Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

kızlaaarrrr ben geldimmmmmm :)))) pelitoommm evlendiii mutluu mesut olsun inşallahhhhh çağlam da evlendiii :))) tüm çiftlerimize mutluluklaaaarrrr :)

düğünlerimiiizz yaklaşıyoooorrrr. hepinizi öpüyorummm

burcuuuummm :54:
keşke hep gelsen çok özledik seniii
senin de az kaldıı.

Selam lokum güzellerimmmm:16::16:

Nuraycım arka sayfalarda bir yerlerde gelinliğim sormuşsun,siparişi verdim ama çok değişiklik yapılacağından orjinal halini gösteremiyorum ama şu model üzerinden anlatayım bakalım siz ne diyeceksiniz?

zm1.jpg_580.jpg

arkas%C4%B1-fiyonklu-2013-dantel-gelinlik-modeli.jpeg

Bu gelinliğin öndeki kısa kısmının tamamen uzun olup kuyruklu olduğunu, ayrıca kollarının olmadığını, sıfır kollu olduğunu hayal ediyoruz.

İşte benim gelinlik:16:

İnşallah hayal ettiğim gbi olur:31::16::44:

Laviiin gelinlği çok beğendim ben:34:
Danteli, üst kısmı,sırtı filan çok güzelmiş, yalnız o arkadaki fiyonk daha küçük olsa daha zarif durur diye düşünüyorum.
Anlattığın gibi de güzel olur, güle güle giymek nasip olsun canım:16::16::16:

Son düzenleme:
burcuuuu seninde az kalmışş canımm :nazar:
lavinimm aynen öyle hayal ettim çok hoşmuş ,inşallah istediğin gibi olur canımm :31:

hayırlı cumalar bu arada kızlar.. tüm dualarımız kabul olsun inş. :31:

Laviiin gelinlği çok beğendim ben:34:
Danteli, üst kısmı,sırtı filan çok güzelmiş, yalnız o arkadaki fiyonk daha küçük olsa daha zarif durur diye düşünüyorum.
Anlattığın gibi de güzel olur, güle güle giymek nasip olsun canım:16::16::16:

burcuuuu seninde az kalmışş canımm :nazar:
lavinimm aynen öyle hayal ettim çok hoşmuş ,inşallah istediğin gibi olur canımm :31:

hayırlı cumalar bu arada kızlar.. tüm dualarımız kabul olsun inş. :31:

Güzellerim çok teşekkür edermmmmm daha güzelleri sizin olsun inşallah.:16:

:16:Nihancım benim gelinlik az daha kabarık olduğundan fiyonk bu kadar büyük kalmıyor ama provalarda dikkate alacağım dediğini.

Sadeliği seven biri olarak altına bu ayakkabıyı aldım ama orta yaşlı tüm arkadaşlarım ve annemden 'Gelin ayakkabısı bu kadar sade olmz' diye eleştiri yağmuruna tutuldum.

$909cb87160809_0_304x424.jpg

laviiiinnnnnn :52:
kuzum ben gelinliğini de ayakkabını da çok sevdimmmm :16::16:
allahım mutlulukla giymeyi nasip etsin :nazar: az kaldıı

Aşklı ballarım, ballı aşklarım :69: Sizi ben çok seviyorum, çoooookk :16::16:

Geçmişi okudum benimle heyecanlanıp benimle telaşlanmışsınız resmen.. Gözyaşlarımı tutmam pek mümkün olmadı, duygulandırdınız beni yine :31: Nazlım benim minik kardeşötemm! her anımda yanımdaydı hakkını nasıl öderim ben onun kıyamam ki, benimle yoruldu benimle koşturdu, düğün gecesi ayrılmak öyle zor geldi ki, hoş onu çisota emanet etsem de içim burkuldu :14: Kardeşötemmmm bi kez daha teşekkürr ederimm :16: Yürüyüşlerden fırsat bulunca beni ara :27: 7/24 amadenimmm:9::9:

Kızlar kına gecem, düğünüm nasıl geçti inanın hiçbi şey anlamadım.. İnsan böyle oluyomuş zaten afedersiniz ama aptal gibi :27: takımız 10 bucuga kadar surdu, artık isyan ediyorduk... en sonunda organizasyoncumuz yeter dedi ve çıkarttı bizi.. düğüne giriş müziğimi nazlımla ortak kararda seçtik can atilla-rumeli hisarının yapılışı herkes çok beğenmiş parçayı bir sürü mesaj aldım onunla ilgili :17:
İlk dans müziğimiz: zerrin özer-o yaz
2. dansımız: ana gabriel & julio iglesias-historia de un amor
3. dans müziğimiz: sezen aksu-tutuklu :16:

sonra vur patlasın çal oynasın :9::9::9::21:

şükürler olsun güzel iki gece atlattık, sonra da spice hotelimize kavuştuk.. Mükemmel bi oteldi, oradan da çok memnun ayrıldık zaten :16:

Allah evlenene yardım etsin ama sabır işi gerçekten...

