- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.581
Pelinnnnnnnnnnnn ya elbisene de çiçeğine de tacına da bayıldım yaaa o çiçeği nerede yaptırdın gerçekten çok hoş olmuş yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihanım sağ ol canım benim
UtandırıyosunDaha güzelleri sana nasip olsun bitanem inşallah tez zamanda...
Bende sevdim kına kıyafetimiKuzenim tam o ortadaki kemerine taşlı işleme yaptırırız falan dedi ama ben sade seviyorum, dokundurmayacağım hiç. Zaten takılarımla bütünleşecektir.
Az kaldı vallahi canım ya çok şükür
Sizin için de böyle gün sayalım artık inşallah![]()
Nejlacim sag ol canim benimPelinnnnnnnnnnnn ya elbisene de çiçeğine de tacına da bayıldım yaaa o çiçeği nerede yaptırdın gerçekten çok hoş olmuş yaa
Ay canım inşallah yaa, ben de gün saymak istiyorum ben deee
Gerçekten çok beğendim herbi şeyi
Bence de hiiiç gerek yok taşa, boncuğa canım. Dediğin gibi zaten takıların olacak böyle çok şık elbisen.
Senin ışıltın yeter ki tatlım
Ayakkabının altına şöyle baş köşeye yaz beni.![]()
Sag ol caniiimmgünaydın kızlar![]()
saol nuray inş nisan ayında güzel güzel paylaşımlar yaparız
pelin çiçeğin çok hoşmuş:)
elbiseninde sade olması daha güzel bence:)
sen istanbulda değil yine keşanda oturcaksın dımı
Günaydın kızlar
Nuraycım nejlacm çok teşekkür ederim sag olun bebeklerim... Evet insanın sevdigi adamı oyle gormesi gibisi yokmus gercekten bir kez daha asık oldum prensime Nejlacım darsı basına kusum en kısa zamanda
Nurayım bitanem eviniz hayırlı olsun musmutlu yasayın icindeee insallah çok sevindimmmm artık senin de mis kokulu bi evin vaar
Pelincim güle güle giy salın cicilerini ben de cicigini cok sevdim
Bu kosturmacalar beni mahvetcek dun nerdeyse bayılıyodum... Aktara kosturdum takviye ne varsa aldım. İyi degilim cunku cidden. Aksam eve gider gitmez baska bi işimle ilgiliniyim diye burda kendimi tum gun sıkıorum aksam eve gidiorum evde de tam gaz calısmaya devam ... Haftasonu ful kosturmaca derken sanırım bunyem iflas etti....
Sag salim atlatırım su iki ayı insallah :26:
Sag ol caniiimm
Darisi basina berfom, hayirli olsun bu arada. Nisan ayinda seni nişanliyormusuz
Kesanda oturucam ben canim.:16;
Kurabiyemm tesekkur ederimm
Allah kolaylik versin caglam, zor bi surec umarim atlaticaksiniz hemencik... Allah ev kurana yardim edermis![]()
bu lokumun her bişeyi miiisss mis !Bebeklerim teşekkürler, darısı başınıza inşallah
Nihanım evimizi yerleştiremicez henüz, sadece yavaş yavaş mutfak falan hallolur. Ben istanbul'dayken kayınannim temizlik yaptırdı, şükür temizlik işi halloldu. Mobilyalar gelince de bi temizlik yapılır herşey ve heryer miss olur, oohh
KınalığımmmNette nar çiçeği renginin resmi var bende kendi resmimi paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 667747
Gelin çiçeğim tam istediğim gibi olduBenim çok içime sindi ve acaip doğal duruyo, şimdiye dek kime gösterdiysem gerçek gibi tepkisini verdi
Bütün herşeyini tek tek kendim seçtim
Tül kullandırmadım, kurdele ile bağlattım
Eki Görüntüle 667757
Bu da gelin tacım
Eki Görüntüle 667758
çağlamm çok dikkat et canım benim. koşturmacada insan yemek yemeyi, su içmeyi bile cidden unutuyoGünaydın kızlar
Nuraycım nejlacm çok teşekkür ederim sag olun bebeklerim... Evet insanın sevdigi adamı oyle gormesi gibisi yokmus gercekten bir kez daha asık oldum prensime Nejlacım darsı basına kusum en kısa zamanda
Nurayım bitanem eviniz hayırlı olsun musmutlu yasayın icindeee insallah çok sevindimmmm artık senin de mis kokulu bi evin vaar
Pelincim güle güle giy salın cicilerini ben de cicigini cok sevdim
Bu kosturmacalar beni mahvetcek dun nerdeyse bayılıyodum... Aktara kosturdum takviye ne varsa aldım. İyi degilim cunku cidden. Aksam eve gider gitmez baska bi işimle ilgiliniyim diye burda kendimi tum gun sıkıorum aksam eve gidiorum evde de tam gaz calısmaya devam ... Haftasonu ful kosturmaca derken sanırım bunyem iflas etti....
