Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çok şükür canım yaa, aynı işte...
Bekliyoz heyecanla, umutla, karışık duygularla
Evlilik nasıl gidiyor asııl

rabbim gönlüne göre versin canım...
hala rüyada gibiyim, gerçekten 16 haziran 2013 geldi geçti mi, evlendik mi biz inanamıyorum. artık hep böyle mi olacak, hep böyle Onunla mı yaşayacağım ben... sanki tatildeyim de bitince eve geri dönecekmişim gibi ..
annemlerle telefonda konuşurken çok hüzünleniyorum sadece. dün babannem ağladı mesela, 'odana giremiyorum kızım, içim bi tuhaf oluyo' dedi
geldiğim şehir hala soğuktu, terasa çıkamamıştk bi türlü, ben evimizin terasını çok seviyorum, orda yemekleri, sohbetleri, uyumayı, dinlenmeyi, dinlemeyi... hep yakınırdım ben evlenmeden oturamayacak mıyız ne bu havaların hali diye. geçen gün babam 'teras sezonunu açtık ama buranın çiçeği eksik' dedi, başladım ağlamaya her akşam (son zamanlarda) çayın yanına, bisküvilerin arasına fındık ezmesi sürerdim babam da çok severdi. 'hazırla bisküvilerimi annen çayı yaptı' falan diyo, yanlarında olmayı öyle çok istiyorum ki sanki dünyanın en kötü suçunu işlemişim evlenerek,onlardan ayrılarak, boğazım düğümleniyo. ama bana şefkatle, aşkla bakan gözleri görünce de hemen geçiyo...
işte böyle inişli çıkışlı, özlemek benim hayatımda yine var, beklemek yine var..
daha çok çok yeniyiz tabi. alışıp, olgunlaşacağım inşallah :)
ve hergün diliyorum: tüm sevenler evlensin :)

Ah canım yaa...
O kadar tanıdık geldi ki...
Ablam evlendiğinde bu sözleri biz ona söylerdik ama asla üzülsün diye değil, özlediğimizden...
O da ağlardı böyle..
Sonra ben geldim buralara ailem benzer şeyleri bana diyor...
Ve başlıyoruz ağlamaya
Doğduğumuz, büyüdüğümüz kucak orası... Kolay değil ki ayrılmak.
Dünyanın düzeni bir yerde böyle...
Bir mutluluğa geçiş bazı gözyaşlarıyla oluyor maalesef.
Sen orda yuvanda mutlu oldukça onlar da mutludur emin ol.
Sevenler evlensin bence de.
Yalnızlık çook zor

amin canımm teşekkür ederimm. ah şu sınavı atlatayım sonra seninleyimm 29 haziran sınav, 1 temmuzdada tatile gidiyorum ama ramazandan önce dönücem 6 sında. işe girene kadar bol bol görüşelim nurayımm. haftaiçini bana haftasonunu enişteye ayırırsın

cağlakuşum sınav cumartesi tırıs tırıs durumdayım:18: fotocukları merakla bekliyorumm
nihancım sanırım sen sormuştun ne sınavı diye mali müşavirlik sınavına giricem canım.
herkescikleri öpüyoree

Güzel prensesimmmmmm gelmişşşşşşşşş

Canım benim bu her cici kızın başına gelecek, Allah sevdiğimize kavuştursun anne-babamız da eminim ki bizim mutluluğumuzla mutlu oluyorlardır.

Ama sizden sonra bi ben kaldım gün sayan çok yalnız kaldım Zaten koşturup duruyorum, sanki ramazanla birlikte evlenecekmişim gibi bir hazırlık içindeyim. Ramazanda hasta gibi oluyorum çünkü.

Ev tuttuk, perde siparişimizi, halılarımızı, mutfak masamızı da aldık daha eve gelmedi ama evimiz temizlendi de bomboş kaldı ordaaa bir an önce evime gitmek istiyorummmmm

Allah'ım yaşanacak daha güzel nasip etsin cupcake gelinciklerimle bizeeee

nihancım sanırım sen sormuştun ne sınavı diye mali müşavirlik sınavına giricem canım.
herkescikleri öpüyoree

Ezgitoş Allah yardımcın olsun, zihin açıklığı versin, sular seller gibi yap inşallah.

