- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.381
Çok şükür bende iyiyim sözde bugün izinliyim ama yarım saat önce geldim sabahtan beri inan çok yoruldum hastaneden geldim bikaç bişi araştırdılar ama bişi çıkmadı şükür öle işte cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nejlosummm hos geldinnnn
ben de sok oldumm valla zaten almaktan vazgecmiştim de bunu duyunca hiç almam![]()
Çok şükür bende iyiyim sözde bugün izinliyim ama yarım saat önce geldim sabahtan beri inan çok yoruldum hastaneden geldim bikaç bişi araştırdılar ama bişi çıkmadı şükür öle işte cnm
kro işi falan değildiiii bi kereeeee
herşeyin çok güzeldi ezgimmm, hele nişan eğlencen. ben fotograflardan bunu hissettiysem, gerçeğini yaşamak nasıldı kimbilir
güldenim benim tepsimde boyama. yaptırmıştım kendim. polyester tepsiyi boyatmıştım
yerim ben sizii heeee.nasıl iyi yüreklisiniz hemende moral depolarsınız insana böyle sevgi tomurcuklarım
güldencim bende kavanozlar yapmıştım elcağızlarımla
bak albüme koyayım oradan bakarsınız isim yazdığı için buraya koymuyorum
yagmurcum bir sey cıkmamasına cok sevindim![]()
Geçmiş olsuun.... Çok şükür canımm..![]()
çağlamm bence de balkonunu yok etme. nefes alacak bir yer olsunn. ufacıkta olsa balkonu olmalı evin.
Nuraycım valla bizim mutfak baya muallak... Biçok sey kafamda tasarladıgım gibi olculere gore yerleşmio malesef... Böğürtlen ısrarla mutfaktaki balkonu da kırdırıp mutfgı yeniden sekillendirmemiz gerektigiini soyluyo ben de balkonumdan olmak istemiorum cunku kullanabilceim tek balkon o... diğerlerini kapatmıslar birinde kombi var biri de zaten cok kucuk... cıkıp cay keyfi yapabilceim tek balkon mutfaktaki
benim dedigim sekilde kalırsa da dolapların alanı yeri belli zaten cok bi oynama yapamıoruz ay her sey karman corman belki satarız burayı 2-3 yıla diyoruz simdi o yuzden hiç girmesek mi o işe diyoruz yeni alcamız evi bastan kafamıza gore yaparız diye
bakalım 1-2 haftaya belli olur ne olup bitecegi.. ben de senin gibi dusunuyodum da pek olmıcak gibi o kadar ıvır zıvır almısım kiiii maalesef koyacak yer yok istila edecekler sanırım tezgahımı
kazları kesmiyolar canım. kesseler keşke. etinden de faydalanan fabrikalarla ortak çalışsalar dimii... ama canlı canlı tüylerini yolup tekrar salıyolar yaşam alanlarına. neden? tüyleri tekrar uzasın da tekrar yolsunlar diyeKızlarrrrrrrrrrrr merhabalar umarım herkes çook iyidir.
Ya kaz tüyü yorgan için özel mi kesiyorlarmış kazları ya inanmıyorum ben de kaz tüyü alacaktım ama bunu duyunca şok oldum![]()
ezgimmm gerçekleri söyledim bebeğimmmyerim ben sizii heeee.nasıl iyi yüreklisiniz hemende moral depolarsınız insana böyle sevgi tomurcuklarım
çağlamm bence de mutfağını yok etme. nefes alacak bir yer olsunn. ufacıkta olsa balkonu olmalı evin.
taşınma planınız varsa ve evdeki dolapların durumu iyiyse hiç kalkışmayabilirsiniz böyle bişeye, tertemiz silinir, aklanır, paklanır.
kazları kesmiyolar canım. kesseler keşke. etinden de faydalanan fabrikalarla ortak çalışsalar dimii... ama canlı canlı tüylerini yolup tekrar salıyolar yaşam alanlarına. neden? tüyleri tekrar uzasın da tekrar yolsunlar diye
ezgimmm gerçekleri söyledim bebeğimmm
güldenim ezgimin kavanozlarından ben de nikah şekerlerim için yapıcam inşallah. malzemelerimi aldımm.
