Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

tam kapatıyordum pufim sahur hazırlıyorum
eveett bebikimm aynı dönemde telli duvaklı gelin oluciizz siz mekan tuttunuzmu kuşum? yada ne zaman tutcaksınız?

kuzum ben aylardan berii nuray lokumumun düğün yaptıgı yeri istoorum geçen lokumcugumda bıguzel anlattı bana mekan fotolarını gonderdı kurbikte pek bi beğendi ramazandan sonra konusmaya gidicez bide organızasyon sırketı sokabılıomuyuz onları konuscaz kafamıza yatarsa eger bize kalsa hemen tutalım ama sanırsam ocakta acıolarmıs rez. olayını bide euroasia diye bi hotel vardı orası aklıma yatıo cunku kurbık bazen nisanda evlenelim diyo benı ıkna ederse orasıda olabılır

siz nereleri düşünüosunuz bebekom

Son düzenleme:

Oyy kuzularım benim yaa.

Yaa siz evlenmiş olacaksınız ya hepiniz ben evlenene kadar,ben sizle saymak istiyorum yine şafağımı. Herhalde tek olurum 2015'e kadar.

Oyy kuzularım benim yaa.

Yaa siz evlenmiş olacaksınız ya hepiniz ben evlenene kadar,ben sizle saymak istiyorum yine şafağımı. Herhalde tek olurum 2015'e kadar.

Yok bugum tek olmazsın bu gidişle ben 2015- 2016 bile olabilirim yani Ezgiş ve pufla gün saymamızı öyle isterdim ki

valla pufim bizim erkek tarafı pek bir kalabalık olacak. 1000 kişilik bir yer tutmamız gerek diyorlar. e 1000 kişi olacağı için kişi başı fiyat veren yerlerden uçarak uzaklaşıyoruz o yüzden mecbur salon olacak bizim. yeni yapılan direksiz ve kıro olmayan şık salonlar arıyoruz bizde. bakalım

bugum ve nihanım gün doğmadan neler doğar hiç umutsuz olmayın. elisomla pelota bakın onlar 2014 derken 2013 gelini olup yuvadan uçuverdiler.hem yine hep beraber sayıcaz burda yalnız değiliz hiç birimiz

Merabayın benim tatlı lolipoplarım Yerim yerim sizi doyamadıklarım Ezgitooommm kesinlikle katılıyorum sana aşkilop ben şuan bekleseydim eğer daha mayısın 25 inde falan evlenicektim salonu daha yeni tutmuştuk düşünün kızçelerim.Hayatta neler olacağı hiç belli olmuyor.Bakın 2014 derken ki kesin 2014 falan diodum ben aniden 2013 e karar verdik.Ve şuan 1,5 aylıkta evliyim.Hiçbirşey olanaksız değil yavrimular Öpüldünüz kucuman kucuman

puuff, ! nihan ! ezgitomm bensizmii saycaksınız siz şafakları şuan kimse yok taaam amaaa olmıcak mı hiç

Yok bugum tek olmazsın bu gidişle ben 2015- 2016 bile olabilirim yani Ezgiş ve pufla gün saymamızı öyle isterdim ki

O hiç belli olmaz bebikim.

İnşallah,gitmem ben hiçbir yere sizi bırakıp.

Oyy kuzummm. Darısı başımıza inşallah.

puuff, ! nihan ! ezgitomm bensizmii saycaksınız siz şafakları şuan kimse yok taaam amaaa olmıcak mı hiç

Kız ne alakası var aşk olsun yani...

Umutsuz olmıycam diyorum da hep yarım kalıyor düşlerim ezgiş...
Ammaaaaaaaan valla hayırlısı neyse o olsun diyorum artık

Elis elis tatlı elis nasıl gidyor evlilik kuzum, 1.5 ay da olmuş aman da aman
Evet ne zaman nasipse o zaman olacak kuzum

Olur mu hiç öyle şey, hem bay gizem bir atak yaparsa her an her şey olabilür

O hiç belli olmaz bebikim.

