Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nurayım kınalı kuzumm dini nikahındamı kıyıldı seninnn oyy... geldinmi istanbula kuşum? bide bide evden gelinlikle mi çıktın merak ettim
nihancım ev işinin çözülüyor olmasına çok sevindim, Allah gönlüne göre versin

nurayımmm nede güzel olmuşssun sen güzeeller güzelim ya fotolarınız harikaa bindallına zaten bayıldım dini nikahınızda kıyılmış hayırlı olsun tatlım.. Dedenle fotonuzu görüncede ürperdim inan duygulanmamak elde değl yani ne güzel rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin.

slm guzellikler nasilsiniz bakalim herkesler dugun derdinde topik issiz kalmis dogal olarak :-(
nurayimm kuzum kinalandinmi senn hemde dini nikahinizda kiyilmis Allah hic utandirmasin bi omur mutlu etsin darisida bizee ;-)
cagla hala balayisindan donmedimi gelsede biraz bize tuyolar verse son dakika icin:-D

Ay hadi hayırlısı canım yaa inşallah bi sorun çıkmaz Rabbimin izniyle. Bende canım diş meselesi var 12 gün falan raporluydum evde değildim pek giremedim. şimdi de çok şükür dönem sonu ya okulda rahatız öğrenciler gelmiyor ay acaba bizim çağla elis naptıki çok merak ediyorum ya :) elisi gördüm nette tam bi prenses olmuş

Yaa ben çağlayı da elisi de görmedim, gelince foto yüklerler belki merak ettim
Geçmiş olsun Nejla'cım Allah şifa versin.
Bizim öğrenciler bugün gelmişti yaa
Az önce ev işini ayarlamaya çalıştık da adam nuh dedi peygamber demedi indirmedi kirayı, burdaki evlerin biraz üstünde bir fiyata oturacağım Ev yok, zaten çıksam haftalarca otelde kalcaktım, taşıma masrafı olcaktı. Biraz böyle dengeledim diye avunuyorum işte.
Yarın kontrat imzalıycaz işte bakalım.

Sağ ol Ezgicim, pek gönlüme göre olmadı ama bakalım, çok sıkıldım bu durumdan ne olacaksa olsun dedim artık. sen nasılsın ezgişim

SAğol canım benim

Bence de canım en iyisi şimdilik o evde kalmak ya, en azından artık düşünüp durmayacaksın canın sıkılmayacak

ezgimm dini nikahımız kıyıldı kına günü sabahtan. bindallıyla çıktım evden.
öğle vakitleri çoğu akrabamız bizdeydi. ben kuaföre gittim orda giyindim bindallımı. eve döndük kapıda davul zurna çalıyo, çoluk çocuk herkes oynuyo apartmanların camları insan dolu, herkes bize bakıyo, alkışlıyo herkes benimle ağlıyo, benimle gülüyo. çok özel bi andı.
sonra eve çıktım. dedemin elini öpmeye.
sonra babacığımın koluna girdim apartmanın kapısına kadar indik.. sevgilicik kapıdan almaya geldi beni ama kardeşim kapıyı tuttu bahşişini aldı eniştesinden sonra çekildi. babamın elini öptük, sevgiliciğin koluna girdim, alkışlar eşliğinde arabamıza bindik.
herkes bizim evin önünde olduğundan uzun bi konvoyla kına mekanına gittik.
çok güzeldi, allahıma şükürler olsun.
inşallah düğünüm de böyle sorunsuz geçer
ve isteyen herkese allahım gönlündekinden daha güzel yaşamayı nasip etsin bugünleri..

yarın istanbula geliyorum ezgitoom. bu gece evdeki son gecem

sibelimmm
canım benim allahım sana da nasip etsin

büşram az kaldıı düğüne
çağloş balayında hala

nihanım buna da şükür, ev arıyordun zorda kaalcaktın, güvenemiyordun herkese.. en azından güvenle, huzurla kalacaksın

canlarım ben de görmek istiyorum o güzel fotoğraflarınızı bana da gönderin ağlarım bakk

çok piis duygu sömürüsü yaparım kızlar bana da gönderin göreyim o güzelim gelinciklerimi