nişan bizim de 150 kişilik diye hesaplamıştık.. ben 50 tane magnet yaptırdım. herkese birer tane vermedim her aileye bir tane verdim. yetti de... şimdi evlerine gidip dolaplarında 'bizim adımızı, kalbimizi, yüzüklerimizi' görünce bi mutlu oluyorum
![]()
yağmurcum hadi gözünaydın
güldenim ekledim. detaylı resimlerim yok şirket pcimde bukadrı var faceten aldım :))
Caglayloomumm bencede balkonu ıptal ettırmee en sevdıgıımm sey benımde balkon keyfıı![]()
nurayım cok pis işteeee hani temizlemekle ne kadar cıkarırız bilmiorum yaglar resmen katran gibi olmus dolaplarda hiç mi silmediniz be hiç mi elinize bez almadınız diye isyan ettim resmen
orayı camasır suyuna da bulasak icimde o hali kalır gibime gelio nedense gordum ya bikere o halini
bögürtlenim icin rahat etmicekse dusunme askım benim de rahat etmez hem balkonuda kırıp toptan yaptıralım bence diyo.. ama işte tasıncaksak ne gerek var? sitenin dısını da mahvetmişler bir de beldiye ile anlsmazlık olmus giris kapısnı yıkmıslar falan amaaan beni gorduler sanki cok sinir oldum
öte yandan renkleri falan da hep kafamda farklı dusunuodum mutfak icin bu sekilde olursa nası olur bilmiorum eger kesin tasıncaksak sorun degil ama bakalım haftasonu banyo icin ustalar gelcekler onlara da bi danısıcaz nası olcak nası etcek diye
güldenim elbette alana alma denilmez. benim şöyle oldu: sepetim masamda duruyodu, nişan sonunda kalkan misafirler (ailecek kalkıyolar ya hani :)) tebrik etmek için yanıma geliyodu. onlara bir tane çıkarıp veriyodum sepetimden :)) sorun olmadı. ama olabilirdi de :26:tatlımm bilemiyorumm yaa almak isteyene alma diyemem gibi gelio.. :26::26: o yüzden ya çok yaptırcam ya hiç yaptırmıcam.. Sabunlarda 75 tane falandı o kadar kişi olmadığımız halde sözde 3-4 tane kaldı geriye.. Hoş ben tebriğe gelen çağıramadığımız eşimize dostumuzada dağıttım belki ondan az kaldı ama bilemiyorum kuzucum.
Nikah şekerimi bende beğendim..eminönüne gidip bi piyasa araştırması yapıcam istediğim gibi malzeme bulurda becerebilirsem süper olurr.. ama beceremezsem meccburen yaptırcamm..
![]()
Allahım daha ortada nişan yok nikah şekerimi bile beğenmişimm![]()
anladım çağlam.nurayım cok pis işteeee hani temizlemekle ne kadar cıkarırız bilmiorum yaglar resmen katran gibi olmus dolaplarda hiç mi silmediniz be hiç mi elinize bez almadınız diye isyan ettim resmen
orayı camasır suyuna da bulasak icimde o hali kalır gibime gelio nedense gordum ya bikere o halini
bögürtlenim icin rahat etmicekse dusunme askım benim de rahat etmez hem balkonuda kırıp toptan yaptıralım bence diyo.. ama işte tasıncaksak ne gerek var? sitenin dısını da mahvetmişler bir de beldiye ile anlsmazlık olmus giris kapısnı yıkmıslar falan amaaan beni gorduler sanki cok sinir oldum
öte yandan renkleri falan da hep kafamda farklı dusunuodum mutfak icin bu sekilde olursa nası olur bilmiorum eger kesin tasıncaksak sorun degil ama bakalım haftasonu banyo icin ustalar gelcekler onlara da bi danısıcaz nası olcak nası etcek diye
Nuraycım valla bizim mutfak baya muallak... Biçok sey kafamda tasarladıgım gibi olculere gore yerleşmio malesef... Böğürtlen ısrarla mutfaktaki balkonu da kırdırıp mutfgı yeniden sekillendirmemiz gerektigiini soyluyo ben de balkonumdan olmak istemiorum cunku kullanabilceim tek balkon o... diğerlerini kapatmıslar birinde kombi var biri de zaten cok kucuk... cıkıp cay keyfi yapabilceim tek balkon mutfaktaki
benim dedigim sekilde kalırsa da dolapların alanı yeri belli zaten cok bi oynama yapamıoruz ay her sey karman corman belki satarız burayı 2-3 yıla diyoruz simdi o yuzden hiç girmesek mi o işe diyoruz yeni alcamız evi bastan kafamıza gore yaparız diye
bakalım 1-2 haftaya belli olur ne olup bitecegi.. ben de senin gibi dusunuyodum da pek olmıcak gibi o kadar ıvır zıvır almısım kiiii maalesef koyacak yer yok istila edecekler sanırım tezgahımı
hoşgeldiiinn.. biz iyiyiz canım sen nasılsın?
tatlım bak şimdi tutkalı böyle ahşap boyama yapan ve ham ahşap objeler satan yerde bulabilirsin. Sabuna dekupaj yapıcam dersen sana verirler bi de fırçası var ondanda al. sonra peçete 3 katlıdır deseni kestikten sonra desenin olduğu katı ayırıp alıcaksın.. onu sabunun üstüne koyup fırçayla tutkalı sürüceksin bi kenarda kurucak.. bu kadar basit..![]()
yerim ben sizii heeee.nasıl iyi yüreklisiniz hemende moral depolarsınız insana böyle sevgi tomurcuklarım