Sag salim atlatırım su iki ayı insallah :26:
biz de bugun 68 deyiz Elisomlaaaa Aksaraya selam
kusum valla zaten normaldede bitamin ve mineral degerlerim eksik son bika haftada da iyice kendimi unuttum acilen bi toparlanma surecine aldım zaten kendimi besiye cekmem lazım
ben cok anlamam o işlerden ama acaba tutkalın bozuk falan olabilir mi tatlım :26:
Amiiiiin canım, ben de böyle aniden olmasını ve o anı mutlulukla yaşamak istiyorum. HAni bazen çok beklenen şeyler gerçekleştiğinde tad alamazmış ya bazen insan öyle olmaktan da korkuyorum, o yüzden hayırlısıyla ve mutlulukla nasip etsin Rabbim.
Hepimize inşallah.
amin çağlotum inşallahh
kızlar bu arada markafoniden korkmazın seramik tencere setini aldım. 165 tl.
nette korkmazn seramiği için güzel yorumlar okudum sizin bilginiz varmı?
ayy güle güle kullan bu kırmızı cicişleriiiii
benim çevremde hiç kullanan olmadı ezgim. biraz alakasız olcak ama, korkmazın çkb takımını aldım ben de :)
inşallah memnun kalırız ikimizde![]()
kusum korkmaz kaliteli bir marka gercekten... Seramikleri ve dökümleri de oldukca iyi diye biliorum ben de
suan vok tavam ve ızgara tavam eksik benim mesela Korkmazla moneta arasında fiyat farkı cok varsa eger korkmazı tercih edebilirim bende seramik yumurta tavası var ve gayet kaliteli duruyor
81
düzceye merhabaaaa
geçen sene de gezmiştim illeri böyle asker şafağında. bu sene ki daha bi başkaymış amaaa
bu lokumun her bişeyi miiisss mis !
çok güzel herşeyin pelinim. mutlulukla huzurla kullan hepsini inşallah
ben sana bişey sorucam, peçete dekupajıyla ilgili. güldentoşuma da sordum ama o da bi anlam veremedi. bi metal kutu boyadım ben, ayna kapağı, sabun ve çay kutusu. sabun da desen görünmüyo bembeyaz kaldı üstü. acaba tutkalı fazla mı sürdüm diye çay kutusunda az sürdüm bu sefer onda da peçete kalktı hep kuruyunca. ayna kapağıyla, metal kutuda çatlak çatlak oldu dökülüyo.
neden böyle oluyo acaba :26: sen de yapıyodun dekupaj böyle bişeyle karşılatın mı hiç?
tutkalım peçete tutkalı bu arada.
çağlamm çok dikkat et canım benim. koşturmacada insan yemek yemeyi, su içmeyi bile cidden unutuyotansiyonun düşer, şekerin düşer. aman diyim.