Lavincim eviniz hayırlı olsun, güzel güzel mutlulukla yaşayın inşallah.
Aslında en iyisini yapıyosun canım, oruçken hele de sıcakta hazırlıklar çok zor olur.
Sonra buraya gelirsin rahat rahat bekleşiriz

Ezgitomm dilediğin vakit kuzum

Canıııııımmm öncelikle yalnız hissetme hiç, her aşamada yaz buraya aklına takılanı sor. Ben de deneyimlerimi paylaşıcam fikir olur belki mesela ütümden ve süpürgemden çok memnunum. Fakat Süpürgem sulu ve her zaman onunla uğraşmak yorucu olabilir. Dikey süpürge alıcam bu yüzden.. Yeni evlisin ne süpürgesi diyenler olabilir :) ama oturma odasındaki halılarımın tüylerini Allah kimseye vermesin çok fenalar :) koridor, yatak odası ve mutfak gibi alsaymışım keşke onuda. Ayrıca saçım çok dökülüyor. Kestirmeyi düşünüyorum, reglm bitsin direk kuafördeyim :)
Bornozlarla birlikte pembe bi tişörtüm vardı onu da yıkadım. Bornozların beyaz yerleri pembe olmuş biraz renkliler için domestos alsam ona batırıp bekletsem geçer mi acaba.
Lavinkuşumm Ramazan öncesi hazırlıklarını tamamlaman çok iyi olacak. Çok az kaldı zaten, ramazan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.

günaydın kusikolarrr

nurayım vallla tadını cıkar hatta bence durumunuz el veriosa evinde ol diledigin kadar... evli olup da calısmak dunyanın en igrenc seyi evimle gonlumce ilgilenemiyorum tadını cıkaramıyorum keske bende evde olsam daa ütü yapsam askıma yemekler pişirsem onu beklesem ne gezeeer

her sabah yataktan kazıyo beni böörtlenim evinin tadını cıkar bol bol oh misss

o halılar beni de deli ediyooo ben de keske mutfak ve calısma odası halım gibi alsaymısım gerci calısma odamda kilim var cok rahat silkele ser oh mis diğer butun halılarım topak topak pamukcuk gibi tüy üretiyo... bi de ben cok buyuk halılar almadım halıyla kaplı ev sevmediğimden hep minik minikler o yüzden evde terlikle dolasıyorum hep zaten bekarkenden de alıskınım terlige ama kocikime alıstıramadım kayınvalidemin evi hep halı kaplı alısmıs cıplak ayakla evde gezmeye giyse de bir süre sonra sıkılıp cıkarıyo malum bir de yaz aylarındayız... ve o topak topak tüyler askımın ayaklarından hooop koltuklarımıza dikey supurge arnica merlin var bende cok memnunum guzel cekiyo ama o topaklar 2 gun sonra yine geliolar bi yerden resmen tüy yumagı doguruyo halılar bayılazaaaammm

lavinitommm hazırlıkları hızlandırman super olmus bizim de nisan ramazan sonrasına gelio diye ramazan girmeden herseyi ayarlamıstık. ramazanda kosturmak hele ki yazın imkansız...

çağlalı kurabiyem aynı durum bizde de söz konusu :) ben yaz kış terlikliyimdir. benimki de hiç giymez. arkasında terlikle dolaşıyorum, bi süre sonra başka yerde çıkarıyo :) bide ben evlenmeden 4-5 gün öncesinde kalmaya başladım evimde, balayından dönünce haliyle bi süpürmek gerekti, dolaştıkça tüyler etrafta uçuşmaya başladı :) borayla süpürdük sırf halı tüyü yumakları çıktı makinanın suyundan, bide saçlarım. saçı kestiricem zaten çok yıprandı uçları falan çok cansız, halılar için de merlin alıcam ben de. hatta bugün siparişini vereyim gelsin.. bide kızartma tencerem yok benim. kızartmayı nerde yapıyosun veya yapacaksın? fritöz almam asla çünkü evde yer yok :) tencereyi alabilirim
sadece sevdiceğimin çalışmasıyla evimizi geçindirebiliriz çok şükür çağlam. ama ilerisi için bişeyler yapmak adına çalışmam lazım. ayrıca evde oturanlar evde oturmaktan sıkılıyo, çalışanlar çalışmaktan. bu durum hiç değişmez :) bir süre sonra evde otur otur bekle allah bekle, sadece kocişe yemek yap, ütü çamaşır bulaşıkta insanı çok köreltir. ama dediğin gibi bi süre zaten iş arayışına girmicem. alışayım, bi düzen oturtayım. sonra da bulurum inşallah :)

