• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

olumlu yaklaşmış bak ne güzel azıcık sabır ve zaman sevgilinde inşallah hayırlısı ile atanırda yükler üzerinizden kalkar yavaştan kuşum herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda :16:

evet canım zaman, sabır ve dua... Rabbim güzel günleri yakınlaştırsın hepimize inşallah.:16: çok sağ ol

Lavine sonsuz mutluluklarrr :16:Eminim dünya güzeli bir gelin olmuştur :16: Detayları heyecanla bekliyoruz lavinimm :16:

Nihancım annene açmışsın konunu, hayırlı olsun bitanem :16: İnşallah hayırlı işin en kısa zamanda en güzel şekilde neticelenir kuzum :16:

Ben evimi tuttum, yarın nasipse taşınıyorum kızlar :31:
Artıkın asya yakasında olicimm yeni evimde ve yeni işimde :6:
İnşallah hayırlara vesile olur dua edin benim için çıtır çerezleri :54:

Özlemcim teşekkür ederim,inşallah öyle olur.
Senin de evin ve işin hayırlı olsun, güzel günler yaşa :16::16:

Lavine sonsuz mutluluklarrr :16:Eminim dünya güzeli bir gelin olmuştur :16: Detayları heyecanla bekliyoruz lavinimm :16:

Nihancım annene açmışsın konunu, hayırlı olsun bitanem :16: İnşallah hayırlı işin en kısa zamanda en güzel şekilde neticelenir kuzum :16:

Ben evimi tuttum, yarın nasipse taşınıyorum kızlar :31:
Artıkın asya yakasında olicimm yeni evimde ve yeni işimde :6:
İnşallah hayırlara vesile olur dua edin benim için çıtır çerezleri :54:

canımmmmm :16: işin oldu demek çok sevindim :46:
evinde işinde hayırlı olsun kuzummm benimmmm :nazar: :16::16:

Benim güzel arkadaşlarımmmmmmm:16:Ben geldimmmmmmmm:16::8: Şöyle bir uğrayıp kendimden haber edeyim dedim, daha sonra uzuuuun uzuuuun konuşuruz:54:Hepiniz öpüldünüz bebeklerimmm:52:

Benim güzel arkadaşlarımmmmmmm:16:Ben geldimmmmmmmm:16::8: Şöyle bir uğrayıp kendimden haber edeyim dedim, daha sonra uzuuuun uzuuuun konuşuruz:54:Hepiniz öpüldünüz bebeklerimmm:52:

hatunn evlenmiş de 2 gün olmuş :nazar::nazar:
mutluluklar canımmm tekrardannnn çokk musmutlu olun inşallaahh :16::16:

canımmmmm :16: işin oldu demek çok sevindim :46:
evinde işinde hayırlı olsun kuzummm benimmmm :nazar: :16::16:

Sibelim çok sağol bitanem,

Bir anda oldu valla çok güzel bir maaşa anlaştım bir kurumla, hemen akabinde iş yerime uygun bir ev arayışına girdim ve ilk baktığımız evi çok beğendim ve hemen tuttuk :16: Rabbim rast getirdi herşeyi hamdolsun :nazar:

Merhaba bal küplerim:16: Hepinizi çok özledim ama çok yoğunum projelerin ardı arkası kesilmiyor.Oooohh Nihanım anneye söylediysen gerisi gelir canım benim:8: Lavintoşşşş hayırlı olsun tatlım umarım herşeyin en güzelini yaşarsın kocikinle:16: Aşkın biran olsun kaybolmadığı bir yuvanız olur inşallah.

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar bayaaa geç oldu ama :1::1:

Lavincimmm inşallah herşey harikadır senin için:16::16:

Nihancııımm senin ailen bilmiyor muydu? O zaman bu güzel bişiş belki bilirlerse işiniz hızlanır değil mi

Canım ben mesajını görmemişim yeni gördüüüm. Ablam ve abim biliyordu, bu yaz diğer abime ve anneme de açıklamış oldum.:9::9: İnşallah hızlanır diye umut ediyorum canım...:9::9: Dua edin bana olur mu bu ara çok ihtiyacım var:34:

ayy yeni gelinimiz gelmiş, hoşgelmiş .Gel de anlat düğünü merakla bekliyoruzzz:52::52::52:

Merhaba bal küplerim:16: Hepinizi çok özledim ama çok yoğunum projelerin ardı arkası kesilmiyor.Oooohh Nihanım anneye söylediysen gerisi gelir canım benim:8: Lavintoşşşş hayırlı olsun tatlım umarım herşeyin en güzelini yaşarsın kocikinle:16: Aşkın biran olsun kaybolmadığı bir yuvanız olur inşallah.

