- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.761
cnm hoş geldin ne güzel şeyler yazmışsın ah cicim ayları hep sürse keşkebizler şimdiden 2013 gelinleri olarak ev işlerinden şikayetçiyiz hem çalışıp hem ev bakmak çook zormuş allah yardımcımız oluyor tabiki önemli olan ağzımızın tadı evimizin huzuru var herşey yavaş yavaş eksik tamam halloluyor
![]()
teşekkür ederim canımmmm
inşallah sürer hep böyle yaa masal gibi ne guzel
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ev işleri henuz cok uzerime cokmedi... suanda esim evde zaten onun izni baya bi uzun... sagolsun elinden geldigince yapmaya calısıyor ne varsa biz dugunden sonra cok kalamadık evde nası olcak bilmem simdilik sevgili esimden memnunum destek oluyor her manada sag olsun
Çağlamikom özledim seni ben, hoşgeldiiinnn
Ah kuzum yaa nasıl keyifle okudum, nasıl maşallah çeke çeke ve duygulanarak okudum her satırını...
Allah daim etsin bu mutluluğunuzu. Dİyecek söz yok ki tatlım, siz bu dünyada aşkın varlığını kanıtlayan, aşk için mücadeleyi, sabrı gösteren ve mutluluğu hakeden çiftlerdensiniz. Rabbim o kurabiye kokulu yuvanızdan hep kahkahalar yükseltsin. Ve Allah bana da böyle bir evlilik nasip etsinBalayınızı da iyi ki uzatmışsınız biz burda kızlarla kulağını çınlattık bol bol nerde bu kız altın balayı mı yapıyor diye
Hakikaten öyle olmuş, senin adına çok sevindim kuzum
![]()
bende cok özledim bebişkommmmmmmmmm darısı basınaa
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
balayımız ole oldu evet cunku böörtlen butun izinlerini tek seferde kullandı sefer durumundan oturu butun yıl baska tatil yok bize o yuzden uzattık tatilimizi cok da sevince oteli... tek uzuldugum nurayımın dugunu oldu
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
aksamları sahilinde cok ruzgar vardı arka arkaya iki hafta boyunca o ruzgarı yiyince kotu oldu baya işte dayanamam ona ben allahım parmagının ucuna toz bile degdirmesin oyy
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)