Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nejlacımm topiğimiz daha yeni zaten seni de her zaman bekleriz illa 2013 gelini olmak zorunda değilsin ki burdaki herkes 2013 gelini degil zaten ama hepsi bizim güzel yurekli dostlarımız

heh evet agustosda evleniooo benle aynı gun olmadıgını dogru hatırlamısım cunku ole olsa ona da kriz gecirirdim hatta bence bu gazla o dugunu one ceker yuzugu deiştiren onu yapmaz mı? bence yapabilir

gizoo agustosda evlenio ama herseyini almıs gelinligini almamıs ama benim almamı beklemiosa adım da cagla değil

kuzenim dedi ki hatta bu benim gelnligim diye sacma sapan bi gelinlik koy sen o siteye alıp giyiyo mu bakalım dedi

neler dusundurtuyo bize artıkkk halini gorsun yani

çağlaaaa gelinlik fikri olabilir hattaha eğlenceli bilem olabilir ahahahahahaseni bekliyorrrrrr senden sonra evlenirsede gelinliği yaptırır delimidir nedir yaaaa bende düşünmedim değil madem seni bu kadar çok takipte mayıus gibim bilem evlenir bu gazla die ayyy şaka gibi yaaa

Canım anladığım kadarıyla yüzüklere çizgi film karakterlerinin adını yazdırmışsınız ya çoook orjinal bi fikir ben çook beğendim gülümsetti beni yani sanki böyle masal dünyasında yaşıyorsunuz ya çok eğlenceli. O kız da taklit ettin de bari izin al demi seni örnek aldım diye.

ay ne zaman evleniosa evlensin yeter ki yoluma cıkmasınnnnn sen bi de bugun tavırlarını gorcektin yaa hani ortamda ben ve kuzenimden baskası olsa yapsın! ama biziz yaniii kimi kandırıosun sen???

bugunden sonra bana iki secenek bıraktı... ya ciddi anlamda agır bir ruh hastası ya da caglanın sinirleri ne kadar saglammıs bakalım diye test ediyo

bir ara dedim acaba su sanslı masa yarısmasında falan mıyız?? kamera cıkıp da bilmem kac para kazandınız mı dicek dedim yani

ancak bu kadar sacmalayabilirdi cunku ...

kayınvalideme de birazcık bozuldum bugun bu arada... gelinlik bakmaya annem de gelsin istiyorum ama o gelirse kayınvalidem de gelicekmiş

amenna gelsin ama bosa gelicek yani ben annemden fikir almak icin goturuyorum neden cunku beni tanıyo böle zamanlarda yanınızda sizi iyi tanıyan birileri olmalı o gelicek de ne olacak ki bosuna yorulacak ordan oraya

annem ve kayınvalidem arasındaki dünür savasları ne zaman biticek bilemiorum... daha cook senlikli gunler beklio bizi sanırım

nejlacım evet bizim tanısma hikayemizde supermanin rolu var birazcık.. ikimizde ogrenciyken superman konulu sunumlar hazırlamısız ve birbirimizi ilk gordugumuz yer olan kitapcıda boortlen onun cizgi romanlarını arıyordu o gun

ikimiz de superman fanatigi cıktık yani... oyle olunca da birbirimize Clark ve Lois demeye basladık... telefonlarımız da oyle kayıtlıdır isimlerimiz, birbirimizi oyle cagıırırız yuzuklerimizde o isimler yazıyor

hatta oglumuz olursa ismi Kal-el olacak... superman in gercek ismi yani Krpton gezegenindki adıdır Kal-el...

baya baya takıgız yani supermane... bu zatı muhteremden bunca zaman bole bişey duymamıstık nedense onlarda aska gelmiş işteee

hiçbisey icin izin almadı ki kuzummm naptıysam ayısını yapıp kendi cok onceden yapmıs gibi davranıyor beni deli eden o işte

benden uzakta yapsın napıosa da baska bişey istemiorum :26:

Aaa çok şeker bi aşk hikayesi yani sizin eviniz ve yaptıklarınız boşuna masal gibi değil o zaman :) aşkın başlangıcı onlara dayanıyor :) ya canım sen ve diğer arkadaşlardan çeyiz adına çok şey öğrendim sen zaten paylaşmayı sevmeseydin aldıklarını bizimle paylaşmazdın ki benim bu çok hoşuma gitti yani.Ama ne mutlu sana taklit edilecek kadar orjinal birisin ki sen ne yaparsan yapıyor:) ya istediği kadar taklit etsin aşkınızı taklit edemeyeceği için gerçekçi olmaz aşk kokması lazımm herşeyinn

Çağlam, gerçekten o hasta için sinirlerini bozmana bile değmez..

