Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

cnm hoş geldin ne güzel şeyler yazmışsın ah cicim ayları hep sürse keşke:9::9: bizler şimdiden 2013 gelinleri olarak ev işlerinden şikayetçiyiz hem çalışıp hem ev bakmak çook zormuş allah yardımcımız oluyor tabiki önemli olan ağzımızın tadı evimizin huzuru var herşey yavaş yavaş eksik tamam halloluyor:16:

teşekkür ederim canımmmm

inşallah sürer hep böyle yaa masal gibi ne guzel :9:

ev işleri henuz cok uzerime cokmedi... suanda esim evde zaten onun izni baya bi uzun... sagolsun elinden geldigince yapmaya calısıyor ne varsa biz dugunden sonra cok kalamadık evde nası olcak bilmem simdilik sevgili esimden memnunum destek oluyor her manada sag olsun

Çağlamikom özledim seni ben, hoşgeldiiinnn:3::3::16::16::16::16:
Ah kuzum yaa nasıl keyifle okudum, nasıl maşallah çeke çeke ve duygulanarak okudum her satırını...:nazar:
Allah daim etsin bu mutluluğunuzu. Dİyecek söz yok ki tatlım, siz bu dünyada aşkın varlığını kanıtlayan, aşk için mücadeleyi, sabrı gösteren ve mutluluğu hakeden çiftlerdensiniz. Rabbim o kurabiye kokulu yuvanızdan hep kahkahalar yükseltsin. Ve Allah bana da böyle bir evlilik nasip etsin:31: Balayınızı da iyi ki uzatmışsınız biz burda kızlarla kulağını çınlattık bol bol nerde bu kız altın balayı mı yapıyor diye:1::1::1: Hakikaten öyle olmuş, senin adına çok sevindim kuzum:16::16::16::16:

bende cok özledim bebişkommmmmmmmmm darısı basınaa :54::54: aminnnnnn insallah hep kurabiye koksun evim mis gibiii ohh :16:

balayımız ole oldu evet cunku böörtlen butun izinlerini tek seferde kullandı sefer durumundan oturu butun yıl baska tatil yok bize o yuzden uzattık tatilimizi cok da sevince oteli... tek uzuldugum nurayımın dugunu oldu :5: ucak bulamadık donus icin baya gec saate kaldık haliyle dugune yetişemedim :50: ayrıca böörtleni hava carptı sanırım biraz boyun rahatsızlıgı tekerrür etti son bikaç gun yerinden bile kıpırdayamadı dun aksam gelince igne oldu da bu sabah duzeldi ancak baya canı yanıyodu benim neşe kaynağımın :43: keske uzatmasaydık gitseydik evimize zamanında dedim o yuzden

aksamları sahilinde cok ruzgar vardı arka arkaya iki hafta boyunca o ruzgarı yiyince kotu oldu baya işte dayanamam ona ben allahım parmagının ucuna toz bile degdirmesin oyy :16:

bende cok özledim bebişkommmmmmmmmm darısı basınaa :54::54: aminnnnnn insallah hep kurabiye koksun evim mis gibiii ohh :16:

balayımız ole oldu evet cunku böörtlen butun izinlerini tek seferde kullandı sefer durumundan oturu butun yıl baska tatil yok bize o yuzden uzattık tatilimizi cok da sevince oteli... tek uzuldugum nurayımın dugunu oldu :5: ucak bulamadık donus icin baya gec saate kaldık haliyle dugune yetişemedim :50: ayrıca böörtleni hava carptı sanırım biraz boyun rahatsızlıgı tekerrür etti son bikaç gun yerinden bile kıpırdayamadı dun aksam gelince igne oldu da bu sabah duzeldi ancak baya canı yanıyodu benim neşe kaynağımın :43: keske uzatmasaydık gitseydik evimize zamanında dedim o yuzden

aksamları sahilinde cok ruzgar vardı arka arkaya iki hafta boyunca o ruzgarı yiyince kotu oldu baya işte dayanamam ona ben allahım parmagının ucuna toz bile degdirmesin oyy :16:

Aa geçmiş olsun enişte beye, soğuk da fena çarpıyor insanı ama bak geçmiş artık üzülme Çağlam. Korkuyordun balayı yapamayabiliriz diye çok da güzelini yaptınız çok şükür. Nuray çok güzel olmuş ya maşallah gelinlik çook yakışmış,:nazar:

