- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.621
mervemmm osmanlı aşığı biri de benim. ve benim kına elbisem de hatice sultan stayla
benimkisi mor amaamor ve altınsarısı işlemeli. azıcık kabarık bunun gibi, tarlatan giyiliyo altına.
damadıma da yelek aldık işlemeli
pelommmm bizim konseptimizde mor-krem
önceden mailde de anlatmıştım, teflerimiz bile mor ve krem. zillerimiz altın sarısı :) yüz örtüm mor. kızların taçları krem. el mumları krem. benim kınadan sonra ele takılan güllerim mor
eminönünden ne varsa toplamıştımkonfeti bile almıştım
ayşegül hoşgeldinn
berfikomm düğün 16 haziran.
eşyalarımızı aldık biz taa ocak ayındayapılıyo ama nisan sonunda teslim alıcaz inşallah. gelinlik damatlık işlerini de hallettik
Anaaa çok sevindim valla.Bizim topik haremden farksızmış desenize. Çok mutlu oldum valla,bir ortak yanımız daha varmış.
Karnımda kelebekler meydan savaşı yapıyo sanki.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerden geliyorum bilin bakalımjinekologa dittim bugun beeen iyikide bu ay regl olmadan gitmişim
düğüne gelmemesi için 2 ay önceden başlıyorum kullanmaya ayrıca bu şekilde ara kanama riskini de ortadan kaldırmış olcaz
umarım bi aksilik cıkmaz kurtarırım dugunuu ve balayını
ne çok ortak noktamız varKızçelerim ben sizi çok seviyorummm yaaa.
Berfinnnnnnnnn canımm evet öretmeniz ve kötü öğretmennnAklında bulunsun tatlım hak etmediği halde yüksek not ver hiç ödev verme anlatma fazla süper ötesi bir öğretmen oluyosun Şekerim sen de mi öğretmensin?
hoşgeldin ayşegülbeni de bu topiğe _asmunikal_ davet etti sağolsun . konunun başlığı da aşık gelinler ama ne aşığım nede evlilik var ufukdaama genede arada bir takılırım size:)
berfikomm düğün 16 haziran.
eşyalarımızı aldık biz taa ocak ayındayapılıyo ama nisan sonunda teslim alıcaz inşallah. gelinlik damatlık işlerini de hallettik
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerden geliyorum bilin bakalımjinekologa dittim bugun beeen iyikide bu ay regl olmadan gitmişim
düğüne gelmemesi için 2 ay önceden başlıyorum kullanmaya ayrıca bu şekilde ara kanama riskini de ortadan kaldırmış olcaz
ezgitomm güle güle kullan cicişleriniibugum sende kırmızı seviyormuşsun bak dün bu cicileride aldım
havluluk (adıda birbirine kavuşan sevgili.buna tav olupta aldım zaten:) ),gelin damat bardakları, bambu ekmek ve sebze bıçağı, lavabo fırçası
berfoo topiğim yok canım
hoş geldin kuşummmmmben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydınnnn benim aşk kokan gelinçelerimmmÇok özledim sizleri yoğunluğa ara verip amannnnn banane edasında yazıyorum Nurayım eviniz hayırlı olsun balım.Güzelliklerle doldurun yuvanızı inşAllah çok mutlu olun
Pelinikommmmm bebiş surat elbisen çok güzel bitanem.Zaten sana bu tarz elbiseler çok yakışıyor.Oleg senin için varolmuşÇiçeğinede bayıldım gerçekten sahtelik sıfır mükemmel yapmış çiçekçi teyze tacında çok şık çokta yakışacak sana.Ooohh mis çeyizide taşımıssınız kuzucum atlatmıssınız grcekten kolılemek bıle yorucu ama bır okadar zevklı Allah ın ıznıyle bızde bı goturuversek yerlestırıversek
Çağloommmm düğündaşımmm ben yokkende benle saymışsın günlerimizi bitanem benim ya bol öpücükler kocaman sevgiler sanabünyeni koru bitanem zaten bu zamanlarda ayakta kalman mucize çünkü gerçekten çalışan insan için ev hazırlıgı yapmak kosusturmak cok zor ınsan sabahları zor kalkıyor eee bıde sabırsızlık cabası Damatlıgınızda hayırlı olsun kuzucumm biz daha damatlık işine adım atamadık nisanda alıcaz inşAllah.Buarada hap verdi mi doktorun? Muayene nasıl gerçekleşiyor bitanem bende bu hafta gidicem çünkü:26:
Nihancım benim 1 nisanda hem hükümet hemde imam nikahım var dualarım sizinle olucak o gün
Berfoo ve lavinikommm nişanlarınız hayırlı olsunnnn inşAllah
Ezgitoomm cicilerin hayırlı olsun kuzucum hepside çok güzeller.Güzel günlerde kullan inşAllah
Aaaahhh kızçelerimmmm çok heyecanlıyım azcık kaldı gerçekten.Artık mutlu başlangıca doğru gidiyorum başlangıç diyorum çünkü bu son değil biliyorum
ezgimm hayırlı olsunn canım. emeklerinin karşılığını kat kat fazlasıyla al inşallah bebeğim.elisom nurayım teşekkür ederim
çağlotum hoşgeldinn
bende bu öğle tatilinde kariyer içim büyük ve önemli birazcıkta pahalı bir adım attım. hayırlı olur inşallah Allah'ım utandırmasın:26:
Nurayımmm,Ezgitommmmm öpüldünüz bebişlerimmmEzgitom hayırlısı olur inşAllah kuzucum Rabbim yolunu açık etsin.
Aynen Nurayım azcık kaldı minnacıkkkkçok heyecanlı ben Ama ama boğazlarım şişti halsizim umarım çok hasta olmadan atlatırım nikaha kadar.Ahh şu havalar çok dengesiz ve çoookk soğuk bi ısınamadı arkidişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?