- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.581
Lavintoşum ya sen ciddi ciddi evleniyosun hatta evlendin öyle miiiiiiii
Ne güzel ya, kırk bin kere maşallah
Bana da dua ettin mi bakiiim
Hep mutlu olun tatlım,bu heyecanınız hiiç bitmesin.
Benim de aklım Pelindeydi, gelip anlatsın balayından sonra her şeyi
Arap Atı gibi gidiyoruz bizzzzz
Nihancım sizin geçtiğiniz yollardan farklı şekillerde de olsa biz de geçtik, hatta o yolları geçtik de 'Neden evlenmiyoruz?' triplerine bile girdim hatırlarsan.
Teselli olsun diye demiyorum. İnan, gerçekten inan, ben buraya geldiğimde ilişkimiz yeniydi ve ona aşık olup olmadığımı bile bilmiyordum. Üstelik atanmamıştı, ailem hiç hoşlanmamıştı ilişkimizden.
İnandım ve gerçek oldu, buraya geldiğimde 2013te evlenmeyi bırak, onunla evleneceğimden bile emin değildim. Ama gerçek oldu, şimdi sanki o zorluklar hiç yaşanmamış da yeniden aşık oluyormuşuz gibi.
Ve ben inanıyorum ki sen de bu sevinçlerini bizimle paylaşacaksın ve çok çok mutlu olacaksın. İnşallah biz de şahidin olacağız.
Pelintoşşşşşşşşşşşşşş hep aklımdaydınnn ne güzel de gelin oldun sennn
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
Sen şimdi aşkla uyandın değil mi, ahh ne güzellll bir ömür boyu inşallah beraber uyanacaksınız.
Ezgicim teyze olmuşsun, ne güzel bir şey yaaa benim bir erkek kardeşim var ama kimbilir ne zaman hala olurum. Teyze anne yarısı ya sen de anneliğin yarısını tattın artık.
Dün gelemedim, çünkü dün bizim Allah'ın izniyle dini nikahımız kıyıldı
Öyle heyecanlanmışım ki nikah anında dua edemedim kızlar, sonrasında edebildim, Rabbim kabul etsin:26:
Yarın da malum hökümet nikahım var
Çok heyecanlıyım ki bennnnnn
Tatlım inan gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca, iyi ki varsınız dedim.
Hatırlıyorum çok üzülüyordun hiç niyeti yok diyordun, canım yaaa hayat işte sürprizlerle dolu.
Hepinizin mutluluğuyla ayrı ayrı seviniyorum, hepiniz çok değerlisiniz benim için, aşka inancımı kuvvetlendiriyorsunuz.
İnşallah dediğin gibi ben de paylaşabilirim mutlulukla burda sevinçlerimi.
Bu mutluluk beni de bulsa ya artık
Daha fazla yıpranmadan, yıpratmadan...
lavintoooşşş allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi denikah resimlerini bekliyoruuuzzz hıı ona göre :)
ay topikte kızlar birer birer gidiyoorr...
pelintoş balayından dönünce gelsin de anlatsın bizeeeee, nasıl bişeymiş bu duyguuu
sırada çağlamikle eliso var. bu hafta geri sayım onlar için
Kızlar o kadar harika bi duyguymuşki... Hala gözlerim dolu dolu.. 1 dakika olsun yanından ayrılmadım Pelotumun heycanımız, tatlı ağlaşmalarımız ya o duyguları tarif edemicem sanırım...
Evinde kaldık beraber evi harika gerçekten tam bir pamuk şeker koridordaki rafta aybik pelot ben ve sevdiceğimin resmini çerçevede gördüğümde dedimki Kadınlar Kulubu sen nelere kadirsin? Biz en şanslı üyelerdeniz sanırım bölesine güzel dostluklar yakalayabildik.. Kınasını ellerimle yaktımOf tüylerim hala diken diken oluyo.. herşey harikadanda öteydi sanırım üst sınırdaydıı Allah'ım nazarlardan korusun kollasın pelotumuu aybikimii
ÇAğlam cok gecmıs olsun sanada pastalar prensesiim kötü gözlerden negatif enerjilerden uzak ol, Lavinim hayırlı ugurlu olsun sizinde nikahınız bi ömür mutlu olun inşallah
Canım benim biz neden burdayız?
Bunu ciddi ciddi söylüyorum, birbirimizi önemsemeyip değer vermiyorsak burda ne yapıyoruz?
