Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bugum sende kırmızı seviyormuşsun bak dün bu cicileride aldım
havluluk (adıda birbirine kavuşan sevgili.buna tav olupta aldım zaten:) ),gelin damat bardakları, bambu ekmek ve sebze bıçağı, lavabo fırçası
berfoo topiğim yok canım

Eklentiler

• $1275644556692_0_304x424.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $bardak.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $bıçak.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 15
  • $lavabo fırçası.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Günaydın Kızçelerrrrrr

Pelincimmmm sağol tatlım umutsuzluk yok evet yine yeniden öğrencileri zorlamaya devamm onların iyiliği için biliyorum ki ilerde iyi ki zorlamış diyecekler Çok şükür öğretmenim ya inşallah biz de öğrencilerimizin böyle günlerini görürüz

Berfinnnnnnnnn canımm evet öretmeniz ve kötü öğretmennn Aklında bulunsun tatlım hak etmediği halde yüksek not ver hiç ödev verme anlatma fazla süper ötesi bir öğretmen oluyosunŞekerim sen de mi öğretmensin?

Merve biz de seni çok seviyoruzzzz....
Nihancım bugün nasılsın?

beni de bu topiğe _asmunikal_ davet etti sağolsun . konunun başlığı da aşık gelinler ama ne aşığım nede evlilik var ufukda ama genede arada bir takılırım size:)

mervemmm osmanlı aşığı biri de benim. ve benim kına elbisem de hatice sultan stayla
benimkisi mor amaa mor ve altınsarısı işlemeli. azıcık kabarık bunun gibi, tarlatan giyiliyo altına.
damadıma da yelek aldık işlemeli

pelommmm bizim konseptimizde mor-krem
önceden mailde de anlatmıştım, teflerimiz bile mor ve krem. zillerimiz altın sarısı :) yüz örtüm mor. kızların taçları krem. el mumları krem. benim kınadan sonra ele takılan güllerim mor
eminönünden ne varsa toplamıştım konfeti bile almıştım

ayşegül hoşgeldinn

berfikomm düğün 16 haziran.
eşyalarımızı aldık biz taa ocak ayında yapılıyo ama nisan sonunda teslim alıcaz inşallah. gelinlik damatlık işlerini de hallettik

Son düzenleme:

Anaaa çok sevindim valla. Bizim topik haremden farksızmış desenize. Çok mutlu oldum valla,bir ortak yanımız daha varmış.

Karnımda kelebekler meydan savaşı yapıyo sanki.

Anaaa çok sevindim valla. Bizim topik haremden farksızmış desenize. Çok mutlu oldum valla,bir ortak yanımız daha varmış.

Karnımda kelebekler meydan savaşı yapıyo sanki.

kelebekler güzeldiiirr hiç eksilmesinn

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

nerden geliyorum bilin bakalım jinekologa dittim bugun beeen iyikide bu ay regl olmadan gitmişim

düğüne gelmemesi için 2 ay önceden başlıyorum kullanmaya ayrıca bu şekilde ara kanama riskini de ortadan kaldırmış olcaz

umarım bi aksilik cıkmaz kurtarırım dugunuu ve balayını

Hoşgeldinnnn yavrummm. İyi yapmışsın kuşum tam zamanında gittin.

Kızçelerim ben sizi çok seviyorummm yaaa.
ne çok ortak noktamız var

he yok ben hep hukuk okumak isteyenlerdenim ama okumayanlardanım

beni de bu topiğe _asmunikal_ davet etti sağolsun . konunun başlığı da aşık gelinler ama ne aşığım nede evlilik var ufukda ama genede arada bir takılırım size:)
hoşgeldin ayşegül benim adımda berfin
benmde ufukta evlilik falan yokken buradaydım:)
bu arada ben sözlendim canım :)

berfikomm düğün 16 haziran.
eşyalarımızı aldık biz taa ocak ayında yapılıyo ama nisan sonunda teslim alıcaz inşallah. gelinlik damatlık işlerini de hallettik

ay nekadar güzel şeyler duydum öyle...
dua et bizede imam nikahın kıyıldgında
atanmak istiyorum

senmi geldin nezaman gitcen

ezgitomm güle güle kullan cicişlerinii

hoş geldin kuşummmmm
doğum kontrol hapına mı başladın senn . nasıl geçti görüşmen :)
ben de bugün regl oldum :26: sancıdan ölüyodum da ağrı kesiciyle iyi oldum.

