Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

elis bizede dua et 1 nisanda
atanmak istiyorum mutlu olmak istiyorum

Aaa ben bilmiyodum nurayım :) Bir örnek olucaz desene Yerim ben biziiii

Çağlam sevindim jinekolağa gitmene, en azından kafanda soru işareti kalmadı Bu da halledilmiş oldu...

Spordan geldim, 3 haftadır gidemiyordum idmanımı kaybettiğim için çok yoruldum. Birazdan da evimize gidicez annem ve kayınannimle beyaz eşyalarım gelicek Evimiz dolucaaak birazda olsa

Yerim ki hepinizi kuslarımmmm Basıyorum nikahı alıyorum kocayıııı

Çağloommmm bende gidicem bakalım.Umarım benim görüşmemde seninki gibi olumlu geçer kuzucum

perde, halı işini halletmiş miydiniz kuzum?
benim aklımda şu an avize sorunu var
bi avize begendim(ferforje) fakat 350 ye yakın fiyatı. salonda tek avize yeri var bide... hadi aldık diyelim kendi evimize uyacak mı, bir eşini daha almamız gerekirse bulabilecek miyiz. bu kadar para verip sonra da neyse kalsın yenisini alırız demek istemiyorum. şu hazırlık sürecinde her kuruş değerli yani.
abajur başlığı alsam da onu mu taksam tavana diye düşündüm :26:
mesela fon perdenin renginden bi abajur başlığı.
o da ufak kalabilir, ama büyük boyutlu olanları da vardır heralde dimi :26:
hadi bana fikir verin bebeklerim.
mobilyamı da görmüştünüz.

pelooom oh ne güzel yaaaa bizim de gelse cici esyalarımız

evet kusum iyi oldu bakalım ama ne olup biticek kullanmaya basladıktan sonra gorucez yan etki yapmaz insallah da bırakmak zorunda kalmam sahsen balayına gidebilirsek eger bi kosede oturmak istemiyorum denize girme hayallerim denize dusmesin

ne dert varsa biz kadınlara yahu aman dugune gelmesin balayına gelmesin

erkeklerin hiçç böle derdi yok

Nurayım ben mobilyalarını görmedim kusum ama eğer kirada olacaksanız ben çok para vermemeniz taraftarıyım.Dediğin gibi daha sonra kendi evine geçtiğinde için yana yana bırakmak zorunda kalabilirsin.Hem ucuz hemde çok şık avize çeşitleride var

Oyyy beyaz eşyaları da gelirmiş kestanemin. Nurayım ben hiç anlamam o işlerden.

Umarım o sorunları yaşamazsın Çağlam.

telomer teşekkür ederim hoşbuldum
berfin benim adımda ayşegül:) hayırlı olsun bu arada sözün ben de damat adayıda yok şuanda

Çağlommm bu kuruluk olayını bir çok evli arkadaşımdan duymuştum :26: umarım bu tür sorunlar yaşamayız kızlar:44: Dediğin gibi Çağloom deneyip görücez

ÇAğlacımmmmmmmmm bi tanemmm jinekolog da tamamlanmış inşallah hiç bir sorun çıkmaz. Bu zamanarda beslenmene çok dikkat et kusumm.

Elisim canım benim 1 nisana az kaldı yaaaa bak ben de dua bekliyorum nolur unutma beniiiiiiiii sen o gün melek gibi olacaksın duan kabul olurrr

Pelincim beyaz eşyaların hayırlı olsun tatlımm yavaş yavaş ev doluyor desene

Son düzenleme:
telomer teşekkür ederim hoşbuldum
berfin benim adımda ayşegül:) hayırlı olsun bu arada sözün ben de damat adayıda yok şuanda

oda olur. öyle bi oluyorki hiç bişey anlamıyosun. benm öyle bir karmaşaya geldiki daha güzelleri seni ve diğer bekar kızları bulur inş :)

Yerim ki hepinizi kuslarımmmm Basıyorum nikahı alıyorum kocayıııı

Çağloommmm bende gidicem bakalım.Umarım benim görüşmemde seninki gibi olumlu geçer kuzucum

aynen bende o taraftardayım bizim muhtemelen öyle olcak. zatn ailesin maddi durumuda yok. tayin falan derken çokta gezebiliriz onun için paramız olunca en güzellerini alcaz

yes dua etcem dede içim rahatlasın bak pelinim ettiydi bana rabbim hemen kapılar açtı bana

hayırlara vesile olsun canım

oh bir yük daha kalktı üstünden çağloşkoommm
herşeyin normal olmasına da sevindim kuzum
inş bizim üzerimizdende kalkar