bu akşam pirinç pilavı ve tavuk kavurma düşündüm :) tatlı yapmaya niyetlendim ama vazgeçtim. yenmicek biliyorum. birsürü şey aldık hiç yiyemiyoruz. çerezler, tatlılar geliyo geri gidiyo :) zorla yemeye çalışıyorum o meyveler çürümesin diye. eminim almasaydıkta canımız isterdi.. soğanla patatesi de çuvalla almışız. neyimize lazımsa :) mahfolacaklar

ohh herkezciklerr yuvasınaa dönmüş sankimm hoşgelmiş güzel taze gelincikler
gemçmişi okuyamadım müsait oldugumda okucam

ezgimm burdan da kutlıyımm kuzumm benimm iyki doğmuşsunn bebeğimmmm

ay o borayı kullanmak zor geldi bana yaaa bi kere actık biz onu haftasonu onda da kocik kullandı o guclu kollarıyla ben beceremicem gibi geliyo zaten yardımcı almayı dusunuyorum o acar artık onu gunluk temizligi ben merlinle yaparım ole dusunuyorum

bizde de bi terlik serüvenidir gidiyo kusum valla cocuk gibiler koltugu ben supururum askım ya ama terlik giymiyim noluur diyo kıyamıyorum da bögürtlen kafalıya alıskın olmadıgı icin zor gelio insallah alısır zamanla bakalım halıları yıkatmaya verince biraz geciomus ama o tuyler zaten benim halılar hep acık renk ne akla hizmet ole aldıysam yakında yıkamalık olurlar

kusum kızartma ben yapmamaya calısıyorum mumkun mertebe mesela patates kızartcaksam bile hep fırında yapıyorum... gecen de kabakları patatesi patlıcanı falan yaglı sosa yatırdım sonra tepsiye dizip fırınladım... üstüne de domatesli feslegenli sos yaptım sıcakta harika gitti valla

bir kez patates kroket kızarttım sadece kızartma olarak onu da en son aldıgım mint yesili bi tencerem vardı ya topigimde emaye... onda kızarttım herkes o tencereler kızartma icin birebir dedi ben de ole yaptım guzel de oldu fritöz falan koymaya benim de yerim yok yesil emaye tenceremden gayet memnunum

cuval mı ay kuzum birine ver sen onu kayınvalidene falan... bizim de öle hala daha azıcık patatesi soganı bitiremedik.. herseyi hep az az alıyorum artık cuma günü pasta yapmıstım mesela hazır pasta kekinden iki tane cıkıo tariften birini kayınvalidemlere goturdum birini bize bıraktım hala sürünüyo pasta bitiremedik.. hep böörtlen yiyo zaten ben nedense yaptıgım seyi yiyemiyormuyum nedir cabucak doyuyorum kokusundan falan galba

sütümüz bile bozuldu ya onu bile içemedik... kucuk kutular da yok ole artık aksamları sut icme kampanyası baslattık biz de ikimiz de sevioruz zaten ısıtıyoruz yanına da kurabiye oh mis hem süt tüketmiş oluyoruz hem de ziyan olmuyo

Son düzenleme:
aa bişey var aklımda diyorum ama ne var :) işte bu teşekkürler sibelimmm, ezgiiimmm iyi ki doğdun
bu bekar son doğum gününe bütün güzellikler bulaşsın inşallah

bu arada burcu da çok güzel bi gelin olmuş, maşallah. 23 ünde nikahı kıyıldı, 29 unda düğünü var