Çağlam ve elisimde dünya evine girdiler, hayırlısıyla çok mutlu olsunlar inşallah :16: Allah kem gözlerden nazarlardan uzak tutsunn:16:

Anneme gelmiştimm hemen bişiler yazıyım istedim :16:

güzeller güzeli gelinimiz gelmişşşş:16: pelinim canım benim, siz öylesine harikaydınızki düğün ve kına gecenizinde süper olmasına hiç şaşırmadım:16::nazar::nazar:
lavicim gelinliğin ve ayakkabını beğendim inşallah gönlüne göre olur canım:16:
yarın nurayım kınalanıyoooorrrrr:64::64::64::46::46:

Nuraayy kınan yarın mıııı:52::52:
Bu ara çok sıkıntıdayım aklımdan çıkmış:26:
Yoksa şenlik yapmaz mıydık burda.
Çok güzel geçsin her şey inşallah.
Bol bol oyna:34:
:52::52::52::52::52::52::52::52::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::64::64::64::64::64:

Nuraycım kınalı gelinciğimiz gördüm seniii....
Ne de güzel olmuşsun maşallah. Bindallını çok çok beğendim, çok yakışmış...
Şimdi bu hafta bi güzel dinleen ve düğüne hazırlaaann... :34::12:

merhaba bebeklerime :3:
nihancım dinlenmek ne mümkün, koşturmacayla geçecek bu hafta. bizim düğün ve kına farklı şehirlerde olduğu için arayı 1 hafta yaptık, anca gider evi düzeltiriz, eksikleri tamamlarız diye.
kınalı kuzu oldum ben de :16:
dün kınadan önce dini nikahımız da kıyıldı :69:
çok duygusal, çok mutlu, çok bambaşka bi gündü ... darısı düğünüme ve tüm isteyenlere inşallah.
sadece evden çıkarken ağladım. dedeme dayanamadığımdan o da.. çok hasta ve çok yaşlı, aylardır kızımın düğünü geçse de öyle ölsem diye dua ediyor :5: allahım sağlık versin kurban olurum ona. hüngür hüngür ağladı, beni unutma nurayım dedi :14:

nihancım dinlenmek ne mümkün, koşturmacayla geçecek bu hafta. bizim düğün ve kına farklı şehirlerde olduğu için arayı 1 hafta yaptık, anca gider evi düzeltiriz, eksikleri tamamlarız diye.
çok duygusal, çok mutlu, çok bambaşka bi gündü ... darısı düğünüme ve tüm isteyenlere inşallah.
sadece evden çıkarken ağladım. dedeme dayanamadığımdan o da.. çok hasta ve çok yaşlı, aylardır kızımın düğünü geçse de öyle ölsem diye dua ediyor :5: allahım sağlık versin kurban olurum ona. hüngür hüngür ağladı, beni unutma nurayım dedi :14:

Oyyy kıyamam ona yaa... Dedeler sevilmez mi nasıl da ağlamış yaa...
Kötü oldum şimdi, benim dedem de son iyi günlerinde bana sımsıkı sarılmıştı :14:
Bir tane onlar Allah sağlıklı ömürler versin inşallah.
Unutulmaz ki arar sorarsın sık sık.
Farklı şehirlerde olacaksa böyle aralıklı olması çok mantıklı, olsun son bir hafta zaten az kaldı bitiyor koşuşturmalar :34:
Artık sen de evlisiiiiinnn:16: Hep böyle mutlu olun inşallah
Dua ettin mi bizlere :34:

Oyyy kıyamam ona yaa... Dedeler sevilmez mi nasıl da ağlamış yaa...
Kötü oldum şimdi, benim dedem de son iyi günlerinde bana sımsıkı sarılmıştı :14:
Bir tane onlar Allah sağlıklı ömürler versin inşallah.
Unutulmaz ki arar sorarsın sık sık.
Farklı şehirlerde olacaksa böyle aralıklı olması çok mantıklı, olsun son bir hafta zaten az kaldı bitiyor koşuşturmalar :34:
Artık sen de evlisiiiiinnn:16: Hep böyle mutlu olun inşallah
Dua ettin mi bizlere :34:

ettim canım :) allah kabul etsin inşallah

ettim canım :) allah kabul etsin inşallah

Amin canım inşallah. Bu arada benim ev sorunum çözüldü çözülecek inşallah.
Ev sahibimle birkaç tanıdık görüşmüş de tamam çıkmasın, ondan memnundum zaten demiş.
Ben o kadar dil dökmüştüm hiç vazgeçmemişti ama:1::1:
Duaları kabul etti Rabbim inşallah. Yarın netleşecek, inşallah aksilik çıkmaz da kalırım yine bu evde.

Amin canım inşallah. Bu arada benim ev sorunum çözüldü çözülecek inşallah.
Ev sahibimle birkaç tanıdık görüşmüş de tamam çıkmasın, ondan memnundum zaten demiş.
Ben o kadar dil dökmüştüm hiç vazgeçmemişti ama:1::1:
Duaları kabul etti Rabbim inşallah. Yarın netleşecek, inşallah aksilik çıkmaz da kalırım yine bu evde.

aa nihanım inşallah çıkmazsın o evden canım, aynı dualara amin dedik hep birlikte :16:

Merhaba kızlarrrrrrrrr

LAvincim anlattığın kadarıyla gelinliğin çoook güzel olacak gibi inşallah:16:

Nuraycımmm tebrik ederimmmm sende artık muradına eriyorsun. Demek sizin de bi yerde kına diğer yerde düğün olacak. Mesafe olunca maalesef böyle oluyor.

Nihancım sen ev meselesini ne yaptın?

Merhaba kızlarrrrrrrrr

LAvincim anlattığın kadarıyla gelinliğin çoook güzel olacak gibi inşallah:16:

Nuraycımmm tebrik ederimmmm sende artık muradına eriyorsun. Demek sizin de bi yerde kına diğer yerde düğün olacak. Mesafe olunca maalesef böyle oluyor.

Nihancım sen ev meselesini ne yaptın?

Nejla'cım nasılsın epeydir yoksun ortada.
Canım benim ev durumu çok karıştı ya.. Özetle Allah yardım etti resmen şu an kaldığım evin sahibiyle anlaşacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Sende ne var ne yok:31:

Back