- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.361
Ezgiiimm yerimm cicileriinii çok güzeellerrr...
Kızçelerrrr eğer fotileri varsa makaslarınızın tepsilerinizinn bende görimmiii? Nişan için fikir oluuurr banada hemm :26::26:
Bi de ben ne giycem bilmiyorum..Henüz tarih belli diil ama nisan sonunada kalmıcaz onu biliyorum.. Bikaç haftam var ve benim zihnim bomboooşşş..
cok ii yapmıssın ezgişimmmmgercekten coooook cici o benim yengem bile bayıldııııı ona içine mis kurabiyeler pastalar koy hep
guldenim eve gidince bakimm vardı fotileri atarım ben de sana
Aynı fikirdeyim kesinlile Güldencimmm
Ben de makas ve nişan tepsisi görmek istiyorum,mümkünse netten de alabilirim.
Eki Görüntüle 663134 Eki Görüntüle 663135 Eki Görüntüle 663136 Eki Görüntüle 663137 Eki Görüntüle 663138
benim nişandaki detaylarım böleydii güldentoşuuummmagnet kardeşliğimi lokum nurayımla yapptııkk türk kahvesi ve kolonyalar bekarlığaveda'dan sipariş edildi, pastamıda bostancıda yaptırdım arkadasımın kuzeninee
cok ii yapmıssın ezgişimmmmgercekten coooook cici o benim yengem bile bayıldııııı ona içine mis kurabiyeler pastalar koy hep
guldenim eve gidince bakimm vardı fotileri atarım ben de sana
ben zaten kurabiş, pasta yapmaya bayılıyorumm hiç eksik etmem onları içinden merak etme seenn
nuraytom seninkide çok güzelmiş. bide pasta şeklinde fanus var onu çok beğendim ama almadım başka zaman inşallah
güldencimm teşekkür ederimm daha güzelleri senin olsunnkuşum ben nişan tepsimi falan özel yapmadım yada almadım çünkü çok ani oldu benim vaktim yoktu. kuyumcu bi tepsi hediye etti bize. biraz kıro işiydi ama öyle mutlu oldum ki jestine onu kullandım bende
Eki Görüntüle 663134 Eki Görüntüle 663135 Eki Görüntüle 663136 Eki Görüntüle 663137 Eki Görüntüle 663138
benim nişandaki detaylarım böleydii güldentoşuuummmagnet kardeşliğimi lokum nurayımla yapptııkk türk kahvesi ve kolonyalar bekarlığaveda'dan sipariş edildi, pastamıda bostancıda yaptırdım arkadasımın kuzeninee
ayy hepsine bayıldııımmmm..pufum özellikle pastanaa bitiyorum senin pasta kardeşi olsak olurmuuu
canım ben hediyelik bişi yaptıramıcam çünkü 150 kişi falan olucaz.. Çok maliyetli olur benim için.. :26: Aslında çok istiyodum ama bütçemide düşünmem lazımm
ben zaten kurabiş, pasta yapmaya bayılıyorumm hiç eksik etmem onları içinden merak etme seenn
nuraytom seninkide çok güzelmiş. bide pasta şeklinde fanus var onu çok beğendim ama almadım başka zaman inşallah
güldencimm teşekkür ederimm daha güzelleri senin olsunnkuşum ben nişan tepsimi falan özel yapmadım yada almadım çünkü çok ani oldu benim vaktim yoktu. kuyumcu bi tepsi hediye etti bize. biraz kıro işiydi ama öyle mutlu oldum ki jestine onu kullandım bende
Tatlımmm ben de ordan nişan için sabun almak istiyorummmm,büyük nişan olmazsa öyle yapacağım.
Pasta kolay da bir türlü nişan tepsisi beğenemiyorum,Güldencim sana da çoook teşekkür ederim. Böyle becerilerim olsa da ben de kendim yapsam.
canım valla bende öyle becerili biri diilimdir aslında.. Sözümde sabun dağıtayım istiyodum. Baktım yapımı kolaymış kendim yapıp dağıttım.. Valla fenada olmadı..Tepsiyi de bi denicem şimdi..
bunlarda sabunlar kuzucum..
Eki Görüntüle 663161
Sabunları hazır alıp paketlemeyi mi sen yaptın yoksa o sabunların desenlerini de mi sen yaptın
Nasıl oluyorrrrr:26:
bimde 5 tanesi 1.90 olan ışıl marka sabunlardan aldım kuzum..düz beyaz.. desende papianın peçetesii.. Sonracııma peçete transfer tutkalıyla kestiğim desenleri sabuna yapıştırdım. etrafına kurdela sardımm iğneledimm.. yemek çatalıyla minik fiyonklar yapıp üstüne iğneledim.. bi de ambalajcıdan uygun boyutta poşet aldım. Organze tül kurdelaylada ağızlarını bağladım. ama telaştan üstüne isimlerimiz yazan etiketi yapıştırmayı unutmuşum
Kızlarr ben geldim çok yoruldumm maillere cvp verdim ama buraya gelmişssiniz görmediniz heralde haber veriyim dedim..herkes iyidir inş.
Gerçekten çok güzel olmuşşşş, yani peçetelerin desenlerini kesip tutkalla sabunlara yapıştırdın?
O peçete tutkalı nereden satılıyor?Adı sadece bu mu? Ben de deneme yapsam,becerebilirsem de nişanda bunlardan yaparım. El emeği en güzeli olurrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?