Bırak istediği kadr taklit etmeye çalışsın seni, kendini düşürmekten başka birşey değil yaptıkları..

Bu arada iyi akşamlar herkesee

slm cookıe ve diğer hatunlar

bnde kısmetse temmuzun ilk gelınlerındenım

topık açtım gelınlık bölumunde "tudors hatunun gelinliği".. fıkır verebılırsenız sevınırım..

ALLAH herkesın nasibini tamamına erdirsin..

miislendiim gelldiiimmmm ay hala aşk sarhoşuyuuumm

pastaaam senı cok cok coooooooooooooooookk aşırı ıyı anlıoruuuummm! dıorum ya gecen gunde ben anlatıorum 3-5 gun sonra sankı kendı fıkrıymıs gıbı anlatıo dıyee manyaahhlaaar bu aradaa bızım rehberdekı ısımlerımız coook komiiik ya bende AAA EYVAH KURBAA diye kayıtlı bende onda AAA EYVAH MİNNAK diyee aradıgımda aaa eyvah minak arıyor diye çıkıo

canımm aramıza hoşş geldiinn ozaman sendeee

tesekkur ederiiizzzzzzzz

tatlımm bana göre her ask bir masaldır zaten.. Aşk gercekse tabii... Herkesin kendi güzel hikayesi vardır ve özeldir

sanırım ben özelime saldırılmıs gibi hissettigim icin boyle oluyorum... Sanki en mahrem hislerimi calmıslar gibi oluyo...

Boyle seyler yapmasına gerek yok ki... yani ben sanmıyorum ki bende cok mutlu olayım diye yapıor bunları garip bir sey amacını cozemiyorum cunku kimse kimseyi taklit ederek mutlu olamaz.. hayal dunyasında yasar en fazla oteye gitmez eninde sonunda da bir gun uyanır o ruyadan... ben onla da paylasırdımmm ki en basta uzuldugum nokta oydu o benim arkadasımdı o da benimle gorup duydugu biseyi paylasırdı el ele verir gezer tozar evlilik heyecanını beraber yasardık evlerimizi beraber kurardık ailecek gorusurduk ama o nedense bu yolu tercih etti...

Neyse cok da lazım degil zaten benim burda bile bu heyecanları aynı sekilde paylasıp fikir alısverişi yapabildigim dostlarım var... Kendisi cok da lazım degil

Kurdugu hayal dunyasında ruyasından uyanana kadar yasasın..

Sana da masallardaki gibi seker mi seker bir ev nasip etsin Allah insallah... kendin kadar ciciiiii

Tatlım sizin diğer başlıktan ayrıldığınız gün,14 Şubat oluyor sanırım, biz benim adamla evlilik atışması yaşadık.

Bayağı bir birikmişliklerim olmuş benim de, kafamda büyüdü de büyüdü.Gerçi hala çok güzel atlatabildim diyemiyorum ama öyle işte. Çözdük diyelim şimdilik.

hoşşgeldiiin canııımm ben senii nerden hatırlıorum aceeeppp? farzetkiidenn sanırsaaamm diiimii gelinlik olarak ben guzel bulduuum abartıı değiiil yandakii tülüde ipptall ettir bencee düz olsun daha masum oluyoo ölee Allah mutlulukla giymeyi nasiip etsiiinnn , ben inş kınamda böylee prenses bi abiye giyniceem düğünümdee dantel balık formda bi gelinliik istoorum cunkuuu innş aşık olucaam bi gelinliik buluruum bendeee

Son düzenleme:

Aaaa bi de çok iyi bir arkadaşındı demek üzüldüm ya araya fesatlık sokmasaydı keşke ama canım boşver Allah seviyormuş seni demek ki yine de erken farkettin. Ayyy inşallahhh walla sizlerin evlerini bekliyorum örnek için inan evlilik takvimlerinizi takip ediyorum ben de çok heyecanlıyım bi bakıyorum aaa 3 ay kalmış seviniyorum:) diyorum ya evlensinler de ben de bakiyim öğreniyim diye sizi gerçekte tanımıyorum ama napim içim ısındı hayallerinize :)

