Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pelintoş nerelerdesiniz siz özledik ama, eski muhabbetleri özlüyorum ben:31:
Hadi çabuk evlensin gelsin herkes:27::27:
Ne güzel anlatmışsın öyle :nazar:evlenesim geldi yine benim:25:
Ben de artık evlenmek istiyorum yaa...
Burda bir başıma olmaktan gerçekten çok yoruldum:31:

Son düzenleme:
güzel yüzlü temiz kalpli melek :nazar: yüreğin kadar tertemiz bi hayat, aşk dolu bi yuva, iykilerle dolu bi ömür ! insan daha ne isterki dimi :16: ne güzel anlatmışsın cidden buraya gelip burayı okuyunca evlenesi geliyo insanın :9:
çook daha mutlu ol pelintoşummm benimm :16:

mervişşkooooooooooo :53: detayları bekliyoruz en kısa zamandaa :9:

Pelincimmmm maşallah canımmm:nazar::nazar: böyle güzel şeyler duyunca insan hemen evlenmek istiyor sabredemiyorrrrrrr:52::52:

Nihancımm ben de evlenmek istiyorummmmm bu yıl bizim yılımız olsun sen evlen benim de bari söz olsun:1::1::1:

Mervecimmmmm neler duyuyorummm yaaaa hadi hayırlısı bakalım ayrıntıları bekliyor

Ben de deli gibi hayal kuruyorum yaaaa korkuyorum hayal kurmaktan artık düşünün istemeden söze hatta düğünün ayrıntıları saç makyaj balayı :) konuşulacak şeyler herşey yaaaaa. Rabbim gönlümüze göre versin ama bugün bi arkadaşın başına gelen olaydan sonra şunu anladım Rabbim hayırlı kişiyi hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhh isteyen herkese

Son düzenleme:
Bebeklerim hepinizin iyi haberlerini okudukça içim içime sığmıyor,hepinize maşallah.:nazar::nazar::nazar:

Bakalım,inşallah güzel haberler verebilirim. :17:

Canlarimmm merhabaaa :16: uzuuuuun bir aradan sonra ben geldim :10:

Telefondan girdigim icin cok gecmise gidemedim son sayfada nurayimin yazisini okudum sadece... ben de nuray gibi ne temizlik ne yemek yapmasini bilerek evlendim... makinede camasir nasil yikanir bulasik makinesinde ne nereye dizilir bilmeden... anneminde her zaman soyledigi gibi evde misafirdim cunku... bi yabanciydim, annem pek istemezdi yemek yapmami ne biliyim bulasik yikamami...

Kendi duzenimi kendi evimde ogrendim... temizligi o guzel kokuyu evimde duyumsamak baska bi duyguydu.. mutfakta yemek icin hararetli saatler gecirmek ve karsiliginda 'askim mukemmel olmus' diyen bi ese sahip olmak, bulasigi beraberce makineye dizmek bilmiyorum bu duygular cok ozel...

Ben universiteyi ailemden uzak okudum ama orda da hazirciydim yurtta kaldim...
Demek istedigim insan ogreniyor ama oyle ama boyle.. suan calismadigim ve evde oldugum icin daha rahatim tabi belki calismaya baslayinca bu durum biraz yorar beni ama herseye yardimci olan bi ese sahip oldugum icin ayrica sansliyim..

Birbirimize uyum konusunda sorun yasamadik insanlar evliligin ilk zamanlari tartismalar olabilir diyorlardi. Belki daha cok tazeyiz ama buyuk sorunlar yasicagimizi da sanmiyorum acikcasi..

boyle iste :)

Nurayima da simdiden Allah kolaylik versin insallah o da altindan kalkacaktir.. isin ucunda ASK varsa zaten insan her tasin altina elini koyabilir:69:

Umarim herkes de iyidirr :16:

Pelinko tebrik ederim hayatım, okuyunca evlenesim geldi haa :27:

İnşallah çok ama çok mutlu olun bebeğimm :16:

Bi yarın görüşelim de,ona göre anlatayım canlarım.:31::61: Senin de yazdıklarını okuyorum ve kocaman maşallah diyorum.:nazar: Darısı başıma. :17:

Amin canımmm inşallah

Elis, çağla, özge, nuray ve pelin bu yılın gelinleri :123:

Ben, sen, sibel, nejla ve nihan da 2014 ğn gelinleri olcaz inşallah :123:

Amin canımmm inşallah

bal damlıo ağzından özlemcimmm :9:
hayırlısı olsun öyle gözüm korktuki Allahım hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza :31:
nasipten öte bişicikk yok :31:

bal damlıo ağzından özlemcimmm :9:
hayırlısı olsun öyle gözüm korktuki Allahım hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza :31:
nasipten öte bişicikk yok :31:

evet sibelim tek tek isim isim dua ediyorum sizleri de tanımasam da :16:

duanın gücüne öyle inanıyorum ki ben -şuan dualarımın karşılığı biri var hayatımda hamdolsun :nazar:

sizleri de görücem inşallah böyle aşka bulanmış birşekilde :69:

hem bizde kızlar gibi düğün telaşlarımızı anlatıcaz daha bu topikte :69:

Amin canımmm inşallah

Aşk böcükleri toplanmış ne güzel.... Topiğe yazla birlikte güzel haberler de geliyor...:nazar:
Hep mutlu olun kızlar, hepimiz mutlu olalım inşallah....
Özlemcim ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle, ben 2014 gelini olmayı gerçekten çok istiyoruuuuuummm:31:

Nejlacım senin de ağzından bal damlıyo valla:52: Keşke öyle olsa kuzum ama dün ablamdan yine veto yedim zaten canım sıkıldı ona. Onlara kalsa ben daha 2 sene evlenemezmişim. Birikim yapmalıymışız falan filan. Burda ben neler yaşıyorum kimsenin umrunda değil. Ama sevdicek atansa duramam ben seni orda öyle bırakmam diyor. Açıkçası ben de çok istiyorum. Hem yıllardır bu anı bekliyorum sevdiğime kavuşmak istiyorum hem de burda çok zorlanıyorum tek başıma çok bunaldım.:50:

Back