Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Tatlımmm tektaşın da çok zarifmiş gerçekten.

Ben de koyacağım inşallah böyle fotolar bir günnn

Tektaş alacağız ama pırlanta mı konusunda tereddütlüyüm.
Açıkçası pırlanta,ipek,kaztüyükürk gibi konularda elimden geldiğince duyarlı olmaya çalışıyorum. Hem de oldukça maliyetli de pırlanta, onun yerine tektaş'ı pırlanta olmayanlardan mı alsam kafam karıştı.

nihanımm bildiğin gibii, ne olsun kuzum. sen nasılsınn?
çağlamm baktım da benim de mailim gitmiyo, gönderilirken hata oluştu diyo

eminönünde balık ekmek yerken çekilen bi fotografımız var yüzükler elimizde onu da gösteriyimmm klasik severlere

Savoroski iyi fikirmiş Nihancım, onlara da bir bakabilirim.

lavincim eger sizi zorlayacaksa hiç ama hiç gerek yok bence... ben birsürü tektaslı kadın goruyorum ama hangisi gercek pırlanta hangisi degil anlamak biraz zor ya da pırlantaların da uygunları var ben gecen 300 liraya pırlanta tek tas diye yazı gormustum ya kuyumcuda :44:

bazı taslar cok cam gibi duruyo onlardan anlasılıo ama anlasılmıcak derecede pırlanta benzeyenlerde var bizim buraya gelen bi bayan vardı mesela ara ara herkes bayılıodu yuzugune ay eniştede kasa saglam heralde dedi biri bigun ne saglamı ayol pırlanta degil ki bu dedi sok olduk

inan hiç anlasılmıodu

ne tasıydı solemedi ama swaroski olabilir bi ihtimal bence

çağloşum, nişanlıcanla hummalı bi çalışma yaşmıştık. makas süsledik, yüzük kurdalesini süsledik biliyosunn
makasımın süsünü hala bozmadım, öyle duruyo

Savoroski iyi fikirmiş Nihancım, onlara da bir bakabilirim.
evet kuşum, swarovski tektaş küpem var benim. parıl parıl parlıyo.
bide mesela pırlanta efektli taşlar var artık. mesela su yolu setinde kullanıyolar onu. bazı yüzüklerde, küpelerde, kolyelerde vs.
bulursun gönlüne göresini bence.
kaztüyü yorgan istiyordum bende vazgeçtim, sevdicekte anlatmıştı kaz tüyünü nasıl elde ettiklerini

Açıkçası ben de kaztüyü istemiştim, sonra videoyu gördüm ben inanamadım,dehşet bir şeydi.
Ben de kazlar öldüğünde tüylerini alıyorum zannediyordum,açgözlü insanoğlu sanki bununla yetinebilirmiş gibi.
Zavallı fokları nasıl avlıyorlar,artık deri de kullanmıyrum hiçbir şekilde. İçim rahat değil.

ben de kesime giden kazların tüyleri kullanılıyo sanıyodum dediğin gibi açgözlülükten yolup yolup atıyolar hayvanları bidaha yararlanmak için.

Selam fıstıklaaaarrrr
Nasılsınız, keyifler, hazırlıklar nasıl?
Pufuum yüzüğün pek şık Aşkla kullan hep. Adı da pek komik.

hoşgeldinm tatlıııımmm teşekkür ederiim sevgiliciiğin zevkii adınıda patronum söledii öle derlermiş halk arasında

lokumum bende artık sık takamıorum tek taşımı üretime iniyorum falan ellerim pislenio bazen kıyamıorum, haftasonları sevgilicikleyken takıorumm vee sizinnnn yüzüklerinizede bayılıorummmm nikahta sizinkinin accık incesinden alıcaz nasip olursaaa

bu arada kızceler biz dün nillede görüştüük süpriiz yaptık onaaaa gece 11de cıkıyodu cıkıstada goruscektık, bekledık aslında 11e kadar ama pelotların otobusu kalmaz dıye kalkmak zorunda kaldık bu haftaıcı bıkerem dahaa süppraayyzz yapıcaaz

