Canlarimmm merhabaaa
uzuuuuun bir aradan sonra ben geldim
Telefondan girdigim icin cok gecmise gidemedim son sayfada nurayimin yazisini okudum sadece... ben de nuray gibi ne temizlik ne yemek yapmasini bilerek evlendim... makinede camasir nasil yikanir bulasik makinesinde ne nereye dizilir bilmeden... anneminde her zaman soyledigi gibi evde misafirdim cunku... bi yabanciydim, annem pek istemezdi yemek yapmami ne biliyim bulasik yikamami...
Kendi duzenimi kendi evimde ogrendim... temizligi o guzel kokuyu evimde duyumsamak baska bi duyguydu.. mutfakta yemek icin hararetli saatler gecirmek ve karsiliginda 'askim mukemmel olmus' diyen bi ese sahip olmak, bulasigi beraberce makineye dizmek bilmiyorum bu duygular cok ozel...
Ben universiteyi ailemden uzak okudum ama orda da hazirciydim yurtta kaldim...
Demek istedigim insan ogreniyor ama oyle ama boyle.. suan calismadigim ve evde oldugum icin daha rahatim tabi belki calismaya baslayinca bu durum biraz yorar beni ama herseye yardimci olan bi ese sahip oldugum icin ayrica sansliyim..
Birbirimize uyum konusunda sorun yasamadik insanlar evliligin ilk zamanlari tartismalar olabilir diyorlardi. Belki daha cok tazeyiz ama buyuk sorunlar yasicagimizi da sanmiyorum acikcasi..
boyle iste :)
Nurayima da simdiden Allah kolaylik versin insallah o da altindan kalkacaktir.. isin ucunda ASK varsa zaten insan her tasin altina elini koyabilir
Umarim herkes de iyidirr