Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

tarihler yerleşmiş baş köşeyee ne güzel yaa
okadar belirsizlik içinde boğuşuyorizki tahmini tarihimiz bilee yok biizim
2012 yaz da evlencek olan biz hala sözlü olarak takılı kaldık vallahi kızlarr ne zaman nasip bakalm :44::44:

madame coco cicilerim geldiiii çok sevdimm, aşkla kullanmakta nasip olsun bize inşallah ilk defa alışveriş yaptım bu markadan, paketlemeleri süper, ürünlerim de sorunsuz geldi. hem de çok cicii.
evmanyadan da kapı önü paspası almıştım :) çağlamm sen bilirsin, o da gayet güzel hem de fiyatı da çok çok uygundu. bide bana nazar boncuklu sabun yollamışlar 2 tane mis gibi kokuyo

iç daralması ara ara bende de var. bahar çarptı galiba bizi günlerde iyice uzamaya başladı, gün bitmiyoo bi türlü. aslında bi yandan su gibi geçsin şu zaman istiyorum ama bi yandan da annemm çok durgunlaşıyo arada. kurban olduğumla nasıl ayrılıcaz biz

Alllahh'ım yarepppiiiimm benim prenses gelinleeriiimm birr birr evleniyoooo Eliiiskoooooo sizii eveet çığlıklarınızıı yeeeğğğriiiimm Allah'ım topiiikkçimiziiiin tüm gelinleriinii kem gözlerden koruuuusuuunn :123::123:

Banaa geliincee yoğunlukkk sanırsam kasıma kadar devam eder kuzucuklarımmm çünküm bizim sezon açıldı mı kapanmak bilmiyo mööbareek Lokumcanlaarııımmm pelotumuzun geliliğiidee gelmişşş miiissss gibi olmuşş tam prensess aay azcık kaldıı düğünlereee ve beeeennn kıyafeeeetttt bulamaadım dahaaaaaaaa delirezeeeeeeeeeeeeeemmm

Elis'cim ne kadar güzel anlatmışsın, bin maşallah size
Hep böyle olun inşallah, iki cihanda da..

Son düzenleme:
İyi Geceler Herkese
Nasılsınız bakalım
Listeniz çok ama çok güzel olmuşşş :)
Bu Güzel, Sıcak ve Renkli Topiğe tam yakışmış bence
Çok az zaman kalmış herkeste 1 ay 2 aylar görülmüş Maşallahh
Çok çok mutlu olmanız dileğiyle
Zaman sizin için su gibi akıp geçsin aylar geçsin ki bizim aylarda yaklaşsın diymi

Elis'im burdan da yazmak istedim Canım benimmm çok ama çok mutlu ol.
O gülen yüzün hiç solmasın İnşallah.
Gözleriniz huzur mutluluk aşkla her daim ışıldasın.
Kocaman Maşallah size
Vee Darısı Başımıza Diyorumm

Aşklarımmm, minik kuşlarım ben geldim...

Aynen lokumum, evdeki tek dolap mutfak dolapları. Bereket onu akıl edip büyük büyük yapmışlar benimkinde, o da olmasa napıcaktım acaba :/
Ya bahsettiğin gibi süslü püslü (gelinlik gibi) olanları da var, daha sade olanları da.. Ben çok sade bi seçim yaptım, henüz teslim almadım çünkü getirteceklerdi geldiği gibi paylaşırım nurayım fikir olur size de...

Kuzumm sen ne güzel anlatmışsın heyecanını yaşadım ve duygulandım

Çok güzel bi duygu! Hem kanuni hem de Allah katında evli olmak çok güzel Bin şükür bugünlerimize Tekrardan Allah mutlu etsin, kem gözlerden korusun Elisim

Bende yazmıştım daha önce. Sola alışmakta çok zorluk çektim bebeğim. Sebebini kuyumcumuza sordum aynı zamanda arkadaşımız oluyo zaten, ben sağ elimi kullanıyorum genelde. Zaten çoğu kimse sağı kullanır, 10 kişiden biri solak çıkar. Sağ el sürekli kullanıldığı için sola göre daha inceymiş, yüzüğün solda dar durması bundan mütevelliyet kuşum
Artık alıştım ben 1 hafta 10 gün zorluyo, sonra normale dönüyo
Madame coco'nun paketlemesi çok güzel oluyo lokumum bende çok seviyorum o markayı, hele meleklerine bayılıyorum
Evmanya kapı paspasının yanında hediye mi göndermiş çok şaşkınım
demekki geliştiriyor artık kendini

Geçen sene bahar da çok zor geçmişti bebeklerim, hatırlıyor musunuz... Umarım bu sene aynı sıkıntıları yaşamayız Hepimiz ruhsal bunalımda gibiydik

Bugün hem mutluluğun hem mutsuzluğun zirvesindeyim. Galatasarayım yenildiği için resmen kriz geçirdim, sinirden yastığı öyle bir ısırdım ki! Zaten maçı ayakta izledim heyecandan... Ve hakeme çok sinirlendim Allah nasıl biliyosa oyle yapsın onu Neyse çok gerginim daha da germeyeyimm..