Elbette ki birbirimize destek olacağız, burada çok zor günler de geçirdik ama çok güzel mutluluklar da paylaştık. Yakında da senin mutluluklarını paylaşacağız.
Ayyyyy inşallah görümcecike söyleyeceğim bol bol resimlesinler bizi.
Çağla ve Elis son haftadalar, sonra da senin geri sayımların başlıyor
pufluu nazlımm nede güzel anlatmışsın ya ama gerçekten biz burda heycanlandık merak ettik seni cidden düşünemiorum sürekli face'e girdim çıktımnazlımm pelintoşun fotosunu atar belkim diye dünya güzeli bi gelin olmuş melek gibi olmuş.. Allah ömür boyu mutlu etsin onları sizi hepinizi
nihancım sana gelince belirsizlik nedir cidden çok iyi bilirim..önünü görememek nereye gittiğini bilememek çok çok kötü..ilk başta allah sabır versin ve bol bol dua et canım benim sen olumlu şeyler düşünmeye çalış..ve ağlama sakın kıyamayız ki sana
zaten kötü bişey oldugunda ardı arkası kesilmez seninde öyle olmuş ama hepsi geçiçek canım benim inşallah hepsinin üstesinden geliceksin.ERkek arkadaşında inşallah atanır canımda daha çok beklemek zorunda kalmazsın.
gececi neşet oldum iice eve yeni atabildim kendimiii
pelomm gelin olduuuuu, ah o gercek bi meleeeeeeeeeek düğünden sonra gorur mailimi diodum ama o telasının icinde heyecanını benle paylasmısss onu sıgdıramam yerlere goklere koca yurekli arkadasım benimmm
dün tüm gün topallaya topallaya da olsa evimi yerleştirdimmm ama aklım hep pelottaydı sonunda bitti stresleri darısı basımıza artıık
pufuuuum tahmin edebiliorum seni ne tarifsiz bi duygudur odarısı sana meleğimmm insallahhh
lavisimmmm sen de mi evlendin sonundaaaay ne jetgil topiğiz yahuuuu bitanem ömür boyu mutluluklarrrr rabbim tamamına da erdirsin insallah
elisot ve benim icin artık son geri sayım... ben de hala eksikler var halılarımın bi kısmı yok falan son hafta da eksik pesinde kosucaz... ondan sonra ver elini Voyage Belek beni kimse tutmasın
cıxx iyileşmediama hafifledi tabi biraz aslında normal basabiliorum ama riske atmamak adına cok yuklenmiorum o tarafa düğün üzeri zorlarsam şişer falan diye o yuzden aksıyorum hafiften...
inşallah öle olur ya bugun düğün mekanına provaya gittik içim bi hoş oldu bugun bile heyecandan dizimin bağı cozuldu o atmosferi gorunce ben napıcam haftaya yaadüşünemiorum cidden :26:
Aslında krem filan sürseydin, rahatlatırdı, doktora gittin mi canım?
Heyecanlanmaz mı insan tatlım, o heyecanın olması bile başlı başına mutluluk, inşallah her şey hayallerinden bile daha güzel geçer canım
Kurabiye prensesi çağlamikooo
Çok geçmiş olsun kuzum, sana kötü gözle bakanları Allaha havale ediyorummm
Çağlamiko ben bugün biriyle görüştüm ve sanırım birbirimizden inanılmaz elektrik aldık
İnşallah sonu da hayırlı ve güzel olur çağlamiko, dua et bana tatlımmm
Kızlar o kadar harika bi duyguymuşki... Hala gözlerim dolu dolu.. 1 dakika olsun yanından ayrılmadım Pelotumun heycanımız, tatlı ağlaşmalarımız ya o duyguları tarif edemicem sanırım...
Evinde kaldık beraber evi harika gerçekten tam bir pamuk şeker koridordaki rafta aybik pelot ben ve sevdiceğimin resmini çerçevede gördüğümde dedimki Kadınlar Kulubu sen nelere kadirsin? Biz en şanslı üyelerdeniz sanırım bölesine güzel dostluklar yakalayabildik.. Kınasını ellerimle yaktımOf tüylerim hala diken diken oluyo.. herşey harikadanda öteydi sanırım üst sınırdaydıı Allah'ım nazarlardan korusun kollasın pelotumuu aybikimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?