- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.081
nihankuşum aminnn.
aslında pek ilginç bişey olmadı :) bol bol gezdik. harika bi gün batımı izledik, bodrumu andıran, kıyısında birsürü kayıkların olduğu bi yere götürdü sevdiceğim beni :) güneşin batışını izledik.
Eki Görüntüle 751590
Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.
Bebiş de severlermiş.Akrabalar hemen bir şey ararlar o fotoğrafın altında kuzum. Ohhh bayıldım menüne ellerine sağlık.
Elisoom senin de yemekler harika,Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Hastalıktan ölüyorum bir haftadır,yaz günü burnum akıyor ya.Çağlam da rahatsızlanmış geçen,o da hastaymış.
Hepinize hayırlı Ramazanlar kızçelerim,dualarınızı eksik etmeyin.
Nihan kuşummmmm teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın?
Antalyada çalışıyorsan gerçekten zor canım annem çok zorlanıyor ama Rabbim sabrını veriyor.
Ya tatlım evet süper olur ismen dua edelim yaaaa harika olurtamam anlaştık oruç açmadan ismen dua ediyoruz Rabbim bizleri sevdiklerimize kavuştursun bu mübarek Ramazan ayı hürmetine
ay sonunda açıklanacak sınavım kuzular. inşallah bakalım herkescikler alsın emeklerinin karşılığını. işsizlikten şuanda yakınmıyorum valla tadını çıkarıyorum harikaymış
bugum gel gel takılırız diyecem ama ben ikinci günden fire verdim. hoop uyuya kalmışım
muhtemelen bu mesajımı sabah göreceksiniz o yüzden günaydınlaaarr
Günaydın bebişler bugün hava buralarda biraz basık gibiSahurda yine iki gıdım bişey yedim bakalım bugün kolay geçecek mi?Çok öpüyorum hepinizi gününüz musmutlu geçsin
günaydınlarrrr
hava serinnn böyle geçsin hep ramazan
öpüorum hepinizi
ay sonunda açıklanacak sınavım kuzular. inşallah bakalım herkescikler alsın emeklerinin karşılığını. işsizlikten şuanda yakınmıyorum valla tadını çıkarıyorum harikaymış
bugum gel gel takılırız diyecem ama ben ikinci günden fire verdim. hoop uyuya kalmışım
muhtemelen bu mesajımı sabah göreceksiniz o yüzden günaydınlaaarr
Nihanım yürüyen tavuklar görüyorumİftarla sahur arası arası kısa bir süre olduğu için insan sahurda yemekte yiyemiyor.Bu akşam kayınvalidemlerdeyiz.Orda kalıcaz 1 ay kalıcaz desek hiç hayır demicek annecikimiz Bavulumu hazırladım anneciğim geliyooooruuummmm
o sevdiceğin kuzeninin bebişkosuu :) çok tatlıydı maşallahİnşallah bebeğim çok teşekkür ederiimm.
Hoşgeldin Ezgitom,ben de sahura kadar oturmayı düşünüyorum hep ama bakalım.Buralarda olursan kaynatırız.:13: Bu arada ben inanıyorum,sınavdan iyi bir sonuç alacaksın.
Pazar günü alan sınavım var benim,okuyup çıkıyorum çoğu zaman.
Bebiş de severlermiş.Akrabalar hemen bir şey ararlar o fotoğrafın altında kuzum. Ohhh bayıldım menüne ellerine sağlık.
Elisoom senin de yemekler harika,Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Hastalıktan ölüyorum bir haftadır,yaz günü burnum akıyor ya.Çağlam da rahatsızlanmış geçen,o da hastaymış.
Hepinize hayırlı Ramazanlar kızçelerim,dualarınızı eksik etmeyin.
lokumcum hoşgeldin. allah kabul etsin orucunuzuCanlar napıyorsunuz, kimler var?