nurayımikomm tektaşımızda alyanslarımızda ya aynı yada çok benziyoor:)))
lavicim savaroski alabilirsiniz bence. zaten çoğu tektaş savaroski taşından pırlantalar mercimek kadar hatta daha küçük duruyor

lokumumm, ne güzellll, çok selam söyleyin bizden niloşaa

ayy iyiki de kaz tüyü almamısım dedim suan daha da almam zaten

evet nurayım hatırlıorum biz de annikomla yaptık onu... benim kurdelamın uzerinde kurdeleden minik guller de vardı annisim yaptı onları da

benimki de hala duruyo ama minik bi parça cunku kesip cikolatamla beraber bekar arkadaslarıma dagıttım cok istemişlerdi suyla beraber yuttular onlarda

Clark da kendi arkadaslarına goturdu bi parçasını öle öle bize az bi parça kaldı ...

Son düzenleme:
ayy nilotu atlamısımmmm yaaa neden bizim topiimize gelmio o

bennce gelmeli selam soleyin bizden deee cok cok cok ...

berfo nerelerde kac zamandır naptı netti bu kız :44:

yüzük kurdelemiz bizim de minicik kaldı, arkadaşlarımız almıştı aynı şekilde. yutanlar, cüzdanında saklayanlar oldu :)
makasıma ben de gül yapmıştım 1 tane bu haliyle saklıyorum hala

kızlarr cicilerim nasıll

Eklentiler

• $8695835230719_0_304x424_2.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $Adsız.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 48
lokumumm, ne güzellll, çok selam söyleyin bizden niloşaa

aleyküüm selammm lokumummmm söliicem miiiss gibide öpüüüceeemmmm

pastaam berfo benımde aklımdaaa, inş sorunlar hallolmuştur

ezgotum çooook cicikleeer yerim yeeerr sende 7sinee ayarlayabilirsen ayarlasana kendini bebeğiiimm ,inci pastanesine gidiceez taksimee yerinden ettiklerinde çok üzülmüştüm şimdi mis sokağa açılmış tekrardan onun harküladee profterolleriiiniii yiceeeemm

benim makasım kurdela uzerine komple bole güldü ben de saklıorumm yaa copumuzu bile saklıorum ki hiçbişeyimize kıyamam

ezgotum cok tatlılarrr gule gule kullan fanustan bende de var... ben de bir sürü sey var gerci fanus saklama kabı su bu..

napıcam nereye koyucam onca seyi bilmiorum tezgah uzerine bişiler koymak en sinir oldugum seydir ama koyucam mecbur bu gidişle

Son düzenleme:

çok isterim pufimm ayarlayabilirim inşallahh
çağlotum teşekkür ederim benim fanusum yoktu dün markafonide gördüm tantitoni gelmiş sonra bunları gördüm çokta uygunlardı kaptım hemen

kızlarr cicilerim nasıll

ezgimm çok güzeller güle güle kullan.
sabah ben de markafoni de gördüm o kek fanusunu. bunun deseninden tepsim var benim. keşke bekleyip bu desendeki fanusu alsaymışım.bir de kupasını alırdım, onu da görmüşsündür.
tepsim şu

benim geçen seferki kampanyada aldığım kek fanusu şu:

Ezgiiimm yerimm cicileriinii çok güzeellerrr...

Kızçelerrrr eğer fotileri varsa makaslarınızın tepsilerinizinn bende görimmiii? Nişan için fikir oluuurr banada hemm :26::26:
Bi de ben ne giycem bilmiyorum.. Henüz tarih belli diil ama nisan sonunada kalmıcaz onu biliyorum.. Bikaç haftam var ve benim zihnim bomboooşşş..

tezgahımda mümkünse sadece kettle ım ve inşallah benim olmasını istediğim koyu pembe renkli bir kitchenaid mikserim olur
gerçi tost makinası falan filan işte
kuşum siz mutfak dolaplarınızı falan yeniden yaptırıyosanız, geniş çekmeceler yaptır bir bölüme. çok işe yarıyo onlar etrafı toparlamada. tencerelerini falan da koyarsın hem, kek kalıplarını, saklama kaplarını vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…