- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.221
meleklerimmmmmmmmmmm herkese iyi pazarlarrrr
asksız gecen haftasonunda dısarı cıkasım bile gelmiyor... gidip arkadasımdan kitap almam lazım hiiiç cıkasım yokkk resmen bunalımdayım
asklanacak olanlar yerime de asklansın yahu
Dışarıda kar var,her yer bembeyaz.Ve ben de yurtta ders videosu izliyorum. Bütün bebeklerime iyi pazarlar.
Çağlammmın dediği gibi bizim yerimize de aşklanın.
kolay gelsin mervosummmmm
burda o kadar yagmadı... bahar gelsin ama artık yaacok sıkıldım kıstan icim daralıyo bole havalarda
bebişkomm hepsi de cok guzeeeeeeeeeeeeeellll
sen de dolabını kombi almıssınkombiciler kulubune hos geldin cok memnun kalırız insallah hepicimizz
biz bugün beyaz eşyalarımızı aldıkkiiiiii
sevdicek pek mutluydu diyorum ki borca girdim diye sevinen tek sen varsın herhalde. cevap aynen şu : ben bu borca girebilmek için 5 sene bekledim senin haberin var mııı
ben bizi yerim yer yerrr
ezgimmmşimdi kuzular modeller şu şekilde:
çamaşır makinemi sadece beyaz aldım mutfak grubum inoks. bulaşık makinemin kapak kısmı mutfağımın mobilyasından olacak o yüzden resimde beyaz duruyor.bulaşık makinesi-fırın-ocak-davlumbaz çok kampanyalıydı o yüzden ankastre aldık.ev almayı düşünüyoruz zaten. eğer ev alamazsakta ürünleri teslim almadan önce istediğimiz başka bir modelle değiştirme şansımız var. bizde kampanyalıyken böyle alalım bari dedik.evimiz olmazsa normale çeviririz kısmet bakalım. he birde tost makinesi hediye ettiler
canımm. benimde doğum günüme az kaldı ve bende yalnız olacağım. ah kader ortağımYarın benim doğum günüm ve ben yalnızım.
ezgimmmaşk dolu günlerde kullanın
benim sevdiceğim ev bakıyo hala ama haftaya kadar da bulamazsak başka bi ev, o söylediğim sitedeki evi tutucaz.
bide konuşurken hep şöyle 'aşkım bi ev daha baktım ama çok kötü, bizimki gibisi yok'hemen sahiplendik. hep onunla kıyaslıyo evleri.
haftaya bu işi bağlıyoruz hayırlısıyla.
kirayı biz ödeyeceğiz ama kayınpederim kendi ödeyecek gibi hesap kitap yapıyo. kira iyide aydat çok ben bi düşüneyim demişsanki ona sorduk
konuyu dağıttımşey dicektim aslında, ankastre almakla iyi yapmışsınız ezgim, baktığımız çoğu ev ankastre artık. bizde beyaz eşyaları değiştireceğiz. hepsi beyaz benim, çamaşır makinası hariç diğerlerini inox mu alcam ben de şimdi :26:
canımm. benimde doğum günüme az kaldı ve bende yalnız olacağım. ah kader ortağım
bundan sonrası hep sevdiğinle geçsin, bu yalnız, bu onsuz son doğum günün olsun inşallah.
nasıl oldu sevdiceğin? yarası toparlamış mı iyice?
mervosummmm belki eniste bi supriz yapar sanaaa belli mi olurrrinsallah yaparrr azcık da olsa gorsen en guzel hediye olurdu
ezgotumm ivittt benimki de kombiii pelotum da oyle almıstı sanırsamgecen seneden beri kombi diye tutturmustum zaten ben dondurucuyu cok kullanıcam cunku malum calısıyoruz elimiz ayagımız olcak dondurucu o yuzden altta olması daha pratik geliyo bana ayrıca nedense tip olarak bunları daha cok begeniyorum
biz bugün beyaz eşyalarımızı aldıkkiiiiii
sevdicek pek mutluydu diyorum ki borca girdim diye sevinen tek sen varsın herhalde. cevap aynen şu : ben bu borca girebilmek için 5 sene bekledim senin haberin var mııı
ben bizi yerim yer yerrr
ezgimmmmmmm güle güle kullanın kuzucumm aşkla mutlulukla kullanın beyaz eşyalarınızı inşallahh
günaydın kızlar. hayırlı cahalar.. ezgi hayırlı olsun
merveee iiyiki doğdunnniyiki bizlesinnnn
......................
kızlar acil ama çoook acil kilo almam lazım. çok canımı sıktılar hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?