İftar ve sahur muhabbetleri yine dönmeye başlamışBende uyandığımdan beri ne pişirsem diye düşünüyorum dün oruç tutamadık, sahura kalkamamışız akşam kurulmuş saat gibiydim yataktan fırlayışımı görseniz bu kız hiç uyumamış derdiniz çok şükür bugün niyetlendik... İnşallah kuşuma güzel güzel mamalar yaparım
o sevdiceğin kuzeninin bebişkosuu :) çok tatlıydı maşallahbazıları altına yorum yazmış zaten, hayırdır gibisinden.. çok komikler daha bismillah bir aylık olmadık
lokumcum hoşgeldin. allah kabul etsin orucunuzu
ben bugün bulgur pilavı, bide yanına patlıcanlı bi yemek yapıyım diyodum ama vazgeçtim. dünden biber dolmalarım arttı hep. onu yiyelim bugün. bide çorba yapıcam önden.. dün köfte patates yapmıştım biber dolmasının yanına. bugün bişey yapmıcam. o biberler biteceekk işte o kadar
Hoşbuldum lokumumm
Benim de yayla çorbam var, o yüzden çorba yapmıcamPilav, fırında tavuk yanına da patates kızartması yaparım bu akşam için Salata mı yapsam, cacık mı henüz karar veremedim :26:
Sahur için de akşamdan patates haşlayayım diyorum, peynirle harika gidiyor
O değil de benimki çok zor uyanıyor sahurda
dün cacık yapmıştım ben. naneli, mis gibiii çok güzeldi. bence cacık yap :)
ilk gün sahurda benim artan patates pürem vardı. cidden çok güzel gitti :)
benimki de zor uyanıyo birazsabah işe giderken de öyle :) kalksa bile yüzünü yıkatana kadar gözlerini açmaz bile
düzeltiyorum: cacık yapma :) yayla çorbası da yoğurtlu ya hem. salata yap lokumcum
Benimde nanelerim organik bahçedenkayınannim yazlığın bahçesinde yetiştiriyo sonrada kurutuyo bana da verdi sağ olsun, tadı ayrılıyo diğerlerinden Cacıkla nefis gidiyo ama bence de ben salata yapayım lokumum
Sorma nurayım uyandırana kadar akla karayı seçiyorum. Gerçi benim ondan aşağı kalır yanım yoktu ama iş başa düşünce durum değişti...
pelotum, geçen sene annem gelir zorla kaldırmaya çalışırdı beni sahura. tamam tamam derdim kadıncağız bir kaç sefer gelir giderdi. en son elimden kolumdan çeke çeke kaldırırdı .. etme bulma dünyasıymışaynen şimdi iş başa düştü..
naneyi ben çok severim. benim kuru nanelerimde aynı sizinkiler gibi. bahçeden. babamın emeği hepsiben salataya da koyuyorum. zeytinyağı,tuz,limon ve nane karışımı yapıp üstüne döküyorum salatanın. oh mis.
biz de fesleğen aldık geçen, makarnalarımıza sos yapıcaz taze taze. insallah
Canlar napıyorsunuz, kimler var?
İftar ve sahur muhabbetleri yine dönmeye başlamışBende uyandığımdan beri ne pişirsem diye düşünüyorum dün oruç tutamadık, sahura kalkamamışız akşam kurulmuş saat gibiydim yataktan fırlayışımı görseniz bu kız hiç uyumamış derdiniz çok şükür bugün niyetlendik... İnşallah kuşuma güzel güzel mamalar yaparım
Hoşbuldum lokumumm
Benim de yayla çorbam var, o yüzden çorba yapmıcamPilav, fırında tavuk yanına da patates kızartması yaparım bu akşam için Salata mı yapsam, cacık mı henüz karar veremedim :26:
Sahur için de akşamdan patates haşlayayım diyorum, peynirle harika gidiyor
O değil de benimki çok zor uyanıyor sahurda
pelotum, geçen sene annem gelir zorla kaldırmaya çalışırdı beni sahura. tamam tamam derdim kadıncağız bir kaç sefer gelir giderdi. en son elimden kolumdan çeke çeke kaldırırdı .. etme bulma dünyasıymışaynen şimdi iş başa düştü..
naneyi ben çok severim. benim kuru nanelerimde aynı sizinkiler gibi. bahçeden. babamın emeği hepsiben salataya da koyuyorum. zeytinyağı,tuz,limon ve nane karışımı yapıp üstüne döküyorum salatanın. oh mis.
