- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.861
Çok şükür canım yaa, aynı işte...
Bekliyoz heyecanla, umutla, karışık duygularla
Evlilik nasıl gidiyor asııl
rabbim gönlüne göre versin canım...
hala rüyada gibiyim, gerçekten 16 haziran 2013 geldi geçti mi, evlendik mi biz inanamıyorum. artık hep böyle mi olacak, hep böyle Onunla mı yaşayacağım ben... sanki tatildeyim de bitince eve geri dönecekmişim gibi..
annemlerle telefonda konuşurken çok hüzünleniyorum sadece. dün babannem ağladı mesela, 'odana giremiyorum kızım, içim bi tuhaf oluyo' dedi
geldiğim şehir hala soğuktu, terasa çıkamamıştk bi türlü, ben evimizin terasını çok seviyorum, orda yemekleri, sohbetleri, uyumayı, dinlenmeyi, dinlemeyi... hep yakınırdım ben evlenmeden oturamayacak mıyız ne bu havaların hali diye. geçen gün babam 'teras sezonunu açtık ama buranın çiçeği eksik' dedi, başladım ağlamayaher akşam (son zamanlarda) çayın yanına, bisküvilerin arasına fındık ezmesi sürerdim babam da çok severdi. 'hazırla bisküvilerimi annen çayı yaptı' falan diyo, yanlarında olmayı öyle çok istiyorum ki sanki dünyanın en kötü suçunu işlemişim evlenerek,onlardan ayrılarak, boğazım düğümleniyo. ama bana şefkatle, aşkla bakan gözleri görünce de hemen geçiyo...
işte böyle inişli çıkışlı, özlemek benim hayatımda yine var, beklemek yine var..
daha çok çok yeniyiz tabi. alışıp, olgunlaşacağım inşallah :)
ve hergün diliyorum: tüm sevenler evlensin :)
amin canımm teşekkür ederimm. ah şu sınavı atlatayım sonra seninleyimmheeeeyyyy
2 sepet dolusu çamaşır ütülemiş bir gelincik geldiii
hepinizi çok özledimmm, nasılsınız?
ezgitoo hemen üstte sınavının olduğunu okudum. inşallah tahmininden bile daha güzel geçer kuzum, başarılar diliyorum şimdiden. veee sınavını atlatıp seni benimle buluşmalara bekliyorum
ben geldimmmgözlerimi acamıorum uykusuzluktan yaaa limitless filmindeki ilaçtan lazım bana
yastık muhabbetleri olmusevet cok komik sanırım bicok cift yasıyo ama yastık savası icin iyi oluyo ayrı yastıklar bunu da test edip onayladım madame coco nun yastıkları bicilmiş kaftan yumusacıklar vurunca hiç acıtmıyooo ihihih
nejlosumm benim ogretmenlik icin formasyon almam gerek ama en son alamıyodum... dil edebiyat cıkıslıyım ya o sebepten
ezgitom sınavın mis gibi gecmiştir insallah kusumm sonucları bekliorum biz fotoları almadık daha bu hafta alıcaz o zaman atarım
nurayım fıstıgımmm masallah sanaaabiz ütü olayını serdik valla bas edilmiyo yazın habire camasır cıkıyo hangi birini utulicez katlayı yerlestiriyorum ben giycemiz zaman utuluyoruz kim eline utuyu alırsa ikimizin de o gun giyceklerini ütülüyo bazen kocik bazen de ben
haftasonu paşalokumu bana süprayz yapıp kız kulesine kahvaltıya goturdu Muthıstıııııı resmennnn yemekler cok lezzetli manzara on numara yedik de yedik tam brunch keyfisonra da gezdik bıdı bıdı taa en tepelere cıktık fotolar cekindik kesinlikle tavsiye ederim size de cok romantik cok cicik bir yerrrr
rabbim gönlüne göre versin canım...
hala rüyada gibiyim, gerçekten 16 haziran 2013 geldi geçti mi, evlendik mi biz inanamıyorum. artık hep böyle mi olacak, hep böyle Onunla mı yaşayacağım ben... sanki tatildeyim de bitince eve geri dönecekmişim gibi..
