- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.001
Tatlım çok mutluyum bennnnnn, nikahı da önümüzdeki ay yapacağızzzzHızlı gelişiyor her şey,heyecanlıyım.
Yüzükler ölçü alındı yapılacak 1 hafta sonra alacağız ancak.
Jival'den aldık şu modelin ortası sarı altın versiyonu:
Eki Görüntüle 683314
Tatlım çok mutluyum bennnnnn, nikahı da önümüzdeki ay yapacağızzzzHızlı gelişiyor her şey,heyecanlıyım.
Yüzükler ölçü alındı yapılacak 1 hafta sonra alacağız ancak.
Jival'den aldık şu modelin ortası sarı altın versiyonu:
Eki Görüntüle 683314
Hayırlı olsun canım çok beğendim ben
yaşasııınnnnnn
önümüzdeki ay nikah demekk.. wuhuuuuu
lavinim yaa, topiğimizin kara bulutlarını dağıttın
ani çıkışlarıyla ünlü bu cupcake gelinlerimm
ne desem de sevincimi anlatsam bilemedimm, ama sen anlamışsındır kiiii
yüzükleriniz çok güzel
Çok teşekkür ederimmmmmm
Kuzummmmmmmmmmm nihayet sonun başlangıcına geliyoruzzzzz
Sevgilicanın babası da haftasonu geliyor, Allah'ım isteme bir şey olmadan yüzükleri aldık hala inanamıyorum.
Suratımda aptal bir sırıtma var silemiyorum
Biz bugün alyanslarımızı aldıkkkkkk
Hala inanamıyorum
Laviiiiiiiiiiiiinnn tatlım inan çok çok çok sevindim bu habere. Nikah da önümüzdeki aymış ya o da ayrı güzel
Hep böyle gülsün güzel yüzün, gönlün.
Alyanslarınız da çok hoş.
Ne zaman olacak isteme?
Darısı başıma diyim napim
özlem arkadaşım senin için de herşeyin hayırlısı olsun. 5 yıllık ilişkiyi bitirmek, hayatındaki o 5 yılı unutabilmek çok zor olsa gerek.. benim de 5 senedir süren bi ilişkim var. çok üzüldüm senin adına, fakat bu güçlü duruşuna da hayran kaldım... allahım bundan sonra yüzünü güldürebilecek, seni hayal kırıklığına uğratmayacak biriyle karşılaştırır inşallah. ve ben evlenene kadar hala prensin karşına çıkmamış olursa, ben de yazarım adını ayakkabımın altına :)
ezgitomm yogunlukdan pek giremıyorum bende gecmıse göz gezdırdım ama kacırmısım demekki hakkında hayırlısı olsun kuzumtopıcıgımızee nazarlar mı degdi ya üzüldüm yazılanları okuyunca ayrılan arkadaslar kaderden öte bisey yok bence herseyın hayırlısını nasip etsin rabbim..
Buguum
Hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de. Bazen iki tarafın iyiliği için de gereklidir bir karar almak.
Umarım o da sen de mutlu olursunuz bundan sonra.Allah karşına gönlüne göre birini çıkarsın
Ezgi'cim işten ayrılacakmışsın, senin de hakkında hayırlısı olsun tatlım, daha iyi kapılar açsın Rabbim
Allah gönlüne göre yaşatsın bu günleri tatlım.
Ayy önümüzdeki hafta sonu çok yakııın
amin kızlar teşekkür ederimm
lavimm hayırlı olsunnn ay ne kadar sevindim yaa.evleniyorsun demek sendeeeAllah herşeyi gönlüne göre verisn, tamamına erdirsin canım.
herkese günaydınlar
Günaydın
Lavinimmm yüzükleriniz pek şık ömür boyu aşkla takın inş.YAa nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bunu anlatamam yaa şaka gibi nikah diyorsun sen doğru mu duyuyorum önümüzdeki ay dedin birdehayırlısı olsun inşallah
laviiiiiiiiiiiiiiiim yüzüklerinz coooooooook güzelllllll
onumuzdeki ay nikah mıbu hızla sen ekimi bile beklemezsin kusum
coook sevindim adınıza
maşallah topiğimize yaaa
napıyosunuz kızlar? uzun zaman sonra toplaştık yine galiba pek sessizdik bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?