Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bebeklerim siz benim doğal antidepresanlarımsınız yeminle,ilaç gibisiniz.

Nurayıımm yorumuna bayıldım,valla yapmayacağı şey değil o dengesizin. Menün bir harika kuzum,yeni gelin için ortalama üstü.Yani en azından bana göre.

Sizleri bir arada görmeyi özlemişim yaaa.

bebegım ıns dahada düzeliceez zamana bıraktım artık ne demiişş özcan abiiimiiiizzz " yoook biiiir sitemiiim hayattaa herşeey kısmeeet "

kızcelerım hakıkaten her evlenen arkadasım kestırıoo saclarınııı ama ben kıyamammm sanırııımmm yaaaaa 2 cm kısalınca bıle bunalımlardan bunalım begenıyorum kendımee pelitomun saclarrnı cok begendııım ben ama masallah guzellıgı dahada ortaya cıktıı sızıde merak ettım elisskom nurayikom lokumum fotiileeeyiiiinn yeni imajınızııı

merhaba kızlar...
belki bu yazdıklarım kimilerini rahatsız edecek. geldiğim için rahatsız olacaklar..
benim bu topikte ilk tanıdığım çağla var ilk meraba sını aldığım çağla var.. derdime ortak olan nazlım pelimim var.. hele ayagımda kalan ağdayı nasıl çıkaracağımı bilmediğim için nazlıyı aradığımı hiç unutmam.. sakız kabını saklıyosun hala dımı deger verdiğim her solugumda yanımda olan iletişimini benle koparmayan lavin var.. nuray var..sibel nihal büşra elis var..
nurayın eşiyle nişanlanmadan önceki halleri için ne çok dua etmiştik beraber ben bunları unutamam..
pelinin imam nikahında bana dua ettiğini unutmam.. sizlerin enerjinizi toplayıp dua ettiğinizide..

benim için dua eder değerli kardeşlerim var.. hepinizden rabbim razı olsun.. kalbinizden geçenleri kaderinize hayatınıza yazsın...

ben çok mutlu bir haber aldım...bunuda sizinle paylaşmak istedim.. yanınızda yanımda olun istedim..
ben milli eğitime atandım.. sakarya birinci tercih.. çok emek verdim çok uğraştım.. rabbim bana bu mutlu günü gösterdi

Kimileri diyeceğine buğu yazaydın ya Berfin,zaten herkesi saymışsın bir ben kalmışım. Eskileri yazmışsın iyi güzel de,ben olanları unutamadım,sindiremedim Berfin.Ne Çağlanın,ne Pelinin,ne de Nurayın sindirebildiğini sanmıyorum. Hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim.

Yok arkadaş,kurtulamayacağım ben bu baş belasından... Yine mesaj attı bir saat öncesi...

''Neden cevap vermiyorsun ? İki buçuk senenin hatrı yok muydu ? İstesem sorularımın cevabını şantajla da kötülükle de alırım ama gerek yok.'' tarzı...

Dayanamadım artık,aradım.Ağzıma geleni saydım,hala kurulmuş saat gibi aynı şeyi tekrarlıyor,neymiş efendim,aldatıyormuşum ben bunu... Yok ne ara tanışmışmışım da,yok ne ara olmuşmuş da.... Ağzıma geleni saydım kapattım....

Yeter ya,ne yapışkan herifmiş !

mesajını okudugumdan beri kendim kazanmışım gibi sevindim canım benimm sen bunu sonuna kadar hak ettin sen sonuna kadar emek verdin Allahım emekleri boşa çıkarmadı hep dua ettim sana tekrar hayırlı olsun kuzummmmm Allah utandırmasın daha da yakınımada geliosunn ki yupidikk yupidikkk seviorum seni

Çok tebrik ederimmmmm

Ben de sormadım bir türlü diyordummmmm, çok hayırlı olsun. Korkuların boşa çıktı işte

Selam güzellikler, günaydınnn

dün hiç gelemedim birde baktım ki Pufitoşşşşş gelmişşşş, Pelin gelmişşşşşş ben kaçırmışım.

Ama olsun yine gelirler kiii

Saçlar gitmiş hatuncuklarımın, benim saçlar omzuma bile değmiyor ama ben tam kısa kestirmek istiyorum kuaför engel olur, halbuki çıt çıt saç aldım ben düğün için ama dayandırmaya çalışıyorlar işte Düğün biter ben bir hafta sonra kulak hizası bir küt kesime geri döner

Ben de bir ara saç uzatmaya takmiştim ama son zamanlarda kısa saçı daha çok sevdiğimi fark ettim. Daha dinamik, kullanışlı ve modern bence.

Güzel yemek yapan gelinciklerimi yerimmmmmmmmmm

Nuraycım gördüm mönünü eminim ki akşam herkesler parmaklarını yemiştir. Ben de geçenlerde mercimek köftesi denemesi yaptım, bulgur köftesi oldu Ama sonradan tarifi geliştirdim güzel bir kıvam tutturdum, meğersem öyle çok da zor değilmiş canım

Günaydın benim tatlı çakilerim Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum gününüz bol kahkahalı geçsin inşAllah

Pufitoommm gezmelere gidince çekicem fotifoti facede görürsün yavrum Buarada gerçekten zamana bırakmak çok daha iyi geliyor ne kadar deşersen bazen o kadar insan yaralanıyor.Özcan abi'ye saygılaaaarrrrr

Bugumm geçirdiğiniz senelere hiç saygısı olmadığı malesef baya baya anlaşılır bir hal almış.Yazık o debelenedursun boşver sen yoluna bak seni herkes biliyor.İnsan çamurlamak basit bu hayatta malesef.

