsın sazlar oynasın kızlar, mutlu olsun bu güzel aşıklaaar :16::16::16::16:
:123::123::123::123::123::123::123::123::123:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::64::64::64::64::64::64:

Lavincim Allah mutlu mesut eylesin, iki cihanda da ayrılmasın kalpleriniz. Hep mutlu olun çok mutlu olun canım.
İnşallah bugün masaldan da güzel geçer tatlım:16::16::16::16:

Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.:16:Sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle

Geçmiş bayramınız mübarek olsun fıstıklı keklerimmmm

:16::16::16:

lavitoşşşş gelin olduu gidiyor heee :16::16: umarım sen de iyi ki evlenmişim diyenler kervanında olursun kusummmm hep mutlu ol :16::16:

hepinizinn geçmiş bayramı kutlu olsunnn bebeklerimmmm :16::16::16::16:
lavinimmm çok mutlu olursun inşallaahh :nazar::123::123:
sende sıranı saldın bakalım sıra kimde artıkınnn :9::9:
öperimmm hepinizii çokcanaa :16:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr bana dua edin.. Lütfen lütfen lütfen...
Uyuyamadım hortlak gibiyim, karnıma ağrılar giriyor, heyecandan öleceğim.:18::18::18::18:
İnşallah anlatıcam ama lütfen kolaylıkla atlatabilmem için dua edin:18::18::52::52:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr bana dua edin.. Lütfen lütfen lütfen...
Uyuyamadım hortlak gibiyim, karnıma ağrılar giriyor, heyecandan öleceğim.:18::18::18::18:
İnşallah anlatıcam ama lütfen kolaylıkla atlatabilmem için dua edin:18::18::52::52:

nihanımm hayırdırr kuzumm yaa :26: dularımız seninle tabiki ama inşallah güzel bişidir :16:
meraklaa beklioreee :18:

nihanımm hayırdırr kuzumm yaa :26: dularımız seninle tabiki ama inşallah güzel bişidir :16:
meraklaa beklioreee :18:

nihantoşşş yoksa ailesiyle mi tanısıosun enistenin :1: aklıma ilk bu geldi valla

Ah kuzularım nerdeeeeee.... Anneme anlatmak istiyorum bugün, artık bilsin istiyorum ve tepkisini hiç kestiremiyorum.
Hayal kırıklığı yaşamadınız umarım :)
Ama benim için büyüüük bir adım olacak

Son düzenleme:
olsun kuzum ya o da dediğin gibi büyük bir adım :16: annene söyle sonra devamı da gelir zaten ayy çok heyecanlı gerçekten :52::52: inşallah kolay geçer anneyle açık oturum :9:

olsun kuzum ya o da dediğin gibi büyük bir adım :16: annene söyle sonra devamı da gelir zaten ayy çok heyecanlı gerçekten :52::52: inşallah kolay geçer anneyle açık oturum :9:

Söyledim... Ne kızdı ne ne bir şey dedi... Sustu sonra birkaç soru sordu..Onlara cevap verdim. hiç böyle bir konuşma planlamamıştım. Aklımda kurduğum o cümlelerin hiçbirni söyleyemedim,dilim tutuldu kalakaldım öyle.

Söyledim... Ne kızdı ne ne bir şey dedi... Sustu sonra birkaç soru sordu..Onlara cevap verdim. hiç böyle bir konuşma planlamamıştım. Aklımda kurduğum o cümlelerin hiçbirni söyleyemedim,dilim tutuldu kalakaldım öyle. :26::17::17::26:

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar bayaaa geç oldu ama :1::1:

Lavincimmm inşallah herşey harikadır senin için:16::16:

Nihancııımm senin ailen bilmiyor muydu? O zaman bu güzel bişiş belki bilirlerse işiniz hızlanır değil mi

Söyledim... Ne kızdı ne ne bir şey dedi... Sustu sonra birkaç soru sordu..Onlara cevap verdim. hiç böyle bir konuşma planlamamıştım. Aklımda kurduğum o cümlelerin hiçbirni söyleyemedim,dilim tutuldu kalakaldım öyle.

