Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

cok ii yapmıssın ezgişimmmm gercekten coooook cici o benim yengem bile bayıldııııı ona içine mis kurabiyeler pastalar koy hep

guldenim eve gidince bakimm vardı fotileri atarım ben de sana

Aynı fikirdeyim kesinlile Güldencimmm

Ben de makas ve nişan tepsisi görmek istiyorum,mümkünse netten de alabilirim.

benim nişandaki detaylarım böleydii güldentoşuuumm magnet kardeşliğimi lokum nurayımla yapptııkk türk kahvesi ve kolonyalar bekarlığaveda'dan sipariş edildi, pastamıda bostancıda yaptırdım arkadasımın kuzeninee

cok ii yapmıssın ezgişimmmm gercekten coooook cici o benim yengem bile bayıldııııı ona içine mis kurabiyeler pastalar koy hep

tamam balııımmm.. zahmet olucak ama fikir olsun ikimizede Lavinimle..

Aynı fikirdeyim kesinlile Güldencimmm

Ben de makas ve nişan tepsisi görmek istiyorum,mümkünse netten de alabilirim.

ya ben aynadan yapılmış gördüm.. Hatta en kısa zamanda bi aynacıya gidip oval bi ayna kestircem kendim bi denicem kuzum.. Eğer güzel olursa becerebilirsem sanada gösteririm.. Beğenirsen sana yollarım ya da sanada yaparıızz..

ayy hepsine bayıldııımmmm.. pufum özellikle pastanaa bitiyorum senin pasta kardeşi olsak olurmuuu
canım ben hediyelik bişi yaptıramıcam çünkü 150 kişi falan olucaz.. Çok maliyetli olur benim için.. :26: Aslında çok istiyodum ama bütçemide düşünmem lazımm

ben zaten kurabiş, pasta yapmaya bayılıyorumm hiç eksik etmem onları içinden merak etme seenn
nuraytom seninkide çok güzelmiş. bide pasta şeklinde fanus var onu çok beğendim ama almadım başka zaman inşallah
güldencimm teşekkür ederimm daha güzelleri senin olsunn kuşum ben nişan tepsimi falan özel yapmadım yada almadım çünkü çok ani oldu benim vaktim yoktu. kuyumcu bi tepsi hediye etti bize. biraz kıro işiydi ama öyle mutlu oldum ki jestine onu kullandım bende

olsuunn bebeğiimmm.. bizim kuyumcu onu da yapmadıı ben az da olsa vaktim varken bi araştırayım dedim.. :44::44:

Tatlımmm ben de ordan nişan için sabun almak istiyorummmm,büyük nişan olmazsa öyle yapacağım.

Pasta kolay da bir türlü nişan tepsisi beğenemiyorum,Güldencim sana da çoook teşekkür ederim. Böyle becerilerim olsa da ben de kendim yapsam.

tabiikim oluuurrr kuzum aşkolsuun bıde aynı sekılde hedıyelık yaptırmıcaksan magnet gibi kurabıye yaptır cok cicik olur

ezgotum bende tepsıyı son ana bıraktıgım ıcın pastaneden gıdıp aldım küçük boy güllerle süsledim

kro işi falan değildiiii bi kereeeee
herşeyin çok güzeldi ezgimmm, hele nişan eğlencen. ben fotograflardan bunu hissettiysem, gerçeğini yaşamak nasıldı kimbilir

güldenim benim tepsimde boyama. yaptırmıştım kendim. polyester tepsiyi boyatmıştım

Nuraycım valla bizim mutfak baya muallak... Biçok sey kafamda tasarladıgım gibi olculere gore yerleşmio malesef... Böğürtlen ısrarla mutfaktaki balkonu da kırdırıp mutfgı yeniden sekillendirmemiz gerektigiini soyluyo ben de balkonumdan olmak istemiorum cunku kullanabilceim tek balkon o... diğerlerini kapatmıslar birinde kombi var biri de zaten cok kucuk... cıkıp cay keyfi yapabilceim tek balkon mutfaktaki

benim dedigim sekilde kalırsa da dolapların alanı yeri belli zaten cok bi oynama yapamıoruz ay her sey karman corman belki satarız burayı 2-3 yıla diyoruz simdi o yuzden hiç girmesek mi o işe diyoruz yeni alcamız evi bastan kafamıza gore yaparız diye

bakalım 1-2 haftaya belli olur ne olup bitecegi.. ben de senin gibi dusunuyodum da pek olmıcak gibi o kadar ıvır zıvır almısım kiiii maalesef koyacak yer yok istila edecekler sanırım tezgahımı

canım valla bende öyle becerili biri diilimdir aslında.. Sözümde sabun dağıtayım istiyodum. Baktım yapımı kolaymış kendim yapıp dağıttım.. Valla fenada olmadı.. Tepsiyi de bi denicem şimdi..
bunlarda sabunlar kuzucum..

Sabunları hazır alıp paketlemeyi mi sen yaptın yoksa o sabunların desenlerini de mi sen yaptın

Nasıl oluyorrrrr:26:

Kızlarrrrrrrrrrrr merhabalar umarım herkes çook iyidir.

Ya kaz tüyü yorgan için özel mi kesiyorlarmış kazları ya inanmıyorum ben de kaz tüyü alacaktım ama bunu duyunca şok oldum

Sabunları hazır alıp paketlemeyi mi sen yaptın yoksa o sabunların desenlerini de mi sen yaptın

Nasıl oluyorrrrr:26:

bimde 5 tanesi 1.90 olan ışıl marka sabunlardan aldım kuzum.. düz beyaz.. desende papianın peçetesii.. Sonracııma peçete transfer tutkalıyla kestiğim desenleri sabuna yapıştırdım. etrafına kurdela sardımm iğneledimm.. yemek çatalıyla minik fiyonklar yapıp üstüne iğneledim.. bi de ambalajcıdan uygun boyutta poşet aldım. Organze tül kurdelaylada ağızlarını bağladım. ama telaştan üstüne isimlerimiz yazan etiketi yapıştırmayı unutmuşum

Kızlarr ben geldim çok yoruldumm maillere cvp verdim ama buraya gelmişssiniz görmediniz heralde haber veriyim dedim..herkes iyidir inş.

Gerçekten çok güzel olmuşşşş, yani peçetelerin desenlerini kesip tutkalla sabunlara yapıştırdın?

O peçete tutkalı nereden satılıyor?Adı sadece bu mu? Ben de deneme yapsam,becerebilirsem de nişanda bunlardan yaparım. El emeği en güzeli olurrr.

Kızlarr ben geldim çok yoruldumm maillere cvp verdim ama buraya gelmişssiniz görmediniz heralde haber veriyim dedim..herkes iyidir inş.

hoşgeldiiinn.. biz iyiyiz canım sen nasılsın?

tatlım bak şimdi tutkalı böyle ahşap boyama yapan ve ham ahşap objeler satan yerde bulabilirsin. Sabuna dekupaj yapıcam dersen sana verirler bi de fırçası var ondanda al. sonra peçete 3 katlıdır deseni kestikten sonra desenin olduğu katı ayırıp alıcaksın.. onu sabunun üstüne koyup fırçayla tutkalı sürüceksin bi kenarda kurucak.. bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…