- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.901
Aynen lokumum, evdeki tek dolap mutfak dolapları. Bereket onu akıl edip büyük büyük yapmışlar benimkinde, o da olmasa napıcaktım acaba :/ah pelomm ah. bu insanlar gerçekten düşüncesiz. dolapsız ev mi olur. allah razı olsun mutfak dolabı yapmayı akıl etmişler
ben gelin pikesi almadım :26: nasıl bişey onlar kii.. o süslü püslü tüllü satenli yatak örtülerinden istemedim. zaten asla yakışmaz odamıza. onun yerine iki tane yatak örtüsü aldım misler gibi. bide home sweet home dan gelin yatağı için nevresim takımım var, ipek saten. bide buna örtü lazım galiba :26: beni aydınlatıın kızçelerimm
Kuzumm sen ne güzel anlatmışsın heyecanını yaşadım ve duygulandımOyyy güzellerim benim yerim yeeerrrrDaha güzelleri sizin olsun bebeklerim yüzük sola geçti başladı tombik parmakta yer etmeye Solum sağımdan şişmanmış meğer onu anladım Bide ne gariptir ki ben baya baya nezleydim atesim falan çıkıodu o gün geldi ben dikildim ayağa şaştım kaldım mutluluk cidden ilaç gibi bişey ertesi gün yine hastalığıma devam ettim o da ayrı bişey:44:
Madame coco'nun paketlemesi çok güzel oluyo lokumum bende çok seviyorum o markayı, hele meleklerine bayılıyorummadame coco cicilerim geldiiiiçok sevdimm, aşkla kullanmakta nasip olsun bize inşallah ilk defa alışveriş yaptım bu markadan, paketlemeleri süper, ürünlerim de sorunsuz geldi. hem de çok cicii.
evmanyadan da kapı önü paspası almıştım :) çağlamm sen bilirsin, o da gayet güzel hem de fiyatı da çok çok uygundu. bide bana nazar boncuklu sabun yollamışlar 2 tanemis gibi kokuyo
iç daralması ara ara bende de var. bahar çarptı galiba bizigünlerde iyice uzamaya başladı, gün bitmiyoo bi türlü. aslında bi yandan su gibi geçsin şu zaman istiyorum ama bi yandan da annemm çok durgunlaşıyo arada. kurban olduğumla nasıl ayrılıcaz biz
Tatlım hayırlı olsun güle güle kullan ben de alacağım galiba senin eline geçince yorumlarını bekliyorum tatlım
Çağloşum tatlımm ayyy gün yaklaştıkça zaman geçmiyor havalarda iyice kapalı daraltıyo insanı :111::111:
Pufingiiiimmm benim hemdeeeee en tatlısındanAlllahh'ım yarepppiiiimm benim prenses gelinleeriiimm birr birr evleniyooooEliiiskoooooo sizii eveet çığlıklarınızıı yeeeğğğriiiimm Allah'ım topiiikkçimiziiiin tüm gelinleriinii kem gözlerden koruuuusuuunn :123::123:
Banaa geliincee yoğunlukkk sanırsam kasıma kadar devam eder kuzucuklarımmm çünküm bizim sezon açıldı mı kapanmak bilmiyo mööbareekLokumcanlaarııımmm pelotumuzun geliliğiidee gelmişşş miiissss gibi olmuşş tam prensess aay azcık kaldıı düğünlereee ve beeeennn kıyafeeeetttt bulamaadım dahaaaaaaaa delirezeeeeeeeeeeeeeemmm
Elis'cim ne kadar güzel anlatmışsın, bin maşallah size
Hep böyle olun inşallah, iki cihanda da..
İyi Geceler Herkese
Nasılsınız bakalım
Listeniz çok ama çok güzel olmuşşş :)
Bu Güzel, Sıcak ve Renkli Topiğe tam yakışmış bence
Çok az zaman kalmış herkeste 1 ay 2 aylar görülmüş Maşallahh
Çok çok mutlu olmanız dileğiyle
Zaman sizin için su gibi akıp geçsin aylar geçsin ki bizim aylarda yaklaşsın diymi
Elis'im burdan da yazmak istedim Canım benimmm çok ama çok mutlu ol.
O gülen yüzün hiç solmasın İnşallah.
Gözleriniz huzur mutluluk aşkla her daim ışıldasın.
