- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Çok güzel bi topikmiş bu yaaa yeni farkettim diğer topikten takip ettiklerim var hepppp çok güzel muhabbetleriniz maşallah yaa evde yalnızım bunları okuyorumm bi bakıyorum zaman geçmişşşşş ay Allah sizleri ve beni sevdiklerimizden ayırmasın inşallahhhh. Benim daha söze bile çooook var ama olsun böyle sizlerden aşk hikayelerini duyunca çok umut dolu oluyorum mutlu oluyorummm . Maşallah diyim de
çağlommm kuzu sen bunu ağustosta evleniyor die sölemiştin fil hafızam öyle hatırlıyor özellikle sana sormuştum bu düğün tarifini aynı gün alır bu gazla die hatta subay bilem bulur aman dikkat et demiştim ayyyy cidden bu kız beni çileden çıkardı haaaa
bunu sakın evine almıcaksın çağlommm sakınnn uzak olsun
aşklancan canım az kaldıııı az sabretttt limitsiz aşklancağın günlere az kaldıııııı
çağlaaaa gelinlik fikri olabilir hattaha eğlenceli bilem olabilir ahahahahahaseni bekliyorrrrrr senden sonra evlenirsede gelinliği yaptırır delimidir nedir yaaaa bende düşünmedim değil madem seni bu kadar çok takipte mayıus gibim bilem evlenir bu gazla die ayyy şaka gibi yaaa
Çok güzel bi topikmiş bu yaaa yeni farkettim diğer topikten takip ettiklerim var hepppp çok güzel muhabbetleriniz maşallah yaa evde yalnızım bunları okuyorumm bi bakıyorum zaman geçmişşşşş ay Allah sizleri ve beni sevdiklerimizden ayırmasın inşallahhhh. Benim daha söze bile çooook var ama olsun böyle sizlerden aşk hikayelerini duyunca çok umut dolu oluyorum mutlu oluyorummm . Maşallah diyim de
Aaa çok şeker bi aşk hikayesi yani sizin eviniz ve yaptıklarınız boşuna masal gibi değil o zaman :) aşkın başlangıcı onlara dayanıyor :) ya canım sen ve diğer arkadaşlardan çeyiz adına çok şey öğrendim sen zaten paylaşmayı sevmeseydin aldıklarını bizimle paylaşmazdın ki benim bu çok hoşuma gitti yani.Ama ne mutlu sana taklit edilecek kadar orjinal birisin ki sen ne yaparsan yapıyor:) ya istediği kadar taklit etsin aşkınızı taklit edemeyeceği için gerçekçi olmaz aşk kokması lazımm herşeyinn
lavimmm size ne oldu kii bişey mi oldu kacırdık galiba :44::44: evet topiğimiz tasındı yeniden Kazen bey sag olsun
evet o hatun gizom... inan artık alıp ettikleri umrumda degil ben o zaman onu gercekten arkadas! sandıgım icin uzulmustum bak gelseydi soleseydi bende seviorum bu tarzı beraber yapalım deseydi arkamdan iş cevirmeseydi diye hele ki bunu boyle bir site aracılıgı ile yapmıs olması daha da dusundurucu ben burda hiç gormedim insanlara bile yardım ediorum hiç muhabbetim olmadıgı insanlar ozel mesaj atıp bisey sorsalar anında cevap veriyorum en ince ayrıntısına kadar ona mı etmicektim? ona mı soylemicektim?
neyse zaten su olaydan sonra artık uzulmemem gerektigini anladım, hasta ruhlu biri asla benim arkadasım olmamıs olamazmıs da zaten... kimbilir bunca zaman baska nelere icten ice dovundu durdu Allah onun gibilerden herkesi korusun...
pufummm zaten missin daha da mis kok geeeeeell
slm cookıeve diğer hatunlar
bnde kısmetse temmuzun ilk gelınlerındenım
topık açtım gelınlık bölumunde "tudors hatunun gelinliği".. fıkır verebılırsenız sevınırım..