Aa geçmiş olsun enişte beye, soğuk da fena çarpıyor insanı ama bak geçmiş artık üzülme Çağlam. Korkuyordun balayı yapamayabiliriz diye çok da güzelini yaptınız çok şükür. Nuray çok güzel olmuş ya maşallah gelinlik çook yakışmış,:nazar:

yerim ben onuuuu yakısmaz mı hiiiç :16: hemencik gelsin de fotilerini görelim bari :16:

evet cok sukur gecti benim ondan daha cok canım yanıyodu valla supermanimi öle gordukceee :31:

ara ara gecmişe soyle bi ustunkoru bakıyorumm ne guzel seyler olmus herkes ne kadar mutlu kubosum mervosum özlemcimmm ve tabi dugunune cok az kalan taze gelin adayımızda kosturmacalardaaa

sanırım düğünler ugurlu geldi ne güzel maşallah nazar degmesin :nazar:

Çağlacımmmmmmmm hoşgeldinn

Yazdıklarını tek tek okudum ve senin adına çooooook mutlu oldum Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Her gününüz balayı kadar süper geçsin canım benimmm.Aklımız hep sendeydi çok şükür düğünün hayal ettiğinden güzel geçmiş ve balayın süper ötesi geçmiş :nazar::nazar::nazar::nazar: Eee ama seni herkes görmüş biz de merak ediyoruz :52::52::52:

sagol nejlosummmmmmm darısı seninde basına :54:

kim görmüş kız :1: benim elimde bile foto yok kii henuz hiç... sadece dugun fotografcım kendi facebook sitesine koymus bitane yanında mutluluklar falan yazıyo işte ama onda da hiçbişi belli değil zaten foto kucuk ve net degil cok benim yüzüm bile gorunmuyo gelinlik de belli değil öyle cok fazla...

biz ne fotolar cekildiiiikkkkk :27: gorunce kopcaksınız :9::9::9:

hele bi alalım da :1:

sagol nejlosummmmmmm darısı seninde basına :54:

kim görmüş kız :1: benim elimde bile foto yok kii henuz hiç... sadece dugun fotografcım kendi facebook sitesine koymus bitane yanında mutluluklar falan yazıyo işte ama onda da hiçbişi belli değil zaten foto kucuk ve net degil cok benim yüzüm bile gorunmuyo gelinlik de belli değil öyle cok fazla...

biz ne fotolar cekildiiiikkkkk :27: gorunce kopcaksınız :9::9::9:

hele bi alalım da :1:

Sokaktaki insanlar :9::9::9::9: çooooooook merak ettim ama şimdi tatlımmm

yerim ben onuuuu yakısmaz mı hiiiç :16: hemencik gelsin de fotilerini görelim bari :16:

evet cok sukur gecti benim ondan daha cok canım yanıyodu valla supermanimi öle gordukceee :31:

ara ara gecmişe soyle bi ustunkoru bakıyorumm ne guzel seyler olmus herkes ne kadar mutlu kubosum mervosum özlemcimmm ve tabi dugunune cok az kalan taze gelin adayımızda kosturmacalardaaa

sanırım düğünler ugurlu geldi ne güzel maşallah nazar degmesin :nazar:

O da balayına gider de dönmez epey:1::1: Bak elis de dönmedi hala:34:

Bu arada dün Büşra'nın da düğünüydü değil mi? Onun da güzel geçmiştir umarım çok mutlu olsunlar inşallah:16::16::16:
Evet topiğimizde aşk dolu günler yaşanıyor çok şükür.:nazar:

Çağlaaa çok merak ettik biz seni... Pembiş arabayı da merak ettim:9:
Ama bir şeyi daha merak ediyorum adım silindi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:

Sokaktaki insanlar :9::9::9::9: çooooooook merak ettim ama şimdi tatlımmm

onları mı diyosun kız :9::9: o fotoların akıbeti belli değil umarım fotolarımızı kötü yola dusurmezler diyomusum :60:

yaslı teyzelerdi hep yaaa bi tane genc bi cift vardı sadece bi de 3 kişilik genc kız grubu onlar kuaforden cıktıgımda yakaladılar beni tam arabaya binerken

digerlerini hep cekim mekanında gorduk :9:

ben de merak ediyorummmmm valla deli gibi nası cıktılar acebaaa :23:

onları mı diyosun kız :9::9: o fotoların akıbeti belli değil umarım fotolarımızı kötü yola dusurmezler diyomusum :60:

yaslı teyzelerdi hep yaaa bi tane genc bi cift vardı sadece bi de 3 kişilik genc kız grubu onlar kuaforden cıktıgımda yakaladılar beni tam arabaya binerken

digerlerini hep cekim mekanında gorduk :9:

ben de merak ediyorummmmm valla deli gibi nası cıktılar acebaaa :23:

