Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

teşekkür ederim gizimm
çağlışkom benzerlerini buldum şekil itibariyle resimdeki gibiler ama işlemeleri süslemeleri falan daha ağır ve şık resimdekiler biraz kıro işi gibi geldi bana

cookie'cim bilemiyorum gerçekten. bendeki stres daha fazla ve hep anlayış gösteriyorum

yüzyüze konuştuğumuzdada aynı kafada olduğunu görürsem sözü atıcam. baştan kokusu çıktı sonrası fena olur böyle devam ederse

Açıkça da yazmışson berfinim daha bunun üstüne ne denilebilir ki? Artık gerisi ona kalmış,ilk onda bu duygular başladı,ilk o göze aldı ilk o ben senin sevgine talibim dedi demek ki bir şeyleri göze aldı güveniyorsa kendine bir bildiği var olmalı. Sen de açıklamışsın, ki senin ne açık yürekli bir kız olduğunu biliyoruz artık top onda.

Allah hayırlısını nasip etsin.

bana anlattı sebeplerini.. şuan burda yazamayacagım şeyler.. evet haklı sebep..ama yinede istese gelirdi çağla.. o biraz abartıyor bence.. ama çağla 3 ay neredeyse 4ay oluyor..
bilemiyorum ben olsam şimdiye kaç ez gitmiştim..

inş. herkes için hayırlısı olsun
neyse canım geçen gördüm english home yorganlarından kapmışşın negüzel. ben geç kalmışım
varmı bildiğin şuan güzel indirimlerkeyiflenelim biraz

ezgim canım bende sandık istiyorum çiçekli kumaşta olabilir yatak ucuna örnekleri daha önce paylaşmıştım bulursam eklerim :)))))) aslında yatak ucuna koltuk gibi bişi istiyorum dizilerde olan tarzda oturmak yada kıyafetlerimi koymak için ama altı sankık türüde olabilir tasarlayıpta yaptırabilirm .))))))))

ayyyy haftasonu benimkiyle bir eprde gördüm resmen aşık oldum öyle kibar ve çiçekli perde görmemiştim fonuda çiçekli tülüde herbişeyide ben ise tam aşık oldum lilaydııı bideee ahhh ahhhhhhh

bana bi kaç kez sen beni begenmezsin falan diyodu.. artık fiziki kendine güvenmiyor bilmiyorum..
saol lavin inşALLAH hayırlısı olur

Son düzenleme:

berfommm kusum sen sonuna kadar haklısınnnnn elbette gelmeliydi cok uzun bir süre bu...

ve bole seyler genelde erkekten beklenir.. sebeplerini bilmiorum ama sen engel deil diorsan degildir tabiki

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım duacınım

inş. herkes için hayırlısı olsun
neyse canım geçen gördüm english home yorganlarından kapmışşın negüzel. ben geç kalmışım
varmı bildiğin şuan güzel indirimlerkeyiflenelim biraz

ay evet kaptımmmm cok da guzel oldu pek de guzel oldu 20 liraya yorgan aldım saka gibi 20 liraya taytı zor alıosun

kusum en son madame coco da vardı hemde butun urunlerinde %70... bu sefer kısım kısım su urunu bu urunu diye de ayırmamıslar yani ama ben alacak bisey bulamadım hala devam ediyorsa isteyenler bakabilirler

bilgecim bu kadar kesin konuşma Allah korusun ayrılık falan. bence düşüncelerini aranızdaki sorunları gidermeye yönelt.ayrılık geçmesin aklından...
bende aynen senin gibi düşünüyorum kuşum.midyeleri hiç sevmezdim ama o mağazada gördüğüm çok hoşuma gitti nedense.ama sanırım tercihim sandıktan yana olucak ileriyide düşünmek lazım

gizim hatırlıyorum seninle muhabbetimizi ikimizde aynı tarz istiyorduk paylaşmıştık hatta.ama işte pendikte gezerken güzel bi sandık gördüm beğendimde.öbür türlü yaptırmaya kalksam sevdiceğime bir sürü masraf olucak o yüzden vazgeçtim canım. zaten herşeyin benim istediğim gibi olması için uğraşıyor ufak şeylerden can sıkmak istemiyorum

befom kuşşşş senle hiç ilgilenemedim o yüzden konuyu en baştan okuyup mail atıcam bir analiz edeyim x beyi ben soracaklarım olacak sonra bir karakter analizi tamamdır kuzum

burda uzun uzadıoya yazamıyorum bide tek çalşyorum o yüzden hiç okuyamadımdua ediyorum ki berfim sende çok çok mutlu ollll .)))))))

ALLAH razı olsun çağla saol:)
rabbim hayırlısını nasip etsin
bu arada link için veri veri tenks

tşkler kızlar. ALLAH razı olsun sizdende..
güzel kalbinizden çıkan güzel dilekleri aldım.. rabbim yardım edecektir buna inanıyorum

ei17 canım kesin konuşmuyorum, bundan sonraki tutumu önemli. yanlış anladıysam ne ala fakat hala aynı fikirde devam ederse yapamam bu adamla ben. benim yapıma ters.

cookie şimdi baktım canım hepiciğini kapmışlar kalanlarda benim işime yaramıcak şeyler. ahhhh ahhh o 20 liralık yorganlara içimm gitti içimmm

bilgecim belki yine gelir

ne ara bitti ben anlamadım zaten nuraya mail atıodum alsam mı almasam mı diye neyse alayım diye karar verdik aldım

nurayıma mail attım tekar aldım ben diye siteyi bidaha actım stok sorun diyodu

ne ara gordunuz de tukettiniz oldum ben de.. sonra bi baktımz aten kampanyayı kaldırmıslar anasayfadan...

yorgan cılgınlıgı yasadı sanırım herkez yarım saat icinde

herkesde bekliyormuş indirimi gerçekten. şansına denk gelmiş canım güzel günlerde kullan.
ben düzcede oturuyorum pek seçeneğim yok burada. netten yapıyorum çoğu alışverişimi
ondada işte denk gelirse, bonvagon, perabulvarı, altıncı cadde var yardımcılarım
varmı peki bildiğin güzel bir site

iyi akşamlar kızlarr
bu arada english home rosy mutfak setini kaldırmış heralde silivri, tekirdağ, çorlu 3 yere baktım yok
mutfak minderim eksik kaldı beniiimmm
bi de poşetlik istiyom bi de ekmek torbası da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…