ALLAH herkesın nasibini tamamına erdirsin..
tesekkur ederiiizzzzzzzz
tatlımm bana göre her ask bir masaldır zaten.. Aşk gercekse tabii... Herkesin kendi güzel hikayesi vardır ve özeldir
sanırım ben özelime saldırılmıs gibi hissettigim icin boyle oluyorum... Sanki en mahrem hislerimi calmıslar gibi oluyo...
Boyle seyler yapmasına gerek yok ki... yani ben sanmıyorum ki bende cok mutlu olayım diye yapıor bunları garip bir sey amacını cozemiyorum cunku kimse kimseyi taklit ederek mutlu olamaz.. hayal dunyasında yasar en fazla oteye gitmez eninde sonunda da bir gun uyanır o ruyadan... ben onla da paylasırdımmm ki en basta uzuldugum nokta oydu o benim arkadasımdı o da benimle gorup duydugu biseyi paylasırdı el ele verir gezer tozar evlilik heyecanını beraber yasardık evlerimizi beraber kurardık ailecek gorusurduk ama o nedense bu yolu tercih etti...
Neyse cok da lazım degil zaten benim burda bile bu heyecanları aynı sekilde paylasıp fikir alısverişi yapabildigim dostlarım var... Kendisi cok da lazım degil
Kurdugu hayal dunyasında ruyasından uyanana kadar yasasın..
Sana da masallardaki gibi seker mi seker bir ev nasip etsin Allah insallah... kendin kadar ciciiiii
hoşşgeldiiin canııımm ben senii nerden hatırlıorum aceeeppp? farzetkiidenn sanırsaaamm diiimiigelinlik olarak ben guzel bulduuum abartıı değiiil yandakii tülüde ipptall ettir bencee düz olsun daha masum oluyoo ölee Allah mutlulukla giymeyi nasiip etsiiinnn , ben inş kınamda böylee prenses bi abiye giyniceem düğünümdee dantel balık formda bi gelinliik istoorum cunkuuu innş aşık olucaam bi gelinliik buluruum bendeee
Çağlam, gerçekten o hasta için sinirlerini bozmana bile değmez..
Bırak istediği kadr taklit etmeye çalışsın seni, kendini düşürmekten başka birşey değil yaptıkları..
Bu arada iyi akşamlar herkesee
slm cookıeve diğer hatunlar
bnde kısmetse temmuzun ilk gelınlerındenım
topık açtım gelınlık bölumunde "tudors hatunun gelinliği".. fıkır verebılırsenız sevınırım..
ALLAH herkesın nasibini tamamına erdirsin..
miislendiim gelldiiimmmm ay hala aşk sarhoşuyuuumm
pastaaam senı cok cok coooooooooooooooookk aşırı ıyı anlıoruuuummm! dıorum ya gecen gunde ben anlatıorum 3-5 gun sonra sankı kendı fıkrıymıs gıbı anlatıo dıyee manyaahhlaaarbu aradaa bızım rehberdekı ısımlerımız coook komiiik ya bende AAA EYVAH KURBAA diye kayıtlı bende onda AAA EYVAH MİNNAK diyee aradıgımda aaa eyvah minak arıyor diye çıkıo
canımm aramıza hoşş geldiinn ozaman sendeee
Tatlım sizin diğer başlıktan ayrıldığınız gün,14 Şubat oluyor sanırım, biz benim adamla evlilik atışması yaşadık.