Tebrikederim canım seni.İstediğin sonuca ulaşmana sevindim asmucum.

Günaydın arkadaşlarımmmmm

Umarım herkes çoook iyidir

Mervecimmm yarın sınav var dimi, başarılar tatlım inşallah atanır ve huzura kavuşursun

Nihancımm benim de sevdiğimle olan tatilim bitti, ayrılık vakti geldi, 2 ay görüşmek yok Artık bitsin hasretimiz dimi yaaaa

ELiscim saçlarını merak ediyorum tatlım

Bebekleriimm...
Dualarınıza çok çok çok muhtaç olduğumuz güne geldik...
Yarın sevdiceğin sınavı var...
Bizim için çok şey demek maalesef bu sınav biliyorsunuz...
Dua edin de hayırlısıyla atanacağı puanı alsın yarim...
Alsın da hayırlısıyla kavuşalım biz de.
Kalbim nasıl atıyor, içim nasıl tedirgin anlatamam size.:18::18:
Kendim girsem böyle olmam.
Dua edin önümüzdeki engel kalksın artık çünkü bahsettiğim özel şansımız da sona erdi, o kapı da kapandı yüzümüze.
Vardır bir hayır dedik yine...

Bugucum sen de gireceksin sınava Allah yar ve yardımcın olsun canım, zihin açıklığı versin,güzel haberlerini bekliyorum, dualarımdasın. Onun için de ne diyeyim bilemedim aslında aramakla iiy yapmışsın umarım artık utanır da rahatsız etmez seni

Evet pufum her şey kısmet, zaman ilaç gibidir dememişler boşuna. Sana uzun saç da çok yakışıyor

Çok sevindim, gerçekten çok sevindim berfin.Hayırlı olsun...

Kızlar bana dua edin ne olur çok kötüyüm ben....

Nihancımmmmmmmmmm sevgilinin Allah yardımcısı olsun inanıyorum ki bu sefer olacakİnşallah gece teheccüte kalkmaya çalışacağım kalkabilirsem size de dua ederim. yoldan geldim şimdi inşallah bu yorgunlukla kalkabilirim

Mervecimmm sana da cok cok başarılar Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin

Rabbim emeklerinizin karşılığını en güzel meyvelerle nasip etsin inşallah.

Bir sınav ne demektir, sonucu nasıl da hayatınızı değiştirir en güzel şekilde bugünleri atlatıp siz de yaşayın inşallah

Teşekkür ederim canlarım... İyi ki varsınız
Kalbim yerinden çıkacak gibi...Sığamıyorum eve. Kur'an okuyacağım inşallah o sınavdayken,elimden tek gelen bu.
Gözlerim ağlamaktan şişmiş durumda, canım çok da sıkkın. Gece uyuyamadım.
9.30 da e 14.30 da iki sınav var, inşallah ikisi de iyi geçer...
Aklınıza geldikçe bu saatlerde dua eder misiniz?
Merve'nin de iyi geçer inşallah.

Nihanım Rabbim yarine yardımcı olsun sınavında inşAllah.Yüzünüzü güldürür sonucuyla.Allah yar ve yardımıcı olsun.Amin

Mervemizede başarılar.Allah yardımcısı olsun bugumuzun

Bebeklerim,canımın canı gelinlerim ben geldiiiimmmm.

Rabbime şükür umduğumdan iyi geçti,inşallah öğleden sonraki de iyi olur,iyi sonuçlar alırız. Mucizemin de iyi geçmiş,Allah razı olsun bebeklerim sizden,sizin gibi başkasının iyiliğini isteyen,başkasının iyiliği için dua eden insan çok az bu devirde.

Nihanım kuşum inşallah sevdiceğinin de sınavı iyi geçmiştir. İnşallah sınavdan sonra inletiriz buraları.

Hepinizi çoook seviyorum.

Nihanım Rabbim yarine yardımcı olsun sınavında inşAllah.Yüzünüzü güldürür sonucuyla.Allah yar ve yardımıcı olsun.Amin

Mervemizede başarılar.Allah yardımcısı olsun bugumuzun

Sağ ol elisim, inşallah güler yüzümüz.Her iki sınavda da dua ettim, okudum hep..Ömrümden ömür gitti sanki beklerken.

Bugum iyi geçmesine çok çok sevindim inan senin adını da andım hep dualarımda.
Çok az görüşebildik ama sevdicek sabah için zordu dedi...20ye yakın boş bırakmış
Eğitim için de iyiydi dedi, sabhakinden iyiymiş...Bilmiyorum içimdeki ses olumsuz Onu duymak istemiyorum.

Son düzenleme:

Evet kuşum eğitim kolaydı,denemelerde öyle bir kasıyorlardı ki sorma. Hayırlısı artık bu saatten sonra,sıkma canını ne olur.

Canım saklıyorum tabiiikii kutumuzu ve unutmadım hiçbirşeyi, benim hayatımdaki en güzel anılarımsınız siz Allah yolunu açık etsin inşallah hep böyle mutlu ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…