SAğol canım benim

Bence de canım en iyisi şimdilik o evde kalmak ya, en azından artık düşünüp durmayacaksın canın sıkılmayacak

Öyle mi dersin Nejlacım ya,hala canım sıkkın ama napayım artık... Duyan herkes çık ordan çok pahalı diyor.Ama çıkınca da ortada kalıyorum işte. Öff

Evet Nuraycım bu olay sayesinde aslında burda kimseye güvenmemem gerektiğini daha iyi anladım. Saf olduğumu da daha iyi anladım Ama moralimi bozdular bugün arkadaşlar, çok pahalı kalma sakın orda dediler.... Amaan gerçekten bu mevzu beni çok sıktı, benimle birlikte herkesi de bunalttı
Bu gece son gecen mi oyy... Duygu karmaşası yaşarsın şimdi, bir yanın uçarak gitmek ister bir yanın kalmak. Ama onu yaşamak da güzel olsa gerek

nihanım çok hüzünlüyüm sanki
bu son, bugün son ve ben bambaşka bir hayata adım atacağım.

Nuraycım ama bu çok normal, kolay değil elbette ama son diye düşünme, yeni, yepyeni bir başlangıç bu.
Artık senin yuvan olacak, her şeyiyle sizin. Aile çok bambaşka çok özel bir şey, Allah yokluklarını göstermesin hiçbirimize.
Ama bak ben de burda gurbette ailemden uzaktayım Şükret ki sevdiğinle birlikte paylaşacağın bir yuvan olacak, artık siz aile olacaksınız. Ne güzel gelin olarak, onların yetiştirdiği güzel kızları olarak gururla çıkacaksın o evden. Böyle düşün ve üzülme olur mu kıyamam

Canım evet pahalı olabilir ama ev bulamayınca ne yapacaksın peki? Artık bi süre idare et o süre zarfında da yeni ev bakarsın. Aslında bi arkadaşın olsa bi süreliğine kalabileceğin???

laviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn farzetkide okudum, aşk yuvanızı tutmuşsunuz hayırlı olsunn kuzum. neden burda paylaşmıyosunuz amaa.
buraya da yazınn

canım bu söylediklerinin elbette farkındayım ve sürekli şükrediyorum. bugünlere gelmek hiç kolay olmadı bizim için. 2 senedir neler yaşadık..
fakat herşey bir yana doğduğum, büyüdüğüm, doyduğum, ağladığım, güldüğüm bu yuvadan ayrılmanın hüznü, hiçbir düşünceyle bastırılacak bi duygu değilmiş.
ayları, yılları 'hadi geç artık, bit artık' diye bekleyen ben, şu son saatler 'nolur geçmesin, ya ne çabuk geçiyo şu zaman' diye mızmızlanan yine ben.
biraz da korkmaya başladım... şöyle güzel olsun böyle cici olsun diye didindiğim yuvamın sorumluluk duygusunu şimdi farkediyorum. altından kalkabilecek miyim, annem çok uzaklardayken...
aldığım, giydiğim kıyafetleri artık 'bu nasıl yıkanır ki' diye düşünerek alıyorum. annem yıkamıcak artık onları.
ben hiç tek başıma yaşamadım. herşey hazır geldi önüme. sehpaların tozunu almaktan başka temizlik yapmadım.
işte tüm bunlar ve daha fazlası bi garipliğe itiyo insanı...
ve evet şükürler olsun... elimi tutan, yüreğime dokunan bi sevdiğim var. ona sarılır ağlarım, ona sarılır gülerim

Nurayokommmm

Sanki düğün 1 ay sonraymış gibi hazırlık yaptığımdan çok yoruluyorum son günlerde, farzetki'ye de bir nefeste yazdım.

okuluma yakın bir ev tutmak istedik ama kiraları çok çok fazla geldi. Bir de deprem geçirmiş evler, boyamışlar tamir etmişler ama içime sinemedi bir türlü. En sonunda şu an oturduğumuz Tokiden ev baktık, birini beğendim böyle manzaraya bakıyor. Aşırı büyük de değil-bizim memlekette 175 mt. den aşağı ev bulmak zor da- üstelik annemin dibinde. Öylece tuttuk, ikimiz de yol gidip geleceğiz ama napalım Allah sağlık versin.