Bayağı bir birikmişliklerim olmuş benim de, kafamda büyüdü de büyüdü.Gerçi hala çok güzel atlatabildim diyemiyorum ama öyle işte. Çözdük diyelim şimdilik.
rihannaammmm hos geldnnnnn seni daha sık gormek istiyorum burdaa ve guzel habelerini bekliyorumm anlastık mı bakalımm fıstıkcann
ben de öle diyerek kendimi telkin ediyorum... böğürtlene anlattım olanları egitimdeler o yuzden mesaj yazmıstım... o da cevap atmıs: askım bırak yaaa her seyi alabilir yapabilir ama benim gibi bir super kahraman bulamaz zaten, yazmıs
benim bu adamımın megoloman halleri beni oldurcikk
Aaaa bi de çok iyi bir arkadaşındı demek üzüldüm ya araya fesatlık sokmasaydı keşke ama canım boşver Allah seviyormuş seni demek ki yine de erken farkettin. Ayyy inşallahhh walla sizlerin evlerini bekliyorum örnek için inan evlilik takvimlerinizi takip ediyorum ben de çok heyecanlıyım bi bakıyorum aaa 3 ay kalmış seviniyorum:) diyorum ya evlensinler de ben de bakiyim öğreniyim diye sizi gerçekte tanımıyorum ama napim içim ısındı hayallerinize :)
ya bi de ben çok hayal kuruyorum evliliğimle ilgili ama burda kimse inanmıyo alaya alıyo beni evlenince hiçbiri olmuyo diyo gülüyorlar ben de artık anlatmıyorum sonra bu siteyi keşfettim bi baktım herkes zaten hayallerle yaşıyor bende burada paylaşıyorum
Böyle kısmet olmuşsa demek ki böylesi iyi çok da kurcalamamak lazım.Hayırlı olsunnnnn
yetmiyo mervosumm yetmioooo fiziki olarak da bişiler yapasım geliooo
hayırlı olsunnn cicileerrrr bence siz dugunu one cekinböğürtlene benzedim bak... ne zaman ceyizime bişey alsam igne bile olsa askım tamam artık evlenebiliriz one cekelim diyodu da gerci surda kalmıs 3 ay hala diyo
ay sen cok yasa bebegimm valla sabahtan beri ilk defa bu kadar guldum!
nisanlısı gordugum kadarıyla dunya iyisi sur dokmus kedi kıvamında biri... ole olmasa zaten her aklına estigini yapamaz ben de o cocuga uzuluyorum... dedigim olacak diye onu eziyor habire
inan dugun tarihi aklımda bile degil ama bu sene evlenio onu biliorum... ne zaman evlencek sinirden onu bile unutmusum suan iyiki de unutmusum keske onu da unutabilsem kompleama aynı gun deildi kusum sankim yani umarım ole deildir bir de ona kriz gecirmek istemiorum
ben de asklanmalıyım acileeeeeeeeeen baska turlu duzelmemm ama daha cumaya cok var
gizom ben de onu yapmaya calısıorum tamamen uzak olsun bendennn mumkunse yolda bile cıkmasın karsıma cunku gercekten yok artık dedirtcek seyler yapacak kadar gozu kara tamamen tehlikeli bir tip Allah korusun yaaaa
selam tatlım hosgeldin aminnnn
gelinligin vucuduna yakısmıs ama tarz olarak bana hitap etmiyor... drape ve işleme sevmiyorum ben o yuzden cok da objektif bir yorum olmaz benimki
hoşbulduk..
bana yakışmış..daha ne dıyeceksın cookıe hatun..olduğu kadar yoruma razıyım..sağolasın..
öğretmenımcookıenın yüzüğünden kendı tavsıyesı üzerıne almış bır zatı muhteremım
miss gıbıde kokmuş forum sayende
gelinlik üstumde beğenıldıkçe ınan dahada mutlu oluyorum..herşeyden önce duruşumun ıyı olmasını ıstıyorum..
eminim ıstediğin gelinliğ bulacaksın..
bnım görev yerım çok uzak..dıktırmeye kalksam en yakın il 4 saat uzağımda..kım gıdecek provaya..
bnde memlekette denedım bıkaçtne..
eğer benım durumumda değilsen bulursun..bn ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?