Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pelintoş nerelerdesiniz siz özledik ama, eski muhabbetleri özlüyorum ben
Hadi çabuk evlensin gelsin herkes
Ne güzel anlatmışsın öyle evlenesim geldi yine benim
Ben de artık evlenmek istiyorum yaa...
Burda bir başıma olmaktan gerçekten çok yoruldum

Son düzenleme:
güzel yüzlü temiz kalpli melek yüreğin kadar tertemiz bi hayat, aşk dolu bi yuva, iykilerle dolu bi ömür ! insan daha ne isterki dimi ne güzel anlatmışsın cidden buraya gelip burayı okuyunca evlenesi geliyo insanın
çook daha mutlu ol pelintoşummm benimm

mervişşkooooooooooo detayları bekliyoruz en kısa zamandaa

Pelincimmmm maşallah canımmm böyle güzel şeyler duyunca insan hemen evlenmek istiyor sabredemiyorrrrrrr

Nihancımm ben de evlenmek istiyorummmmm bu yıl bizim yılımız olsun sen evlen benim de bari söz olsun

Mervecimmmmm neler duyuyorummm yaaaa hadi hayırlısı bakalım ayrıntıları bekliyor

Ben de deli gibi hayal kuruyorum yaaaa korkuyorum hayal kurmaktan artık düşünün istemeden söze hatta düğünün ayrıntıları saç makyaj balayı :) konuşulacak şeyler herşey yaaaaa. Rabbim gönlümüze göre versin ama bugün bi arkadaşın başına gelen olaydan sonra şunu anladım Rabbim hayırlı kişiyi hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhh isteyen herkese

Son düzenleme:
Bebeklerim hepinizin iyi haberlerini okudukça içim içime sığmıyor,hepinize maşallah.

Bakalım,inşallah güzel haberler verebilirim.

Pelinko tebrik ederim hayatım, okuyunca evlenesim geldi haa

İnşallah çok ama çok mutlu olun bebeğimm

Bi yarın görüşelim de,ona göre anlatayım canlarım. Senin de yazdıklarını okuyorum ve kocaman maşallah diyorum. Darısı başıma.

Amin canımmm inşallah

Elis, çağla, özge, nuray ve pelin bu yılın gelinleri :123:

Ben, sen, sibel, nejla ve nihan da 2014 ğn gelinleri olcaz inşallah :123:

Yok kız ben o kadar hızlı olamam herhalde.:44: Ama kısmet tabi.

öyle demeee

lavin de öyle diyordu evleniyor baksana

benim de yüzyıl -lık yanlızlığım 3 hafta önce bitti,

senin de her an herşey olabilir mervecim

bu topik uğurlu ciddennn

Amin canımmm inşallah

bal damlıo ağzından özlemcimmm
hayırlısı olsun öyle gözüm korktuki Allahım hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
nasipten öte bişicikk yok

bal damlıo ağzından özlemcimmm
hayırlısı olsun öyle gözüm korktuki Allahım hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
nasipten öte bişicikk yok

evet sibelim tek tek isim isim dua ediyorum sizleri de tanımasam da

duanın gücüne öyle inanıyorum ki ben -şuan dualarımın karşılığı biri var hayatımda hamdolsun

sizleri de görücem inşallah böyle aşka bulanmış birşekilde

hem bizde kızlar gibi düğün telaşlarımızı anlatıcaz daha bu topikte

Amin canımmm inşallah

Aşk böcükleri toplanmış ne güzel.... Topiğe yazla birlikte güzel haberler de geliyor...
Hep mutlu olun kızlar, hepimiz mutlu olalım inşallah....
Özlemcim ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle, ben 2014 gelini olmayı gerçekten çok istiyoruuuuuummm

Nejlacım senin de ağzından bal damlıyo valla Keşke öyle olsa kuzum ama dün ablamdan yine veto yedim zaten canım sıkıldı ona. Onlara kalsa ben daha 2 sene evlenemezmişim. Birikim yapmalıymışız falan filan. Burda ben neler yaşıyorum kimsenin umrunda değil. Ama sevdicek atansa duramam ben seni orda öyle bırakmam diyor. Açıkçası ben de çok istiyorum. Hem yıllardır bu anı bekliyorum sevdiğime kavuşmak istiyorum hem de burda çok zorlanıyorum tek başıma çok bunaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…