Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bu smileye bayılıyorum şuan aynen böyleyim çünküü
ben artık ciddiym erkek olsam deli kadir olurdum

çağla kurabiyemmmm.... diyecek bişey yokki. bende şuan sana bişey yazmıyorum ne çok ortak noktamız var
düğün haberide erken olcak. eylülle bile kalmaz bence
bu heycanlar oldukça daha çok bağlancam ona

Çağloom olcak bitanem.Sen bizim evin ilk halini göreydin diyorum başka bişey demiyorum bitanem Berfooo çok sevindim tatlım ne güzel yazmışsın duygularını Allah tamamını erdirsin inşAllah
çokmu sevindinnn hani bakim nerde

erkek milletine sesleniyorum birine deger vermeyin sonra size aşık oluyorlar
pelininde benmde öyle olmadımı
ben mutlu olcam nuray çok inanıyorum buna

Kuzummmmmmmmmmm

Çok çok teşekkür ederim canım benim

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

berfinn çok sevindimm canımm
rabbim utandırmasın inşallahh :26:
çok çoook mutluu olun inşallahhh

amin amin saol canım iyi dileklerin içinnn
berfooooo çok sevindim canım yaaa. hayırlı uğurlu olsun inşallahh. bak bu güzel haberlerle Allah'ımızın dualarımzı kabul ettiğine bir kez daha şahit oluyoruzz. çok mutlu canım!

canımm benm. hep varya iyi niyetin karşılıgı gerçkten öyle.. burda biz aile gibiyiz. içten dua edip istiyoruz.. rabbim geri çevirmiyor.
ALLAH razı olsun kuzumm

toplasınnnnnn kızlarrr berfo icin harlem shake yapıoruzz

Ozan Doğulu feat Model- Dağıtmak İstiyorum.mp4 - YouTube

bu benim şarkımmm

canım rabbim daha güzellerini sana nasip etsinnnnn
sende burda kal.. kendini adha iyi hisset.. iyi hisset iyi dileklerimi gör senn için..
duvarlarını yıkınca sende çok mutlu olcagunu görceksin

..........................

Son düzenleme:

Ay tatlım benim canım arkadaşımmm çook sağolsın ya yanımdaki insanlardan görmediğim yardımı görüyom sendenn

Ben de çok ağlamaklıyım,Allahımmm sen ne büyüksün.

Artık sen ayakkabı altına beni yazarsın demi berfino

tatlım bende aynen öyleyim
ben senin 3 adınıda yazcam

Tatlım çooook sevindim yaaa hayırlı olsunn mutluluğun daim olsun inşallah Rabbim nazarlardan korusun

Bu arada tüm evleneceklere duyrulurrr ayakkabınızın altına Nejla diye de yazmayı unutmayın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ALLAH razı olsun. yazarım ben söz canım

Berfinnim, artık benimkinide en ortaya 2 satırlık yeri bana ayır yağmur olarak bütün isim,nick,soyismimle yazarsın canım

Topiginiz hayirli olsun kızlar:)) ben daha yeni gördüm sıcacık geldi dalayim içeri dedim) 1 eylulde evleniyorum ben deeee..çok heyecanlıyim saniriiiiim:))

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :13::13::13::124::124::124::124::124::124::131::131::129::129::129::129::129::128::128:

nejlam yazarız tabiki de ni demekkkkkkk

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

hulennnnnnn asktan ve mutluluktan aglatcaksınız benii hepiniz yemin ediorummmm simdi ofistede masaya cıkıp baslıcam harlem yapmaya

berfosummm en buyuk ortak noktamız AŞKKKKKKKKKKKKKKK oyy nerelre gideyimmmmmmm allahımmmmmm sen topiğimizin haberlerini carpı 100 e katlaaaa

nejlammmmm benimmmm kuzummmm benim icin buyuk mutluluk valla bitanemmm ay yerim ben seni yaaa

elisomm elisommmmm evcagızlarımızı cok merak ediyorummmmmm

bi nuray da gordum sankim

beachclub amin guzel dileklerin icin bilmukabaleeee canımmmmm sen de hep guzel haberler paylasısrsın insallah

yagmur_only hosgeldin sen de sonbahar gelincigisin demekkk tesekkur ederizz

topiğe ev haberimizi vermek için girdim, heyecandan onu unuttum
aşkıcıığıım haftasonu hep ev baktı.
bir tanesini çok begendik, çok içimize sindi. (tüm evlerin fotograf ve videolarını yolluyo bana da :))
'içinde seni hayal edebildiğim tek ev burası' dedi bana gözlerine doyamadığım
ona kalsa hemen burası olsun :)
ama site giderleriyle benim tahminimden biraz daha yüksek oluyo aylığımız. bu sebeple sen bakmaya devam et dedim, ezgi kuşumda bana tavsiyelerde bulundu, semt olarak. oralara da bi baksın istiyorum
işte böyle şekerlerim...
inşallah gönlümüze göre olur.

çağlammm kiracınız çıkmışşşş bugün dans etmekten oturamıcaz anlaşılan :124::124::124::124:

nişanlanıyorummm

lavin senin için sonra uzun uzun yazcam çok zevindim tebrk ederimm

çok yogunum

Çokk tebrik ederimmm ne mutlu sana hakettiğin mutluluğa kavuşuyorsunn

Allah herşeyin hayırlısını versin, mutluluğun daim olsunn:38
:

Çağlaaaaa ve Laviiiin sizlere yazmıştım ama görmediniz arada kaynadı tebriklerimi bu kız da kutlamıyor demeyin sizi unutmadım emi

evet bitanem cıktııııı hayalleriyle yasadıgım evime dun ayak bastım 2 yıl sonra tekrar harikaydııııı hiç çıkmak istemedik valla icinden siz de gonlunuze ve kesenize gore bulursunuz kusum insallah muhtesemm ötesi bir duyguuuu yaa askıma orda bikez daha asık oldummmm

gözlerimiz doldu mutluluktannnn... 2.5 ay sonra bizim kahkahalarımız bizim askımız doldurcak bu evi dedikce duygulandıkk

Allahımmm allahımmm ömrüme yazdıgınıııı sonsuzum kılsınnnnn yarabbimmmmmm ona asık olmalara doyamam bennnn evimizi de onu da yerimm

Ayyyy bugün topik pek neşeli herkes pek bi aşklı mutlu maşallah nazar boncuğumuzda koyalım herkes her zaman böyle mutlu huzurlu olsun inşallahh :124::124:

aminnn kuzuucuuummmm.
pelo da gelip gelinlik haberini versin
bu topik uçacak yakındaa mutluluktannn

lavinim sevgilin senin ailenle tanışmış mıydı? bence arayı açmadan sen de onu size davet et. ardından ailelerle birlikte gidip gelmeler başlasınn. ve bu iş artık tatlıya bağlansınnn

Çağlaaaaa ve Laviiiin sizlere yazmıştım ama görmediniz arada kaynadı tebriklerimi bu kız da kutlamıyor demeyin sizi unutmadım emi

Gördüm tatlım,alıntılamayı unutmuşum ben:26:

Canım o bizimkilerle tanışmıştı zaten, önce o geldi Ekim ayındaydı sanırım ben de yeni gittim işte.

Biraz inat yaptım bu konuda ondan arası fazla oldu

çağlakuşumun evide artık onların yuvası olmak için hazırlıklara başlamışşşş tez olsun güzel olsun içinize sinsin kurabiyemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…