- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.661
günaydııın ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
2 prenses daha prensine kavuşmuş halde uyandı bu sabaha![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
darısı bekleyenlerin, isteyenlerin başına
biliyosun ben de kilometrelerce uzağa gidiyorum ailemden, bi yandan sevgiliye kavuşma sevinci, yeni bir aile kurmanın gururu... bir yandan da yine şafak sayma günleri başlayacak. mesela bayram gelse de annemi görsem, kardeşime, babama kavuşsam diyeceğim...![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
sen annemin memleketine gidiyorsun. mis gibi bi gelin görsün bakalım orasıı
istanbuldan sonra küçük bi şehre alışmak biraz zaman alıyo.. inşallah çok çabuk adapte olursun. inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın her daim.
bizim planlarımıza göre 13 gün kaldı, dilerim rabbimde kaderimize böyle yazmıştır büşümm
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
2 prenses daha prensine kavuşmuş halde uyandı bu sabaha
darısı bekleyenlerin, isteyenlerin başına
büşümm, canım aynı duyguları yaşıyoruz bire bir.nurayimmm dugundasimmm gelin olduk gidiyoruz kuzumm cok az kaldikiii :-D
heyecan varmii kuzum ben karmakarisigim ailemden ayrilacak olmak gercekten uzuyo ama diger yandan sevgilime kavusmanin mutlulugu hem aglarim hem giderim modundayim tam olarak
sende durum ne canim bittimi hazirliklar![]()
biliyosun ben de kilometrelerce uzağa gidiyorum ailemden, bi yandan sevgiliye kavuşma sevinci, yeni bir aile kurmanın gururu... bir yandan da yine şafak sayma günleri başlayacak. mesela bayram gelse de annemi görsem, kardeşime, babama kavuşsam diyeceğim...
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
sen annemin memleketine gidiyorsun. mis gibi bi gelin görsün bakalım orasıı
bizim planlarımıza göre 13 gün kaldı, dilerim rabbimde kaderimize böyle yazmıştır büşümm