Günaydınnnn benim aşk kokan gelinçelerimmm Çok özledim sizleri yoğunluğa ara verip amannnnn banane edasında yazıyorum Nurayım eviniz hayırlı olsun balım.Güzelliklerle doldurun yuvanızı inşAllah çok mutlu olun

Pelinikommmmm bebiş surat elbisen çok güzel bitanem.Zaten sana bu tarz elbiseler çok yakışıyor.Oleg senin için varolmuş Çiçeğinede bayıldım gerçekten sahtelik sıfır mükemmel yapmış çiçekçi teyze tacında çok şık çokta yakışacak sana.Ooohh mis çeyizide taşımıssınız kuzucum atlatmıssınız grcekten kolılemek bıle yorucu ama bır okadar zevklı Allah ın ıznıyle bızde bı goturuversek yerlestırıversek

Çağloommmm düğündaşımmm ben yokkende benle saymışsın günlerimizi bitanem benim ya bol öpücükler kocaman sevgiler sana bünyeni koru bitanem zaten bu zamanlarda ayakta kalman mucize çünkü gerçekten çalışan insan için ev hazırlıgı yapmak kosusturmak cok zor ınsan sabahları zor kalkıyor eee bıde sabırsızlık cabası Damatlıgınızda hayırlı olsun kuzucumm biz daha damatlık işine adım atamadık nisanda alıcaz inşAllah.Buarada hap verdi mi doktorun? Muayene nasıl gerçekleşiyor bitanem bende bu hafta gidicem çünkü:26:

Nihancım benim 1 nisanda hem hükümet hemde imam nikahım var dualarım sizinle olucak o gün

Berfoo ve lavinikommm nişanlarınız hayırlı olsunnnn inşAllah

Ezgitoomm cicilerin hayırlı olsun kuzucum hepside çok güzeller.Güzel günlerde kullan inşAllah

Aaaahhh kızçelerimmmm çok heyecanlıyım azcık kaldı gerçekten.Artık mutlu başlangıca doğru gidiyorum başlangıç diyorum çünkü bu son değil biliyorum

elis kuşum hoşgeldinnnn. teşekkür ederim iyi dileklerin için
az kaldı nikahınızaaa

elisom nurayım teşekkür ederim
çağlotum hoşgeldinn
bende bu öğle tatilinde kariyer içim büyük ve önemli birazcıkta pahalı bir adım attım. hayırlı olur inşallah Allah'ım utandırmasın:26:

Nurayımmm,Ezgitommmmm öpüldünüz bebişlerimmm Ezgitom hayırlısı olur inşAllah kuzucum Rabbim yolunu açık etsin.

Aynen Nurayım azcık kaldı minnacıkkkk çok heyecanlı benAma ama boğazlarım şişti halsizim umarım çok hasta olmadan atlatırım nikaha kadar.Ahh şu havalar çok dengesiz ve çoookk soğuk bi ısınamadı arkidişşş

ezgimm hayırlı olsunn canım. emeklerinin karşılığını kat kat fazlasıyla al inşallah bebeğim.

geçmiş olsun kuzuummm. strese heyecana bünye dayanmıyo işte.
iyi bak kendine şu son bir kaç gün toparla hemennnn kendiniii.