Eminin süper çıkmışlardır tatlım ama en çok düğünün güzel geçmesine sevindim

BENİMM kurabiyemm gelmiş hoşgelmişşşş :16::16:
yazdıklarını okurken ürperdimm inan ne güzel duygular onlar öyle bebegimmmmm:nazar::nazar:
41 kere maşallah size :nazar:
allah herkeze en güzelinden nasip etsinn :16:
çok özledikk senii vallahii fotolarınıdaa meraklaa bekliyorum kuzummm :53:

bu arada ezgimm nurayımla görüştünüz demek ne güzel yaa :16:
oda bi içim su olmuş hakkatenn maşallah lokumumuzaa yaa :nazar:

Son düzenleme:
eveeet büşüm de evlendiiii kocasının bebişi oldu :9::9: Allah mutlu mesut bahtiyar etsinn insallahhh ikisini de

eniştenin izni uzunsa donmeyebilirler kusummm evet antalya seni icine hapsediyo donemiyosun cunku :9: hala alısamadım sudan cıkmıs balık gibiyim antalyada olmam gerekiyodu burda ne işim var beni oraya ısınlayın diye aglıyorum ofistekilere... balayı sonrası sendromumu asamadım...:1:

geciyo işte nejlosum yaa ole bole bitio... dugun falan bahane evlilik sahane :51::51:

sıkıntıya strese hiiiiç degmiyomus valla :9:

Evet kızlar ben Nuraya da bayıldım doğrusu, maşallah Allah nazarlardan saklasın.:nazar::nazar::nazar:
Gelinliği, saçı, düğün mekanı her şeyi çok çok güzel görünüyordu. :nazar:
Balayıları da muhteşem geçer inşallah.

Çağlamikom sorumu görmedin mi?:26:

eveeet büşüm de evlendiiii kocasının bebişi oldu :9::9: Allah mutlu mesut bahtiyar etsinn insallahhh ikisini de

eniştenin izni uzunsa donmeyebilirler kusummm evet antalya seni icine hapsediyo donemiyosun cunku :9: hala alısamadım sudan cıkmıs balık gibiyim antalyada olmam gerekiyodu burda ne işim var beni oraya ısınlayın diye aglıyorum ofistekilere... balayı sonrası sendromumu asamadım...:1:

geciyo işte nejlosum yaa ole bole bitio... dugun falan bahane evlilik sahane :51::51:

sıkıntıya strese hiiiiç degmiyomus valla :9:

:9::9::9::9:
Böyle evlilikleri gördükçe evlenesim geliyor hemen yaa:9::9::9:
Gidip sevdiceğin elinden tutup nikah dairesine gidesim geliyo:9::9::9::9:
Seni ışınlayalım zaten tekrar balayına, ben de dönmek istemem ki Çağlaşum:34: Ama internetin de olsun bırakma bizleri de:16:

Nihancımmmm sende evleneceksin sevdiğine kavuşacaksın bak da gör az kaldııııı sonra artık balayından dönsün diye seni de bekleriz meraktan çatlarız:52::52::52:

sibosuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm :54::54::54::54::54:

tesekkur ederim bebetommmmmm :16:

nihancım gormedim canım arada kaynadı sanırım :26:

sen de oturtursun masaya merak etme zaman cabuk geciyo

beni netim var evde kusum aldık ama pc henuz gelmedi... bikac gune gelicek ama zaten evde giremem nete vakit olmaz

iş yerinde girerim ama musait oldukca

Son düzenleme:
Nihancımmmm sende evleneceksin sevdiğine kavuşacaksın bak da gör az kaldııııı sonra artık balayından dönsün diye seni de bekleriz meraktan çatlarız:52::52::52:

Gelecek mi o günler Nejlaşum yaa, gelsin valla artık sabır kalmadı:52::52::23::9::9:
İkimiz de bu yıl evlenelim yaa peş peşe evlenelim biz de, kızlar da bizi beklesin:66::78:

Çağlacım ayakkabından silindi mi isimlerimiz demiştim:26:
Evde nete girme zaten kocişinle takıl:9:

Nihancımmm gelecekkkk merak etme senn benim seneye sadece söz olacak düğünde kısmetse 2015 daha çoooook ama ben senin evlenmeni daha çok istiyorum yapayalnızsın ya oralarda bir an önce evlen de artık kurtul oralardan

Back