biz de fesleğen aldık geçen, makarnalarımıza sos yapıcaz taze taze. insallah
canım knorrun domatesli bi sosu var ben de onu denemiştim, kıyma falan koyun diyodu tarifte. annem bak yapma hiç güzel olmaz dediği halde yaptım tarifteki gibi. çok kötü oldu. bence de sosu kendimiz yapsak daha güzel oluyoAynen lokumum kaç kere seslenirdi bana da annem, uyanamazdım... şimdi hem kalkıyoruz hem sofra hazırlıyoruz (ilk kez sahur sofrası hazırladım) hemde kocacanlarımızı uyandırıyoruzaferim ki bize o zaman :13:
evet salataya da çok yakışıyor nane, güzel bi salata yapayım ben iyisi mi
ben geçen knorr'un makarna için fesleğen sosunu aldım ama çok kötüydü, belki bende becerememiş olabilirimen güzeli insanın kendi sosunu kendi yapması
Hoş geldin kestaneli pastam,Allah kabul etsin orucunuzu.
Salata daha iyi olur kestanem.
O değil de ben çok acıktım yaaa.
Çok güzel oluyor fesleğenli makarna,annecim yaptı geçenlerde.
Ah benim güzellerim ya,geçen sene bu zamanlar bugünlerin şafağını sayıyordunuz.Biz de görebilecek miyiz acaba bu günleri ?
pelişimm glmişşş
yazdıklarınızı okurken bende mi böyle olcam demeden geçemedim
bende çok zor kalkıyorum dün annem baya sinir olmuş hatta
olsun ya gece kalkıpda bi şekilde kocişlerinize mamalar yapmakda güzel olsa gerek,
ALlahımm hepimizin oruclarını kabul etsinn inşallah..
2.günde bitti bile bi bakmışız sonu gelmiş
Amin kestanem, cümlemizin kabul olsun inşallahHoş geldin kestaneli pastam,Allah kabul etsin orucunuzu.
Salata daha iyi olur kestanem.
O değil de ben çok acıktım yaaa.
Çok güzel oluyor fesleğenli makarna,annecim yaptı geçenlerde.
Ah benim güzellerim ya,geçen sene bu zamanlar bugünlerin şafağını sayıyordunuz.Biz de görebilecek miyiz acaba bu günleri ?
Evet geldim siboşumpelişimm glmişşş
yazdıklarınızı okurken bende mi böyle olcam demeden geçemedim
bende çok zor kalkıyorum dün annem baya sinir olmuş hatta
olsun ya gece kalkıpda bi şekilde kocişlerinize mamalar yapmakda güzel olsa gerek,
ALlahımm hepimizin oruclarını kabul etsinn inşallah..
2.günde bitti bile bi bakmışız sonu gelmiş
canım knorrun domatesli bi sosu var ben de onu denemiştim, kıyma falan koyun diyodu tarifte. annem bak yapma hiç güzel olmaz dediği halde yaptım tarifteki gibi. çok kötü oldu. bence de sosu kendimiz yapsak daha güzel oluyo
mervemm oy kuzum göreceksiniz tabi. bana o zamanlar hiç geçmek bilmeyen zaman, şimdi vay be ne çabuk geçmiş o günler dedirtiyo inan ki.
haftasonu ege tostu diye bişey yedik. içinde peynir, zeytin ezmesi ve fesleğen vardı. o kadar lezzetliydi ki anlatamam. bi koşu gidip fesleğen aldıkmakarna da yapıcaz
ben de acıktığımı hissediyorum.
çamaşırları yıkamam lazım sepet doldu ama öyle üşeniyorum kiyarın yaparım dimii dimi, bugün yapmıyım dimiiii
bizede nasip eder rabbiim inşallah mervemmDemi Sibelim yaa,ne güzel olur.
Amin kestanem, cümlemizin kabul olsun inşallah
Salata yapcam, bol limonlu, zeytinyağlı ve naneli oohh mis
Evet geldim siboşum
Biz sahurumuzu yaptıktan sonra balkonda keyfimizi bile yaptık
Hepimizin oruçları kabul olsun şekercanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?