Lavimmm gelinliğimi sormuş, minikk aşkım cevaplamış Bugün gelinliğim geldi çok şükür, ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar ama bir insanın hayalinin gerçek olmasından daha öte bir şey yok şu hayatta... Benim hayalim gerçek oldu, gelinlikçim cuk diye oturtmuş üzerime gelinliğimi ve tüm herşeyi, herşeyi tam istediğim gibi Allah razı olsun... Rüyaların tersi çıkarmış benim de öyle oldu... Şimdi o büyük günü bekliyorum doyasıya gelinliğimi giymek için

sağol canım benim. tabikide gelsin hemen yorumlarımı iletirim.
pelinimm...çok sevindim tam istediğin gibi olmasınaa.mutlulukla aşkla giymekte nasip olsun inşallah
siboş gelmişş gitmişş
nurayım cicilerini güle güle kullan.madame cocoyu çok beğeniyorum ama hiç alışveriş yapmadım.deniyeyim bakalım.

hepinize günaydınn
ayrıca bencede yaz gelmelii sonra hemen kış sonra hemen 2014 baharıııı

Pelinnnnn acilen o gelinliği görmeliyimmmmmm

Kızlar sanırım migren atağım başladı,dünya etrafımda döner gibi.

Aynen böyleyim şu anda.

günaydınnlarrr nurayımmm gülee gülee kullann kuzum cicikkleriniii yine hava kapalı ya insanın ici daralıyo valla böle havalarda

merhaba güzellerim
teşekkür ederimm cici yorumlarınıza. ezgitomm ben çok memnun kaldım cicilerimden, tavsiye ediyorum.
pelinimmm maşallah kuzum çok sevindim gelinliğinin tam istediğin gibi olmasına hadi o büyük gün gelsinnnn artıııkkk üstelik evet 20 tl lik bi paspas için hediye göndermişler bide
lavinimm allah yardımcın olsun canım benim
english home yeni ürünlerini internet sitesine de koymuş. kendilerini kınıyorum beni batırdılar

neden kimsecİkler gelmemiş ki bugunnn eliscim mail gelınce gordum kuzum msj kutumu bosalttım bebiş

Pufingiiiimmm benim hemdeeeee en tatlısından Amin pufim Allah hepimizi kem gözlerden korusun.

Ah bu yoğunluklar bitmiyor arkidiş tükenmiyor üzerine bide bahar bunalımı çökünce Aman Allah'ım özellikle dün çok feciydi

Elis'cim ne kadar güzel anlatmışsın, bin maşallah size
Hep böyle olun inşallah, iki cihanda da..

Oyyhhh tatlım çok teşekkürederim Darısı başınıza inşAllah

Yerim yer seni bitanemmm
Geçsin zaman gelsin düğünlerimiz Vursun davullar oynasın gızanlar Rabbim sizede göstersin bitanem darısı hemencik başınıza

Peloommmm jelibonların en tatlısı çok teşekkürederim bitanemmmm
Kesinlikle inanılmaz güzel bir duygu Rabbim cümlemizi kem gözlerden korusun bitanem.
Evet sol beni baya zorluyor.Şişme falan yaptı.Şuan daha iyi sanki.Sağda hala yüzük izi duruyor Kremliyorum ellerimi bol bol izi geçsin diye

Son düzenleme:
Ama ama yerim ki görünce duygulandım ben çok çok fazla Süper olmuş mükemmel mükemmellllllll

bebeklerimmmm nerelerdeee

iki gündür feci yogunuz ofiste kafamı pek kaldıramıyorum... ve aksamları da kankacıgımla alısverişin dibine vuruyoruz mesai sonrası

düğünde giyeceği kıyafeti aldık çooook şık arkası kuyruklu tek omuz siyah bir abiye aldı öyle yakıştı ki bebişime tam kırmızı halı da yürümelik oldu

ama ben gorunce bi tuhaf oldumm işte en yakın arkadaşım düğünüm için kıyafetini aldı bile zaman ne kadar azaldı diye

ben de hala ceyiz peşindeyim son aylarda bile eksik bitmek bilmiyor bir türlü

bir yandan da evimizle tek başına ugrasmaya calısan kayınbabikimle elimden geldigi kadar ilgilenmeye calısıorum artan vakitlerde...