Söyledim... Ne kızdı ne ne bir şey dedi... Sustu sonra birkaç soru sordu..Onlara cevap verdim. hiç böyle bir konuşma planlamamıştım. Aklımda kurduğum o cümlelerin hiçbirni söyleyemedim,dilim tutuldu kalakaldım öyle. :26::17::17::26:

nihancım kendince ilk adımı atmışsın sen büyük bişi tabiki buda :34:
neden öyle panik heycan yaptın ki ama annelerle daha rahat paylaşılır bu tarz şeyler :26: babalarda daha çok kasıyo insan kendini :9:
ama inşallah bundan sonra güzel olur ya devamını getirir annecin inşallah bu konuşmaların konuşmak görüşmek tanımak ister :34:

nihancım kendince ilk adımı atmışsın sen büyük bişi tabiki buda :34:
neden öyle panik heycan yaptın ki ama annelerle daha rahat paylaşılır bu tarz şeyler :26: babalarda daha çok kasıyo insan kendini :9:
ama inşallah bundan sonra güzel olur ya devamını getirir annecin inşallah bu konuşmaların konuşmak görüşmek tanımak ister :34:

Sibelcim normalde annemle yakınız, arkadaşlarım ıpek çok şeyi anlatırım ama bu mevzuda her seferinde kitlendim.daha önce söyleyemedim ve gittikçe büyüdü bu durum, biraz da erken söyleyip içine dert olsun istemedim bir şeyler. Öyle işte.. çok şükür olumlu bir tepki verdi. hakkınızda hayırlısı olur inşallah, kaderinse zaten olur tabi dedi. Öyle işte:31:

Ben dün ayın 11 i sanıyodum, lavintoş gelin olmuş bilee
Çok tebrik ederim mutluluklar dilerim ömür boyu :16:

Nihanım senin için de bi adım olmuş, inşallah mutlu haberlerini de alırız. Senin sevdiceğin naptı kpss yi, ben bakamamıştım kk ya o sıra söylediysen de haberim yok

Ben dün ayın 11 i sanıyodum, lavintoş gelin olmuş bilee
Çok tebrik ederim mutluluklar dilerim ömür boyu :16:

Nihanım senin için de bi adım olmuş, inşallah mutlu haberlerini de alırız. Senin sevdiceğin naptı kpss yi, ben bakamamıştım kk ya o sıra söylediysen de haberim yok

Nurayım tatillerde benim de haberim olmuyor pek tarihlerden:9::9::9:
Bi abim bi annem derken söyleyip duruyorum herkese bakalım nolcaz canım.:1::1:
Sevdicek kpssden 85 aldı canım,konuştuk kızlarla ama sen yoktun sanırım. Sıralaması da iyi çok şükür. Ama kilit nokta alım tabi. İnşallah atanır dualarını esirgeme.:16:

Son düzenleme:
Sibelcim normalde annemle yakınız, arkadaşlarım ıpek çok şeyi anlatırım ama bu mevzuda her seferinde kitlendim.daha önce söyleyemedim ve gittikçe büyüdü bu durum, biraz da erken söyleyip içine dert olsun istemedim bir şeyler. Öyle işte.. çok şükür olumlu bir tepki verdi. hakkınızda hayırlısı olur inşallah, kaderinse zaten olur tabi dedi. Öyle işte:31:

olumlu yaklaşmış bak ne güzel azıcık sabır ve zaman sevgilinde inşallah hayırlısı ile atanırda yükler üzerinizden kalkar yavaştan kuşum herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda :16:

Lavine sonsuz mutluluklarrr :16:Eminim dünya güzeli bir gelin olmuştur :16: Detayları heyecanla bekliyoruz lavinimm :16:

Nihancım annene açmışsın konunu, hayırlı olsun bitanem :16: İnşallah hayırlı işin en kısa zamanda en güzel şekilde neticelenir kuzum :16:

Ben evimi tuttum, yarın nasipse taşınıyorum kızlar :31:
Artıkın asya yakasında olicimm yeni evimde ve yeni işimde :6:
İnşallah hayırlara vesile olur dua edin benim için çıtır çerezleri :54:

Back