Yazdıkların ama çok içime dokundu, şu an ben niye ramazandan önce evlenmedik ki deyip duruyorum, ama zaman geçtikçe de 'İşte bu evde son ramazan'ım' diyorum.

Allah kalplerimizi ayırmasın

Sağ ol Ezgicim, pek gönlüme göre olmadı ama bakalım, çok sıkıldım bu durumdan ne olacaksa olsun dedim artık. sen nasılsın ezgişim

bende bir yoğunumki sorma. bebiş, sınav derken kendimi şaşırdım
kızlar elisonun resimlerini gördüm öyle güzel olmuş kii maşallaahh
çağloşumuda deli gibi merak etmekteyim.
bu akşam kınalı kuzum nurayım geliyor istanbula. gelin alıyoruz onu

Son düzenleme:
Canım evet pahalı olabilir ama ev bulamayınca ne yapacaksın peki? Artık bi süre idare et o süre zarfında da yeni ev bakarsın. Aslında bi arkadaşın olsa bi süreliğine kalabileceğin???

evet artık pahalı mahalı oturcam bu evde mecburen canım napayım, maalesef arkadaşlarımın da aileleri geldi yanlarına uygun değiller, kalacağım biri yok maalesef Artık yılın safı olarak tarihe geçeceğim

Nurayım duygulandırdı yazdıkların beni...
Ben de annemin dibinden ayrılmamıştım hiç, atanınca uzak düştük ilk defa, tabi zor da oldu ama alışıyor insan zamanla. Özlemse hep oluyor, inşallah mutluluğunla, huzurunla gelirsin her şeyin üstesinden.

oyy bebiş de var sizde tabi yaa...
Sev doya doya...
Ne sınavına girecektin sen canım?
Çağlayla elis ballayında mı hala, bir gelseler de alsak haberleri...

Laviiiiiiiiiiinn hayırlı olsun canım, aşk yuvanızı bulmuşsunuz, huzurla oturmak da nasip olsun inşallah

Cupcake güzeli çağlamiko nerde yaw hala dönmedi mi balayından

Hadi gelsin de paylaşsın benimle de resimlerini, çatliycam meraktannnn

Canlarimmm merhabaaa uzuuuuun bir aradan sonra ben geldim

Telefondan girdigim icin cok gecmise gidemedim son sayfada nurayimin yazisini okudum sadece... ben de nuray gibi ne temizlik ne yemek yapmasini bilerek evlendim... makinede camasir nasil yikanir bulasik makinesinde ne nereye dizilir bilmeden... anneminde her zaman soyledigi gibi evde misafirdim cunku... bi yabanciydim, annem pek istemezdi yemek yapmami ne biliyim bulasik yikamami...

Kendi duzenimi kendi evimde ogrendim... temizligi o guzel kokuyu evimde duyumsamak baska bi duyguydu.. mutfakta yemek icin hararetli saatler gecirmek ve karsiliginda 'askim mukemmel olmus' diyen bi ese sahip olmak, bulasigi beraberce makineye dizmek bilmiyorum bu duygular cok ozel...

Ben universiteyi ailemden uzak okudum ama orda da hazirciydim yurtta kaldim...
Demek istedigim insan ogreniyor ama oyle ama boyle.. suan calismadigim ve evde oldugum icin daha rahatim tabi belki calismaya baslayinca bu durum biraz yorar beni ama herseye yardimci olan bi ese sahip oldugum icin ayrica sansliyim..

Birbirimize uyum konusunda sorun yasamadik insanlar evliligin ilk zamanlari tartismalar olabilir diyorlardi. Belki daha cok tazeyiz ama buyuk sorunlar yasicagimizi da sanmiyorum acikcasi..

boyle iste :)

Nurayima da simdiden Allah kolaylik versin insallah o da altindan kalkacaktir.. isin ucunda ASK varsa zaten insan her tasin altina elini koyabilir

Umarim herkes de iyidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…