annemlerle telefonda konuşurken çok hüzünleniyorum sadece. dün babannem ağladı mesela, 'odana giremiyorum kızım, içim bi tuhaf oluyo' dedi
geldiğim şehir hala soğuktu, terasa çıkamamıştk bi türlü, ben evimizin terasını çok seviyorum, orda yemekleri, sohbetleri, uyumayı, dinlenmeyi, dinlemeyi... hep yakınırdım ben evlenmeden oturamayacak mıyız ne bu havaların hali diye. geçen gün babam 'teras sezonunu açtık ama buranın çiçeği eksik' dedi, başladım ağlamayaher akşam (son zamanlarda) çayın yanına, bisküvilerin arasına fındık ezmesi sürerdim babam da çok severdi. 'hazırla bisküvilerimi annen çayı yaptı' falan diyo, yanlarında olmayı öyle çok istiyorum ki sanki dünyanın en kötü suçunu işlemişim evlenerek,onlardan ayrılarak, boğazım düğümleniyo. ama bana şefkatle, aşkla bakan gözleri görünce de hemen geçiyo...
işte böyle inişli çıkışlı, özlemek benim hayatımda yine var, beklemek yine var..
daha çok çok yeniyiz tabi. alışıp, olgunlaşacağım inşallah :)
ve hergün diliyorum: tüm sevenler evlensin :)
heeeeyyyy
2 sepet dolusu çamaşır ütülemiş bir gelincik geldiii
hepinizi çok özledimmm, nasılsınız?
ezgitoo hemen üstte sınavının olduğunu okudum. inşallah tahmininden bile daha güzel geçer kuzum, başarılar diliyorum şimdiden. veee sınavını atlatıp seni benimle buluşmalara bekliyorum
nihancım sanırım sen sormuştun ne sınavı diye mali müşavirlik sınavına giricem canım.
herkescikleri öpüyoree
Güzel prensesimmmmmm gelmişşşşşşşşş
Canım benim bu her cici kızın başına gelecek, Allah sevdiğimize kavuştursun anne-babamız da eminim ki bizim mutluluğumuzla mutlu oluyorlardır.
Ama sizden sonra bi ben kaldım gün sayan çok yalnız kaldımZaten koşturup duruyorum, sanki ramazanla birlikte evlenecekmişim gibi bir hazırlık içindeyim. Ramazanda hasta gibi oluyorum çünkü.
Ev tuttuk, perde siparişimizi, halılarımızı, mutfak masamızı da aldık daha eve gelmedi ama evimiz temizlendi de bomboş kaldı ordaaa bir an önce evime gitmek istiyorummmmm
Allah'ım yaşanacak daha güzel nasip etsin cupcake gelinciklerimle bizeeee
Ezgitomm dilediğin vakit kuzumamin canımm teşekkür ederimm. ah şu sınavı atlatayım sonra seninleyimm29 haziran sınav, 1 temmuzdada tatile gidiyorum ama ramazandan önce dönücem 6 sında. işe girene kadar bol bol görüşelim nurayımm. haftaiçini bana haftasonunu enişteye ayırırsın
cağlakuşum sınav cumartesi tırıs tırıs durumdayım:18: fotocukları merakla bekliyorumm
nihancım sanırım sen sormuştun ne sınavı diye mali müşavirlik sınavına giricem canım.
herkescikleri öpüyoree
Güzel prensesimmmmmm gelmişşşşşşşşş
Canım benim bu her cici kızın başına gelecek, Allah sevdiğimize kavuştursun anne-babamız da eminim ki bizim mutluluğumuzla mutlu oluyorlardır.
Ama sizden sonra bi ben kaldım gün sayan çok yalnız kaldımZaten koşturup duruyorum, sanki ramazanla birlikte evlenecekmişim gibi bir hazırlık içindeyim. Ramazanda hasta gibi oluyorum çünkü.