İnşallah,gitmem ben hiçbir yere sizi bırakıp.

Oyy kuzummm. Darısı başımıza inşallah.

Kız ne alakası var aşk olsun yani...

Bakalım kim kimi ayakkabısının altına yazıcak

cıss biber sürerim ağzına aramıza yeni biriler katılmazsa eğer 2014te tüm gelincikler evli olacak, işte o kadar.
hem siboşum biliyormusun sen biriyle tanışınca evlilik sürecin çok kısa olacak.en fazla 1 sene içinde evleniceksin. işte burayada yazıyorum

Umutsuz olmıycam diyorum da hep yarım kalıyor düşlerim ezgiş...
Ammaaaaaaaan valla hayırlısı neyse o olsun diyorum artık
aynen öyle hayırlısı canım. ben çok istedim 2013 olmasını ama kısmet değilmiş. alnımızda ne yazılı ise o

Kesinlikle tatlım... Bizim nasibimiz bakalım ne zaman

Bu arada rüyamda abim ve müstakbel yengemi gördüm, tanışmak için getirmişti abim filan
Nasıl gerilmiştim sabah uyanınca
Bu çift beni depresyona sokacak yahu
Onlara da kıyamıyorum ama önce ben olsaydım fena olmazdı

hayat öyle tuhafkiineee nerde ne zaman kimle ne yaşıcamızz hiçç belli değil işte hayırlısı olsun herşeyden önemlisi
x MAN hala çıkamadı vallaa nihan çoktaa möhömm deill zaten amaaann

Oyy kuzularım benim yaa.

kızceleriiim mutluluk huzur olsunda, isterse 2017 olsun diyoorum artıkımm.. Ölee bi duruma geliyosunuz ki zamanın anlamı olmuyoo

canıııımmm hakikaten hersey nasip kısmeeett hayırlı vakitte olsun, sonsuz olsun

sensiiz olabileer mi acabaa minikk kurabiyee canavarıı ? anca berabeer kancaa berabeeer

ooo baya kalabalıksınız ezgotuuumm biz o kadar kalabalık olmıcaz sanırım yani umarım ben kır düğünüde kır düğünüü dioorumm o yuzden yazı beklemek zorundayız dıorum kurbikte nisanda bile olsa ben salonu botaik bahcesi gibi süslerim kırda gibi hissedersin dioo delii

Nerelerdesiniz bebeklerim,özledim sizi.Toplaşamadık çok zamandır. Ben kısaca anlatayım bari.

Bütün gün evdeyim,feyste oyun oynuyorum sürekli. Kitap okuyorum uzuuuun bir aradan sonra,çok özlemişim.Anneme yardım ediyorum;imsak,iftar derken vakit geçiyor işte.

Kestanem senle konuştuktan sonra adet oldum,yatamadım istihareye malesef.

Hepinizi bissürü özledim.

Ah bi atandığımızı yazaydım şuraya. İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz.

Öptüm hepinizi cupcakelerim.

Bu arada kurabiyemiz çok yoğunmuş,ondan gelemiyormuş hiç.

Son düzenleme:
Mervemmm inşAllah kuzucum.Rabbim sizede bu günleri göstersin inşAllah.Daha sizin şafacıklarınızı eriticez.

Nihanımmmm süper geçiyor.Gelin yemeğine çağırmaya başladı akrabalarımız.Allah ım sizede göstersin,nasip etsin inşAllah.

Ben bile bazen şöyle bir bakıyorum diyorum ki vay beee!!!! senelerce bekledim zaman geçmez dedim senelerde geçti zamanda geçti şimdi dolu dolu yaşama vakti.Bu heyecanın keyfini çıkarın yavrimularrr

Buarada saçımı iyice kısalttım kızlarrrr kıydım onlara nihahahahahahahaha

günaydınlarr
çok durgunlaştıı ama burasııı
mervemmm güzel sonuçlar alıcaksın inşallaahh bebeğimmmmmmmm
elisooo naptınn ya nası kıydı o güzelim saçlara :26: çokmu kısa acepp fotilee feyssteee en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…