çağlam çuval aslında file gibi.. 5 kilo bana çuval gibi geliyo da.. markette iş bölümü yapmıştık, sebze meyve reyonunu sevdicek dolaştı sanki 5 kişilik bir aileyiz öyle almış.
kayınvalideme hiç gitedik daha. gitmek istemiyorum ayrıca onlara götürmem biz bunu fazla almıştık diye.. hemen ne gerek vardı, niye aldınız, nolcak ki, gel bizim pazardan al, siz bilmezsiniz bak çok almışsınız.... eminim birsürü laf ederler. bilmiyoruz evet ama öğreniyoruz. bu bize ders oldu.
kızartma işini sen annem gibi yapıyorsun ben fırının varlığını unutmuşum kullanıyım onu bi. şimdi senin çeyiz topiğine de bakıcam, nasıl bi tencere diye.. alıyım ufak bi tencere çünkü patates kızartması için iyi olur. ben kızartırım arada kahvaltı da çok seviyorum:)

ezigtomuzun dogum gunusu muuuuu kutlu mutlu olsunn insallah birdahakini kocisiyle kutlasın nice nice yaslara bebetommmm sevdiceginle sevdiklerinlee

nurayım valla fırın benim elim ve ayagım oldu diyebilirim... Ucuncu kolum gibi resmen Ocaktan cok fırın calıstırdık sanırım, ısıtma kademesi diye bi özelligi var ki ona hayranım... Kruvasan cok seviyoruz biz de mesela kahvaltıda ama onlar coklu satılıyo pastanelerde alıyoruz koyuyoruz buzdolabına sabah fırında ısıtıyoruz yeni yapılmıs gibi cıtır cıtır oluyo bir anda

bizim ilk aksam icin kayınvalidemler borek corek vs doldurmuslardı mutfagı e biz de zaten 1 gun sonra balayına gittik kalmıstı hersey yiyememiştik ben onları hemen buzluga attım ertesi sabah, simdi sabahları cıkarıp atıyoruz fırına hooop bes dakkada sana yeni fırından cıkmıs börek ya da işte dogra sebzeleri yagla sosla at fırına al sana yemek

fırın işini cok sevdim ben

öle kusum ya bazı seyleri yasayarak ogrenicez işte napalım ilk zamanlar cok normal bole seyler

çağlamm ben yarına bi fırın yemeği yapıyım
bizim buzlukta da börek, içli köfte falan var. annecik yaptıı onları ramazana saklıyorum sanırım
dün salatayı çok yapmışım, ya da az yaptım da yenmedi :) tuppera koydum hemen bu akşam salata yapmıcam.
maydonoz ve semiz otunu da tuppera koydum.
dünden bir tabak kuskus artmıştı, bugünden de pilav artar, yarına fırında bişeyler yaparım yanına, birimiz kuskus birimiz pilav yer yemeklerim de çöpe gitmemiş olur

yap kusum yap benim hedefimde güveç var... kucuk guvec kalıpları alcam haftasonu guvec denemeyi dusunuyorum

misafirimizde var haftasonuuu böörtlenin dugune gelemeyen arkadasları gelicek ama sanırım onları caya agırlarım

aynen kusum bi sekilde idare ediliyo benim de tupperımda makarna ve patates püresi var ama aksam annişlerdeyiz zaten

ramazanı da annem ve kayınvalidem arasında paslasarak geciririz artık cagırıyolar zaten surekli ya da yemek yapıp gonderiyolar sagolsunlar calısınca bir de uzak yere gidip gelince kıyamıyo kimse tabi

çağlomik biz de gelicez misafirliğee, biz de gelemedik düğününee :)) biz de bekliyoruz sizi hem
benim annecikte olsaydı hep onlara giderdik, o mis yemeklerini yerdik, mis yanaklarını öperdik
aa biz yarın halamdayız, yarın yemek yapmıcaktım :26: kardeşim halamlarda, onu alıcaz bizde kalıcak 2 gün, cuma günü de havaalanına bırakıcaz, dönüyo geri.
kayınvalideme de önümüzdeki haftaiçi gideriz heralde