Ev tuttuk, perde siparişimizi, halılarımızı, mutfak masamızı da aldık daha eve gelmedi ama evimiz temizlendi de bomboş kaldı ordaaa bir an önce evime gitmek istiyorummmmm
Allah'ım yaşanacak daha güzel nasip etsin cupcake gelinciklerimle bizeeee
çağlam çuval aslında file gibi.. 5 kilo bana çuval gibi geliyo da.. markette iş bölümü yapmıştık, sebze meyve reyonunu sevdicek dolaştı sanki 5 kişilik bir aileyiz öyle almış.ay o borayı kullanmak zor geldi bana yaaa bi kere actık biz onu haftasonu onda da kocik kullandı o guclu kollarıylaben beceremicem gibi geliyo zaten yardımcı almayı dusunuyorum o acar artık onu gunluk temizligi ben merlinle yaparım ole dusunuyorum
bizde de bi terlik serüvenidir gidiyo kusum valla cocuk gibilerkoltugu ben supururum askım ya ama terlik giymiyim noluur diyo kıyamıyorum da bögürtlen kafalıya alıskın olmadıgı icin zor gelio insallah alısır zamanla bakalım halıları yıkatmaya verince biraz geciomus ama o tuyler zaten benim halılar hep acık renk ne akla hizmet ole aldıysam yakında yıkamalık olurlar
kusum kızartma ben yapmamaya calısıyorum mumkun mertebe mesela patates kızartcaksam bile hep fırında yapıyorum... gecen de kabakları patatesi patlıcanı falan yaglı sosa yatırdım sonra tepsiye dizip fırınladım... üstüne de domatesli feslegenli sos yaptım sıcakta harika gitti valla
bir kez patates kroket kızarttım sadece kızartma olarak onu da en son aldıgım mint yesili bi tencerem vardı ya topigimde emaye... onda kızarttım herkes o tencereler kızartma icin birebir dedi ben de ole yaptım guzel de oldufritöz falan koymaya benim de yerim yok yesil emaye tenceremden gayet memnunum
cuval mıay kuzum birine ver sen onu kayınvalidene falan... bizim de öle hala daha azıcık patatesi soganı bitiremedik.. herseyi hep az az alıyorum artık cuma günü pasta yapmıstım mesela hazır pasta kekinden iki tane cıkıo tariften birini kayınvalidemlere goturdum birini bize bıraktım hala sürünüyo pasta bitiremedik.. hep böörtlen yiyo zaten ben nedense yaptıgım seyi yiyemiyormuyum nedir cabucak doyuyorum kokusundan falan galba
sütümüz bile bozuldu ya onu bile içemedik... kucuk kutular da yok ole artık aksamları sut icme kampanyası baslattık biz de ikimiz de sevioruz zaten ısıtıyoruz yanına da kurabiye oh mis hem süt tüketmiş oluyoruz hem de ziyan olmuyo
yap kusum yap benim hedefimde güveç var... kucuk guvec kalıpları alcam haftasonu guvec denemeyi dusunuyorum
misafirimizde var haftasonuuuböörtlenin dugune gelemeyen arkadasları gelicek ama sanırım onları caya agırlarım
aynen kusum bi sekilde idare ediliyo benim de tupperımda makarna ve patates püresi var ama aksam annişlerdeyiz zaten
ramazanı da annem ve kayınvalidem arasında paslasarak geciririz artıkcagırıyolar zaten surekli ya da yemek yapıp gonderiyolar sagolsunlar calısınca bir de uzak yere gidip gelince kıyamıyo kimse tabi
çağlomik biz de gelicez misafirliğee, biz de gelemedik düğününee :)) biz de bekliyoruz sizi hem
benim annecikte olsaydı hep onlara giderdik, o mis yemeklerini yerdik, mis yanaklarını öperdik
aa biz yarın halamdayız, yarın yemek yapmıcaktım :26: kardeşim halamlarda, onu alıcaz bizde kalıcak 2 gün, cuma günü de havaalanına bırakıcaz, dönüyo geri.
kayınvalideme de önümüzdeki haftaiçi gideriz heralde
Bebeciklerim nasılsınız??? Ah halılar diyorum başka bişey demiyorum yumak yumak oluyor hergün süpürgeyi açsam yeri yanihaftasonu genel temizlikte borayı açıyorum haftaiçi merlini merlin kuş kadar zaten Kesinlikle borası olan merlinini almalı ben alışverişi azcık azcık aldım bittikçe alıyorum bizde mübarek çok yiyoruz ama Çağlomun dediği gibi yapan sanki daha az yiyo yemeği yaparken doyuyorum nerdeyse Koçişkom ooohhh süpürüo mamaları 2 kilo almısım ben 23 günde az yememe rağmen.Evlilşk beni tosuncuk gibi yapmamalı yapmasın di mi ama ya Evlilik güzel şey evlenin evlendirin kampanya başlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?