Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Dışarıda kar var,her yer bembeyaz. Ve ben de yurtta ders videosu izliyorum. Bütün bebeklerime iyi pazarlar.

Çağlammmın dediği gibi bizim yerimize de aşklanın.

Dışarıda kar var,her yer bembeyaz. Ve ben de yurtta ders videosu izliyorum. Bütün bebeklerime iyi pazarlar.

Çağlammmın dediği gibi bizim yerimize de aşklanın.

kolay gelsin mervosummmmm

burda o kadar yagmadı... bahar gelsin ama artık yaa cok sıkıldım kıstan icim daralıyo bole havalarda

bebişkomm hepsi de cok guzeeeeeeeeeeeeeellll

sen de dolabını kombi almıssın kombiciler kulubune hos geldin cok memnun kalırız insallah hepicimizz

ayy sizinkilerdemi kombii ben hep bunlardan istiyordum memnun kalıcaz inşallah çağloşum. şikayet eden duymadım hiç
peliminotam,nihoşum,bugum tekrar teşekkürler bebeklerimm
bende aşklanmak istiyorum bugün ama regl sancısından bir yere kıpırdayamıyorum...

ezgimmm aşk dolu günlerde kullanın
benim sevdiceğim ev bakıyo hala ama haftaya kadar da bulamazsak başka bi ev, o söylediğim sitedeki evi tutucaz.
bide konuşurken hep şöyle 'aşkım bi ev daha baktım ama çok kötü, bizimki gibisi yok' hemen sahiplendik. hep onunla kıyaslıyo evleri.
haftaya bu işi bağlıyoruz hayırlısıyla.
kirayı biz ödeyeceğiz ama kayınpederim kendi ödeyecek gibi hesap kitap yapıyo. kira iyide aydat çok ben bi düşüneyim demiş sanki ona sorduk
konuyu dağıttım şey dicektim aslında, ankastre almakla iyi yapmışsınız ezgim, baktığımız çoğu ev ankastre artık. bizde beyaz eşyaları değiştireceğiz. hepsi beyaz benim, çamaşır makinası hariç diğerlerini inox mu alcam ben de şimdi :26:

Yarın benim doğum günüm ve ben yalnızım.
canımm. benimde doğum günüme az kaldı ve bende yalnız olacağım. ah kader ortağım
bundan sonrası hep sevdiğinle geçsin, bu yalnız, bu onsuz son doğum günün olsun inşallah.
nasıl oldu sevdiceğin? yarası toparlamış mı iyice?

Son düzenleme:
mervosummmm belki eniste bi supriz yapar sanaaa belli mi olurrr insallah yaparrr azcık da olsa gorsen en guzel hediye olurdu

ezgotumm ivittt benimki de kombiii pelotum da oyle almıstı sanırsam gecen seneden beri kombi diye tutturmustum zaten ben dondurucuyu cok kullanıcam cunku malum calısıyoruz elimiz ayagımız olcak dondurucu o yuzden altta olması daha pratik geliyo bana ayrıca nedense tip olarak bunları daha cok begeniyorum

Keşke dediğin gibi olsa Çağlam ama popişinin üstüne bile oturamıyor kıyamam ki otobüse binip gelmesine. Ahhh Nurayımmm sorma,inşallah seneye bu zamanlar nişanlanmış oluruz,o zaman birlikte geçiririz belki. Yarası da ara sıra ağrı yapıyormuş,dün kamerada konuştuk,iyi görünüyordu.

Kimse var mıııııı Ben geldim

Nurayımm bence de inox alın güzel seçim olur ki hayırlısıyla inşallah gerçi beyaz gri farketmez bizim olsun daa

Çağlam evet benimki buzdolabımda kombili

Bugünn kuzişimle vakit geçirdik bol bol, hava çok sıcak olmasa da görüntü baharı aratnayacak cinstendi güneş ısıtmasa da varlığıyla mutlu etti bahar geliyoooor, az kaldı, azzz!

Salı istanbul'a geliyorum bende çuufffçuufffçuuuufffff

ezgimmmmmmm güle güle kullanın kuzucumm aşkla mutlulukla kullanın beyaz eşyalarınızı inşallahh

Günaydın cupcakelerimmm.

Hepinizi sımsıkı sarar sarmalarımmm.

Bugün benim doğum günüm ! Bir saat sonra da deneme sınavım var,ne güzel değil mi ?

İnşallah bir yıl sonra öğretmen olarak,ailemle ve sevdiceğimle kutlarım bu günü.

