• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Merhabaaaaa canikocanlarrr :16:

Mervem sag ol bitanem Allah razi olsun yapar misin kiiii? :17:

Nihanim suan yok bi gelisme... cumartesi ya da bu aksam gorusecektik ama ses cikmadi bizim mudurden, bizde yazliga geldik ben simdi yazliktayim az once aradi bende yazliga geldim gorusemeyiz suan malesef dedim. Dondugunde haberlesiriz dedi tamam dedim. Ama aramicam cunku olayin bana cevrilmesini istemiyorum. Neticede ben onlara muhtac degilim suan onlar muhtac kimseyi arayip da gorusmek icin yalvarmicam kisacasi oluruna biraktim bitanem

Suan sadece kafami dinleyip tatil yapiyorum :16:

Nihanim suan yok bi gelisme... cumartesi ya da bu aksam gorusecektik ama ses cikmadi bizim mudurden, bizde yazliga geldik ben simdi yazliktayim az once aradi bende yazliga geldim gorusemeyiz suan malesef dedim. Dondugunde haberlesiriz dedi tamam dedim. Ama aramicam cunku olayin bana cevrilmesini istemiyorum. Neticede ben onlara muhtac degilim suan onlar muhtac kimseyi arayip da gorusmek icin yalvarmicam kisacasi oluruna biraktim bitanem

Yapayım canım tabi ki ne demek.:16: 1 hafta yatayım,en çok çıkan sonuca göre bir şeyler oturur belki kafanda.:16: Yalnız her an adet olabilirim,5 gün gecikti kör olmayasıca.:27:

Sınav sonucu bekliyorum kuzum.:14:

Her şey yolunda değil mi,biz de seni yeriiiiiiizzz.:16::16::16::16:

hayırlı sonuclarlaa gell buraya minikooommm :16: cok sukur yolunaa giriyo kuzum dahada ii olucaa günleri göreliiim artıkım :61:

hanmişş pufumuzzzz :16::16:
yıllık izinde falanmısın kuzum sen ?
tatillerdesinn sanırsaaamm :27::9:
iyisinn dmiiiiiii :17: :16:

iyiiiiimmm sibooşum beniiiimmm caaanııımiçii sen nasısıın asılllll?? :54:

Tatillerde miymiş bizim pufumuz. Biz de öperiz ki :54::54:

ama bitmesiinee az kaldııı tatilimiiinnn keşkee hiiiçç bitmeseeee :50:

Yavrum pufitommm çalışıyorum yavrucazım:31: Sen nasılsın mamacıklar mı hazırlıyosun sevgilikona :16: Ellerine sağlık bebişko kocaman öptük seniiiii:54:

iviiittt mamişler hazırlaadııım cok cicik oldu herbişiii kuzuum parmaklarınıda yedii kurbikkk enişteniz :1:

kızceleriiimm çakmaa iskender yappptım beeennn :1:

bu arada yeni çıkan para para çoorbası çok ciciiikmiiş cok sevdiik biiizz :61:

$263299_683942698286403_1955744809_n.jpg

ama bitmesiinee az kaldııı tatilimiiinnn keşkee hiiiçç bitmeseeee :50:

iviiittt mamişler hazırlaadııım cok cicik oldu herbişiii kuzuum parmaklarınıda yedii kurbikkk enişteniz :1:

kızceleriiimm çakmaa iskender yappptım beeennn :1:

bu arada yeni çıkan para para çoorbası çok ciciiikmiiş cok sevdiik biiizz :61:

Eki Görüntüle 756294

Ne güzel bir sofradır buuuuuu:nazar::nazar:
Allah nazarlaran esirgesin sizi.
ÇAkma iskenderin tarfini alabilir müyüz:56::56::56:

İnşallah pufikom benim,nazar değmesin size.:16::nazar: Ellerine sağlık.:54:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn bugubuguuuummm amiiiiiiiiinnnnnn :16:

Ne güzel bir sofradır buuuuuu:nazar::nazar:
Allah nazarlaran esirgesin sizi.
ÇAkma iskenderin tarfini alabilir müyüz:56::56::56:

kuzuşum aslında pek çakma sayılmaz ama döneri hindi döner olduğu için çakma diyorum :1:

öncelikleee tırnak pideyi minnak minnak küp küp doğradımm , sonlara salcalı sos yaptım :56: sonaacımaa dönerlerii kızarttımm tırnak pidelerin üstüne serpeledim onun üstünede azcıcıkk salcalı sostan koydum ve tereyağ döktüümmm miss gibiiin iskernder servisee hazır olduu , kurbik enişteniz parmaklarını yedi :1: :56:

günaydınlarrrrrrr :16::16:
pufumm çok dahaa iyimm kii :17: :54:
ne güzel mamişler yapmışsın ki seeennn :56: :nazar:

dahada iyi ol bebeğiiimm :54:

sevgilicik ben evlenınce 100 kilo olurum diyo :1::1:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn bugubuguuuummm amiiiiiiiiinnnnnn :16:

kuzuşum aslında pek çakma sayılmaz ama döneri hindi döner olduğu için çakma diyorum :1:

öncelikleee tırnak pideyi minnak minnak küp küp doğradımm , sonlara salcalı sos yaptım :56: sonaacımaa dönerlerii kızarttımm tırnak pidelerin üstüne serpeledim onun üstünede azcıcıkk salcalı sostan koydum ve tereyağ döktüümmm miss gibiiin iskernder servisee hazır olduu , kurbik enişteniz parmaklarını yedi :1: :56:

dahada iyi ol bebeğiiimm :54:

sevgilicik ben evlenınce 100 kilo olurum diyo :1::1:

Oyyyyyyyyyyyy ama benim ağzım sulandı resmeen:56::56::56::56:
Çok açım, hastayım bugün zaten:50:
Ellerine sağlık pufitom 54:

Kardeeeeşşkoooommm! Daha şimciik gördüüümmm yazdıklarınııı işe baslayıpp hem iş bebegi hem ev bebeğimi olcakksın seen boyunaa posunaa bakmadaaaannn :8: yerıım senı yeer! :29:

Nihaanımmm valla bende sahura kalkamadım su bile ıcmedım hiiç iftarda ne yediysem onla duruorumm :14:

Kardeeeeşşkoooommm! Daha şimciik gördüüümmm yazdıklarınııı işe baslayıpp hem iş bebegi hem ev bebeğimi olcakksın seen boyunaa posunaa bakmadaaaannn :8: yerıım senı yeer! :29:

Nihaanımmm valla bende sahura kalkamadım su bile ıcmedım hiiç iftarda ne yediysem onla duruorumm :14:

Saatler çabucak geçsin o zaman duramıyom ben:25::26:

Back