kosturmacalar kosturmacalar yaniiii

işte benden haberler böle

Bebecikler toptan yoğunuz Çağloomm Düğünler yaklaştıkça heyecanda yoğunlukta arttı İşlerde çok yoğun şirket asistan arayışı içinde üstüme bir ton yük bindi resmen Hemencik iyi bir arkadaş gelsedebaşlasa ne kadar mesut ve bahtiyar olacağım kusummmm mobilyalarımızda yavaştan yavaştan gelmeye başladı çok mutlu ben

kusum insallah senin gibi sirin mi sirin bi bebecik gelir de yükünü azaltır burda da bazen arkadasım isi olup gelemedigi gunler resmen nefes bile alamıorum dun mesela allahın cayını bile icemedim o derece bi yogunluk vardı cıktıgımızda basımız catlıodu herbirimizin pek saglıklı olmuyo öle

ayyy cok sevindim bebişimmmmm mis gibi cicik cicik mobilyalarrr

biz de evimizi temizlemeyi beklioruz... elektrcikci yanlıslık yapmıs tekrardan duvarı delmek zorunda kaldı o yuzden yeniden sıvanacak boyanacak tamamen bi bitse de temizlesek evi biz de adam gibi dinlemiyolar neyin ne olcagnı sonra iki iki iş cıkarıolar bize

banyomun kuveti falan takılcaktı hala piyasada yok adamlar valla darlandım he

Bi yoğun olan ben değilim demek ki güzel bebekler hep çok çalışıyor yaaa

Sabah baş ağrısıyla uyandım,ilaç içtim ama hafifledi sadece geçmedi.

saat 14.00de toplantım var, Gönül Elçileri projesini duymuşsunuzdur belki ben okul koordinatörüyüm.

Değerler Eğitimi zımbırtısının peşinden de koşuturuyorum.

Anne-baba eğitimleri için haftanın bir günü de köye gideceğim galiba:26:

Şimdiden yoruldummm

selam kızcelerimmmmmmmm

askımsız gecen bi haftasonu daha valla... topik ıssız

bugun evim temizleniyoo benimmmmm peki senin burada ne işin var derseniz kayınvalidem gerek yok gelmenize kızım biz baya kalabalıgız zaten esyalar geldkten sonra bir kat daha gecilcek o zaman gelirsiniz isterseniz işin gucun var yorulma bosa dedi

kadın falan tutmuslar... arkadasları falan da gelmiş baya kalabalık olduk zaten biz dedi ben de dun temizlik malzemeleri almıstım tonla resmen onlara da gerek yoktu biz alıcaktık zaten dedi neyse bari en azından onu yapmıs oldum

normalde bugun annemle ben gidicektik ama kayınvalidem resmen temizligi bari biz yapalım moduna girdi cok hevesi varmıs hayal ediomus hep bugunleri

sevinsem mi uzulsem mi bilemedim pek bu duruma ama neyse öle işte

aşık prenseslerimmm
dün misafirim vardı hiç gelemedim arkadaşlarım bizdeydi. tüm mamaları hazırlamada anneme yardım ettim. artık öğrenmek zorunda mıyım, evet zorundayım
herkeste yoğunmuş topiciğimiz boş kalmış.
bugün de sabahtan beri aşkımı sevdim bilgisayar ekranından tatlı tatlı bakıştık kameralardan
22 nisanda kayınpederim geliyomuş çeyizlerimi almaya. biletini almış. pazartesiye geliyor 22 si. cumartesi pazarda evimiz temizlenecekmiş.
zaman yaklaştıkça yapacak bir sürü iş nasıl kısa vakite sığacak diye düşünmeye başladım. 10 gün istanbulda olucam ve bu süreçte göz muayenesine de gidip lens almalıyım. düğüne kadar onu takıp çıkarmaya alışmam lazımmm. dişçiye de gidicem. dişçiyi burda halledebilirim ama belki düğüne daha yakın bi vakitte

çağlamm english home un yeni cicilerini sende toplamışsın, topiğinde gördümmm aşkla kullan kuzucum. evinde temizleniyomuş bugünn ohh miss. eşyaların da gelir yakında, çeyizlerinde gider heralde. k.validen madem kadın falanda tutmuş sevin kuzum boşver, kaba pisliği gidecek hiç bulaşmamanız iyi olmuş. mobilyalar gelince yine üstünden alınacak k.v.nin dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…