amin kuzularım amin inşallah. 3 ay boyunca haftasonu 9-18.30 kursta olucam hatta dahada uzayacakmış saatler.ama dayanmam gerek. evlenmeden önce hallediyim ki evlenince rahat edeyimm
elisom dikkat et kendinee gelin olacaksın yakındaa

mervosummm seni böle enerci dolu gormek negüsellll

berfo hayırdı kız bu kadar cabuk mı sıkıldın benden hemen bitti mi askımız

Aysegulll ceyizci fıstık hos geldin topigimizeee

elisommmmmmm heyecanlarını seviyim seninnnnnnn bidaha bu kadar uzak kalma topikcanımızdan cok özlüyo seniii

anlatayım hemen doktorla randevumu sikayetiniz nedir evlimisiniz dedi ben de sikayetim yok evli de degilim henuz ama evlenicem onun icin geldim zaten dedim

korunma yontemleri icin geldiniz o zaman dedi... Siz sormadan ben söliyim yeni evlilere onerebilecegim tek yontem haptır dedi... Haptan da kesinlikle korkmayın ksıırlık yapar sole olur bole olur tamamen hurafedir oyle bir sey olsa doktor olarak biz kullanmazdık dedi...

ama yine de içim rahat etmez diyorsanız kondom kullanacaksınız belki ilk bikaç ay hap sonra eşiiniz korunur ama kesinlikle hap oneriyorum koruması en guclu yontem ayrıca en rahatı dedi

ben de zaten ilk bikaç ay hap sonra eşim korunacak boyle konustuk dedim siz bilirsiniz ama ilk zamanlar hap dogru secim zaten dedi.. ve benim dugune denk gelme muhabbetini konustuk

ben zaten 10 aydır gun be gun tarihlerimi not alıyodum liste halinde doktora verdim... Regl tarihlerin duzenliymiş zaten dedi, son zamanlarda erkene kaymıs sadece ama yine de duzenli dedi.. normalde d.k hapına 1 ay kala baslamamız yeterli ama dugune denk gelmesin istiyosak sen bu aydan basla hapa bu sekilde buyuk ihtimalle one cekicez tarihi dugun gunune kadar regl bitmiş olacak dedi yine bir sorun olursa mayıs ayı basında tekrar gelirsin ama bu sekilde yaparsak sorun kalmayacaktır dedi

bir de d.k hapları ilk kutuda ara kanama yapabiliormus... Ben mayıs ayında 2. kutuma baslıcagım icin bunu da ekarte etmiş oldk

bu ay regl olur olmaz baslıyorum kullanmaya alarm kurcam telefona her gun aynı saatte alıcam

bir de ultrason muayenesi yapalım gelmişken dedi ultrasona da girdim Allaha sukur kist falan bişi cıkmadı

sevdim doktor hanımı evlendikten sonra da yılda bir kez rutin kontrollere geleceksin dedi..

işte böle kızceler güzel gecti bunu da atlattık

Teşekkür ederim kurabiyem pek iyiyim maşallah.

Elis nikahı basıcan resmen yaaa.

Kuşum benim annem hiç hap kullanmamış.:26: Çok da önyargılı,beni de korkutmuştu ama dediklerin içimi rahatlattı.

oh bir yük daha kalktı üstünden çağloşkoommm
herşeyin normal olmasına da sevindim kuzum

mervecim benim annem de oyle hatta hapı gorunce kızıcak bana simdi

ben de zaten uzun sureli dusunmuyorum kesinlikle aman unutmıyım diye strese girerim cunku hem de ilaç sevmeyen biriyim zaten ne olursa olsun... Düğünden 1-2 ay sonra bırakıcam nisanlıma devredicem korunma işini o da öle istiyoru zaten

Nurayım saol kusummm isteksizlik ve kuruluk gibi yan etkilerden bahsetmişler ama hep umarım ben de olmaz.. Doktorum yasmin ya da balera al dedi ben de eczaneye sordum balera yeni cıktı o yuzden bir sey diyemem deyince yasmin aldım ben de

arkadasımın kardesi tedavi icin kullandı bikaç ay once yasminden cok memnundu onu aldım ben de bakalım umarım olumsuz bir sey yasamam :18:

ezgicimmm hayrlı olsun kusummm adımın insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…