öğretmenım cookıenın yüzüğünden kendı tavsıyesı üzerıne almış bır zatı muhteremım

miss gıbıde kokmuş forum sayende

gelinlik üstumde beğenıldıkçe ınan dahada mutlu oluyorum..herşeyden önce duruşumun ıyı olmasını ıstıyorum..

eminim ıstediğin gelinliğ bulacaksın..

bnım görev yerım çok uzak..dıktırmeye kalksam en yakın il 4 saat uzağımda..kım gıdecek provaya..

bnde memlekette denedım bıkaçtne..

eğer benım durumumda değilsen bulursun..bn ınanıyorum

ya bi de ben çok hayal kuruyorum evliliğimle ilgili ama burda kimse inanmıyo alaya alıyo beni evlenince hiçbiri olmuyo diyo gülüyorlar ben de artık anlatmıyorum sonra bu siteyi keşfettim bi baktım herkes zaten hayallerle yaşıyor bende burada paylaşıyorum

rihannaammmm hos geldnnnnn seni daha sık gormek istiyorum burdaa ve guzel habelerini bekliyorumm anlastık mı bakalımm fıstıkcann

ben de öle diyerek kendimi telkin ediyorum... böğürtlene anlattım olanları egitimdeler o yuzden mesaj yazmıstım... o da cevap atmıs: askım bırak yaaa her seyi alabilir yapabilir ama benim gibi bir super kahraman bulamaz zaten, yazmıs

benim bu adamımın megoloman halleri beni oldurcikk

selam tatlım hosgeldin aminnnn

gelinligin vucuduna yakısmıs ama tarz olarak bana hitap etmiyor... drape ve işleme sevmiyorum ben o yuzden cok da objektif bir yorum olmaz benimki

koptummmm su an catlaksınız siz yaaaaa taklitler aslını yasatır diyerek durmak yok yola devam dicez kuzucuk

cozmenize sevindim lavimmm evlilik meselesini akısına bırakmak en guzeli... bugumun da dedigi gibi nikah saati sasmazmıs ne desek bos zaten ama ote yandan seni de anlıorum ona gore adımlar atmak istiyorsun...

en kısa zamanda gonlune gore olur her sey insallah tatlım ve ben hissediyorum sen buraya beni istemeye geliolar diye geleceksin bak gör

Çağlaammm bende daha sık gelmek istiyorum ama anca akşamları rahat rahat girebiliyorumm
İnş. güzel haberler vericem sizeee az önce dinledim ve huzur doldummm bu huzurlu hallerimin arkasından güzel haberler gelicek inşallahhh

ayrıcaa böörtlen enişte çok doğru söylemiş kuzum

iviiiit Tudors benim yuzuk kardesimmmm

ya ben seni yerimmmm çok tatlı bi kızsın seeen

oyle diyenlere bakma bize de diyorlar.. ilk zamanlar daha yenisiniz zamanla gecer dediler... sonra nisanlınınca gorursunuz siz o zaman hersey deişcek dediler

masallah hiç de bişeycik olmadı bizim askımıza bundan sonra da olmayacak Allahın izniyle

hayalleri gercekleştirmek ve yasatmak insanların elindedir tatlım... Gercekten kalbi askla dolu olan herkesin yanında oluyor yaratan bunun orneklerini cok gordum

Allah yeterki dogru yoldan ayırmasın kimseyi... sasırtmasın

sen bize gel bize anlat hayallerini biz hep dinleriz... Masallar anlatıldıkca cogalır

Böyle kısmet olmuşsa demek ki böylesi iyi çok da kurcalamamak lazım.Hayırlı olsunnnnn

Ben çok sevdim ciciklerimi,eve gidince eklerim.

Çağlam her şeyin hayırlısı bakalım. Enişte süper tepki vermiş.

İstanbul'dayım canııımm ben ımkanlar fazla ama işte içe sineni bulmak genede zor en olmadı modelistliğim var zaten kumaşıda bulup kalıbını cıkarıp dıktırıceem

pastam ya cidden çatlaaz galba biiizz iviitt durmakk yookkk aşkkk dolu yaşamayaa devaaamm ohh miiiiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…