- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #5.161
dua edelimm mervoşumuzz güzel sonuçlar alıp atansın diyeeüzülmee sakın
dua ediyoruz içimizi ferah tutuyoruzz
![]()
İnşallah kuzum,hayırlısı.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dua edelimm mervoşumuzz güzel sonuçlar alıp atansın diyeeüzülmee sakın
dua ediyoruz içimizi ferah tutuyoruzz
![]()
Merhabaaaaa canikocanlarrr
Mervem sag ol bitanem Allah razi olsun yapar misin kiiii?
Nihanim suan yok bi gelisme... cumartesi ya da bu aksam gorusecektik ama ses cikmadi bizim mudurden, bizde yazliga geldik ben simdi yazliktayim az once aradi bende yazliga geldim gorusemeyiz suan malesef dedim. Dondugunde haberlesiriz dedi tamam dedim. Ama aramicam cunku olayin bana cevrilmesini istemiyorum. Neticede ben onlara muhtac degilim suan onlar muhtac kimseyi arayip da gorusmek icin yalvarmicam kisacasi oluruna biraktim bitanem
Suan sadece kafami dinleyip tatil yapiyorum![]()
Sınav sonucu bekliyorum kuzum.
Her şey yolunda değil mi,biz de seni yeriiiiiiizzz.![]()
hanmişş pufumuzzzz![]()
yıllık izinde falanmısın kuzum sen ?
tatillerdesinn sanırsaaamm
iyisinn dmiiiiiii![]()
![]()
Tatillerde miymiş bizim pufumuz. Biz de öperiz ki![]()
Yavrum pufitommm çalışıyorum yavrucazımSen nasılsın mamacıklar mı hazırlıyosun sevgilikona
Ellerine sağlık bebişko kocaman öptük seniiiii
![]()
ama bitmesiinee az kaldııı tatilimiiinnn keşkee hiiiçç bitmeseeee
iviiittt mamişler hazırlaadııım cok cicik oldu herbişiii kuzuum parmaklarınıda yedii kurbikkk enişteniz![]()
kızceleriiimm çakmaa iskender yappptım beeennn
bu arada yeni çıkan para para çoorbası çok ciciiikmiiş cok sevdiik biiizz
Eki Görüntüle 756294
İnşallah pufikom benim,nazar değmesin size.Ellerine sağlık.
![]()
Ne güzel bir sofradır buuuuuu
Allah nazarlaran esirgesin sizi.
ÇAkma iskenderin tarfini alabilir müyüz![]()
günaydınlarrrrrrr
pufumm çok dahaa iyimm kii![]()
ne güzel mamişler yapmışsın ki seeennn![]()
![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn bugubuguuuummm amiiiiiiiiinnnnnn![]()
kuzuşum aslında pek çakma sayılmaz ama döneri hindi döner olduğu için çakma diyorum![]()
öncelikleee tırnak pideyi minnak minnak küp küp doğradımm , sonlara salcalı sos yaptımsonaacımaa dönerlerii kızarttımm tırnak pidelerin üstüne serpeledim onun üstünede azcıcıkk salcalı sostan koydum ve tereyağ döktüümmm miss gibiiin iskernder servisee hazır olduu , kurbik enişteniz parmaklarını yedi
![]()
dahada iyi ol bebeğiiimm
sevgilicik ben evlenınce 100 kilo olurum diyo
Merhabaaaaa canikocanlarrr
Mervem sag ol bitanem Allah razi olsun yapar misin kiiii?
Nihanim suan yok bi gelisme... cumartesi ya da bu aksam gorusecektik ama ses cikmadi bizim mudurden, bizde yazliga geldik ben simdi yazliktayim az once aradi bende yazliga geldim gorusemeyiz suan malesef dedim. Dondugunde haberlesiriz dedi tamam dedim. Ama aramicam cunku olayin bana cevrilmesini istemiyorum. Neticede ben onlara muhtac degilim suan onlar muhtac kimseyi arayip da gorusmek icin yalvarmicam kisacasi oluruna biraktim bitanem
Suan sadece kafami dinleyip tatil yapiyorum![]()
Kardeeeeşşkoooommm! Daha şimciik gördüüümmm yazdıklarınııı işe baslayıpp hem iş bebegi hem ev bebeğimi olcakksın seen boyunaa posunaa bakmadaaaannnyerıım senı yeer!
![]()
Nihaanımmm valla bende sahura kalkamadım su bile ıcmedım hiiç iftarda ne yediysem onla duruorumm![]()
Sıvadım resmen Ezgim.![]()
böyle geçen sınavların sonucu güzel oluyor, eminim seninde öyle olucak bugu bugummmm![]()
İnşallah bebikoom.Feysteki yazına da bayıldım ayrıca.
![]()
sağol yavruceylanımAllah sanada nasip etsin gün saymayı, bizim kadar beklemek zorunda kalmayın ama