Bebeciklerim nasılsınız??? Ah halılar diyorum başka bişey demiyorum yumak yumak oluyor hergün süpürgeyi açsam yeri yani haftasonu genel temizlikte borayı açıyorum haftaiçi merlini merlin kuş kadar zaten Kesinlikle borası olan merlinini almalı ben alışverişi azcık azcık aldım bittikçe alıyorum bizde mübarek çok yiyoruz ama Çağlomun dediği gibi yapan sanki daha az yiyo yemeği yaparken doyuyorum nerdeyse Koçişkom ooohhh süpürüo mamaları 2 kilo almısım ben 23 günde az yememe rağmen.Evlilşk beni tosuncuk gibi yapmamalı yapmasın di mi ama ya Evlilik güzel şey evlenin evlendirin kampanya başlatıcam

Bütün evli kuzucuklar toplanmış, evlilik muhabbetleri yapılmış oy oy Allah daim etsin mutluluğunuzu
hepiniz de halılardan şikayetçiymişsiniz yeni halılar hep öyle oluyormuş bebekler
Ezgitoşun doğum günüymüş çooooooooook mutlu ol ezgitoş, Allah sağlıklı sıhhatli yıllar nasip etsin sevdiklerinle, sevdiğinle

gelin tabii kusumcaaan basımın uzerinde yeriniz var biz de gelceeez ki seker evinde mamalar yiceeez

kıyamam sana ya beeeen

yahu ben de anneme yakınım ama oyle cok aramadım valla annemin yoklugunu balayı donusu gittigimizde evi gorunce icim buruldu falan ama gecti hemen... oysa ki cok el bebek gul bebek buyutuldum

annem her gun bana sitem ediyo gelmiosun diye,, yedi mahalleye yaymıs kızım evlendi beni unuttu diye napabilirim ama yeni evliyim ben azıcık vaktim var onda da bırak da evime duzenime alısayım istiyo ki yedi yirmi dort arasın her gun gelsin ben eve 8 bucukta gidiyorum el insaf yani bi yere gitsem zaten evde gecircek vaktim kalmıyo annem cok anlayıssız yaaa ortalıgı ayaga kaldırdı bi gun arayamadım diye onda da hastaydım ondan arayamamıstım yoksa her allahın gunu duzenli olarak konusuyoruz balayından doner donmez yanına gittim hemen... bazen annem kaynana gibi oluyo basıma hey allahım bi afralar bi tafralar sorma gitsin evlendim ben de kendi annemden cekiyorum herkes kaynanadan ceker

bebetommmm hos geldinnnnn

resmen bora ve merlin dernegi kurmusuz burda hepimiz kesinlikle bence de borası olanın merlini de olmalı yoksa zorrr bizde bu haftasonu actık haftasonu bidaha acarız bizimde ole haftasonları seklinde gidicek gibi gorunuyoo

hihihi yerim seni yaaaa sen her halinle fıstıkossun bebegim :

kampanyana destek verebilirim elisommm evlenmeyen kalmasın ayol

evlilik her yonden guzel ve insanı bambaska yapan bir sey... evlendim evleneli hayata daha bi farklı bakıyorum artık herkesi oldugu gibi kabul edip daha anlayıslı olabiliyorum... resmen yepyeni tertemiz bi sayfa actım kimseye kızamıyorum küsemiyorum hep böle olsa iyi olur bütün negatif enerjimden arındım zira

balayında kuma basmak iyi geldi

tüylü halılarımı bile seviyorum

Çağloooommm ilk olarak bizim topikteki bekar bebekleri evlendirelim Çağlom sende benim gibi analarımızda aynı.Benimkide hep ara sor arıyorum ama geç arasam ama geç aradın kızım diyo piiiii aradım ya annem diyorum olsun diyo erken ara sesini erken duyayım diyo sesimi duymasının bile saati var yane anamın Aşkım koçişkom bu hafta gececi bu gecede yalnız yatıcam yeaaaa ufufufufuuf pazar gecesi tek yattım yatamadım daha doğrusu nasıl alışmısım mis kokusuna sabahları gözlerimi açtığımda yanımda olmasına dün gece yanımdaydı huzurla uyumuşum kedicik gibi yanaştı kocişkom yanıma yerim yer kokusuna bayıldığım bu akşam kocişkoma yarın için biner dolması yapıcam mis gibi yoğurtla yeriz bebeimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…