çağlaaa hayırrr al mektuplarımı ver mektuplarımını yapcan

elisom sende hap mı dusunuyorsun kusum???

nejlacım valla aktardan aldıgım otlarla d.k hapı etkileşime girmez umarım kendime bakıcam diye almadıgım ot cop kalmadıydı en son

kız berfo ben niye yapım ayol gelir gelmez ne zaman gitcen demedin mi sennn ben de bu ask burda biter dedim

ben kadir deli kadir uleynnn

Nejlam azcık kaldı bebişim.Hepiniz için dualar edicem bitanem Berfoooo bu lafım sanada şekerim

Çağloommm evet bende hap kullanıcam kuzucum bakalım.Kan testi falan yapmadılar mı???:44:

Tatlım inşallah bişi olmaz ya ben varya 2 ay önceden kullanmaya başlanacağını duyunca şaşırdım iyii iyiii sizden herşeyiii öğreniyorum

Nejlam azcık kaldı bebişim.Hepiniz için dualar edicem bitanem Berfoooo bu lafım sanada şekerim

Çağloommm evet bende hap kullanıcam kuzucum bakalım.Kan testi falan yapmadılar mı???:44:

hayır kusum yapmadııı ultrason muayenesi yaptı sadece... ama ben sürekli kan verip tahlil yaptırıyorum zaten arada seker kolesterol gibi seyleri kontrol altında tutmak icin bilgi amaclı ona dayanarak sekr migren böbrek yetmezligi kalp damar rahatsızlıgı gibi hastalıklarım olup olmadıgını sordu oncesinde

bende olmadıgını soyledim bildigim bi rahatsızlıgım yok dedim en son kan tahlili yaptırdıgım zamanı da soledim.... migreni olanların migrenini falan tetikleyebiliomus bu haplar..

Tatlım inşallah bişi olmaz ya ben varya 2 ay önceden kullanmaya başlanacağını duyunca şaşırdım iyii iyiii sizden herşeyiii öğreniyorum

normali iki ay degil tatlım bir ay... Benim iki ay onceden kullanma sebebim dugune denk gelmemesi tarihi one cekmek icin..geciktirici falan kullanmamı asla tavsiye etmedi cunku doktor... onları kullanacagına bir ay onceden basla dogum kontrolune o tarz hapları onermiorum kesinlikle dedi

yani dugun ve balayı tehlikede degilse bir ay once baslamak yeterli

elisom evet dua et hepimiz içinn
çağlamikom bende 2 yada 3 ay öncesinden kullanmayı düşünüyordum günüm denk gelmesin diye. çünkü benim psikolojimden çok etkileniyor adet tarihlerim o yüzden düğün günü olma ihtimalim çok yüksek.tam tahmin ettiğim şekilde önermiş doktorun
buarada güzel dilek ve dualarınız için teşekkür ederim gelinciklerimm

Çağlooommm benim migrenim var İnşAllah etkilemez beni bebitom:18: Zaten 2 ay içerisinde bünye kendini mutlaka gösterecektir

çağlam geciktiriciyi önermiyor mu
neden ama :26: ben de ona güveniyodum

Beybileeeeeeeerrrr
Fıstık hatunlar nasılsınız, Ben bir denk gelemiyorum size ya özlüyorum ama.
Dün paşam üye olucam oraya bakayım napıyosun filan dedi
Kıskandı beni sanırım

Berfinciim öğretmenim ben kuzum okul bitti atandım, branşım edebiyat Sen ne bölüm mezunusun?

Nejlacım daha iyiyim bugün, sinir harbim azaldı biraz. Umursamıycam kimseyi ben işim yapıyorum vicdanım rahat ya ötesini duymuycam inşallah.Tabi başarabilirsem Her şeyi kafaya takan bir tipim malaesef.

Ezgiiiii ne güzel senin kırmızı cicilerin yahu Güle güle kullan fıstık

Nuraaayy ne güzel olacak kına gecen ayy...Ben bayılırım böyle her şeyin uyumlu olmasına. İnşallah çok da güzel geçer.

Opram, sevdiceğin işi için dua et olur mu, bu yaz atansın kavuşalım nolur canım ya. Ben de sana dua ediciğim

Pelotum şarkı çok güzeel, kaçtır dinliyorum Güzel seslendirmiş. Beyaz eşyaların mı gelmiş hoş mu gelmiş Huzurla kullan tatlım.

Çağlaa iyi yapmışsın erkenden doktora gitmekle.

Pufumuz nirde yahu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…