- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.941
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.341
güldentoşummm, çok güzel alyansınızzz
lavinim
lavinim ben tektaşı takmıyorum çoğu zaman. hatta sayılıdır yani taktığım.
alyans ama sürekli parmağımda, genelde banyo yaparken bile :)
belki yazın çok sıcaklarda alyans rahatsız eder mi bilmiyorum, tektaş daha ince olduğu için onu kullanabilirim sadece o zaman.
benim gibi takmayıp öyle bi köşeye bırakcaksan ona göre düşün sen karar ver derim :)
ama tutkun varsa, içimde kalacak diyosan da al canım, bütçenize göresini de bulursunuz bence.
hem ne taşı olduğunun gerçekten hiç bir önemi yok. o senin gözünde dünyanın hiçbir taşına değişemeyeceğin bir taş halini alacak parmağına taktığında
bide ben 5 taş alyansı da çok seviyorum, işte o tektaşla birlikte muhteşem görünüyo benim gözüme.
hadi bende koyım yüzüklerimiin futuraflarınııı
Eki Görüntüle 663048
Eki Görüntüle 663049
Savoroski iyi fikirmiş Nihancım, onlara da bir bakabilirim.Selam fıstıklaaaarrrr
Nasılsınız, keyifler, hazırlıklar nasıl?
Laviiinn mayısta nişan mı var çook sevindim seni de everiyoz:123:
Beğendiğin model gerçekten sade ve şık, tektaşla da güzel olur.
Bu konuyu ben de arkadaşlarımla konuşuyorum.
Gerçekten çıkarılması kaç canın kaybına yol açıyorÇok kötü bir durum bu.
Benim bir arkadaşım bu yüzden savoroski taşlı bir model seçti.
Birinde de pırlanta var. Karşılaştırdık bi gün bunları, tabi pırlantanın ışıltısı bir başka, fark oluyor illaki ama savoroski de olabilir yani. Bir de taşın çok büyük olmazsa pırlanta olmadığı bariz olmaz sanki.
Pufuum yüzüğün pek şıkAşkla kullan hep. Adı da pek komik.
çağloşum, nişanlıcanla hummalı bi çalışma yaşmıştık. makas süsledik, yüzük kurdalesini süsledik biliyosunnnihantosumm hos geldin kusummm
pastam ya sanırım genel bir sorun var ne zaman duzelcek bilmiorumdüzelir umarı biran önce ya gıcıklar niye bize sormadan yukseltiosunuz biz mi istedik outlloka gecmeyi hayret
evet nihanımmmm skype ve outlook muhabbeti yuzundenkrize soktular resmen burdan beni keske zamanın yukseltseydim yaaa bunlara bırakınca bole yapıolar işte cat diye gidiverdi
nurayım maşallaaaaaah maşalaaaah subhanallaaaahhhh
nazar boncugu da takmıs yerim
evet kuşum, swarovski tektaş küpem var benim. parıl parıl parlıyo.Savoroski iyi fikirmiş Nihancım, onlara da bir bakabilirim.
çağloşum, nişanlıcanla hummalı bi çalışma yaşmıştık. makas süsledik, yüzük kurdalesini süsledik biliyosunn
makasımın süsünü hala bozmadım, öyle duruyo
evet kuşum, swarovski tektaş küpem var benim. parıl parıl parlıyo.
bide mesela pırlanta efektli taşlar var artık. mesela su yolu setinde kullanıyolar onu. bazı yüzüklerde, küpelerde, kolyelerde vs.
bulursun gönlüne göresini bence.
kaztüyü yorgan istiyordum bende vazgeçtim, sevdicekte anlatmıştı kaz tüyünü nasıl elde ettiklerini
Açıkçası ben de kaztüyü istemiştim, sonra videoyu gördüm ben inanamadım,dehşet bir şeydi.
Ben de kazlar öldüğünde tüylerini alıyorum zannediyordum,açgözlü insanoğlu sanki bununla yetinebilirmiş gibi.
Zavallı fokları nasıl avlıyorlar,artık deri de kullanmıyrum hiçbir şekilde. İçim rahat değil.
Selam fıstıklaaaarrrr
Nasılsınız, keyifler, hazırlıklar nasıl?
Pufuum yüzüğün pek şıkAşkla kullan hep. Adı da pek komik.
hoşgeldinm tatlıııımmmteşekkür ederiim sevgiliciiğin zevkii adınıda patronum söledii öle derlermiş halk arasında
lokumum bende artık sık takamıorum tek taşımı üretime iniyorum falan ellerim pislenio bazen kıyamıorum, haftasonları sevgilicikleyken takıorumm vee sizinnnn yüzüklerinizede bayılıorummmm nikahta sizinkinin accık incesinden alıcaz nasip olursaaa
bu arada kızceler biz dün nillede görüştüük süpriiz yaptık onaaaa gece 11de cıkıyodu cıkıstada goruscektık, bekledık aslında 11e kadar ama pelotların otobusu kalmaz dıye kalkmak zorunda kaldık bu haftaıcı bıkerem dahaa süppraayyzz yapıcaaz
nurayımikomm tektaşımızda alyanslarımızda ya aynı yada çok benziyoor:)))
lavicim savaroski alabilirsiniz bence. zaten çoğu tektaş savaroski taşından pırlantalar mercimek kadar hatta daha küçük duruyor
yüzük kurdelemiz bizim de minicik kaldı, arkadaşlarımız almıştı aynı şekilde. yutanlar, cüzdanında saklayanlar oldu :)ayy iyiki de kaz tüyü almamısım dedim suan daha da almam zaten
evet nurayım hatırlıorum biz de annikomla yaptık onu... benim kurdelamın uzerinde kurdeleden minik guller de vardı annisim yaptı onları da
benimki de hala duruyo ama minik bi parça cunku kesip cikolatamla beraber bekar arkadaslarıma dagıttım cok istemişlerdi suyla beraber yuttular onlarda
Clark da kendi arkadaslarına goturdu bi parçasını öle öle bize az bi parça kaldı...
lokumumm, ne güzellll, çok selam söyleyin bizden niloşaa
aleyküüm selammm lokumummmmsöliicem miiiss gibide öpüüüceeemmmm
pastaam berfo benımde aklımdaaa, inş sorunlar hallolmuştur
ezgotum çooook cicikleeer yerim yeeerrsende 7sinee ayarlayabilirsen ayarlasana kendini bebeğiiimm ,inci pastanesine gidiceez taksimee yerinden ettiklerinde çok üzülmüştüm şimdi mis sokağa açılmış tekrardan onun harküladee profterolleriiiniii yiceeeemm
kızlarr cicilerim nasıll
benim makasım kurdela uzerine komple bole güldüben de saklıorumm yaa copumuzu bile saklıorum ki hiçbişeyimize kıyamam
ezgotum cok tatlılarrr gule gule kullan fanustan bende de var... ben de bir sürü sey var gerci fanus saklama kabı su bu..
napıcam nereye koyucam onca seyi bilmiorum tezgah uzerine bişiler koymak en sinir oldugum seydir ama koyucam mecbur bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?