- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.081
allah yardımcınız olsun tatlım yaaaa beklemek ne zorbenimki de hala seyirden donmedi.. bekleyip duruyorum gelcek de evlencez diye
temmuzdan sonra bidaha gitmez insallah gidicek mi :26: benimkinin dugunden hemen sonra gitme ihtimali var ne komik dimi evlencez ertesi gun gidicek ya da balayında beni yalnız bırakıcak iki gun sonra tabi izin alamazsa ki zor gibi duruyo
aglancak halime guluyorum
Aminnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnLavinnnnn tebrik ederim, umarım öne çekersiniz düğünü... Eylül düğün için harika bir ay
Bu sene herkesss evlensin, bütün aşk böcükleri mutlu olsun
lavinnnnnnnn inşallah eylüll olurr
çağloşuum hayıyyyyyyy hiçbi haber gelişme yokgomutanımm izmirde kursta bebişim temmuza kadan görüşemicezz büyük ihtimall
bende geldim
Ay tatlım ikisi de çooook sevinir çoook güzel düşünmüşsünüz müstakbel kocacınla berbaer yaparsınız sürprizibenim düğünüm babalar gününde :)
babama bi süpriz mi yapsam düğünde
Maillerinize yazacaktım ama üşendim.Buraya yazayım ki,herkes okusun,belki mailine bakamayan olur. Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorum bebeklerim,her kararımda yanımda olduğunuz,bana yardım ettiğiniz için.Bundan sonra inşallah hayırlısı olur.Sizleri çok seviyorum,dualarınızı eksik etmeyin.
Senem hoş geldin bu arada
Selam bebeciklerimmmm
Çağlacık azıcık kaldı güzelliklerine kavuşmana, sabret
ayy lavişim valla dusundukce kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyooodarısı basınaaa
sende de simdi heyecan doruktadır dimiiiii var mı bi hazırlıklar
benim annem baya abartmıstı cunku de gelcekleri zaman hatta dun böörtlen paşası dalga gectiaskım seni istemeye gelcemiz zaman evi yıkmıstınız simdi dugun var yok mu bi hareket diye
kayınannik evini boyatmaya baslamıs dabu sefer hareket sizden biz de bişi yok dedim
Ben oldukça rahatım ama annem çok panik. Bir de 6 gün su kesintisi olacak annem onu da kafaya taktı, diyorum zaten 1-2 saatcik ama dinletemiyorum.
Bana diyor ki 'kız görmeye mi geliyorlar?'
Tövbe diyorum anne sanki hiç görmediler:)
Babam da kahve yap diyor, sevgilim biz gelince ne getirmeliyiz diye beynimi kemiriyor.
Durumlar böyle yanii, dün eve gittim temizlik yapalım diye, 5'te ancak evde oluyorum annem bitirmiş bile,babama bile iş yaptırmışHalıları değiştirmiş,perdeleri yıkamış
mis gelinciklerimmm
60 dan düştükkkkkk59 gün sonraa ruhumun eşi, ömrümün de eşi olacakkk
lavinimmm oy ne güzel telaşlar bunlar
bize ilk tanışmaya geldiklerinde çiçekle tatlı getirmişlerdi.
epeyce uzaktan geldikleri için yemek yemiştik hepbirlikte. sonra çay-tatlı-çerez faslı. ardından da kahve yaptık. sonra kalktılar
kahveyi içerken de yarın kızımızı allahın emriyle istemeye gelebilir miyiz türünde şeyler söylediler
Benim de aklıma ilk tatlı geldi yavrucan ama onlar bize öyle 5 çayına geliyorlar. Yemek olsa tatlı gider, tek çiçek alsalar isteme gibi olur dedik. Aklımıza da bir şeycik gelmedi gitti
su böreği getirsinler
çok severimmmmm
kuzum 5 çayına tatlı da olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?