Hepinizi çok seviyoruummmm.:124::124::124:

Günaydın şekerler

Ezgicim hayırlı olsun beyaz eşyalarınızzzz,Allah bize de nasip etsin

Bugulum doğum günün kutlu olsunnn,seneye inşallah sevdiğinle kutlamak nasip olur.

İşte pastan

ezgimmmmmmm güle güle kullanın kuzucumm aşkla mutlulukla kullanın beyaz eşyalarınızı inşallahh

teşekkür ederim siboşum aminn inşallahh
nurayımikom inox al bencede çok şık duruyor hem artık öyle çok fazla fiyat farkıda yok beyazla arasında.
Lavicim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur bu güzel heyecanları tatmak
vee İYİKİ DOĞDUN MERVEEEEEE İYİKİ DOĞDUN MERVEEEEE İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN, MUTLU YILLAR SANAAAAA:119::119:

günaydın kızlar. hayırlı cahalar.. ezgi hayırlı olsun

merveee iiyiki doğdunnn iyiki bizlesinnnn

......................
kızlar acil ama çoook acil kilo almam lazım. çok canımı sıktılar hafta sonu

Günaydın bebeciklerimmmm Günün musmutlu,tam ayarında geçsin Ezgitoooo beyaz eşyaların hayırlı uğurlu olsun kuzucum güzel günlerde cici cici kullanın benimde buzdolabım kombi çıktığından beri aklım ondaydı o da benim oldu Bugummm mervem doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana çok büyük mutluluklar getirsin bitanemmm

Alıntıdır.

Son düzenleme:
gunaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr Cookies Angels

Mervosummm mervosummmmm mailden yaptık burdan da eksik kalmayalım hemen senin icin bi harlem shake yapıoruz İYİKİ DOĞDUN MELEĞİMMMMM benimmm iyiki bizlesinnnnnnn

sevdicegin bundan sonraki butun dogum gunlerinde dizinin dibinde olsunnn her yasla askınız katlanarak buyusunnn

Bugun Şafak 76 ama ben selamlarımı Çanakkaleye gönderiyorum Birtanecik bahriyelim şu an orada şehitlerimizle beraber... Törenlere katılıyor... Şehitlerimizi rahmetle anıyor ve Türk Ordusu ÇOK YAŞA! diyorum

Son düzenleme:
Kızlar pazar günü evimizi temizledik.Burdan 2 saatte çıkarız dedik ama pencere temizliğinin bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim annemle kayınannem saolsun pencereye bulaşan sırnaşık alçılar aman yarabbim ama sonuç itibariyle evimiz mis gibi oldu Artık eşyalarını bekliyorrrr Yalnız temizlik feci yorucu kızlar son ana sakın bırakmayın:122:

Gunaydinnn gunaydiiinnnn gunaydinnnn asklarimmm, ask kokulularimmm

Merveeeeemmmm iyi ki dogduunnn, yeni bir yas, yeni umutlar, gelecegin guluslerin gibi patlak olsun... seni cook seviyorummm kestaneeeemmm!

18 mart... Şehitlerimizin ruhu şaad olsun, o topraklardan gecen zaten canakkale'nin o anlatilmaz duygusunu yasiyor, tarihle yuzyuze geliyor...

Tarihini unutan bi millet olmayalim hicbir zaman!

elisommmmmmmmmm ya siz ne kadar jetgilsiniz yaaaa masallah herseyleri hallettiniz bizde hala bi numara yok

esyalar gelmeden temizligin bitmiş olması lazım annimler konusuolardı sole yaparız bole ederiz diye ama nası baslıcaz nerden baslıcaz bilemiyorummm tadilatlı evin temizligi cok feci oluyorrrr yaaa inşaat girince evin icine işin icinden cıkamıosun darısı basıma valla aynı gun evlencez sendeki jetligi gorunce tırsıyorum aneeem yetişmicek diye

ustalar bi girseler eve bitirip cıksalar iş temizlikle esyalara kalsa valla ben de bi oh cekicemmmm umarım oyalanmadan bitirirler yaaa

günaydın kızlar. hayırlı cahalar.. ezgi hayırlı olsun

merveee iiyiki doğdunnn iyiki bizlesinnnn

......................
kızlar acil ama çoook acil kilo almam lazım. çok canımı sıktılar hafta sonu

Bebelattem kim ne dedi ki sana?????

Kilo demişken sabah bi tartıldım 50.5 olmuşummmmmm. Bi sevindim anlatamam. Hedef 49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…