Kocaman Maşallah size
Vee Darısı Başımıza Diyorumm
Aşklarımmm, minik kuşlarım ben geldim...
Aynen lokumum, evdeki tek dolap mutfak dolapları. Bereket onu akıl edip büyük büyük yapmışlar benimkinde, o da olmasa napıcaktım acaba :/
Ya bahsettiğin gibi süslü püslü (gelinlik gibi) olanları da var, daha sade olanları da.. Ben çok sade bi seçim yaptım, henüz teslim almadım çünkü getirteceklerdi geldiği gibi paylaşırım nurayım fikir olur size de...
Kuzumm sen ne güzel anlatmışsın heyecanını yaşadım ve duygulandım
Çok güzel bi duygu! Hem kanuni hem de Allah katında evli olmak çok güzelBin şükür bugünlerimize Tekrardan Allah mutlu etsin, kem gözlerden korusun Elisim
Bende yazmıştım daha önce. Sola alışmakta çok zorluk çektim bebeğim. Sebebini kuyumcumuza sordum aynı zamanda arkadaşımız oluyo zaten, ben sağ elimi kullanıyorum genelde. Zaten çoğu kimse sağı kullanır, 10 kişiden biri solak çıkar. Sağ el sürekli kullanıldığı için sola göre daha inceymiş, yüzüğün solda dar durması bundan mütevelliyet kuşum
Artık alıştım ben1 hafta 10 gün zorluyo, sonra normale dönüyo
Madame coco'nun paketlemesi çok güzel oluyo lokumum bende çok seviyorum o markayı, hele meleklerine bayılıyorum
Evmanya kapı paspasının yanında hediye mi göndermişçok şaşkınım
demekki geliştiriyor artık kendini
Geçen sene bahar da çok zor geçmişti bebeklerim, hatırlıyor musunuz... Umarım bu sene aynı sıkıntıları yaşamayızHepimiz ruhsal bunalımda gibiydik
Bugün hem mutluluğun hem mutsuzluğun zirvesindeyim. Galatasarayım yenildiği için resmen kriz geçirdim, sinirden yastığı öyle bir ısırdım ki!Zaten maçı ayakta izledim heyecandan... Ve hakeme çok sinirlendim Allah nasıl biliyosa oyle yapsın onu Neyse çok gerginim daha da germeyeyimm..
Lavimmm gelinliğimi sormuş, minikk aşkım cevaplamışBugün gelinliğim geldi çok şükür, ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar ama bir insanın hayalinin gerçek olmasından daha öte bir şey yok şu hayatta... Benim hayalim gerçek oldu, gelinlikçim cuk diye oturtmuş üzerime gelinliğimi ve tüm herşeyi, herşeyi tam istediğim gibi Allah razı olsun... Rüyaların tersi çıkarmış benim de öyle oldu... Şimdi o büyük günü bekliyorum doyasıya gelinliğimi giymek için
Ama ama yerim ki görünce duygulandım ben çok çok fazlaAŞIK GELİNLERİN AŞK DOLU DÜĞÜN TARİHLERİ :123:
lajoie
24 mayıs 2013 kına :124:
25 mayıs 2013 düğün :123:
cookie_dough
31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:
opra
31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:
telomer
8 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:
muhendis_
15 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:
gulhdeinn
13 eylül 2013 kına :124:
15 eylül 2013 düğün :123:
_Lavin_
30 ekim 2013 kına :124:
31 ekim 2013 düğün :123:
ei17
15 mayıs 2014 kına :124:
17 mayıs 2014 düğün :123:
-----------------------------------------------------------------------------------
Pespembe hayallerimiz
Çiçek kokan evlerimiz
Aşk dolu kalplerimizle biz 2013'ün şanslı gelinleriyiz....
Mutlu masallar yazacağız bu topikte...
Mutlu masallar anlatacağız hep birlikte...
Dinlemek isteyen bütün dostlarımızı bekliyoruz elbette
Maniyle yaptım girişi... Bol sohbetli olsun topiğimiz
Bebecikler toptan yoğunuz ÇağloommDüğünler yaklaştıkça heyecanda yoğunlukta arttı İşlerde çok yoğun şirket asistan arayışı içinde üstüme bir ton yük bindi resmen Hemencik iyi bir arkadaş gelsedebaşlasa ne kadar mesut ve bahtiyar olacağım kusummmm mobilyalarımızda yavaştan yavaştan gelmeye başladı çok mutlu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?