Eliscim inşallah öyle olur. Bakalım neler olacak:52:

kızçeler nerelerdesiniiiz

nurayımikomm yola çıkmışşş evcağızına dogru gidiyordur simdi :16:

ben de kocikime alısveriş yapmaya calısıyorum :52: ilk defa net üzerinden ciciler aldım ona bakalım denk getirebilecek miyim bedenleri falan ayyy cok heyecanlı

Çocukken Ken bebeğim vardı ona kıyafet dikerdim Barbiem le beraber giydirir giydirir bakardım şimdi kocikimi giydiriyorum :9:

Ne zevkli bişiymiş yaa kafamda ona kombinler yapıyorum falan :1: evlilik beni çocukluğuma döndürdü resmen hi hi hi :9:

ben de kocikime alısveriş yapmaya calısıyorum :52: ilk defa net üzerinden ciciler aldım ona bakalım denk getirebilecek miyim bedenleri falan ayyy cok heyecanlı

Çocukken Ken bebeğim vardı ona kıyafet dikerdim Barbiem le beraber giydirir giydirir bakardım şimdi kocikimi giydiriyorum :9:

Ne zevkli bişiymiş yaa kafamda ona kombinler yapıyorum falan :1: evlilik beni çocukluğuma döndürdü resmen hi hi hi :9:

Sen nasıl bir insansın ? :nazar::nazar::16: Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın.:nazar::nazar:

Benim tatlı bebekleriiiiiiiiimmm :16::16: Sizi çoook özlediiimmm :69:

biz de seni özledik puflu şekeer :16:

Sen nasıl bir insansın ? :nazar::nazar::16: Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın.:nazar::nazar:

yerim ama ben seniiii :17:

amin kuşummm hiçbirimizinkini bozmasın :16:

aşk bu dünyada emeksiz kendiliğinden çoğalan tek şey sanırım :31: hepimizi hep böyle sımsıkı sarsınnnnnn :16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar: nası güzel bi aşk bu sizinki :nazar: :69:
hep böyle olun inşallah kurabiyeler kraliçesi :69:

Benim tatlı bebekleriiiiiiiiimmm :16::16: Sizi çoook özlediiimmm :69:

bizde özledikk kiiii :17: daha sık gel ama minik puf :38:

Sevgili gelinciklerim hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.

Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz öyle:16:

Benim gibi düğünleri hiç sevmeyen birine düğünümü sormuşsunuz, zor ve sonlara doğru oldukça sıkıcı geçti. Açıkçası birkaç tatsız olay da yaşandı. Arkamda bırakmaya çalışıyorum, ama eşimle evlilik güzel:nazar: Allah mutluluğumuzu daim etsin. İsteyen her güzel kalpli topic kızımıza da nasip etsin. :54:

Sevgili gelinciklerim hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.

Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz öyle:16:

Benim gibi düğünleri hiç sevmeyen birine düğünümü sormuşsunuz, zor ve sonlara doğru oldukça sıkıcı geçti. Açıkçası birkaç tatsız olay da yaşandı. Arkamda bırakmaya çalışıyorum, ama eşimle evlilik güzel:nazar: Allah mutluluğumuzu daim etsin. İsteyen her güzel kalpli topic kızımıza da nasip etsin. :54:

İnşallah ataması da istediğiniz gibi olur canım,tebrik ederim.Rabbim iki cihan saadeti versin.:16::nazar:

İnşallah ataması da istediğiniz gibi olur canım,tebrik ederim.Rabbim iki cihan saadeti versin.:16::nazar:

Ahhhh onu hiç sorma:14: Belediye sınırları değiştiği için il içi eş durumu isteyemedik. Bu yıl yine perişanlık var yani, artık önümüzdeki yıl ben il dışı alınca o da ordan atamasını alabilecek.:31:

Back